EPN Vakantie Infobulletin Augustus 2021

Info  – Augustus 8 Info enz 2021.Mondiaal.

                                       WWW.EPN-EPM.NL   

 Vakantie Augustus – September
Nevelvocht Infectie Ziekte enz.
1991   2021

 EPN-EPM: Cliënten ICT – Mondiaal Callcentrum

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

EU-Burger-Grondrecht: Web EPN

Donateur 50 euro op jaarbasis : NL39INGB -0003733042

                                              WWW.EPN-EPM.NL   

Nieuwe Risico’s Alzheimer Ontstekingsziekten aangaande Amyloid Beta Eiwitten.
Binnen de moderne Gezondheidszorg is technisch mogelijk om Patiënt aangaande sturende eigen behoefte van inspraak te geven over verloop van Corona –Uitbraak, de Infectieziekte c.q. behandelingen. Technologische Onderzoeken nemen vele risico’s weg via medische Biotechnologische EU samenwerking, maar neemt ook nieuwe Gezondheidsrisico’s voor de Individu alsmede in de samenleving. Binnen het paradigma van Gezondheidszorg zijn beide gericht op Genezing binnen Medische privaat Circuit Biotechnologische toepassingen via diagnostiek onderzoek in de vele curatieve mogelijkheden waar liggen de grenzen. Bij Mil-Biotechnologische Corona onderzoek neem je vele risico’s weg inzake de voorzorgmaatregelen van individuele zorgregistraties, welke bekent zijn bij het Technologische onderzoek. Vele Mensen zijn actief bezig op zoek of middelen om hun eigen Gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk te waarborgen, welke zij uit de Genetische Diagnostiek hebben leren kennen vanuit de praktijk formule van nieuwe toepassingen zal liggen aan de sturende Technologische Vrijheid van Persoonsgebonden Onderzoek. Dit binnen de nieuwe Technologische Gegevens Ontwikkelingen, welke gepaard gaan met nieuwe voortschrijdende risico van inzichten op individuele basis aangaande gepaard met nieuwe Gezondheid  aanpak via diverse mogelijkheden welke in overeenstemming is met de Patiënt tot Corona Snelgroeiende. De vele Ontsteking Ziektes in de Hersencellen zijn niet de oorzaak van Kankers Ontstekingsreacties enz in de Hersenen, maar veelal MILIEU de ziekte Alzheimer is een Samenklontering van diverse Plaques Eiwitten. Die de Hersencellen verkleven welke al op zeer Jonge leeftijd na voren komen via Sociale Politieke Milieu gedrag omvormen, waarbij verschillende Eiwitten na voren komen via gevormd lichaamsgezicht. Ook de vele plaques vorming in de Hersenen van Patiënten al heel vroegtijdig de eerste symptomen van  Ziekte Alzheimer met Downsyndroom via Geheugenstoornis, Vermoeidheid, Stress, Sufgedrag, moeilijk praten, motoriek problemen, apraxie = handelingen, moeite die je anders gewoon deed, niet meer herkennen van voorwerpen, geluiden, bewegingen die je anders wist enz.
info@epn-epm.nl

