EPN Infobulletin Mei 2018

1991    2018

INFO – 5 Mei – 2018.

www.epn-epm.nl  Info@epn-epm.nl

Ongecontroleerde Milieuvervuiling van Ongecoördineerde Bacteriën.
De moderne Infectievirus van Pathogenen Bacteriën blijken op grote schaal de Huid Pathogenen Carcinogeen Huidkankers- en Constitutioneel Eczeem te veroorzaken via de hoog Eiwit bacteriën vanuit Nevel- Wateroppervlaktes in de Huid Bacterie nestelen tot jeuk, ontstekingen tot huidletsel c.q. Bloedvatvormende vaat kluwende kankers. Bij Milieu- bacterie van aandoeningen van de Huid indien ook complexe huidproblemen mede Constitutioneel eczeem zich voordoet zie je ook Slijmvlies Pathogene cluster van nevelslijmvlies zich verspreidt, mede schimmels na voren komen op iets Oudere Leeftijd welke grote invloed heeft op het dagelijkse Welzijnsleven. Hierbij is het Immuunsysteem niet bij machte om de negatieve gif- stoffen aftevoeren wegens de versnelde verlies van het Menselijke Natuur door de Milieuvervuiling Genocide stille vervuiling of besmette voeding van kruisbestuiving Pathogene CIKV Bacteriën welke mede het Immuunsysteem aantast mede allergische via allergeen contact. Hierbij hoge BSE-Pathogene Bacteriën welke Eiwitcellen aantasten tot allerlei Infectievirussen. Dit vooral bij Kinderen via Milieuvervuilde Wateroppervlaktes via Bacteriën Nevel Luchtstroom Infectie Vaginale Virussen of Darm Vre-dodelijke Carcinoom – genen Infecterende Cytokines Clusters via overdracht Dieren, Vogels, Huisdieren enz, na de Burgers als Carcinogenen Eiwitziektes Erosie enz.
info@epn-epm.nl

Slechte Campylobacter jejuni Bacteriën Voedsel al hele tijd in omloop.
Ook heb ik de afgelopen halfjaar dat ik men niet goed kan concentreren in morgens klachten heb bij het plassen. Ik durf er eigenlijk met niemand over te praten ben 18 jaar in ben naar de huisarts geweest in die zegt ik moet wat  rustig aan doen. Bij slechte adem kan verschillende Infectie Bacteriën. Hier bij zie je dat iedere op een bepaalt moment of omgeving last krijgt van slechte ademhaling of voeding morgens via kruiden, knoflook, vlees welke een onaangename adem geur geeft die je ook zelf weer inademt. Nederland heeft 1 op de 16 last morgens van slechte adem, welke verschillend is per leeftijdsgroepen. Bij het Ouder worden komt het veel vaker voor de Halitose slechte adem. Veelal ligt de oorzaak in de mond bacteriën, waarbij avonds bij het tandenpoetsen nogal veel roekeloos wordt omgegaan met het echt schoonpoetsen van achterst mondhoeken, negatieve slijmvlies Pathogene Bacterie CIKV blijven zitten. Ook geur van de Neus, Neusbijholte en de keel kan ook bepaalde geur afwijking geven van Bacterie die zorgen voor zwavel achtige verbindingen in een zeer onfrisse ademhaling na voren brengen. Hierbij zie je vooral achterin bij de tong een ontstoken tandvlees bacteriën nogal veel voor komt. Ook Medicijnen die een bepaalde slijmvlies bacteriën afremmen zoals kalmering middelen bv Antidepressiva enz geven bepaalde negatieve geuren bij het inademen in uitademen, bij Urineren, roken, drugs gebruik, drankgebruik zijn niet bevorderlijk je ruikt het direct. Indien je genoeg vocht neemt zo’n 1,5 a 2 liter per dag welke helpen bij overmatige slechte adem zal dan verdwijnen. Dit door het bevorderen van spijsvertering en bevordert de speekselproductie tot de mond, waarbij de maagdarmkanaal niet de nare geur wegkomt. De geur komt hoofdzakelijk uit de mond, neus- bijholte, achter bij de tong, keel en in veelal ontstoken tandvlees, vooral dagelijkse bij tresgevoelens of onrust of CIKV= Cytokines, Infectie, Kankers en Virussen al vrij snel na vorenkomt optermijn. 
info@epn-epm.nl

Ecologische Moedwillig Genetische  Milieuvervuiling via Overheid.
Vele Miljoenen Burgers zijn geïnfecteerd met een Infectievirussen IL-7 of IL- 6 welke veelal tijdens de Zwangerschap aanwezig voordat de Baby’s het daglicht hebben gezien. Met de moderne ICT samenwerking kunnen kwaad aardige Celdeling van ondergrondse Tumorcellen van diverse Bacteriën werking via voorportiek de werking van b.v. IK-12 of IFN aangeboren of innate afweersysteem welke het na buiten afgeeft. Dit van Milieuvervuiling  die de Foetus negatief beïnvloed via Neurotransmitters van een afwijkende kwaadaardige Celdeling. Dit verschillende Ziektes op termijn bij de toekomstige Foetus Wereld Burger na voren komt. De aangeboren Milieu vervuiling Ecocide welke Foetus via Neurotransmitters op grote schaal negatief beïnvloeden via kwaadaardige Celdeling vanuit Nevelvocht Vervuilde Wateren. Menselijke Genoom- en Menselijke werking van de Hersenen aangetast via allerlei gedragingen welke Genetisch basis binnen het afweersysteem na buiten afgeeft als Leukocyten Pijnklachten, Bacteriën, Infectie ziekten, Urine infecties, CIKV met Kankers welke via doelbewuste Ecologische Genocide Milieuvervuiling Burgers zo snel mogelijke te ruimen de aankomende jaren via Nevelvochtvervuiling van Bacterie Kankers de Leukocyten, de witte bloedcellen behandeling wordt gestopt. Ecologische vervuiling wordt gebruikt als stille Genocide via Nevelvocht Bacteriën via allerlei soorten Kankers, Infectieziektes, IL- 6 Cytokines ontstekingen-en IL-7 van Interleukinen tot toekomstige Kankers als wijdverspreide Ecocide van toekomstige Genocide via Ecologische Milieuvervuiling. De vele toekomstige Baby’s zijn al tijdens de zwangerschap besmet met de IL-12 aangeboren negatieve afweersysteem – een zeer lage serotoninespiegel.  Type: Cel welke wordt geactiveerd tijden de gehele zwangerschap vanuit de Nieuwbouwomgevingsfactoren van Nevelvocht CIKV wordt ingeadempt als diverse soorten kankers via Cytokines, Infectie, Kankers &Virussen verspreiding wegens de Milieuvervuiling van allerlei soorten Kankers Moleculen in het bloed na voren komt in Urine Infecties, Maagdarmkankers  in afwijkende Biologische DNA Ziektes.
info@epn-epm.nl

