De Bron Massage

DE BRON MASSAGE

 

1991      2018.

EPN/EPM –ICT- Callcentrum. Mango


www.De Bron.nl Massage Verdieping Therapie: (tip!)
www.epn-epm.nl– Mail: 
info@epn-epm.nl
Wat EPN verder aanbiedt:

Gezinscoaching:
Gezinscoaching vindt plaats in de vorm van gesprekken. Alle gezinsleden kunnen er worden bij betrokken. Naar behoefte kan dit ondersteund worden door het nemen van De Bronsessies Therapiemassage om een Brugfunctie van moderne manier benadert tot variolatie van verlichte denkwijze omdat het getuigt van meer open vertrouwen in menselijke aandoeningen tot in de verdieping van de veroorzakende ziekteverwekkers.
De begeleiding kan eventueel ook d.m.v. PGB bekostigd worden.
Wij kunnen je verwijzen naar hulp bij PGB aanvraag.info@epn-epm.nl 

 

Ontspanningsmassage:
Ontspanningsmassage ontspant de spieren, verbetert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Dit geeft oa ontspanning en verlichting van (stressgerelateerde) pijn en verkramping, angst enz. Bron Ontspanningsmassage is een Weldaad Brein voor lichaam en geest !
info@epn-epm.nl 

 

Persoonlijke Coaching:
De individuele coaching maak je gebruik van gesprekken, zelfonderzoek en indien gewenst van lichaamswerk. Samen gaan we op onderzoek na jouw unieke kwaliteiten en kijken we naar wat je belemmert- om je vrijheid te voelen. Vele huid versteviging of borstenversteviging kan je met een huidhormoon verstevigende crème de juiste vorm verkrijgen door massage in het bloed doorstroming te versnellen binnen micro organisme verjong je lichaam in leidt tot versterking van het afweer- en immuunsysteem, verlaging van cholesterol en bloeddruk in het verbeteren van het Auto- immuunsysteem in elasticiteit huidversteviging billen, buik en borstversteviging zich rimpel in infectie vrij ontwikkelen en preventie bescherming tegen huidbacteriën.
info@epn-epm.nl

 

Welkom bij Mondiale EPN-EPM “ De Bron ” Therapiemassage balans!
In onze praktijk Therapie Massagebalans bieden wij naast De Bron, Ontspanningsmassage en Stoelmassage ook Gezinscoaching en Persoonlijk coaching of een verbluffende Target Cocktail Telomeren Enzym welke Celverouderings proces kunnen afremmen in aangepast op het individu aan. Met ons aanbod richten wij ons op de innerlijke groei en bewustwording. Bewustwording in je persoonlijke ontwikkeling, je relatie of met elkaar binnen het gezin. Het proces van groei en bewustwording kunnen wij op verschillende niveaus ondersteunen: lichamelijk, emotioneel, cognitief of spiritueel. Afhankelijk van je vraag cq probleem kunnen wij één of meerdere begeleidingsvormen inzetten tot je Welzijnbevordering cq Gezondheid.
info@epn-epm.nl 

 

Wat is De Bron ?Wij hebben veel ervaring opgedaan in het begeleiden van Mensen in verschillende fasen van hun ontwikkeling. Dit als Groepsleider, Spreek Therapeut en Groepsleerkracht en als Gezinsbegeleider, Persoonlijker begeleider en het Begeleiden van jeugdigen probleemstoornissen enz. In onze persoonlijk ontwikkeling zijn we onafhankelijk van derden die in aanraking zijn gekomen met De Bron = emotioneel lichaamswerk van verwerking uit de basis. Dat heeft ons geïnspireerd om in opleiding van Welzijn in jaar 2007 afgerond.
info@epn-epm.nl

 

Voor wie is De Bron Therapiemassage bedoeld ?
Je kunt om allerlei redenen De Bronmassage nemen. Zo kun je in jezelf, je werk of in je relatie vastlopen zijn, ziekte of concentratie problemen, aandoeningen. Ook kun je last hebben van negatieve gevoelens of naïeve gevoelsleven of heb je een grote klap te verwerken.
info@epn-epm.nl 

 

Aanraking met diepgang ! Andere klachten om De Bronsessies te nemen kunnen bijvoorbeeld zijn;

* geen contact met je lijf .* rouwverwerking.