HPV 16-18 Mindere Virussen Type; HPV drager zo’n 85 % geweest.
Het Menselijke Genoom van Genen vanuit omgeving Milieu nevelvervuiling, processen de Kleinste Hersenen Moleculen doelbewust de Stof Eiwit Dopamine aantasten van verschillende Neurotransmitters beïnvloeden tot negatieve Kankers in stille Genocide op termijn. Hierbij zal je eventueel de bloed doorstroming kunnen vertragen zodat de zuurstof niet meer voldoende is om nieuwe Tumoren aan te maken in deze laten afvloeien via natuurlijk krimpende afval via Targetsmix op individuele aangepaste basis, welke je via Virustherapie de Urine Bacteriën kan volgen in aanpassen om Kankercellen in Bacteriën langzaamaan laten afvloeien. Met vrije kennis over Milieuvervuilde Darm bacteriën Omgevingsfactoren blijkt op grote schaal de rest van het lichaam besmetten. Doelbewust de Genetische Gedragingen van Hersenen in vele Ziektes worden doelbewust veroorzaakt via misleidende Milieuvervuiling Nevel Bacteriën van uitscheidingsproducten grote invloed uitoefenen op onze Orgaanfuncties, Immuun cellen. Waarbij de meesten in stammen zijn gevonden in de dikke darm welke Bacteriën op afstand kunnen beïnvloeden, welke via het bloed worden meegenomen, waarbij Zenuwuiteinden welke hun oorsprong vinden in de Hersenfuncties aansturen met defecte Bacteriën, welke nogal verschillend zijn via Woon & Milieu omgeving van Bacterie tot Bacteriën Hersencellen, Urinewegen aantasten enz via Milieu omgeving van Nevelvervuiling.  Veelal zie je het ook bij Urine Bacteriën van verschillende slechte Bacteriën vervuiling, waarbij elke bacteriën weer een andere effect heeft op ons lichaam in Geestvermogen of Ernstige  Geagiteerd, Woede Uitbarsting, Emotionele aantasting enz.
 info@epn-epm.nl

Wereldwijd Kankerverspreiding via Verschuivende Milieu Nevel Normen Autonomie.
De verschuivende Nevel normen rond Gezondheid en steeds groeiende Medische Nieuwe mogelijkheden, zie we- dat er heel anders moet worden omgegaan binnen de Zorginstellingen’ waarbij Gezonde Burgers te veel met ziektes bezig zijn, die niet ziek zijn in alsnog allerlei testen laten uitvoeren, welke de Ziektes Milieu Nevel veroorzaken. Gekoppelde Laser ICT Netwerk- EVAB Mondiaal-EPN. Stille Milieu Genocide via Bodem in Wateroppervlaktes  Corona Chaos enz. De vrije kennisgebieden inzake de Moedwilliger Toename Longkanker uitgezaaide Slokdarmkanker van Oesofagus- Carcinoom enz. Dit van Milieuvervuiling Genocide Kennisgebieden van wederzijdse Bevruchting via Omgeving Milieuvervuiling ICT-samenwerking is de afgelopen 50 jaar de Genetische Vervuiling revolutie extreem doelbewust toegenomen met grote snelheid Burgers zo snel mogelijk te ruimen via kruisbestuiving door wederzijdse ICT- kennis, via toename op gebieden, Neuro-Virusziektes, Moleculaire biologie, Genetica, Genomics en Proteomics hoe je Burgers het snelst via Milieu nevelvervuiling kan ruimen via deze Virus Verminking Ziekte als Kankerweefsel, Urine Infectie. Nevelvocht Kankerverspreiding via Gezwel Kankers Mutatie tot Tumorcellen in de DNA Bloedbaan terecht komen als kruisbestuivingen tussen de moderne vrije Genocide via Nevelvocht Bacteriën. Veelal verneem je het via de Urine Infecties of Longinfectie, Darminfecties, Neurologische enz is afhankelijk van de individuele Kanker Bacteriën via diverse Infectievirussen. De vele Milieu bacteriën van afgelopen 50 jaren veroorzaken vele Infectie virussen als Dodelijke Longvlies Kankers, Darmkankers, Prostaatkankers, Hersentumoren, Keelkankers, Leverkankers enz- welke Infectievirussen zich via bloedbaan verspreiden op alle leeftijd tijden, om zich verder te verdelen. Ook vele Voedselgewassen tot organisme verdeling van de Helixstructuur van het DNA is de genoemde ontrafeling van Menselijk Genoom binnen diverse vakgebieden, vele Nevel Milieu omgeving Ziekmakend zijn gemaakt via Milieu Bacteriën. Dit via het Menselijke Genoom bepaalde Genen tussen het DNA-sequentie en vele doelbewuste via Milieuvervuiling Virusinfectie Ziektes of eigenschappen, ex cetera veroorzaakt via allerlei defecte Genoom via DNA de Eiwitten defect raken in allerlei Bacterie Ziekte Eiwitten codeert met een afwijkende Genen met tussen stappen van afwijkend Gen- die zich voordoen op grote schaal tot Dodelijke Kankers, Virussen, Bloedingen, Infectieziektes, Huidkanker afwijking van Melanomen of eigenschappen DNA et-cetera van Eiwitten allerlei sequenties via Tumor Ziekteverspreiders van verschillende processen de Cellen beïnvloeden. Dit van afwijkende Genen veroorzaken met tussen stappen van afwijkende Eiwitcellen via verschillende processen Eiwitcellen allerlei afwijkende Gen tot Kankers Ziekte veroorzaken via tussen stappen. Ziektes doelbewust worden verspreidt via Milieuvervuiling als afwijkende defecte Gen, andere DNA-volgorde van zeer schadelijke Eiwitten met allerlei defecte DNA Eiwitgenen codeert, via verschillende defecte Genen via Milieuvervuilde Omgevingsfactoren doelbewust wordt veroorzaakt in samenspel.
info@epn-epm.nl