Borstkanker: Kankerverwekkende Stoffen- Hormoon Kinderkanker.
De vele Borstkanker van verschillende Hormoon receptoren blijken vele uitzaaiingen te geven tot Kinderkanker van diverse Zwelling door vele negatieve Klieren Kankerverwekkende stoffen geven al op zeer jonge leeftijd. De Milieu-Toxiciteit van Kankerverwekkender Giftige Schimmels geven stoffen tot Borstkanker tot gevoeligheid vooral bij Tumor specifieke fluorescente signalen verbindingen die al op zeer jonge leeftijd na voren komen als toekomstige Borstkankers.  Toxiciteit Eiwiterosie verpakkingsmateriaal is zeer giftigstoffen welke de fluorescente moleculen via bindende Tumor- specifieke zuurstofarme membraan eiwitten zich als nanobodies Tumorweefsel verspreiden. De grote hoeveelheid toxiciteit welke in diverse varianten productie verpakking materiaal voorkomen is zeer giftig in ontwikkelen nanobodies als Tumor- weefsel tot diverse Borstkankers ontwikkeld. Ook onderzoek heeft uit gewezen dat er geen volledig onderzoek wordt gepleegd na uit zaaiingen van verschillende Borsttumoren, welke zeer nadelig is voor Burgers met een verzwakt beperkte gevoeligheid van fluorescente signalen na primaire Borstumor en verschillende uitzaaiingen via receptorprofiel van toekomstige Borstumor stoffen aanwezig zijn van giftige stoffen als uitdamping in het dagelijkse leven worden ingeadempt. Ook blijken deze stoffen in Drinkwater na voren komen in blijven heel lang achter in het lichaam, waarbij de risico’ op schildklierkanker, Nierkanker en Borstkanker van verschillende receptor profielen van een oorspronkelijk Borsttumor van veranderingen via rector profiel de overlevingskansen van de Patiënt zeer negatief wordt beïnvloedt.  De wetenschappelijk blad Environmental spreek mede hun bezorgdheid uit dat talloze bedrijven vrije Kankerverwekkende Gifstoffen die veranderingen van rectorprofiel de overlevingskansen van Burgers zeer negatief wordt beïnvloedt in vele Vrouwen op Jonge Leeftijd  B.I Borstkanker krijgen.
info@epn-epm.nl

De Nieuwe Strategieën om Kankers te bestrijden op Maatbasis.
Natuurlijk hopen we allemaal dat er een middel komt die Kanker kan bestrijden, zoveel mogelijk op Natuurbasis. Het wil niet zeggen dat je Kanker tegenwoordig kan beïnvloeden om de Gevreesde ziekte via nieuwe strategieën een behandeling op maatbasis de Kankercel in bepaalde verlengde aanpassing de ontspoorde DNA aanpassen op individuele basis. Indien een cel ontspoort kan er een Kankercel na voren komen welke leidt tot defecte DNA- ontspoorde cel of cellen. Het is een combinatie van diverse Cellen voordat het een kankercel wordt is er meer aan de hand inzake een Gezonde Cel zo te beschadigden. Wel kan je DNA fouten registreren aan bepaalde blootstellingen die invloed kunnen hebben op je lichaam zoals bij de UV- straling plekken ontstaan. Die je Huidaantasten via de Huidkankers welke leiden of andere afwijkende Bacteriën, welke op dat moment ook aanwezig zijn via een afwijkende afweersysteem. Ook vormen van Kankers waarmee je geboren wordt weetje dat bepaalde foutjes in je DNA aanwezig zijn in risico hebben op Celdeling, want onze Leven door delen onze Cellen die zich en daarbij wordt continu DNA gekopieerd. Ook tijdens deze koperend gedrag kan er een foute celdeling DNA plaatsvinden, welke inherent aan de noodzakelijke proces Celdeling. Hoe Ouder dat je word hoe vaker kan er een Celdeling fout ontstaan vooral op latere leeftijd. Natuurlijk ligt dit ook hoe je dagelijks met je Leven omgaat binnen de grenzen van je eigen waardigheid in omgevingsfactoren welke ook grote invloed kunnen hebben. Dit wegens de grote Milieuvervuiling in Cel Eiwitafbraak de Kanker Celgroei het proteasoom fosfaatgroepen en Ubiquitine aan elkaar worden gebonden in vervalt de controleren van celgroei en de vooruitgang van Celcyclus van afbraak van bovenstaande substractie in er ontstaat Kankers varianten van DNA humane ziekte verwekkers waarbij Targetsmix stopt.
info@epn-epm.nl

