EPN Vakantie Infobulletin Facebook Juli 2019

INFO VAKANTIE – 7 Juli – 2019.

1991    2019

 EPN-EPM: Cliënten ICT – Mondiaal Callcentrum

FACEBOOK SOCIAAL

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

EU-Burger-Grondrecht: Web EPN

Vrije giften : NL39INGB -0003733042

Lyme Bacterie van uitlopende Griepachtige, Vermoeidheid, Gewrichtsklachten enz.
Indien men een Tekenbeet verkrijgt zal een Antibioticakuur helpen voor velen, maar zo’n 20 a 25 procent blijft  deze variant Lyme-bacterie doorwoekeren van het valt niet te Genezen via Antibioticakuur. Al enige tijd  verspreidt het op natuurlijke wijzen via dieren – ook huisdieren indien deze micro- spinentjes besmet zijn met de Borrelia Burgdorferi-Bacterie kan je de ziekte van Lyme verkrijgen met vele klachten welke hieraan zijn verbonden. Bij zo’n 15 % A 25%  zal Griepachtige Antibioticakuur niet volledig helpen in blijft  klachten houden van Spierpijn, Gewrichtspijn, in de Ziekte Lyme-bacterie van Lyme, Schizofrenie Schimmels, Mycotoxinen, waaronder Sterigmatocystine, Cytochalasine B en Mycotoxinen welke mede ongemerkt langs het Immuunsysteem loopt Adenovirus, Mazelende virus, Reovirus, Herpes simplex-virus.  Om een Virusziektes uit te schakelen zal je aangepaste doel moeten hebben om de Virale Influenza Griepvirus Kanker kunnen stoppen, indien je daar bij de Erfelijke eigenschappen aanpassen via de virale therapieën in te bouwen om diverse soorten Kankers, Longkanker, alsmede Tumorregressie, Burkitt-lymfoom, Lymfeklierkanker waarbij betrokken Kankercellenprocessen  tot stilstaan kan worden gebracht waarbij elders in het Lichaam Metastasen  T-cellen de negatieve Metastasen op natuurbasis te ruimen.
info@epn-epm.nl

Oncolytische Virus Ontleend aan Infectievirussen via de bloedbaan.
Diverse Virussen ontleent zich vanuit de Dieren wereld het Reovirus en Herpes simplex-virus waarbij Griepvirus enz eventueel Kankers worden geblokkeerd als je de Virus goed Manipuleert na je eigen doelbewust zijn zet via de virale therapie om Kankers of Longontsteking welke veelal het gevolg is van het Influenzavirus allerlei Tumoragressie via onbedoelde virusblootstelling enz na voren komen van Neurologische Burkitt-lymfoom van Tumorregressie Kankers enz. Waarbij Hersensymptomen Neurologische Shigella dwangmatig afwijking verkrijgen of horen stemmen. Hierbij Bacteriën produceren van Hersen- en Zenuwgifstoffen welke Depressie, Woede, Prikkelbaarheid  tot Geweldmisdrijven na voren komt. De vele Zenuw Gifstoffen  van diverse hoge concentraties schimmels in de voeding, dranken geeft extremen aanwijsbare geweldspiraal van Neuroschizofrenie van afwijkingen veroorzaakt. Waarbij Spierpijn- en Gewrichtspijn, Vermoeidheid, Griepachtige Spierpijn, Vergeetachtigheid,  Concentratiestoornissen, Ziekte Lyme enz. Alle ziekten zijn afkomstig van Parasieten en Vervuilde Nevelvocht welke op grote schaal Genetische veranderingen veroorzaken van afwijken Genen. Dit gaat nogal gepaard met diverse uitlopen klachten, zoals; Griepachtige verschijnselen, Mond Slijmvlies Infectie, Vergeetachtigheid, Spierpijn, Gewrichtspijn, Concentratie stoornissen, Chronische Gewrichtsontstekingen als Lyme-artritis welke veelal via antibioticakuur waarna enige weken de pijn verdwijnt maar bacteriën blijven. Maar bij zo’n 15% blijft ongeveer klachten ondervinden ondanks de Medicatie kuur, klachten houden wegens dat de Borrelia Burgdorferi-Bacterie resistent zijn tegen de standaard behandeling bij de zieke van Lyme. Veelal zijn er uitlopen klachten van Gewrichtspijn, Vermoeidheid, Vergeetachtigheid , Urine infectie, Griepachtige  Neurologische Concentratiestoornissen van Lyme-artritis Slijmvliesverklevingen. Welke Bacteriën zich door het hele lichaam zich verspreiden als Chronische Ontstekingen via Mestbacteriën c.q. Nevelvochtverdamping vanuit de Vervuilde Wateren Bacteriën wordt ingeademd in het Immuunsysteem de gehele Botsysteem en Zenuwcellen op termijn aantast, mede de Bacteriën Infectievirus die plaatsvinden als chronische ontstekingen enz tot Kankers. De vele Stortvuil vanaf jaren 1960 zie vele Kanalen, Vijvers, Sloten welke via de Overheid zelf is volgestort vanaf 1960 als een soort Termijn Genocide. Waarbij Nieuwbouwwijken enz verspreiding van Micro-Uitzaaiingen tot allerlei Infectievirussen, Kankers enz via Milieuvervuiling Dodelijke Bacteriën, Besmetting van de afgelopen 50 jaar zijn veroorzaakt.
info@epn-epm.nl