De HPV 16 -18  Agressie Virussen Type; HPV drager zo’n 85 % bij Jongeren besmet via Milieus Nevelvocht Verdamping vanuit Wateropper- vlaktes Omgeving Besmet.
Het Menselijke Genoom van Genen vanuit de omgeving Milieuvervuiling, processen de Kleinste Hersenen Moleculen doelbewust de Stof Dopamine aantasten van verschillende Neurotransmitters beïnvloeden tot negatieve Kankers in stille Genocide op termijn. Hierbij zal je eventueel de bloeddoorstroming  kunnen vertragen zodat de zuurstof niet meer voldoende is om nieuwe Tumoren aan te maken in deze laten afvloeien via natuurlijk krimpende afval via Targetsmix op individuele aangepaste basis, welke je via Virustherapie de Urine Bacteriën kan volgen in aanpassen om Kankercellen in Bacteriën langzaam aan laten afvloeien. Met vrije kennis over Milieuvervuilde Darmbacteriën Omgevingsfactoren blijkt op grote schaal de rest van het lichaam besmetten. Doelbewust de Genetische Gedragingen van Hersenen in vele Ziektes worden doelbewust veroorzaakt via misleidende Milieuvervuiling Bacteriën van uitscheidingsproducten grote invloed uitoefenen op onze Orgaanfuncties, Immuun cellen waarbij de meesten in stammen zijn gevonden in de dikke darm welke bacteriën op afstand kunnen beïnvloeden, welke via het bloed worden meegenomen, waarbij zenuwuiteinden welke hun oorsprong vinden in de Hersenfuncties aansturen met defecte Bacteriën, welke nogal Verschillend zijn via Milieu omgeving van Infectie tot Bacteriën de Hersencellen aantasten via Milieu omgeving van Nevelvocht Verdamping Vervuiling. Veelal zie je het ook bij Urine Bacteriën van verschillende slechte bacteriën vervuiling, waarbij elke bacteriën weer een andere effect heeft op ons lichaam in Geestvermogen of Ernstig Geagiteerd, Woede Uitbarsting, Kankers Emotionele Neurologische afwijkingen welke vanuit de Darmbacterie zich ontwikkelen. Maar er zijn ook vele sturende bacteriën die je zelf beschermen tijdens de zwangerschap. Tegen deze Vormen Kankers of andere geïnfecteerd Slechte Type Bacteriën. Genetische Medicatie Ontrustende Infecties Cytokines van Levensbedreigende Ziektes onder Begeleiding via de naastliggende defecte Tumor Cellen heel langzaam afvoeren via Bloedvertraging van doorstroming, waarbij gezwellen op natuurbasis worden afgevoerd in bestaande Tumorcellen c.q. Kankercellen uitgeschakeld.
info@epn-epm.nl