Lipoedeem van Chronische Progressieve Vetophoping Billen, Armen.
De vele Chronische Progressieve Lipide Vetverdelingsstoornissen van onderhuidse opeenhoping van vetweefsel welke leiden Lipoedeem van negatieve onderhuids vetweefsel. De aandoeningen van meeste gevallen leidt veelal na onderste extremiteiten van de Benen, maar ook de Armen, Liezen welke klachten geven. Bij Patiënten met Lipoedeem is het aangetoond dat fragiele Haarvaartjes hebben, waarbij snel blauw plekken ontstaan, welke leiden tot een kleine trauma. Ook ontstaat er extreem aanrakingspijn. In verdere stadium van allerlei aandoening kan er een bijkomend lymfoedeem ontstaan lipo-lymfoedeem. Veelal begint het in Pubertijd of direct na zwangerschap, maar kan ook nog later pas bij de Menopauze = overgang na voren komen. De meest voorkomende Lipoedeem is bij 30 a 40 jarige leeftijd. Het komt voor bij 15 % van de vrouwen. Het meest opvallend is disproportie Gewicht tussen slank bovenlichaam- en een niet in verhouding daarmee met het onder lichaam, dag in nacht verschil. Het is niet duidelijk of Urine Bacteriën vermeerdering van onderhuidse vetweefsel een gevolg is via Hypertrofie (grotere vetweefsel) van hyperplasie van meer vetcellen, of een combinatie. Het ontstaan wordt geacht lipoedeem is eveneens onbekend in komt uit droging eigenlijk alleen bij Vrouwen voor. Doordat haarvaatjes bij Lipoedeem meer doorlaatbaar zijn, kan er meer vocht aangeboden worden, zal het lymfesysteem meer moeten afvoeren. Langdurig belasting van lymfevaten voert uiteindelijk tot achteruitgang van de vaatwand waardoor de transport capaciteit van de lymfevaten vermindert. Indien het vocht niet meer vol doende wordt afgevoerd ontstaat er vet en eiwitrijk oedemen. Dit leidt tot fibrosering van weefsel met verandering aan het lymfestelsel waardoor vermindert secundair lymfoedeem ontstaat. De Explosieve Vetophoping Schouder, Armen Benen in overhangende Vethuidlompen pijnklachten.
info@epn-epm.nl

Huisarts zegt dat ik Migraine Hoofdpijnspanning heb in Rust houden.
Ik heb je brief gelezen in valt op dat de Huisarts je eigenlijk niet wil helpen, om wat voor reden schrijf je niet. Maar dat kunnen we wel uitzoeken. Migraine is geen directe specifieke hoofdpijn waarbij Wereldwijd 1 op de 5 Mensen aan lijdt. Maar je kan het ook niet bestippelen “als gewone vrije spanningshoofdpijn aanduiden is onrecht handelen. Vele burgers hebben Hoofdpijn aan eenzijdige helft van de schedel is de vorm van hoofdpijn. De andere symptomen zijn kloppende pijn, niet goed kunnen denken, overgeven misselijkheid, beroerte, hersenbloeding of hersenvliesontsteking die veelal de zelfde symptomen heeft. Daarom is het belangrijk dat je de Huisarts hebt geraadpleegd, maar helaas niet de aandacht geschonken die nodig is. Migraine veroorzaakt geen koorts of Neurologische problemen, maar kunnen op termijn aura veroorzaken met visuele, sensorische of Dysfatische symptomen enz. Migraine is veelal triggers die aanvallen uitlokken in deze moderne Leven. Oorzaken Slechtslapen, Vermoeidheid, Stress, Menstruatie problemen enz als triggers. Ook andere vele Migraine triggers lokken vele problemen uit via Hormonale veranderingen die je zelf niet onder controle kan houden opvliegers, lichtflitsen, rook, geuren, lustgevoelens, geluiden of bepaalde voedingsmiddelen als zuivelproducten die mede ook Migraine aanvallen uitlokt tot bepaalde stadium van zelfgenoegen blijkt uit onderzoek. Triggers aanvallen kan je voorkomen op een aantal manieren om Migraine aanvallen om te leren deze onder controle te krijgen, is om aanvallen te voorkomen door triggers die een aanval uitlokken te vermijden om echt tot rust te komen. Ten tweede kan je ook behandeling met medicijnen in de voorportiek van de eerste symptomen die je aan voelt komen. Bij lichte tot matige aanvallen kan paracetamol in vloeibare tablet of ibuprofen worden ingenomen via warmwater zorg dat wel iemand bij je is om rust te krijgen.
info@epn-epm.nl

Overgewicht Vormt Extreem CIKV Bedriegen voor Volksgezondheid.
De vele Overgewicht is een bedreiging voor onze Volksgezondheid, meer dan de helft van Bevolking geeft BMI overgewicht welke kan leiden tot  Gezondheidsproblemen, CIKV- Cytokines, Infectie, Kankers, Virusziektes enz.  Slaapstoornissen in allerlei Pathogene Bacteriën op langere termijn. Veelal bij BM formule is het moeilijk om Overgewicht kwijt te worden, wegens  vele meerdere oorzaken, als dieet, training om het gewicht kwijt te raken. Veelal val je na enige tijd in het oude patroon als jojo effect verslaving enz. De Psychologische effect wordt niet met een dieet behandeld is meer voor nodig. Ook bij fysieke trainingsprogramma is het vaak hetzelfde wat niet bij je leefstijl past. De signaalfuncties vetweefsel maakt adipokines stoffen welke wijst op een wisselwerking tussen Vetweefsel en TID in Chronische Ontstekingsproces. Hierbij helpen vitamine D om deze ontstekingsprocessen te onderdrukken, maar helaas bij Obesitas is er juist veelal een te kort aan Vitamine D. Veelal bij Kinderen met combinatie van Obesitas en Vitamine D- tekort vinden we hogere adipokinespiegels en veel minder goede Insuline gevoeligheid; waarbij deze combinatie een zeer ongunstige invloed op het Chronische Ontstekingsproces c.q. toekomstige Kankers, Infectie effect enz. De psychologische drang wordt niet met een dieet vrije behandeld. Veelal zitten er meer psychologische factoren in het gedrang, welke ook na voren komen bij fysieke trainingsprogramma’s bestaat het veel soortelijke gelijke probleem. Ook weet iedere dat het goed is om regelmatig te bewegen, maar het inpassen in het dagelijkse levensstijl is veel moeilijk om de Sociale omgevingsorder wordt verstoort. Dit doordat je ineens aan een training doet om overgewicht kwijt te raken, moet je dagelijkse levensstijl volledig aan- passen om de ongezonde vette, eiwiterosie, tumoren van toekomstige  ontstekingsprocessen te weren om Gezondheid, Welzijn Bevorderen enz.
info@epn-epm.nl