* chronische vermoeidheid * eenzaamheid.

* hoofdpijn. * concentratie problemen.

* migraine. * angstgevoelens.

* rugklachten.* lusteloosheid.

* Fibromyalgie. * piekeren/malen.

* nekklachten.* verdriet en woede.

* hyperventilatie. * overspannenheid.

* slaapproblemen.* machteloosheid.

* conditieverlies. * eetstoornis.

* verstoorde eetlust. * boosheid/woede.

 

info@epn-epm.nl

 

We ondersteunen je om dieper met je Brein klachten in contact te komen- en alles te onderzoeken wat ermee samenhang in je Geest van De Bron. Gesprek en Therapiemassage gaan daarbij hand in hand tot in de dieptegevoelens. Door inzichten die je krijgt kunnen ziekten, klachten of problemen verminderen, verdwijnen of wordt de kracht om ze te dragen versterkt in je Brein- om plaats te geven tot Geestelijk Welzijn Bevordering om actief geheugen activeren- waarbij het afweersysteem en Immuunsysteem de APC alarmeert van B& T- cellen waarop actie wordt ondernomen tot de actieve zuurstofdeeltjes in je bloedbaan.

Een sessie duurt 1 tot anderhalf uur.
info@epn-epm.nl

 

De Bronbalans massage is praktijk van EPM-EPN tot Brein Welzijnbevordering.
In onze praktijk richten wij ons op groei en combinatie Welbewustwording.
Groei en Geestelijke bewustwording in je persoonlijke ontwikkeling, je binnen relatie, binnen je gezin of maatschappelijk samenleving je kan ontplooien indien vrijheid voelt.
info@epn-epm.nl

 

Het proces van groei en bewustwording kunnen wij op verschillende niveaus ondersteunen: lichamelijk, emotioneel, welzijnbevordering, cognitief gedrag, spiritueel, Detoxificeren van lichamelijk ontgiftend- en het telomeren op individuele basis natuurlijke krachten via enzymen- die celverouderingsproces kunnen afremmen. Het blijkt dat het lichaam op vele manieren hun eigen Poortwachter APC actief  B & T cellen kunnen migreert vervolgens na dichtstbijzijnde afvoeren via lymfeklieren, lymfevaten en klieren die over het hele lichaam verspreidt zijn. Junk DNA migreert cytokines ontstekings reacties kunnen verspreiden, welke kunnen worden afgeremd via natuurproces telomeren enzym van celverouderingsproces te voorkomen. Bij therapiemassage kan je doelgericht defecte lichaamscellen die zich uiten als pijnlijke klachten registreren. In combinatie Targets Cocktail en Therapiemassage wordt het afweersysteem & Immuunsysteem geactiveerd. Afhankelijk van je vraag kunnen wij één of meerdere begeleidingsvormen inzetten is altijd mogelijk op alle terreinen van Gezondheiddienstverlening- Welzijnbevordering Brein te realiseren. Ieder heeft baart bij verlenging van het leven door mysterieuze krachten die de natuur ons biedt in de diepgang van het leven tot nieuwe Welzijnleven.
info@epn-epm.nl 

 

Wat eerst uit balans is geraakt, komt zo weer in balans !
Wat wij EPN-EPM aanbieden: Wat EPN verder aanbiedt:
Bronmassage, techniek. Gezinscoaching
Ontspanningsmassage Persoonlijke coaching
Stoelmassage Brein begeleiding

info@epn-epm.nl

 