Hormoon Receptoren  Uitzaaiing verschillen primair bij Borstkanker enz.
Binnen de huidige inzichten van Techniek in praktische inzichten bij Borstkanker hebben een beperkte gevoeligheid. Deze fluorescente moleculen van bindende Tumor-specifieke gebonden zijn aan de primaire Borstkanker als Nanobodies Tumorweefsel. Veelal 1 op de 3 ontwikkeld uitzaaiing als Nevel Urine Milieuvervuiling Bacteriën is op zeer jonge Leeftijd  diverse Kankers via Virus Micro uitzaaiingen via de Prostaat mede wordt aangewakkerd. Bij Lymfeklier weefsel test is de merg beschadig via omgevingsvervuiling blijkt de grote gevoeligheid van het Lymfatisch weefsel- en de witte bloedcellen via overbelaste Cytotoxiciteit Kankercellen kunnen net als Bacteriën ongevoelig = resistent worden via bepaalde middelen. Waarin je andere cocktail op individuele basis te realiseren tegen de Kankercellen zichzelf niet kan beschermen, waarbij de Mutatiekankercellen worden afgevoerd op natuurbasis. Bij allerlei Mutaties verandering  van Erfelijke of DNA defecten zieje gaandeweg dat de bestaande besmette Kankercellen langzaamaan worden afgevoerd op natuurbasis via de Cocktailmix aangepast op individuele defecte Kankercellen, maar ook op andere Infectieziekteverwekkers gaandeweg de Mutaties verandering optreed in de Kankercellen c.q. Bacteriën op natuurbasis afgevoerd. Waarbij praktisch nooit een biopten worden genomen in vele Burgers mede Besmet raken via Slijmvlies Bacteriën enige Miljoenen Burgers besmet raken via Cytotoxiciteit Kliertumoren. Veelal merkje specifieke Tumor gebonden Membraaneiwitten van zuurstofarme weefsel, welke bepaalde gevoeligheid geeft als uitzaaiingen op termijn Borstkankers Celgroei als APC-IL-7 Interleukinen c.q. Leverkankers, Darmkanker via Milieuomgevings vervuiling of Voedingvervuiling veroorzaakt. Hormoonreceptoren van een bepaalde States beginnende uitzaaiingen kan per persoon heel verschillend zijn bij primaire Borstkankers, de zogenaamde Tumorweefsel welke zich ontwikkeld bij 1 op de 3 Vrouwen als zogenaamde Nanobodies Tumorweefsel, zich op termijn aandient via Virusbacterie. Dit via Nevelvochtbacterie van nieuwe fase via Oncolytische kruisbestuiving van ongeremde Kankercellen. Waarbij kwaadaardige gezwellen ontstaan van omgevormde Virussen welke zich nestelen in de Longen, Lever, Hersen, Huid, Nieren als Kanker Vrije Virus worden omgezet, waarbij kwaadaardige of Maligne Kankercel via Tumorceldeling  enz. Waarbij nu 2019 al dik 2 miljoen Burgers geïnfecteerd zijn via omgevormde Kanker-Infectievirussen regelmatig terug komen. De celdodende effect van kunstmatig verkregen Virus Infectie kan worden aangepast op Individuele om het afweersysteem te versterken  door pure Immunotherapeutica Targets aan behandeling toe te voegen, waarbij het afweersysteem wordt versterkt via het Virus in geen APC-IL-7 welke optermijn Kankers veroorzaakt of Neurologische afwijkingen in de complexe Pathogene Ziekteverspreiders. Dit als Kankers, Dementie/Alzheimer, Parkinson, Depressies, Allerlei Immuunziektes. Diverse soorten Tumoren verspreiding welke al op zeer jonge leeftijd de cellen tot Micro Neurologische Eczeem afwijkingen lijdt in praktische inzicht verkrijgt van de ziekte vanuit de omgevingsfactoren als Milieu consequentie of Voeding al voorde toekomstige Zwangerschap aanwezig zijn. Dit als Besmet via omgeving Gen- APC-IL-7 Interleukinen Kankers, welke het afweersysteem al ver voor de tijd van zwangerschap als divers ziektes verwekkers na voren komt. Dit als omgevormde Virussen met een zogenoemde Oncolytisch effect, welke op moment Leverkanker, Eierstokkanker, Dikkedarmkanker, Longkanker vrij snel veroorzaken door overbelasting  van Darmbacteriën tot Prostaatkanker. Waarbij we onze eigen inzichten in methodes gebruiken om zoveel mogelijk Kankers enz te bestrijden om Her-infectie te voorkomen. Bij alle ziekten afkomstig  van Tweeoorzaken zijn wel de Parasieten en de Vervuilde Milieu Omgeving de Oncolytische de Zenuwcellen en Darmflora van toekomstige Darmkankers, Prostaatkankers enz na voren komen treed altijd schade op. Waarbij de Potentie verstoren of Zenuwcellen defect raken. Het is van grootbelang  via therapie voorhanden is om de bijwerkingen welke optreden zoals Plasproblemen, Incontinentie, Erectiestoornissen,  Urine Virus Infectie. Bij zogenoemde Prostaat Kanker of bij Tumoren de Kankercellen op vrije basis afvoeren op natuurbasis in de opvolgende Infectievirussen  c.q. Uitzaaiingen via Pathogene Therapie de Genetische Tumorweefsel  Kankers langzaam te verlaten. Bij vele Huidaandoeningen, Urine infectie, Longen, Lever Cellen vind de ene na de andere deling van deze cellen plaats tot een Basale Basalioom van dodelijke kwaadaardige Celdeling Kankers via Nevelvocht, Virussen, Bacteriën uit directe omgeving. De vele Toxiciteit van Nevelvocht  Omgevingsvervuiling via Nevelvocht verspreid zich als Kankerverwekkende vocht Bacteriën bij miljoenen Burgers ( Kinderen vanaf 10 jaar besmet zijn via Urine infectie) in Nederland zich verspreidt als Pathogenen Nevelvocht Kankerverwekkende Bacteriën, Virussen welke steeds extremer wordt via uitgezaaide allerlei soorten Kankers, Hersenen Tumoren, Neurologische via Vreemde Nevelvocht als MRSA besmetting Bacteriën van Chronische Slijmvlies IL-6 Kanker Ontstekingen. De bestaande Therapieën binnen de Oncolytische Virussen wordt via een vrij moderne ontwikkeling Immunotherapie toegevoegd om bestaande Celdodende te combineerden via Immunotherapie individuele basis toe te voegen als Virustherapie, om een vertragende bloedstolling van de bloeddoorstroming te bewerkstelligen tijdelijk, met Psychische vrije hulp, waarbij de Tumorcellen vanzelf afsterft, zonder dat je ten gronde gaat.
info@epn-epm.nl

Kankerverwekkende JX-594 Stoffen op Jonge Leeftijd tijdens Zwangerschap enz.
Pathogene Genocide van ongeremde Dodelijke Kwaadaardige Kankercellen  IL-6 of IL-12 welke uitgroeien tot Cytokines Ontstekingsreacties van Cel-kankergroei APC-IL-7 zich verspreidt als Toxiciteit als Nevelvocht, Longkankervirus enz verspreidt als glioblastoom Kankerverwekkende Nevelvocht inname vanuit Woningomgeving Virus Nevel Waterverdamping, Bacteriën welke leidt eerst tot Luchtwegen, Urine Virusinfecties tot uitgezaaide Borstkanker, Prostaatkanker via bepaalde Vreemde besmetting MRSA Bacteriën tot Dodelijke Chronische Slijmvlies Ontsteken in allerlei soorten Kankers Glioblastoom op termijn als Micro-Tumoren na voren komen. De Vasculaire Endotheel groeifactor welke zich verplaatst via het afgeven van Bloedplaatjes, nadat zich of micro wondje zich een Tumor heeft genesteld.  Ook de vele Hersenkanker, Halskanker in Keelkanker komen via besmette APC- Eiwit Antigeen als Interleukinen IL-7 Micro  Uitgezaaide Kankers verspreiding van allerlei Tumoren zich ontwikkelen in Kinds Jonge Lichaam de Genenverdeling verandering optreed in de Celgroei tot negatieve Celdeling.  Vele Jonge Mensen associëren zich met bloedplaatjes, of trombocyten met slechts stolling van het bloed vanuit de bestaande bloedvaten, waarbij Tumoren zich versneld kunnen groeien. Hierbij zijn Tumoren geen helende wonden worden het hormoon door Tumorcellen geproduceerd. De groeistof, Hormoon wordt in principe via Kankercel van de bloedvaatjes in directe omgeving stimulerend door zuurstofrijk bloed na zich toehalen in daardoor zich verder groeien in verspreiden van allerlei Infectievirussen. De vele klontcellen = Tumoren waarbij zuurstof gebrek ontstaat in de kern van het Gezwel, welke hierdoor mede kan afsterven in nadien schone zuurstofrijk bloed kan worden voorzien. Indien er door nieuwe zuurstof wordt opgegeven is het mogelijk dat er nieuwe bloedvaatjes ontstaat, waarbij de tumorcellen verschrompelen na enige tijd, ligt aan de Vrije Gezondheidsprikkel. De grote explosieve defecte Genetische profielen van aangeboren IL-12 of APC-IL Interleukinen, welke op grote schaal het Afweersysteem aantast als Infecties, Schimmels, Huidaandoening, Neurologische Defectschimmels, Vetweefsel, hoge spiegels Adipokines van IL-6 Chronische ontstekingen, Urine Infectie, Luchtwegen infecties, Darmklachten, Schimmels enz. Hierbij merkje klachten van pijn, moeheid via Interleukinen APC-IL-7 van Microtumoren al zeer vroegtijdig veelal tijdens de zwangerschap ontwikkeling van JX-594 Kankerverwekkende Klontcellen, welke via stoffen in de Voeding voorkomen in de Foetus op termijn ook aantasten of via Nevelvochtbacterie enz de Foetus aantasten via Milieuvervuiling vanuit de directe Leefomgeving als Nevelvocht wordt ingeademd. De explosieve stijging van Kinderkanker vanuit de omgeving vervuiling wordt veelal via Nevelvochtverdamping ingeademd, welke grote invloed heeft op de Erfelijkheid of Leefomgevingsfactoren die Cytokines Ontstekingsprocessen op termijn veroorzaken als Micro-Tumoren via doelbewust Klontmiddelen te kweken via Genetische Gemodificeerde Bio- Pathogene Ziekteverwekkers van Slijmvlies Prostaat Kanker in andere Virus of Bacteriën, c.q. Huidaantasting vele Burgers vroegtijdig sterven. Bij Kunstmatig Virus zorg er voor dat dat de Tumoren vertraging oplopen in de bloeddoorstroming  aan het stollen is geslagen, door zuurstofgebrek zal dit ook effect hebben op de Tumoren van minder zuurstofrijk in krimpen de Tumoren. Waarbij ook geen andere nieuwe Tumoren meer ontwikkelen  in bestaande Kankertumoren uitgeschakeld wordt is zeer groot. Maar Mens moet zich wel houden aan de Zorgvoorziening waarbij de Infectievirussen in Bacteriën Verslaving. Toxines kan je vergelijken met Alcoholverslaving om Lichaam en Hersencellen via de Reinigingskuur  allerlei Infectievirussen  opschonen via Nieren Reinigingskuur, Leverreinigingskuur, Toxines zoveel te zuiveren vanuit het bloedcirculatie. Het oplossen  van Toxische stoffen welke de Pijn veroorzaken via de Voeding enz, als Ontstekingsreacties en Zwellingen zijn overal aanwezig als vrije Familieparasieten  verspreiding.
info@epn-epm.nl