Gezondheid 50 plussers Verschillende Bacteriën Toenemende Infectie.
Het blijkt dat bij 50 plus hogere risico op hart en vaatziektes na voren komen inzake CIKV en hogere risico’s op Hartvaatziekten, Kankerverwekkende Helicobacter pylori Maagklachten mede een combinatie van een te hoog Bloedsuikergehalte via veel te veel Cholesterol in het bloedcircuit. De moderne Mondiale Hightechtechnieken circuit vragen om andere open onder zoeken in combinatie met het dagelijkse Levenspatroon. De vele nieuwe Microbiotica  is een combinatie van een te uitleg voor Patiënten, want als ze thuiskomen weten ze nog niks wat hun eigenlijk mankeert. Ook op bepaalde leeftijd is gebleken dat een tussentijd analyse van hoe de onderzoek resultaten verlopen zie je bij Burgers nog geen praktische uitleg na Burgers wat veel vrije kan met de moderne hightech aanpassing om de hoge bloed druk te stabiliseren in niet van de ene stress en de andere depressieve negatieve levensnadeel, door het niet echt te weten hoe Burgers moeten handelen in bepaalde ziektevorm. Die hun is overkomen met alle ups & down, waarbij de bloeddruk nog hoger komt te staan met alle gevolgen na de omgevingsfactoren de uitkomst van tussentijdse analyse niet begrepen of niet voldoende op praktische basis inlichting hebben gegeven. Je ziet de afgelopen jaren dat vele Vrouwen Overlijden als Mannen wegens de snelle Overgewicht, Hoge Bloeddruk,  Buikvet, Cholesterol gehalte, Hart & Vaat ziekte, Urine Infectie, Suikerziekte enz. Jaarlijks Overlijden meer Vrouwen aan Vaat-Hartziekte 50.000 dan aan Borstkanker 26000. Waarbij Type: 2 Diabetes- en een te hoog Cholesterol in het bloed hoofdoorzaken Vaatziekte zijn. Hart & Vaatziektes zijn extreem toegenomen bij Vrouwen. Kankers is toegenomen via Celdeling formule van Woekerende Aneuploïdie Cellen Delende Kankers vormen 2 van de 3 via Aneuploïdie Cellen veroorzaak binnen het cellensysteem, weefsel fout gaat tot kanker, of snel veroudering.
info@epn-epm.nl

Nieuwe Ontstekingen, Infectie bij Dementie, Alzheimer Identiteitsverlies.
De afgelopen jaren zie je steeds meer dat Alzheimer de meest voorkomende vorm ziekte vanaf 50 jaar vertegenwoordig, waarbij de verwerking van informatie in de hersenen is verstoord. Naast Alzheimer zie je ook Ecocide Erosie Vasculaire Dementie in diverse soorten Dementie na voren komen Frontotemporale, Lewy body Dementie minder vaak, net als Dementie/ Parkinson, Korsakov en Creutzfeldt-Jacob. Wanneer wordt gesproken over Dementie zie je altijd dat Alzheimer direct mede na voren komt, waarbij de Eiwitten neerslaan tussen en in betrokken hersencellen in de Hersen- schors waardoor ze afsterven in functies verloren gaan. Er is wel verschil  per ziekte verloop per persoon. De genetische factoren die verband houden met de ziektes Lewy body Dementie is uniek ziekte, waarbij niet meer Genetische combinatie als Parkinson, Alzheimer, maar vier Ecocide Genen veroorzaken overigens de Lewy body Dementie komen ook voor bij Burgers zonder Dementie die Oud worden. Hierbij blijkt dat Moleculaire basis uit het verleden de bloedsomloop het verbetert het Geheugen- en Concentratie vermogens van zuurstof verloop na uiteenlopende weefsels in het lichaam transporteren, waaronder de hersenen. Een goede bloedcirculaties helpt bij het heldere geest en een goede concentratievermogen vermogen in mindere vermoeidheids- klachten. Je ziet direct het resultaten te onderscheiden van de Ziekte Alzheimer, Dementie en Parkingson vanuit hun eigen Moleculaire basis als Genetische factoren risico ontwikkelen of verhogen tot bepaalde verminderde ziekte door veranderingen in de levensstijl, bewegingen, sociale activiteiten, voedingsaanpassing, lust aanpassen via beven van stijfheid, lichaamsdelen activeren om afwijkende Tremoren zoveel mogelijk te voorkomen van iemands geestelijke achteruitgang via Parkingson na Dementie heet dit Lewy body Dementie aangetast Zenuwcellen niet erfelijk.
info@epn-epm.nl