De Bron Ontspanningsmassage:
Ontspanningsmassage ontspant Spiegelneuronen Brein, de spieren- en verbetert de doorbloeding, waardoor Detoxificeren gif afvalstoffen enz worden afgevoerd. Dit geeft ontspanning in verlichting van pijn, verkramping door het Detoxificeren van gifstoffen uit het lichaam op natuur wijze weg te halen. Door het op natuur wijze Celveroudering af te remmen in te activeren via Therapeutische Bronmassage techniek kan je de werking van defecte lichamelijk klachten direct in kaart te brengen. Waar Latente Gennen zijn overdracht doet na een defecte Proteïnes = eiwitcel welke je direct activeert met Natuur Enzym Telomerase-activator. Je gaat je energieker in vitaler voelen en je lymfesysteem wordt schoon gefilterd van clusters gifstoffen, negatieve suikers, Lipidenvetophoping waardoor je afweersysteem wordt gestimuleerd in het Immuunsysteem extra wordt versterkt. Ook lichaams eigen concentratie plakvormige plaques in de haarvaten, bloedvaten, zenuwvezels en hersenen worden weggefilterd. Antigeen eiwitverkleving worden via combinatie van veranderingen het LPS- molecuul bestaat uit een Lipiden- en een suiker deel ( oligosaccharide). Door Massagetechniek wordt er verandering aangebracht op de juiste aantal vetzuurketens in het Lipiden deel beïnvloeden om B & T- helper cellen te activeren. Rustig uitgevoerde massage technieken richten aandacht op Bron van het lichaam. Dit heeft ook een positief effect op het overbezette Brein /geest verwerking. Er ontstaat geestelijke en lichamelijk ontspanning en rust. Ontspanningsmassage kan een steun zijn tijdens of na moeilijke periodes zoals; afvallen, een nieuwe baan, burn-out, kanker, hartfalen, gewrichten, reumatoïde artritis, Fibromyalgie, copd, verkleving plaques, belastende privé- en of werksituatie, bij ziekte of ziekte verwerking, etc. Typische Bronmassage technieken en daarna specifieke toegepaste beweging oefeningen hierbij het Welzijnmobiliteit te maatschappelijk bevorderen.

info@epn-epm.nl

 

De Bron Ontspanningmassage Therapie.

De effecten van Massagetherapie op een rijtje:

  • Minder pijn.
  • Verbeterde gemoedstoestand minder disstres en depressie.
  • Rustige hartslag en ademhaling.
  • Minder stress.
  • Beter slaappatroon.
  • Verbetering van de weerstandreactie en Afweersysteem alsmede Immuunsysteem.
  • Algehele ontspanning.
  •  Beter bloeddoorstroming en minder kans op parasieten, bacteriën, virussen of wormen waarbij B- cellen & T- cellen specifiek geïnfecteerde cellen vernietigen in combinatie Target Cocktail.
  • Minder ziekteverwekkers op pathogenese infecties vanuit Dieren omgeving overgaan op Mensen.
  • Minder kans op Dementie/Alzheimer Amyloide Eiwitverkleving plaques wegens dat APC actief Lymfevaten/klieren buiten de celkern blijven- door APC Poortwachterfunctie B- lymfeklieren en T – killercellen activeert.

info@epn-epm.nl 

 

Wat wij aanbieden allen: EPN-EPM De Bronmassage:

De Bronmassage is een unieke en diepgaande vorm van emotioneel lichaams werk. Hierin maken we gebruik van verschillende massagetechnieken en zelfonderzoek. In Bronsessie massage staat met volle aandacht aangeraakt en zo ‘geraakt’ worden centraal. Het gaat er niet alleen om de fysieke spanning in de spieren en gewrichten aan te raken, maar ook de psychische inhoud die daarmee samen gaat. Wat we vasthouden in ons lichaam (Bron), houden we immers ook vast in onze geest en andersom. Pas als die connectie ervaren wordt zal de spanning loslaten, groeit het inzicht en het bewustzijn over de patronen die je levens- en lichaamshouding bepalen en beperken.
Mensen komen om allerlei redenen voor Bronsessies. Soms is het omdat ze vastgelopen zijn in hun werk of hun relatie. Soms is een depressie of burn-out de reden. Sommigen hebben last van slapeloosheid of hebben een grote klap te verwerken. Ook fysieke klachten kunnen een reden zijn om sessies te nemen, bijvoorbeeld: Chronische vermoeidheid, Spierpijnen, Hoofdpijnen, Rugklachten, Fybromyalgie, hoge concentratie vetophoping cq antigeen eiwitverkleving plaques van zenuwvezels, bloedvaten, hersenen waarbij het geheugen wordt verstoord. Hier is de basis De Bron precies de basis van het opwekken van een goede schone afweerproces, hoe je Immunologische Geheugen kunt opwekken- in hoe stuur je Afweersysteem in gewenst richting om infecties, virussen, bacteriën, ontstekingen of dichtgeslipte Hersencellen, lymfeklieren, lymfevaten in de oksels, keel en liezen enz van ziekteverwerkers te stabiliseren of op natuurbasis te verwijderen. We ondersteunen je om dieper met je klachten in contact te komen en alles te onderzoeken wat ermee samenhang. Door de inzichten die uit deze dialoog voortkomen kunnen klachten of problemen verminderen of verdwijnen of wordt de kracht om ze te dragen versterkt in het Brein/geest losgelaten.
info@epn-epm.nl 