Aantasting van de Lymfeklierzwellingen bij Ziekte in de Bloedbaan.
De aantasting van Lymfevaten in de bloedbaan lopen diverse APC posten om de klieren te filteren die lymfe zal verwerken. Lymfe verloopt via diverse weefsel welke via de lymfevatenstelsel in de bloedbaan bereikt, waarbij diverse APC via de Lymfe klieren filtert de Lymfe te verwerken van negatieve stoffen. Hierbij vormen lymfocyten witte bloedlichaampjes welke essentieel voor het afweersysteem tegen Infectie ziektes zoveel mogelijk te beschermen tegen kwaadaardige Bacteriën Nevelvocht IKV-Kankercellen. Een vrij gezonde Lymfeklierstelsel vormen lymfocyten van witte bloed- lichaampjes welke essentieel zijn voor de afweersysteem tegen allerlei infectieziektes.  De behandeling van toekomstige  Genetische gewijzigde  Genetische-Adenovirus.  Dit als behandelingsmethode tegen Prostaatkanker als ORCA-010-virus welke worden uitgetest bij kleine groep Patiënten. Na 8 weken wordt prostaat verwijderd, evenals de schildwachtklier. Hierbij kijken in hoeverre  het virus in het Tumorweefsel  aanwezig is in de praktijk, mede welke schade de kankercel heeft toegebracht voor de toekomstige Generaties Prostaat kankerpatiënten. De volgende limiet inzake behandelingsmethoden  treed er altijd schade op, waarbij de potentie verstoren optreed is praktische niet te voorkomen virussen worden afgevoerd na de Schildwachtklieren in het kleine bekken gebied, waardoor het Virus ook daar micro-uitzaaiingen ten gronde wordt gebracht.  Een Gezonde Lymfeklier is ongeveer twee millimeter a twee centimeter groot. De Lymfeklieren onder de huid zijn voelbaar. Bij ziekte zetten deze Lymfeklieren op, waarbij andere aandoeningen na voren komen als Kankers, Huidaantasting, waarbij  deze opzetten van lymfeklieren heeft dan altijd andere aandoeningen weer die na voren komen. Ook vele schimmels als Aflatoxine, Sarcoïdose schimmels, waarbij lymfeklieren de Longen aantast alsmede de Huid- en Milt en Lever aantast enz. De Pathogenese Bacteriële Infectieziektes welke veelal van Dieren overgaan na Mensen via Bacteriële Omgeving Besmetting van Wateroppervlaktes. Dit geeft veelal Bacteriële Infecties vanuit Milieuvervuilde Bacteriën via de Dieren wereld die overgaan na de Mens. Veelal voel je zwelling, als pijnlijke lymfeklieren in de liezen, hals, oksels, borsten, waarbij Pathogene mede grote rolt speelt op termijn door de Bacteriën allerlei Lymfeklierenzwellingen als zwevende Adenomen Micro Tumorcellen. Ook bij Lymfeklierenzwelling  IL-12 Infectie ontstaan Cytokines IL-6 ontstekingen tot IL-7- Micro Kankertumoren, waarbij het gezwel Lymfeklieren optreed bij de Hals, Okselklieren, Liezen, Borsten, Tanden wortel waarbij de Antigeen zo snel moet worden gestabiliseerd.
info@epn-epm.nl

Parasieten Neurologische Slijmvlies Pneumokok Aandoeningen.
Het blijkt dat vele Dieren Slijmvliesdrager zijn van allerlei Bacteriën, welke Long ontstekingen veroorzaken via de Longwormen zich ontwikkeld bij Kinderen die in aanraking zijn geweest met besmette Parasieten uit omgeving via Slijmvlies Dieren, die overal voorkomen in Longziekte op grote schaal veroorzaken. Kinderen hoesten, krijgen het benauwd van de Dierenbacterie Slijmvlies die ze hebben binnen  verkregen via slijmvlies nevel of bacteriën waarin Longworm de Longen, Herencellen, Urinewegen aantasten, mede de Hersenbrein verstoren in allerlei ontstekingen op termijn na voren komen. Bij Hersenvliesontstekingen, Longinfectie, Stress Breinverstoring of Bloedvergiftiging veroorzaken op grote schaal allerlei Ontstekingen, Bloedvergiftiging  in Slijmvlies bacteriën blijken Pathogenen besmetting veroorzaken. Waarbij blijkt uit onderzoek dat er geen Antibiotica helpt is resistent tegen Pathogenen bacteriën besmetting van dieren. Ook blijken vele Kinderen besmet te zijn ,Ouderen met het Pathogene Slijmvlies Bacteriën van Dieren. Dit leidt tot allerlei dagelijkse Psychische afwijkingen Gezondheid – en kwaliteit van het Leven dagelijks volledig aantast, waarbij geen Antibiotica helpt is resistent tegen deze Pathogene Bacteriën vanuit dierlijke dagelijkse Milieuvervuiling. Pathogene bacteriën binnen het dagelijkse Leven blijken Kinderen, Ouderen al snel met Pathogene Slijmvlies Bacteriën de Psychische Gezondheid- en Kwaliteit van het leven aantast tot op termijn Dodelijke Virus Infectieziekte. Ook zie je vele Kinderen die hun Gezondheid is aangetast doordat ze onbegrepen gevoel hebbende door adolescenten en chronische pijnklachten welke op termijn duiden als Psychiatrische stoornissen door de vele stigmatisering in slechte behandelingsmethoden op de voeding kwaliteit van het leven bij Kinderen, wegens geen Feedback kunnen maken aangaande posttraumatisch stoornis.
info@epn-epm.nl