Lewy body Dementie Herkennen Schommeling vele Geestachteruitgang.
Veelal heeft iemand met Lewy Body Dementie in het begin geen Geestelijke Geheugen achteruitgang of handelingen uit te voeren, maar wel de ziekte van Parkingson. Wel valt vaak op aandachtstoornissen krijgt. Ook kan iemand visuele hallucinaties krijgen; waarbij dingen worden gezien, die er niet zijn. Hierbij maakt het vaak moeilijker om de vorm van welke Dementie te herkennen, mede de extra probleem is dat Mensen met Lewy body Dementie vaak erg gevoelig zijn voor de bijwerking van medicijnen tegen hallucinaties. Ook zie je vele wisselwerking van achteruitgang van iemand met Lewy body dementie kan van dag tot dag heel verschillend zijn in regelmatig verward zijn. Daarbij komen ook vele andere verschijnselen als depressief, waanidee, verschijnselen als Parkingson kunnen dagelijks erg wisselen zijn. Oorzaak van Lewy body Dementie bevinden zich de zenuw cellen van de hersenen, welke specifieke Eiwitafzettingen zijn. Bij Lewy bodies ontstaan als een hersencel gevaar loopt, bv omdat er giftige stoffen aanwezig zijn van afwijkende voornamelijk in de hersenschors. Lewy Dementie is in het overgrote deel niet erfelijk. Ook bij Parkingson zijn bodies aanwezig. Zitten vooral in de substantie nigra een gebied in de middelhersenen waar de bewegingen worden geregeld. Wanneer iemand Dementieverschijnselen krijgt voor of binnen één jaar nadat Parkingson kreeg, dan heet het Lewy body dementie. Krijgt iemand pas veel later in de loop van de ziekte van Parkinson symptomen van Dementie? Dan spreekt men van Parkinson. Ook zie je Jongeren afwijkende Gedragsverandering, Vergeetachtigheid of Afwijkende Gedragsvorm binnen hun leefomgeving kunnen verschillende oorzaken hebben vanuit het Geheugen diverse klachten na voren komen die duiden op toekomstige Dementie, Alzheimer, Parkinson  indien Geheugen en taalverandering in het gedrag negatief veranderd.
info@epn-epm.nl

Targetsmic via High-Power Synergetische Natuur Hersencel Reinigen.
De bestaande Natuurverhouding kan onze Leven beïnvloeden Positief of Negatief. Welke keuze je ook maakt in het leven zal je een krachtige vezels, plantaardige stoffen, kruiden kunnen gebruiken om het Immuunsysteem mede Bloedcellen, Eiwitten te reinigen om witte bloedcellen Proteïnen aan te sterken met het mengsel Targetsmix om Bacteriën aanpassen tegen de Kankermix. Het Mengvormende Bacteriën in de Aderen als Tumor Antigeen Eiwit-Proteïnes blijken de agressieve Ecocide Bacteriën zich op termijn vermengen met Targetsmix Defecte Proteïnes. Waarbij we het defecte Leven op verschillende manieren kunnen beïnvloeden via zorg de lichaam effectief  te reinigen op termijn via negatieve Toxinen Bacteriën c.q. afwijkende witte bloedcellen. Hierbij de vele Gifstoffen welke Toxines dagelijks in onze Voedingpatroon voorkomen, maar ook Leefomgeving via Nevelvocht inzake de Milieuvervuiling via de Overheid in principe stille Genocide op termijn toepast. Het blijkt zeer ongewenst dat de Overheid het voortouw neemt tot Uitzichtloze- en ondragelijk lijden via Ecocide Pathogene Milieuvervuiling  of Stortvuil Gedumpt in Nieuwbouwwijken, welke op grote schaal CIKV = Cytokines- Infectie- Kankers-Virussen verspreiden enz. Waarbij in Voedselproducten Gifstoffen voorkomen die de Volksgezondheid aantast op grote schaal met Kanker Bacteriën via sturende Hersencellen enz. Ook Prostaatkankerklier vergroting komt op iets latere leeftijd voor bij 1 op 4 Mannen, waarbij vernauwing optreed in geen zaadlozing plaatsvind, wegens dat er geen zaadvloeistof aan zaadcellen wordt toegevoegd in geen sperma ontstaat. De vele Toxines is een zeer zware last op het systeem van het lichaam waardoor allerlei Tumor AFP Kankerproblemen ontstaat welke je kan reinigen ? via Targetmix. Het is puur op individuele basis tegen schadelijke Parasitaire Bacteriën Infecties,  Kankercellen organisme het gevoel stabiliseert in defecte cellen afvoeren.
info@epn-epm.nl

Genetische Oorzaken van Dementie is voor 30 % te voorkomen.
Veelal is Niet Gezond Leven in Omgevingsfactoren zijn mede de grootste boosdoeners inzake Bloedsomloop van Negatieve Geheugen- en slechter concentratievermogen. Genetische factoren bij Dementie ontwikkelingen zie je de Hoge Bloeddruk van een negatieve Leefstijl grotere invloed hebben mede Hersenaandoeningen via Eiwiterosie Verkleving het Geheugen via de bloedbaan vervoert. Waarbij negatieve stoffen de genetische factoren het risico verhogen op Lewy body Dementie. Ook de verschillende als Dementie & Alzheimer zijn Genetische factoren of Genen welke mede grote rol spelen bij het verhogen van Dementie. De mogelijkheden op Jonge leeftijd van Genetische afwijkende Genetische 4 factoren bij 30 % Lewy Body Dementie van diverse factoren na voren komt als kruisbestuiving uniek is inzake diverse combinatie heeft als Genetische risicofactoren van ziekte Alzheimer en Parkinson. Lewy Body Dementie is een unieke ziekte inzake  Moleculaire basis van Genetische risicofactoren als Parkinson, Alzheimer. Bij het achter uitgang is het mogelijk om vormen van Dementie, Alzheimer en Parkinson vanuit de Moleculaire inzicht de vormen van ziektes via vrij Genetische aanpassen. Maar Mensen kunnen zelf ook het risico op het ontwikkelen van Ziekte Dementie, Alzheimer, Parkinson te verminderen door verandering in de levensstijl aan te brengen, zoals b.v. bewegingen, sociale activiteiten, ondernemen van andere leefstijl, waarbij het Geheugen niet wordt belast met hoge bloeddruk aangaande Neurologische Eiwitverkleving, overgewicht, verzadigd vet, zout, suikers in voedingsgebrek. De aandacht voor Gezondere leefstijl werkt iets, maar niet voldoende. Bij Dementie is Eiwit in Bloeds- omloop op peil te houden is voor het Geheugen en de Concentratie Levens belang om vernauwing in de hersenen te voorkomen van weinig zuurstof sterven vele cellen vroegtijdig af via Microbiële Agentia Ecocide Bacterie.
info@epn-epm.nl