 

De Bron is unieke Diepgaande Vorm van Emotionele, Brein, Lichaams- werk tot Ruimtelijke Geestelijke Verwerkingruimte te bieden. 

Hierin maken we gebruik van verschillende Bron massagetechnieken en combinatie van zelfonderzoek. In een Bronsessies staat met volle aandacht aangeraakt in zo ”geraakt ” worden centraal. Het gaat er niet alleen om de fysieke spanning in de spieren- en gewrichten aan te raken, maar ook de psychische inhoud die daarmee samen gaat. Bij Bron Therapiemassage hebje de werking van Genen welke een trager Latente cellen produceren- binnen het organismen van eiwitmolecuul die een verbluffende werking hebben van defecte Proteïnes is motoreiwitten van cellen delendecel, ook gezonde cellen aantast blijkt al in zeer vroeg stadium. Vermoeidheid kunnen verschillende organisme stoffen afgeven van type micro organismen ernstige genetisch vermoeidheidsklachten die niet direct een voorspelling geven maar via Bron massagetechnieken van weefseltype gevoeligheid na voren komen als antistoffen in de bloedbaan, nieren, endotheelcellen. Waarin hoge Cel- gevoeligheid aanwezig is van huidgevoeligheid die klachten activeren. Die veroorzaakt worden door genetisch defect zijn veelal moeilijk te genezen, maar je kunt ze wel beïnvloeden via Moleculair Telomeren Enzymen die binnendringende bacteriën, virussen, mutaties, infecties de bloedcellen te zuiveren via Enzymdeficientie, waardoor Immuunsysteem zich voldoende kan ontwikkelen. Het Geheugen wordt niet meer misleidt waardoor het buitenmembraan wordt afgeschermd door het afweersysteem. Wat we vasthouden in ons lichaam, houden we immers ook vast in onze Brein- Geest en andersom. Pas als die connectie ervaren wordt zal de spanning loslaten in groeit het inzicht in het bewustzijn over patronen, die je levenslang- en Latente lichaamshouding bepalen te beperken. Het loslaten van Statusangst geeft het APC de ruimte om ziektes enz te weren- uit alle Vrijheid.
info@epn-epm.nl 

 

Stoelmassage:Een sessie duurt 20 minuten.

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerend massage ter preventie van Brein/geest, Stres- Disstres, (Cans Complaints) of Arm, Nek, Hals- en Schoudermassage en RSI klachten. Nekpijn, schouderpijn komen mede door overbelasting of door kalk, Proteïnen (eiwitverkleving) van zenuwvezels, bloedvat aanzetting plaques al op jonge leeftijd gerelateerd is aan leefstijl, leefomgeving. Na stoelmassage voel je –je ontspannen, verfrist en energiek met een sterke vermindering van aan arbeid gerelateerde klachten.
info@epn-epm.nl 

 

Huidaantasting:

De huid is ons grootste orgaan, met een oppervlakte van ongeveer 2 m2 en een gewicht dat 15 % van het totale lichaamsgewicht inneemt. De beschermt het lichaam tegen, bacteriën, virussen en andere omgevingstoffen die van buitenaf komen regelt de temperatuur en vochtigheid van ons lichaam. Zodat we bijvoorbeeld niet uitdrogen enz. Verder geeft het huid ons gevoel voor warmte, kou, pijn en aanraking, en maakt hij vitamine D aan voor de botten.Huidplooien zijn vochtig in nemen overmatige ultraviolette straling van snelle celveroudering, huidkanker en allerlei huidaandoeningen van pigment vlekken door zonverbranding ontstaat dan weer huidveroudering cellen van zeer kleine infecties welke op termijn grote gevolgen hebben. Mensen met een licht huid type hebben 40 % van de Nederlandse bevolking extra in de gevaren zone van zeer gevoelige inbranding bij zonkracht 7  

info@epn-epm.nl 

 

Onze Opperhuid bestaat normaal uit 3 Lagen.