Explosieve groei Kinderkankers via Milieu nevelvocht & Genetische Voedingsvervuiling.
De vele Kankerverwekkende Milieustoffen vanuit de Milieuomgeving worden tijdens Zwangerschappen Geïnfecteerd met IL-12 infecties, IL-6 Cytokines ontsteking van Celgroei als APC-IL-7 Interleukinen Kankers als Micro- Tumoren ontwikkeld op termijn. Dit tijdens de Zwangerschap via Vervuilde Voeding, vanuit Milieuomgeving als Nevelvocht de Type: Witte Bloedcellen worden geïnfecteerd via Bacteriële Bacteriën welke Genen aantasten tot allerlei afwijkende Tumoren. Vele Kinderen hebben een kort Leven met ziektes gevuld, leven wegens de complexe APC-IL-7 via micro Tumoren welke leidt tot veranderingen in de Genen die betrokken zijn bij de defecte celgroei. De Genetische mutaties en vele Gen-activiteiten zie je terug bij Kinderen die de afgelopen 20 jaar Geboren zijn in besmet dankzij Bacterie Milieuvervuiling via Voedingstoffen, Nevelvochtverdamping  Kinderen inademen vanuit de omgeving of besmette Voedingstoffen, welke DNA defecte Genen veroorzaken met als gevolgen Hersenkanker Tumoren, Hals- keelkanker welke via het APC Eiwit Antigeen van Interleukinen IL-7 Micro Kanker, Tumoren op grote schaal veroorzaken al tijdens de Zwangerschap kunnen zich overal in Kinds lichaam defecte Genen optreden welke zijn betrokken bij de Celgroeideling tot Kanker Celdeling. De Celdeling APC-IL-7 Interleukinen van aangeboren IL-12 of een innate afweersysteem na buiten afgeeft als IL-6 Cytokines Ontstekings tot mede IL-12 na buiten afgeeft als Infecties, Schimmels, benauwdheid, vetweefsel van zeer hoge spiegels adipokines van IL-6 chronische ontstekingen van Urine, Darmklachten, Luchtwegeninfecties, Kankers, Tumoren enz. Hierbij blijkt op grote schaal Kanker wekkende stoffen uit APC-IL-7 in de Voeding, Milieuomgeving de zwangerschap de foetus aantasten met een Dodelijke Cytokines Celdeling Kankers gemanipuleerd Voeding Eiwitcellen ontstekingsreacties.
info@epn-epm.nl

Explosieve groei via APC-IL-7 Tumoren Milieu Genetische  Omgevingsfactoren.
De vele Infectieziektes en Cytokinesontstekingsreacties zie je dagelijks terug als Micro Infectieziektes, Cytokines Ontstekingsprocessen als Micro Tumoren na voren komen van Milieuvervuilde wateroppervlaktes welke doelbewust worden veroorzaakt. Het kweken van Genetische Ziektes Gemodificeerde Bio-Pathogenen ziekteverwekkers als Kankers, Infectie ziektes, Neurologische Zenuwcellen aantasting tot afwijkende eiwitten welke diverse Hersenziekte veroorzaken op grote schaal als IL-12 Infectie veroorzaken binnen de bestaande Voedingsprocessen vele Zwangerschappen de Foetus al is Besmet met het APC-IL-7 Interleukinen  welke op iets langere termijn Kankers veroorzaakt op grote schaal onder de Burger bevolking. De vele Pathogenese Infectieziektes  van Kankers, Parkinson, Dementie/Alzheimer, Auto-immuunziekten in allerlei Neurologische afwijkingen vanuit vervuild Nevelvocht Bacteriën van diverse afwijkingen welke direct te maken hebben met de Milieuomgevingsfactoren, Voeding of via Gen APC-IL-7 Interleukinen als Kankers welke het afweersysteem naar buiten afgeeft in veelal tijdens de Zwangerschap diverse Infectievirussen al na voren komen bij toekomstige Kinderen allerlei ontstekingsprocessen als aangeboren IL-12 van een afwijkende innate afweersysteem via vervuilde Voedingstoffen de witte bloed lichthaampjes worden verzwakt of afsterven  via de DNA tijdens de zwangerschap allerlei Enzym bloedstolsel of Infectie IL-12 ziekte of IL- 6 Cytokines na voren komen tijden de zwangerschap. Hierbij is gehele Milieuomgeving van Wateroppervlakte, Voedingsbodem, mogelijke Kankerverwekkend stoffen produceren via enzym bloedstolsel  zoveel mogelijk Ontstekingsreacties tijden de zwangerschap te voorkomen. Erfelijke vervuilde omgevingsfactoren welke Cytokines, Infecties, Kankers enz via Bio-Pathogene  Genetische Kweken zonder enige grenzen.
info@epn-epm.nl

Urine Verlies IL-12 Tijdens de Zwangerschap of Net na Bevalling.
Bij vele komt het voor tijdens de Zwangerschap of er na dat Urineverlies zich voor doet bij Hoesten of Niezen in tijdens de laatste weken van de zwangerschap is het erger. De ene manier is een inlegkruisje incontinentie- materiaal gebruiken. Ook kan je kijken hoe je de bekkenbodemspieren kan gebruiken, dat je zelf kan doen via de spieren te trainen. Ook zijn er apparaten voor die je kan gebruiken, maar kan ook met je partner om je bekkenbodemspieren extra te trainen. Vrouwen trainen overalgemeen  dit tegen de spontane Urineverlies op latere leeftijd tijdens de overgang krijgen bekkenbodemspieren een negatieve Uitstraling van IKV de Hormoonveranderingen, dat heeft grote gevolgen voor de spieren als je ze niet getraind hebt. Ook bij Vrouwen met stress hebben vaak last van de bekkenbodespieren of direct na de bevalling last krijgen van de spieren. Vele Vrouwen kampen met dit probleem van de bekkenbodenspieren omdat ze niet goed worden getraind. Het trainen van deze spieren is niet voor iedereen even gemakkelijk om de Spieren Hormoon veranderingen aanpassen om Urineverlies te stoppen op termijn om allerlei Bacterie in IKV- Infectievirussen voor te zijn om Kankers of Tumoren te voorkomen. Hierbij de negatieve Oncolytisch Virus van veelal negatieve Celresten zo snel mogelijk op te ruimen. Een kunstmatige Virus zorg er voor vertraging  via bloeddoorstroming , zodat de Tumorcel minder zuurstof krijgt ineen paarmaanden de Tumoren op Natuurbasis worden afgevoerd in krimpen allerlei Kankercellen welke worden uitgeschakeld via de virustherapie op natuurbasis  afgevoerd mede de bloeddoorstroming gezuiverd.  Hierbij ook de vaginale strakker wordt in de Urine verlies te doorbreken van allerlei Bacteriën  op natuurbasis afvoeren tot een normale strakker Vaginale versterkende bekkenbodemspieren. Dit kan je zelf doe als je weet hoe je er mee omgaat vergeet je al snel het verleden ervan, in kan  je verder goed functioneren als Vrouw zijnde ook op Oudere leeftijd op alle manieren naar je eigen vrije keuze.
info@epn-epm.nl