Blaasontstekingen Symptomen of Infecties bij Vrouwen van der Blaas.
De vele Blaasinfecties zijn bekend als blaasontstekingen welke bij Vrouwen zo’n 50 % in bij Mannen 25 % voorkomt. Bij Mannen zie je meer kans op Cystitis krijgt naarmate men Ouder wordt welke wordt veroorzaakt door Prostaatgrootte. Lichamelijk onderzoek; van gevoeligheid- en pijnlijkheid van de blaasontsteking is veel via Urinemonsters toont de rode bloedcellen, witte bloedcellen & het type organisme aantonen via kweek van de urine. Bloedonderzoek is in vele gevallen bij Mannen niet noodzakelijk.
Blaasontsteking Bij Vrouwen komt vele malen meer voor als Kankers.
Bij Vrouwen op jonge leeftijd tot 25 jaar kan je op blaasontsteking  in Vrouwen boven de 60 jaar 70 %. Het ontstaan van blaasontsteking is het slijmvlies van de blaaswand ontstoken. Ook kunnen urineleiders en de urinebuis ontstoken zijn, welke wordt veroorzaakt via bacteriën E-coli. E. coli leeft in de darmen en rond de plasbuis. Indien de E-Coli- bacterie in contact komt met de plasbuis, kan het een blaasontsteking veroorzaken. Het gaat zich hechten aan de blaaswand, waardoor deze gaat ontsteken. Bij Vrouwen hebben veel sneller blaasontstekingen dan bij mannen, die nog eens dichter bij de anus ligt. Ook kunnen bij Vrouwen tijdens het vrije, met als gevolg blaasontsteking ontstaan. De ontsteking is niet besmettelijk, maar kan regelmatig terugkomen. Indien blaasontsteking niet voldoende geneest kan het overgaan tot Nierbekkenontsteking c.q. Kankers. Bij zwangerschap hebje veel meer kans op blaasontsteking, omdat blaasontsteking via de Urineleider wijder open staat. Waarbij je vatbaarder bent voor bacteriën. De blaaswant is veel slapper, wat moeilijker is om deze volledig leeg te plassen. Hierdoor krijg je veel meer te maken met bacteriën welke weer grote risico geeft op blaasontsteking. Ook het in contact komen met besmette Urine kan over- dracht van blaasontsteking veroorzaken via urine na Leefomgeving.
info@epn-epm.nl

Misleidende Darmbacteriën Aangaande de Organen-Immuunfuncties.
Gezondheid Verslechterd door negatieve Bloedsomloop, waarbij het balans zoek is binnen het Geheugen profiel van concentratie via Bacteriën, welke een negatieve invloed hebben op de dagelijkse leven. De hoofdfunctie van het bloed is het transport van Zuurstof, Voedingstoffen na de vele uiteen lopende weefsels in het lichaam mede tegelijkertijd de afvoer van kool dioxide en vele andere afvalproducten uit de weefsel op natuurlijke basis afvoeren. Zodat de balans tussen bacteriën in het Darmstelsel zich op de Orgaanfuncties- en Immuuncellen het Geheugen in goed concentratie vermogen te houden. Hierbij het voorkomen van Stress, Vermoeidheid, Geheugenverlies, Concentratievermogen stoornissen in allerlei Infectie. Dit door slechte bacteriën van Darmstoornissen of Organen, Hersenen via de Bloedcirculatie wordt meegenomen van Hoge Bloeddruk, Vaatziekten, Cholesterol, Overwicht, Eiwiterosieverkleving, bij Vrouwen zo 21 % in bij Mannen14 % last hebben van Bloeddrukerosie mede Overgewicht in de Bloedvatcellen vasculaire van risico’s groei bloedplaatjes. CIKV welke zich ontwikkelen als Tumorcel in de Bloedvaten als hormoon de Tumorcellen geproduceerd binnen zuurstofrijk bloedomgeving zich verder verspreiden, ook op zeer jonge leeftijd. De moderne Klontcellen ontstaat uit een vrije Kankercellen van steeds nieuwe Tumoren vanuit het bloedserum proces angiogenese welke ook steeds meer op jonge leeftijd na voren komt. De vorming van Tumoren zijn veelal via Vaatkluwen via de huid waar tenemen van kluwen kleurverschillen in de huid van bloedvatklont welke op termijn Kanker veroorzaakt of Geheugenaantasting, TIA ’s enz. Binnen Pathogene Eiwitverkleving Bacterie van allerlei Erosie, zieje vooraf bij allerlei Kankers toenemen. Waarbij Targetmix in voorportiek afteremmen optermijn door nieuwe bloedvaatjes te realiseren na blokkeren van Bacteriën Tumorcel.
info@epn-epm.nl