Deze 3 lagen zijn de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel.

Opperhuid, bestaat uit 5 lagen, is de zichtbare huid. In de onderste laag worden voortdurend nieuwe cellen aangemaakt. Die worden naar boven geschoven, waardoor de opperhuid van onderaf steeds weer aangroeide cq vernieuwd van binnen uit. De bovenste laag van de opperhuid bestaat uit verhoornd, doden cellen die praktisch onzichtbaar op natuur wijze afschilveren duurt 4 weken in dan heeft de huid zich volledig weer vernieuwd.

info@epn-epm.nl 

 

De Lederhuid:
Onder de opperhuid ligt de lederhuid die de huid type bepaalt. Omdat deze voornamelijk uit elastische vezels bestaat, wordt door die structuur de soepelheid van de huid bepaald van binnen uit. Bovendien zitten er in de lederhuid zenuwen, bloedvaten, haarwortels, talgklieren, hormonen en vitaminen indien het huid gezond is. Van al het water in ons lichaam zit 18 tot 20 % in de lederhuid. Veelal kan je aan de huid voelen of de cliënt weinig of veel regulatoire T- cellen bescherming die het Immuunsysteem controleren voor ontstekingsreacties van onderhuidse cellen.

info@epn-epm.nl

 

Onderhuidse Bindweefsel:
Bindweefsel bevat vetcellen, bloedvaten en zenuwen. Deze laag beschermt tegen kou, warmte, verwondingen en beschermde T- cellen indien het onderhuidse bindweefsel soepel blijft functioneren. Functioneren alle lagen goed, dan hebje ook geen Latente T- onderrukte cellen in is de huid soepel en gezond te houden. Indien je wel harde stukjes huid, opgezette huid of pijnlijke huid hebt blijkt vaak een Latente lichaams eigen mutatie antigeen snelle Celveroudering van de huid zich voordoen door kleine infecties,virussen ontstekingen bacteriën, schimmels enz. Dit door te weinig bloedcellen B- lymfocyten & T- killer cellen witte bloedcellen Afweermechanismen sleutel reactie van geïnduceerde zuurstofdeeltjes om het Immuunsysteem te versterken en het Geheugen te activeren, welke signaal te kort schiet. Hierbij krijgt het virus, mutatie geen kans zich meer te verspreiden wegens dat het nu is opgeslagen in het Geheugen, waardoor het lichaam bij een volgende contact met de zelfde ziekte verwekker direct reageren op de virus mutatie, bacteriën, giftige stoffen, ontstekingen via Targets Cocktail.

info@epn-epm.nl

 

Goed voor de huid:
Is vochtige buitenlucht, goede beschermende huidverzorging tegen de Ultravioletstraling, Virussen, Bacteriën, Droogheid en Chemische Clusters van Toxinesstoffen, Nitraatnevel mest en Voedingstoffen die het Afweersysteem af remmen.

info@epn-epm.nl 

 

Huidaandoeningen:

Veelal is onze Huid resistent tegen allerlei invloeden van buiten af afgeschermd indien we een goede afweersysteem hebben en een versterkt Immuunsysteem die vroegtijdig reactie geeft om bepaalde ongenoegen te weren via het B /T- cellen mechanismen. Het mechanisme is bij Gezonde Burgers meestal goed een reactievermogen die huidaandoening vroeg tijdig lokaliseert. Bij medicijngebruik, alcohol, drugs en overtollig milieuvervuilde voeding enz- zie we toch een schrijnende gebrek aan Bio-actieve moleculen enzymen waarbij het afweersysteem verzwakt is- en het mechanisme van het Immuunsysteem te laat reageert via het Geheugen een seintjes afgeeft, om de T- cellen in werking te zetten met alle gevolgen van Huidaandoeningen. Bij huidaandoeningen merk je al enige jeuk, vlekjes, eczeem,  ribbels, rimpels, infecties, ontstekingjes, steenpuisten, gordelroos, pigmentvlekken schimmels en onregelmatigheden op vochtige, zweetplaatsen en aanverwante onregelmatigheden.