Urine Verlies IL-12 al Jaren in wordt steeds Erger Buikklachten enz.
Urineverlies komt bij vele Vrouwen c.q. Mannen voor op alle leeftijden. Bij Vrouwen zie je zo 40 % en bij Mannen 15 % die met Urineverlies worden geconfronteerd. Bij iets Oudere Leeftijd  zijn er verschillende oorzaken via Pathogene Infectievirussen  van Urinewegen, maar ook Ontlasting verlies van Bacteriën van Pathogene Infectievirussen zich vrij snel verspreiden via de bekkenbodem, blaas, schede, baarmoeder en de darm zich verspreiden. Het is een samenhang via bekkenbodemspieren, organen. Indien samenhang tussen de organen niet goed functioneren zal je na de Huisarts kunnen gaan of die eventueel jou kan helpen, want je loopt er al veel te lang mee, in verspreidt het verder in je omgeving enz. Hierdoor worden problemen veel groter waardoor de bekkenbodems nog strakker worden aangespannen terwijl de spieren  in vele gevallen niet aan de spieren of zwakte ligt. De bekkenbodem ondersteunt de organen die onder de buik liggen. Dit zijn de Urinebuis in de Blaas, Baarmoeder,  met de schede en de endeldarm met de anus. De bekkenbodemspieren zorgen er voor dat men de Urine, Ontlasting,  en windjes op kan houden of juist op tijd laten gaan. Er is veelal continent van samenwerking tussen de blaas, plasbuis en bekkenbodemspieren. Het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren treden er  problemen op met het plassen in veelal met de Ontlasting Bacteriën. Het is belangrijk om je bodenspieren bewust oefeningen uit te voeren om zelfbewust aan- en ontspannen van de Bekkenbodemspieren te realiseren. Het aanleren van ontspanningen in het dagelijkse leven hangt enorm af van de klacht en de oorzaak daarvan, meer bespreekbaar te maken. Veelal lopen deze klachten door elkaar als stress, emoties waarbij juist de Pathogenen Bacteriën zich verspreiden tot allerlei Infectieziektes, Kankers, Neurologische afwijkingen op langere termijn tot allerlei geïntroduceerd Infectieziektes enz.
info@epn-epm.nl

Urine Ontlastingsverlies via Pathogene Geïntroduceerde Infectieziektes.
Mede Voeding blijken vele nieuwe ziekten na voren komen in Epidemieën zich ontwikkelen ontstaan vele kruisbestuivingen Mutatie van Nieuwe moderne Infectieziektes die van Dieren of Milieuvervuiling overgaan na Burgers tot Dodelijk Infectievirus ziekten. De afgelopen 15 jaar is extreem de Q-Koorts, Urine Infectie, Darminfectie, Longinfectie, IKV-Kankers zich verspreidt als Pathogene Infectieziektes verspreidt. Hierbij spelen op grote schaal diverse vele factoren van Menselijke of Politieke handelen een grote rol als Milieuvervuiling, Gifstoffen, Voedingconsumptie in vele Pathogene gemanipuleerde Bacteriën, Infectie virussen welke zich voortplanten via levende cellen of gekweekte Virussen via Cel kwekkende en Mutaties die zich overal verspreiden als een Biologische Pestvirus Mutatie als Chlamydia, Kankers, Infectievirussen onder de noemer SOA. Miljoenen Burgers zijn al besmet met de Pathogenen Mutaties Nevelvocht Shigella als kwaadaardige Infectie Virussen of via Thallium Extreem Nevelvochtverdamping tot een Dodelijke dosis van 0,5- 10 gram Toxische vergiftiging. Hierbij sterven vele witte bloedcellen af in treed allerlei verzuring via de vele gemanipuleerde bacteriën of besmet raken met Pathogenen Mutatie van Dierlijke SOA, Q-Koorts, Pest Mutaties, TBC en Cytokines ontstekingen IL-6 van Pathogene Urine of Ontlasting c.q. Darminfectie via Pathogene Mutaties van Dierlijke Infectievirussen of Nevelvocht miljoenen Burgers besmet raken tijden de Vakantieperiodes. Ook de vele H5N8 Vogelgriepvirus blijkt ineens via import pluimveevlees binnen te komen via diverse besmette dieren van Slijmvlies, Ogen, Luchtwegen, Oogvocht, Stof, Nevelvocht en Mest zich verspreiden vanuit de omgeving. Ziekteverschijnselen  Luchtwegen, Urinewegen Ontlasting Darmbacteriën, Keelklachten, Oogklachten, Vogelgriep H5N8 in diverse clusters Virussen van afwijkende luchtinfectie. Doorbraak binnen de moderne Virustherapie  van Kanker via de reactie van het Immuunsysteem welke een reactie formule teweeg brengt via Therapie tegen de betreffende ziekteverwekkers waarbij de bloedcirculatie tijdelijk wordt vertraagd in geen Tumoren zich verder kunnen ontwikkelen.
info@epn-epm.nl

Huiduitslag Klachten via Overtollige Polychlorine Bisphenol Pcb’s Vetcysten resten.
De vele toxines zullen onschadelijk maken door er cystes er van maken. De vele  Vetcysten  zitten veelal vol met Polychlorine Bihenyl’s Pcb’s. Zorg dat je de PCB-negatieve bronnen kwijt raakt uit uw lichaam te zuiveren. Veelal duurt dit 8 tot 12 maanden. Gebruik bij Kleding een andere Wasmiddel, ook bij het zelf wassen is het belangrijk om Borax of Soda. Wasmiddelen zijn ontegenzeggelijk maar ook Toxisch. Indien Cysten heeft van Huid- aandoening is het noodzakelijk om vooral de lichtelijke U lichaam te wassen met Borax en Soda te gebruiken om negatie bacteriën cyste  van de huid afspoelen. Dit in het bijzonder vooral de zichtbare huidaantasting insmeren met wat je ook weer kan uitsmeren als slijm in de cyste hiermee bedekken voor de nacht of ook overdag is hoe het er uitziet, in dek het af met plastic. Hierbij trekt het vocht net als bij trekzalf . Indien je niet kunt doen moet je een uitscheiding gebruiken via de nieren, zorg er dan voor dat u nierenkruiden neemt. Ook bij Huidaantasting van Vetcysten ophoping Toxinen zitten veelal vol met Vetcystes  zorg dat je deze kwijtraakt. De Vetcysten hebben verschillende oorzaken als Allergie, Gist Schimmels, HIV besmetting via Seksuele handelen, Rode Hond Ziekte. De meest voorkomende oorzaak van Huiduitslag  is Gist. Candida dit heeft hou dan op met zeep. De schimmel zit in een andere  parasiet maar vindt Uw huid prettige om zich te Huisvestingen, indien deze Immuniteit van uw huid is verzwakt. Deze kan verzwakt zijn via Sieraden, Metalen, Aluminium  uit lotions en zeep in nog vele zirkonium uit deodorant. Bij Baby’s  Huid zijn de chemische stoffen in luiers die besmet zijn met kwikverbindingen zijn  een schrikbeeld van deze tijd. Zorg er voor dat een luier niet te strak zit aangaande de besmetting Bacterie of Schimmels altijd aanwezig kunnen zijn. Ook kwikverbindingen schimmels  zijn direct aanwezig in gebruik geen handdoeken wegens dat deze piepkleine Bacteriën, Infectiecellen welke Huidcellen bacteriën overbrengen na de Baby’s met allerlei Virusziekten enz.
info@epn-epm.nl