Binnen Mondiale ICT Onderzoeken Urinetest Cyberinformatietoekomst.
Aangaande Internationale vrijwillige onderzoek van Vasculaire drager van een bepaald soort Kankergen zie bij een klachtenpatroon veelal direct CIKV= Cytokine Ontstekingen, Infectie, Kankers, Virussen of van diverse soorten aandoeningen welke linken na een bepaalt soort kanker geeft al  zeer vroegtijdig herkenbaar is. Veelal uitzicht dit al op Jonge leeftijd of overgeërfd. Indien je bij Mensen met bepaalde Infectie Bacteriën welke lichamelijke onderzoek plaatsvindt of het screenen met apparaat blijkt niet de juiste toedracht na voren komen in de beeldvormende techniek. De micro kleinste oneffenheden van weefsel via een opgezette kliermerkje niet via digitale onderzoek als je regelmatig een Cytologische punctie alsnog doet op gelijkmatig manier. Micro Negatieve Stofjes Melanomen welke zo beginnen als toekomstige Huidtumoren enz. Waarbij dagelijks Miljoenen Burgers zijn besmet door alle uiteenlopende oorzaken zoals Vergiftiging, Infectie, Roken, Drugs, Medicatiegebruik, Chronische Ontstekingen enz kan veroorzaken. Dit vanuit Voedselvervuilde Milieu- omgeving van afgelopen jaren Miljoenen Burgers het Leven heeft gelaten, in de komende jaren ook nog eens miljoenen Burgers ten Dode opgeschreven door allerlei Milieuschade van afgelopen 50 jaar. Het blijkt al dat Baby’s op grote schaal besmet zijn met een toekomstige Auto-immuunziekte of Long in Pathogene Chronische Infectie via Parasitaire besmetting via omgeving. Waar ze werken of Huisarts controle uitoefenen in wisten al dat Patiënt tot omkeerbaar proces wegens Toxoplasmose Milieuvervuiling Leefomgeving al verpest is in vele Burgers honderdduizenden op jaarbasis via de Lokale Milieuvervuiling doelbewust door Politieke Inhumaan kansloos onbehandeld baar de Milieu Kankerziekte in vele Regio’s  Nederland Georganiseerde via Politiek onverantwoordelijk Genocide afgeschreven door Politiekstructuur, maar de machtsstrijd wordt buitenaf van het centrum afgezet c.q. afgesloten. De Fundamentele Technologische Initiatieven ICT zonder macht positie is een moderne Metamorfoses binnen hyper moderne stille Netwerkmaatschappij  van informatietechnologie versterkt het proces in fase vergrendeling binnen de ICT Fundamentele Gemeenschappen in fasevergrendeling van Sociale binnen  de Volksgezondheid bescherming van gedecentraliseerd  systeem zichzelf organiseert  om Kwetsbare Burgers te beschermen tegen de Criminaliteit binnen de Volksgezondheid enz.
info@epn-epm.nl

Botulinetoxine Mondiale Verjong Modern Behandelingsproces Mogelijk.
De Verouderingsproces van huidveroudering is altijd al een strijd geweest om uiterlijkheden van veroudering uiteindelijke steeds weer een strijd in onze kalenderleeftijd. Indien je éénmalig begint wil je ook iets kunnen doen tegen Eicelveroudering. Er zijn vele Smeersel, Kuren, Massage daarnaast allerlei Makers, Voedingssupplementen, Injecties, Laser en Chirurgie enz. De tijd staat niet stil in de moderne Hightech is het belangrijkste in vrij effectiefste bescherming tegen huidveroudering.
Ten eerste: is het Roken kwalijke in niet de bescherming tegen huidveroudering. Ook te veel zone is een slechte gewoonte wordt de Huidcellen aangetast door alle negatieve Milieunevelverdamping, welke de Huidcellen aantast. Ook de overgrote deel van pillen of smeersels  doen niet in de praktijk wat voorgeschreven wordt in past ook niet bij de Menselijke Natuur begrippen, om een eigen vocht op  een normale manier te behouden. De vocht opname is maar tijdelijk in wekt na tijd allerlei onderhuidse rimpels met allerlei schilfers op lange termijn. Indien je bepaalde Schilfers Bacteriën verkrijgt via een Natuurstof uit de omgeving kan deze rimpels, spierverslapping als Botulisme Toxine van diverse Bacteriën uit omgevingsbesmetting of via Zon Inbranding, waardoor onwillige Spierspasmen of Neurologische bewegingsstoornissen optreden, Migraine, Zweten, Urinaire incontinentie via Kringspier problemen van Anale kloofjes, als Fissura Incontinentie problemen als Waternevelvocht Pathogene Bacteriën zich nestelen als Nierfalen van overbelaste afvalstoffen in het Bloed, Nierstenen, Urineverlies, Zwangerschapsklachten, Zenuwbaan- doeningen. Klachten welke Incontinentie als Milieuafval Nevelvocht wordt ingeademd via Bacteriën Botulisme Toxine wordt opgeslagen door niet goed uitte plassen leidt op termijn van Spierverslapping. Waarbij op veel langere termijn de Client dagelijks Katheteriserend Geslachtorganen schoonhouden.
info@epn-epm.nl

Immuunsystemen Pathogene Signalen in verzet tegen komen Kankers.
Bij toekomstige Kankers komen al veel eerder de eerste signalen van het Immuunsysteem na voren van Slijmvlies Leukocyten- in de Witte Bloed cellen uit verband zijn. In de brede zin zullen de nieuwe ontwikkelingen gevolgen hebben voor de bestaande gehele Samenleving. Leukocyten bepalingen heeft haar beperkingen. Door bepaalde merk stof  hebben bio- marker, waarmee we de ommekeer kunnen zien aan de biologische marker is een eiwit dat door een verhoogde of verlaagde aanwezigheid in het bloed een bepaalde ziekte of een afwijkende biologische Toxinen toestand worden onthult, hoe het Immuunsysteem daarin werkt in proces van herbewapening van het menselijke afweersysteem verloopt of hoe verre je het moet bijsturen om de Multifactoriële aandoeningen als Kankers, Dementie, Hart en Vaat- ziekte of erfelijke componenten afwijkingen kan bij stellen. Dit binnen bepaalde bacterie ziekte of biologische toestand Immuunsysteem proces herbewapening toevoeren om het menselijke afweersysteem bij te stellen. Er zijn nogal Burgers die een te kort hebben aan natuurlijke witten bloedcellen of bloedplaatjes die vroegtijdig afsterven door veelal complicaties, wegens dat je witte bloedcellen niet echt kon bijsturen of economische niet rendabel is, wegens veelal leeftijd gerichte economische belangen. Multifunctionele aandoeningen van erfelijke componenten waar Burgers nergens terecht kunnen op laagdrempelige niveau om persoonlijke informatie te verkrijgen binnen de hypermoderne Hightech. Nu Sterven jaarlijks Honderdduizenden Burgers vroegtijdig, wegens dat ze niet Economisch rendabel zijn in op een goedkope manier geloodst worden. Je ziet nu de ene Bacterie of Cytokine, Infectieziektes van Myco- bacteriën van Dodelijke Urine Infectie, Darm Kankers via Nieren Tumorvorming of Prostaattumoren Cystitissymptomen in Bloed- en Urine zich als Cytokines, Infectievirus Eiwit tot Longkankers. Op moment zijn zo bijna 6 miljoen in Nederlanders geïnfecteerd  met een afwijkende DNA beschadiging.
info@epn-epm.nl