info@epn-epm.nl 

 

Vrije bekende Huidaandoeningen:
Vrij bekende aandoeningen zijn eczeem van ontstoken geïrriteerde huid, acne van verstopte huidzakjes door overmatige talg, psoriasis waarbij de huid overtollige vele nieuwe huidcellen aan die niet volledig uitgroeien, waarbij allerlei huidschilfers en ontstoken geïrriteerd huid ontstaat, netelroos als galbulten, en zon verbrandde huid met alle gevolgen.

info@epn-epm.nl 

 

Huidtumoren:

Als wratten, gezwelletjes veroorzaakt door een Virusdat zorg voor abnormale celdeling onderhuidse en oppervlakte vermenigvuldiging van onderhuidse huidceldeling en veroorzaken moedervlekken, melanomen een ophoping van pigmentcellen maar ook vele vormen van huidkanker van binnenuit.

info@epn-epm.nl 

 

Huidkanker:

Van alle type Huidkanker ontstaat in principe 85 %  op plekken die veelvoudig blootstaan aan ultraviolet licht en de rest door radioactiviteitstraling uv belasting, chemische clusterstraling bv. Lasers, Solderen, Nitraatmest, Nevelverdamping uit kanalen vinnen en afvalstortplaatsen waardoor het inbrand in de huid of via luchtwegen verschillende ziekteverwekkers wordt herkend als eerst infectie en cytokines ontstekingsprocessen waardoor het afweersysteem laat afweten in Kanker ontstaat op grote schaal. In Nederland krijgt per jaar 25.000 Burgers een bepaald soort Huidkanker van de omgevingsfactoren mede de Ultraviolette straling Fijnstof en Nitraat Nevelvocht inde Huidbrand vooral bij Kinderen allerlei basaal celkanker veroorzaakt. Bij Ouder blijkt eerst allerlei Infecties en onevenwichtige huidproblemen welke overgaan tot huidkanker door inbranding van fijnstof, nevelvocht en nitraatmest vocht. Hierbij zie je ook snel Huid Celveroudering op bepaalde plaatsen van de huid neutrofiele granulocyten vanuit de kleine haarvaatjes van bloedbaan naar de huid verandering als je eenmaal bent aangetast van huid en lymfeklieren.info@epn-epm.nl

 

Huidinfecties:

Zijn steenpuisten, koortsuitslag, gordelroos, schimmelinfecties en onderhuidse lymfeklieren aantasting waarbij de huid rood uitstraalt in ontstekingscellen neutrofiele- granulocyten vanuit de bloedbaan naar de huidoppervlakte komt. Naast UV-straling actieve zuurstofdeeltjes spelen deze cellen een essentiële rol bij Celveroudering, Rimpelvorming door zonlicht ingebrande clusterstoffen in het weefsel van de huidoppervlakte. Het afbraak van elastisch collageenvezels wordt veroorzaakt ontstekingneutrofiele- granulocyten geïnduceerde actieve zuurstofdeeltjes welke leiden naar een stijve huid aandoeningen in infecties die de huidaantasting blijven ondergraven van kleine ontstekingjes. Vooral bij Vochtige plaatsen oren, ogen, mondhoeken, oksels, borsten, liezen, vaginale flora, anus zie je vele ontregelheden van zeer kleine infecties die zich op termijn als huidkanker aandienen terwijl je dit kan voorkomen om van binnen uit de onderhuidse bindweefsel een Targets Cocktail te gebruiken die Cellen afremt en Celveroudering tegen gaat.

info@epn-epm.nl 

 

Ook minder goed voor de Huid is:

Airconditioning, te vaak en heet wassen, allerlei Clusters van Toxinesstoffen insmeren van de huid die weer inbranden via de UV- straling en overmatige zonnen.

 info@epn-epm.nl 

  

Gekoppelde Laser ICT Netwerk- Team EVAB Mondiaal.

1991                             2018.

http://www.epn-epm.nl/pages/infobulletin.php

KVK: ANBI: Mango – DE BRON

Massage (tip!) www.epn-epm.nl –info@epn-epm.nl