Pensioenstelsel Dekkingsgraad Zakt Sociaal via Wetgeving van Uitkering.
De grote verschillende bewegingen in de Pensioenfondsen blijkt niet de verdeling van Algemeenbelang in op een grote dwaalspoor is beland via graaien in onoverzichtelijkheid van stille Pensioen als VPL- Vut- Pensioen-Lening-Regeling verkapt, waarbij de AOW Leeftijd steeds verder opschuift met de bestaand doelbewuste Milieu-Ziektes Infectie Kankers Virussen  = IKV- Artritis  en Reumatische Artritis enz verspreiding op grote groepen Burgers doelbewust besmetraken.  De vele Geheime Milieu Gifgasvaten in Tonnen of Scheepslozing van Mosterdgas dumping via Milieuvervuiling overal gedumpt. Waarbij vele Burgers zijn besmet via Nevelvocht de Witten Bloedcellen, Lymfeklieren, Testiskanker van opvlammende diverse Kankers Tumoren in allerlei andere vermengd afvalstoffen gedumpt in nieuwbouw wijken vanaf 1970 mede ook alsnog andere stoffen welke op termijn allerlei Kankers Celdodend effect veroorzaken. Waarbij Miljoenen Burgers  Lymfeklierkanker vanuit de Witte Bloedcellen Celdodende Cytostaticum via Milieu Vermengen gestort in de bodem van vele Nieuwbouwwijken gestort, welke nu al 50 jaren zich verspreiden via Voedsel, Nevelvocht verdamping waarbij nu alsnog vele Burgers Kankers verkrijgen door het Inademen van Nevelvocht Infectie Virussen-  IKV of Pathogenen Bacteriën in de Voedingsverspreiding van allerlei Vasculaire Bloedplaatjes afgeven in zich in een micro wondje nestelen als Tumor. Ook klinische tweevormende Artritis Reumatische  bevatten Nevel bacteriën van Parasieten-wormpjes waarbij zich ook de Longen worden aangetast alsmede Hersen, Spieren en Gewrichten  en Reumatisch Nevel Bacterie die mede onderhevig zijn dankzij de doelbewuste Milieuvervuiling.  Hierbij is Toxine zoals: Kwik, Thallium, Lood, Oplosmiddelen, enz door hele Lichaam wordt verspreidt in het Immuunsysteem verzwakt waarbij allerlei Parasieten zich vermengen tot bijbehorende parasieten  c.q. Bacteriën & Virussen via vervuilde stoffen in de Organen zich verminken als diverse ziektes Kankers, Fibromyalgie welke op grote schaal Urinewegen aantast via verspreiding van Zuigwormen Bacteriën, Fibromyalgie in allerlei Gewrichtspijn welke vormen weergeeft als Osteoartritis en Reumatische artritis van Gewricht Bacteriën van microscopische wormpjes die zich verspreiden. Deze Rondwormen Ascaris, Mijnworm, Strongyliden en Trichinella  zweven door het hele lichaam als Infectievirussen na de Longen, Hersenen, Spieren, Gewrichten via Milieuvervuiling  waarbij het lichaam het Immuunsysteem verzwakken in allerlei micro-larfjes zich hechten aan de organen welke via andere Parasieten samen met de bijbehorende Bacteriën en Virussen  en vervuilde stoffen de organen infecteren in vergroeiing via artritis  in de rug, knieën, nek, heupen, hartklachten enz van verhoogde fosfaat aandoening. De vele Milieuvervuiling Mutaties brengt verandering in het Erfelijk materiaal of DNA gaandeweg Mutaties veranderingen van Kankercellen verspreidt onder de Bevolking als Infectie Pathogenen Besmetting  via Urine Virus Infectie of via het Maagdarmkanaal van een vernietiging kracht waarbij allerlei Mergcellen  besmetraken tot diverse vormen Kankersoorten, als Lymfeklierkanker, ziekte Hodgkin, en-non-hodgkin en myelomen, als ziekte van Hodgkin zich verspreidt als kwaadaardiger celdeling van opvlammende Kankers aangaande de Lever Eierstok en Testis, welke je kan beïnvloeden via aangepasten Targetsmix. Veelal op iets Jongere leeftijd  na voren komt in niet meer de Vutleeftijd bereikt wegens overtollige Klieren besmetting.  Zodat vele de VUT-Pensioenleeftijd niet meer mee maken door misleidende Milieu Bacteriën van Geen Duurzame inzetbaarheid van de Nederlandse Pensioenfondsen daalde van 15 miljard euro- met 6,9 % via de wisseling koers 2,6 % tot 1345 Miljard vermogen Pensioen daalt. Hierbij de grote Milieuvervuiling van stille Genocide Miljoenen  Burgers besmet raken via de Chemische Nevelvochtverdamping of Stort Bodemvervuiling via Chloorgas in combinatie Arseen bevattende Gas via de Nevelvocht Toxische uitwerking. Dit vanuit de bodem de Voeding wordt via Nevelverdamping  als Gifgassen besmet welke je inademt als Nevelvocht. De vele prikkelingen vanuit de wateroppervlaktes geeft na enige tijd uitwerking aan prikkeling van de luchtwegen, benauwdheid, en vele irritatie van slijmvliesschimmels  in de Urinewegen, Ogen, Longen, Buiklachten enz via de stortvuil  welke directe uitwerking hebben op Erfelijke eigenschappen alsmede sneldelende cellen als Huidkanker, Leverkanker, Darmkakers, Urine Infectie, Bloedcellen beschadiging via de Milieustort van de jaren 1960 a 2019 welke vooral op leeftijd vanaf plusminus 40 jaar extreem is toegenomen.  De AOW-leeftijd gaat minder snel omhoog in vele Burgers raken Besmet via Verhuizing  van Medische gegevensdata verhuizing aangaande Milieuvervuiling op Afstand besmet met het diverse Kankervirussen of Melanomen –Huidkankers enz zich verspreiden via Slijmvlies bacteriën via omgevormde Virussen met een Oncolytisch effect welke de Kankercellen geprogrammeerd zijn om Burgers vroegtijdig aftevoeren. Hierbij de gesloten circuit verhuizing van private  gegevens. Vele gegevens blijken af winbaar te zijn, waarbij vele Burgers aan de kant worden geschoven of in derde Landen worden geregistreerd in geen medische hulp meer krijgen. Hiermede de therapie oncologische viro-immunotherapie aanpassen via Celdodende effect in het afweersysteem versterkt via pure immunotherapie toevoegen aan de vrije behandelingsmethoden. De bestaande afweersysteem blijken eerder met Geldt te maken hebben als met de Volksgezondheid aangaande de Leeftijd van AOW een misleidende Oncolytische viro-immunotherapie niet wordt toegepast inzake de leeftijd aangaande de kosten aspect. Een groot deel is toe te wijzen aangaande de EURO en de Dollar. Hierbij zie je dat de AOW- Leeftijd in jaar 2020 bij Bouwvakker na 66 jaar, maar in jaar 2022 na 67 jaar in eventueel latere alsnog na Oudere leeftijd c.q. 70 jaar. Hierbij zie je dat kortingen op Pensioen nog groter worden via verkapte sneller toezeggingen van  misleidende akkoord regelingen van de Vakbonden. De Recht hebbende Pensioenstelsel wordt hiermede volledig teniet gedaan via de misleidende Pensioenstelsel wordt duidelijk vanaf jaar 2021 de Pensioenfondsen korten in de regelingen van de Pensioenfondsen een chaos wordt voor de toekomstige Gepensioneerden schrikbarend ondermijnend misleidende Rechtspositie van kortingen op de Pensionfondsen. Vele Gepensioneerden zullen deze Leeftijd niet halen wegens doelbewuste Stille Genocide Milieu- Nevelvocht Vervuiling van Infectievirus & Pathogene B-bacteriën in allerlei onbekende Kankers verwekkende kwaadaardige stoffen of Nevelvochtverspreiding enz, welke op grote schaal Individuele Cytokines Ontstekingen veroorzaken als Micro-Tumoren tot allerlei soorten kankers na voren komen. Dit via ORCA-010-virus van Prostaatkankers welke oncologische virus van zenuwcellen in de prostaat niet aantast. Zoals oncotische virussen, zenuwcellen, schildklier, het doen via Kankercellen,  het voorkomen van Potentie, Prostaatkanker verwijderd op termijn, Plasproblemen en Incontinentie enz al deze negatieve Ziektes te verwijderen mitsdien de Patiënt zich houd  Oncolytische Viro-Immunotherapie in hoeverre de Virussen in het Vrije Tumorweefsel aanwezig is. Bij deze therapie kan je combineren met de moderne vrije Immunotherapie welke bepaalde solide tumoren waaronder melanomen, nierkanker, longkanker, en diverse blaaskankers, alsmede Urine infectie tot een celdodende effect afvoeren waarbij het afweersysteem wordt versterkt via immunotherapie van behandelingen toepassen op maatbasis toe te voegen waarbij uitzaaiingen Toxicose Bacteriën, Tumoren enz op termijn verdwijnen waarbij behandelingen veel beter worden verdragen in uitzaaiingen op natuurbasis afgevoerd.
info@epn-epm.nl