Nieuwe Huidkankers Pathogenese Bacterie Genocide Milieuvervuiling.
Huidkanker is een nieuwe fase ingegaan van Oncolytische kruisbestuiving van ongeremde Huidcellen, waarbij kwaadaardig gezwel ontstaat. Eczeem sommige Huidkankers vormen uitzaaiingen op andere plaatsen omgevormde kruisbestuiving van Virussen welke zich ook in de Longen, Lever, Hersenen en de Huid zich verder verspreiden. De Huid bestaat uit diverse groepen  Pigment vormende cellen melanocyten in de delende hoorncellen basaal cellen en de gewone plaveiselcellen. De basaalcellen zitten in de onderste laag van de opperhuid. Aangaan de deling van deze cellen ontstaan er steeds weer nieuwe cellen die uitrijpen tot plaveiselcellen of hoorncellen. Deze Hoorncellen schilferen vervolgens. De melanocyten liggen vlak onder  de opperhuid en maken onder invloed van zonlicht bruin pigment afhankelijk van Milieuomgeving aangaande Nevelvocht Bacteriën. Grote groepen van deze Cellen zijn veelal met blote oog te zien als een moedervlek. Wel zit er veel onderscheid in het melanoom cysten, het basalioom vanuit de basale cellen in uit de plaveiselcellen wordt veel Huidkanker via de rekening van het basalioom 75 %, de kwaadaardige vormen van Kanker. Bij Spinaliomen 25% komen veel voor bij Ouderen de minst kwaadaardige Huidkanker voor. De opstijgen kwaadaardige vorm van Huidkanker Melanoom op alle leef tijden, maar met een extreme stijging vanaf 40 jarige leeftijd. Hierbij spelen Bacteriën in het afweersysteem een grote rol mede blijkt uit Genetische Testen, waarbij het afweersysteem laat afweten in zich verspreiden via Melanomen Huidkanker. Indien bloeddoorstroming mede wordt vertraagt via zuurstofrijk voeding krimpen de Tumoren in worden Kankercellen uitgeschakeld via Targetsmix op termijn. Waarbij Virussen therapie zich verspreiden na uitzaaiingen in het lichaam via bloeddoorstroming in Kankertumorcellen verzwakt uitzaaiingen op termijn in afgevoerd.
info@epn-epm.nl

De Stille Genocide Van Gaskraan Monopolie Uitbuiting Regering.
De gekste Criminele onderhandelingen dat de NAM Grondgaspromatiek heeft gekocht van der Staat der Nederlander om Gas te winnen. Nu blijkt dat de Staat der Nederlander de Gasproblematiek moet weer overkopen van de NAM. Welke zijn volgestort met Pathogene Bacteriën via Milieuafval gedumpt.  Met alle toekomstige schade in de Geheime Milieu-Genocide van Milieuvervuiling van Pathogene Bacteriën tot Dodelijke Infecties & Virus-verspreiding tot nu toe via Nevelvocht in Fijnstof als een soort Morstergas van Toxische werking wordt ingeadempt in pijnlijke ogen, ICB-luchtwegen, benauwdheid, slijmvlies aantasting tot afwijkende B- Lymfocyten witte bloedcellen vernietigen. De vele Cytotoxiciteit is al vroeg vast te stellen van kwaadaardige celdeling van diverse Kanker soorten via Levensbedreigende  Toxoplasmose Parasitaire besmetting via Nevelvocht verdamping vanuit Gaswinning welke vol zitten met schadelijke Pathogene Gifstoffen. Provincies & Gemeenten hebben totaal niks gedaan aan de Criminele afhandeling tot de Gasproblematiek Bevingsschade kijk der Staat der Nederlander die geen enkele verantwoordelijkheid heeft in zeer corrupt in medeplichtig aan stille Maatschappelijke Genocide. De vele schade wordt na de ene na de andere toegeschoven in  6 Miljoen Burgers Dodelijk dupe zijn van Criminele van Virusinfecties, Kankers, Leukemie, Tumoren enz via vervuiling activiteiten. Ook de vele Stortplaatsen vanaf 1970 welke volgestort zijn met Pathogene Bacteriën van Kankerverwekkender Stoffen, als stortvuil in als vloeibare Chemische stortvuil uit die dikke Tankwagens waar je niet bij kon staan, toen als Stratenmaker, tankwagens vol werden gestort waar afval in werd gestort in even later weer grond er op  was toedertijd in Almere, Lelystads waar we straten leggen  toe we nog om in bij de 17 a 20 jaar waren. Ook in het Noorden- Nederland zijn vele Stortplaatsen met Kankerverwekkender stoffen die dagelijkse nog vele Kanker verspreiden via Wateroppervlakte via Nevelvocht verspreiding. De vele Cytokines Micro Bacteriën Helicobacter Pylori van het Maagslijm Aantasting zie je nog verder verspreiden  van diverse Kankerverwekkende stoffen dankzij de Politiek. De type bacteriën is afhankelijk welke Kankersoort je in de toekomst krijgt, waarbij je al tijdens de zwangerschap mee wordt geconfronteerd met Urine Infectie welke je in het Bloed terug vindt, mede Longinfectie via Celdeling of Borstkanker in Baarmoederhalskanker in Gezwel zich verder verplaats tot Longkanker op termijn welke je in de Urinewegen terug vindt.

Team EVAB ICT Mondiaal  Biotechnologie:

KVK: 41019558.

Zomer Editie
Info -5 Mei – 2018.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.