Politieke Ordinaire Hervorming Zwendel binnen misleidende Pensioenregelingen.
De afgelopen jaren zijn allerlei Overheidsinstellingen & Banken gered via misleidende Hervorming van de Pensioenstelsels waarbij de Politiek deze zwendel praktijken van wanhoop 446 Burgers welke niet in de klachten- procedure kunnen komen. De afgelopen jaar heeft de Verzekeraars zo’n 512 miljoen winst gemaakt. De werkprojecten via Politiek is een grote flop in draait volledig op het nieuwe pensioenstelsel in Nederland als Politieke machtsmisbruik. Hierbij zie je dat de Pensioenkorting via AOW-leeftijd wordt opgevoerd via de Politiek welke ook geen inzicht hebben in de modernisering techniek in de kosten afschuiven via modernisering techniek van het Pensionstelsel, waarbij Politiek het afschuiven na de Burgers die geen inzicht hebben in de moderne ordinaire machtsmisbruik door Politiek. Pensioenfondsen PMT hebben 76 miljard in de kas zitten in 2019. De premie worden beleg met gemiddeld 6 a 7 % tegen de marktwaarde in wordt 1,1 % berekend als uitbetaling marktwaarde wordt uitbetaald in stijgt de dekkingsgraad zover dat Pensioenfondsen kunnen indexeren in plaats van te korten. De Ordinaire machtsmisbruik van Pensioenrendement korting wordt over alle Nederlanders de financiële pijn gepresenteerd. Daarin is verder afgetast wie binnen de Pensioen moet bewegen om echt tot een financiële akkoord te komen om eigenlijk de AOW-leeftijd tijdelijk te bevriezen op de huidige 66 jaar in 4 maanden. Binnen de huidige Hightech is het vrij toegankelijk om toekomstige AOW-leeftijd minder hardt zal stijgen, via vertraging van Milieuvervuiling welke doelbewust als een stille Genocide van Ordinair machtsmisbruik spel na voren komt bij AOW-Burgers, die Dodelijk Ziek via de Milieuvervuiling de Neurogeneratieve APS = Antigeen Presenterende 2 Cellen welke Neurodegeneratieve toekomstige Eiwitverkleving, Virussen, Infectieziektes, Kankers enz op grote schaal doelbewust wordt veroorzaakt. Dit via Milieustort in allerlei verspreiding van Vasculaire endotheel groeifactor welke via  het uitscheiden vanuit bestaande bloedvaten Tumoren zich verspreiden.
info@epn-epm.nl

Pensioenen Akkoord Oplossing Voorlopig via de ECB.
De vele Miljarden Pensioen reserves vormen een misleidende basis van de Pensioenrendementen. De Banken ECB hebben hun rendementen in Europese aan alle Gepensioneerde binnen de EU en Jongeren allang opgelost. Het probleem is nu de openbaarheid van Instanties wil bewegen om de betrokkenen op praktische manier te overleggen in de praktijk in niet met allerlei informele niksnut overleggen welke totaal niks om het lijf heeft om tot een oplossing te komen tot een vrije Pensioenakkoord te komen. De AOW-leeftijd kan op 60 jaar worden ingevoerd, waarbij nieuwe open onderhandelingen tot stand te komen. De onderhandelingen zie je ook dat opvallend vele AOW-ers vroegtijdig sterven dankzij grote  bewuste Milieuvervuiling vele AOW-ers vroegtijdig sterven. Waarbij in de nabije toekomst de AOW- leeftijd met Duizenden minder stijgen dankzij de moderne stille Milieu-Genocide van allerlei Virusinfectieziekten, Kankers welke de eerstkomende jaren de Overheid structureel Miljarden Euro, s oplevert, op jaarbasis via Milieu Genocide is de Levensverwachting gedaald in de Poldervervuiling dit na voren komt in allerlei Vutachtige misleidende regelingen van ziektes bacteriën tot allerlei infectievirussen met op korte termijn tot een dodelijke ziektes. De vele IKV Kanker infectievirussen verspreiding vanaf de Jaren 1960 zijn vele Miljoenen Burgers besmet via Nevelvocht Infectie Virussen of Pathogenen Bacteriën welke vanuit Nieuwbouwwijken werden volgestort met vloeibare chemische afval in allerlei andere afval welke werden gestort in toekomstige Nieuwbouwwijken vanaf 1960 waarbij nu vele Burgers met Kankers zijn besmet. Waarbij de ene na de andere Urine Infectievirus als IKV of Stress incontinentie van de ene Generatie overgaat na de andere Generatie. Bij middelen van Infecties is onderscheid tussen Antibiotica en Chemotherapeuticum zitten verschil van verwerking.  De Milieugrafiek is na de achtergrond gedumpt, waarbij de komende jaren alsnog vele Burgers van aankomende Pensioenleeftijd Ziek worden vanuit hun Milieuleefomgeving, Werkomgeving of overtollige zware beroep overdracht of vervuiling van de werkomgeving c.q. leefomgeving, thuiszorgwerkers enz. Het bevriezen van de AOW-leeftijd 2020, zal niet zoals het nu lijkt in 2024 na 67 jaar in 3 maanden gaan. De komende maanden zal de nieuwe Pensioen contract in de wetgeving worden verwerkt, waarna de Pensioenfondsen het overnemen. Voor alleenstaande geldt die boete niet meer in we zien een Tweedeling in het gehele Arbeidsproces van Negatieve Sociale werking.
info@epn-epm.nl

De vele Principeakkoord Pensioenen Chaos Zwendel veel  met Pensioen.
Voorlopig blijft de Pensioen in jaar 2020 en 2021 op 66 jaar in vier  maanden. Daarna stijgt de Pensioenleeftijd naar 67 jaar in 2024. Daarna gaat de AOW- leeftijd acht maanden omhoog als levensverwachting van Ouderen een jaar stijgt. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlandse Interdisciplinaire onderzoek (Nidi). De AOW-leeftijd wordt bevroren op 66 jaar. Hiermede hebben Vakbonden, Werkgevers en Politiek het Kabinet de toekomstige van het Pensioenstelsel in elkaar verweven, waarbij ook de oppositiepartijen akkoord. AOW-leeftijd zal volgen jaar 66 en acht maanden worden en in 2020 naar 67 jaar gaan, waar ze 10 jaar over hebben gediscussieerd om de Hervorming flexibeler Pensioendiscussie in de praktijk uit te voeren, welke totaal geen zin heeft. Hierbij duurt het plusminus 5 jaar dat er enige duidelijkheid komt over de datum wanneer je met Pensioen kunt gaan. De vele akkoorden van pensioen is een grote  negatieve procedures welke niet passen binnen de huidige systeem van wisselende carrières. Waarbij je eigenlijk vanaf 60 jaar met pensioen zal kunnen op vrije basis met gemiddeld loon. Waarbij vele bespaart wordt aangaande de ziektes die zich veelal op die leeftijd na voren komen, in langdurig ziek zijn tot de dood is te voorkomen om vroegtijdig kunnen stoppen met werken op vrijwillige basis. Werkgevers horen een vrije vertrekregeling te waarborgen voor een flexibeler Pensionregeling vrije maatbasis tot 60 jaar als de AOW- Leeftijd intreed tot flexibele Pensioen. Binnen het Nieuwe Pensioenstelsel knoeien we alsnog weer tot misleidende regels waarbij Wetgeving wordt overtreden in de zwakste schakel de dupe wordt zijn de Gepensioneerden via de tragere AOW-leeftijd hoort tussen de 60 a 65 jaar op vrijwillige basis bij ziekte gebruik kunnen maken van de bestaande Pensioenregeling. Nu kosten deze misleiden hulpverlening miljarden, terwijl het vrij toegankelijk kan worden via wetgeving geregeld  kan worden enz.
info@epn-epm.nl

Aankomende Pensioenleeftijd vanaf 65 jaar gebruik maken via ICT Hulp.
Voor vele toekomstige AOW-ers zal een oplossing moeten komen voor Pensioenregeling Akkoord vanaf 60 a 65 jaar dat deze Burgers hulpverlening krijgen, indien zij ziek zijnde afgelopen tijd. Hierbij hoort begeleiding op maatbasis worden toegepast op individuele basis. We zien vele Burgers voor de AOW-Leeftijd zich niet goed voelen in ziek zijn welke alsnog dagelijks steeds meer ziekte verspreiden via Virusinfecties, Bacteriën tot allerlei Neurologische afwijkingen . Waarbij de omgeving wordt aangetast door Pathogene Ziektes enz. Waarbij niet controle of hulpverlening wordt toegepast in vele Hulpverleners uit de omgeving mede worden besmet, welke alsnog Miljarden Euro’s op jaarbasis kosten. De vele wanhopige Burgers welke al voor hun 65 jaar besmet zijn met Infectie virussen IKV of Pathogene Bacteriën komen niet in de klachtenprocedures, wegens geen aandacht inzake de leeftijd of klachten van de informatie worden niet via aparte ICT- systeem geen onderzoek gedaan door de betreffenden Zorginstellingen of aanverwanten Medische Onderzoeken. Waarbij blijkt dat Medische Zorginstellingen enz helemaal geen acties onderneemt om deze Doelgroepen te begeleiden na een Arts enz. Het blijkt dat vele Kankers Infectie Virussen = IKV zich vrij kan verspreiden onder de Ouderen welke veelal met  bepaalde Pathogene Bacteriën of Virusinfecties besmet zijn vanuit de Leefomgeving via Nevelvocht Bacteriën. Waarbij de Luchtwegen, Urine infecties, Kankers, enz welke veelal bij Burgers moeilijk zich kan uiten inzake de ziekte die na voren komt als klachten, waaraan geen aandacht wordt geschonken, in Burgers zeer  negatief gaan sterven wegens medische nalatigheid. Binnen de nieuwe Hervorming Pensioenstelsels zal meer op individuele basis onderzoek moeten worden ingesteld op individuele basis. Dit mede binnen gehele EU- verbanden van Hervorming op de moderne Volksgezondheid op alle leeftijden Hulp bieden inzake Ziektes enz.
info@epn-epm.nl

Politieke Ordinair Hervorming Zwendel binnen de Pensioenregelingen.
De afgelopen jaren zijn allerlei Overheidsinstellingen & Banken gered via misleidende Hervorming via de Pensioenstelsels, waarbij de Politiek deze zwendel praktijken van wanhoop vele Burgers welke niet in de klachten- procedure kunnen komen. De afgelopen jaar heeft de Verzekeraars  zo’n 512 miljoen winst gemaakt. De werkprojecten via Politiek is een grote flop in draait volledig op het Nieuwe Pensioenstelsel in Nederland als Politieke machtsmisbruik. Hierbij zie je dat de Pensionkorting via AOW-leeftijd wordt opgevoerd via de Politiek welke ook geen inzicht hebben in modernisering techniek in de kosten afschuiven via modernisering techniek van het Pensioenstelsel. Waarbij Politiek het afschuiven na de Burgers die geen inzicht hebben in de moderne ordinaire machtsmisbruik door de Politiek. Pensioenfondsen PMT hebben 76 miljard in de kas zitten in 2019. De premie worden beleg met gemiddeld 6 a 7 % tegen de marktwaarde in wordt 1,1 % berekend als uitbetaling marktwaarde wordt uitbetaald in stijgt de dekkingsgraad zover dat Pensioenfondsen kunnen indexeren in plaats van te korten. De vele Miljarden Pensioen reserves vormen een misleidende basis van de Pensioenrendementen. De banken ECB hebben hun rendementen in Europese aan alle Gepensioneerde binnen de EU en Jongeren allang opgelost. Het probleem is nu de openbaarheid van Instanties wil bewegen om de betrokkenen op praktische manier te overleggen in de praktijk in niet met allerlei informele niksnut overleggen welke totaal niks om het lijf heeft om tot een oplossing te komen tot een vrije Pensioenakkoord te komen. De AOW-leeftijd kan op 60 jaar worden ingevoerd, waarbij nieuwe open onderhandelingen tot stand moeten komen. NU gehele Pensioen AOW- Leeftijd wordt bevroren tot jaar, 2021 tot 66 jaar in daarna 67 jaar in 2024 aan de levenskoppeling is pure zwendel in geen inzicht na toekomst wegens het sterk afhankelijk wordt van de financiële Fons. Als die lager is wordt de Pensioenen ook lager via de Pensioenfondstactiek  in de Politieke zwendel. In jaar 2024 stijgt de Pensioenen naar 67 jaar en 4 maanden waarbij het systeem is geënt op 40 jaar werken bij werkgever
info@epn-epm.nl

Info Vakantie – 7 Juli – 2019.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

Vrije Gift Geven:  

NL39 INGB-0003733042.

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.