Doorbraak in Kankers Bacteriële Gen Witte Cellen Virus Afbraak.
De moderne Virus Therapie is net een plant die het DNA defect van zich afschud via het afweersysteem welke als Genen defecte Virusmateriaal bezit, als zodanig herkend van afwijkend, waarbij de woekering Bloedstolsel van indringende Virusinfecties worden vernietigde als zodanig het afweersysteem wakker schud, in staat bij de opvolgende aanval van binnenuit de Virusinfectie in Toxicose Bacteriën of Bloedstolsel af te voeren. Waarbij vele Burgers doelbewust per Generatie hun Gen-Oxidatie aangetast via afbraak van het Serotonine niveau in de Hersenen. De vele Genetische Manipulatie bij Kinderen met bepaalde aandoeningen kunnen zichzelf niet verweren tegen Infecties, doordat Bloedlichaampjes al zeer vroegtijdig afsterven in een Micro- Infectie al dodelijke kan zijn. Nu door allerlei Milieuvervuiling zorg er voor dat afbraak van de Santonine in de Hersenen tot Minder Welbevinden, Humeurigheid, Agressie in allerlei Genetische Afwijkingen als Criminaliteit enz. Dit dankzij de grote Milieuvervuiling van de Criminaliteit via Politiek, welke op deze manier worden veroorzaakt de afgelopen 50 jaar. De vele Milieuvervuiling is veelal direct zichtbaar met de dagelijkse Leven van loopgedrag of houding, waarbij Spieren, Urinewegen, Klieren, Lymfeknoppen en andere spieraandoeningen enz alle negatieve aandoeningen of onvruchtbaarheid tegenkomen, door de Kankerziekte Bacteriën. Wel is het belangrijk om Patiënten goed voor te lichten. Binnen de huidige medische Biotechnologie is betrokkenheid groot in bovendien veranderende  Zorgconsument veranderingen plaatsvinden via voortschrijdende  inzichten kan gevolgen hebben. Waardoor verbanden niet kunnen worden gelegd- en bepaalde aspecten van discussie niet aan de order komen of veel mindere wegens de technologische inzichten een soort maatschappij van Gezondheidszorg Burgers willen op Individuele basis.   
info@epn-epm.nl

Wereldwijd Kankerverspreiding via Verschuivende Milieu Normen Autonomie.
De verschuivende normen rond Gezondheid en steeds groeiende Medische Nieuwe mogelijkheden zie we- dat er heel anders moet worden omgegaan binnen de Zorginstellingen. Waarbij Gezonde Burgers te veel met ziektes bezig zijn, die niet ziek zijn in als nog allerlei testen laten uitvoeren die worden eigenlijk opgedrongen, zonder dat Burger zich ziek voelt. Vele Burgers worden Ziek door overbelaste Geduvel met diverse HPV-Infectievirus als Massabesmetting dit meer als 50 % van de Bevolking in diverse HPV varianten welke op termijn ook Kankers veroorzaakt bij de Mens via de Voeding of niet goedgebakken vlees. De gevolgen zie je op langere termijn niet alleen Darmkanker of Colonkanker en pre-of postmenopauze van Borstkanker, Neurodegeneratieve aandoeningen van het Zenuwstelsel zoals vroegtijdige Dementie, Alzheimer via besmette Voedingsproducten, Milieuvervuiling de HPV’s 16-18 enz zich verspreidt als diverse Kankers. Zoals Dikke Darmkanker, Edel- darmkanker  Borstkanker, Nierkanker,  Longkanker, Baarmoeder Hals kanker enz, zich mede verspreidt via Urinebesmetting gevaarlijke-Melanoma Huidkanker, Baarmoeder Hals kanker, in Dierlijke Slijmvlies overdracht bacteriën welke via Virustherapie om het Bloeddoorstroming binnen de Tumor te vertragen in krimpen zicht via tollen bloed. Waarbij de Tumor minder zuurstofrijk bloed krijgt in verdwijnt op Natuurbasis op termijn. Ook de Kankercellen worden automatisch uitgeschakeld doordat in de afval Celresten op natuurbasis worden afgevoerd of via Gliomen Oncolytisch Virus.
info@epn-epm.nl

Bij regulatie van Dementie Hersenonderzoek inzake doorbloeding zie je al
vrij snel Psych Generatie van bepaalde Milieu Afwijkingen van Hersencellen of Zuurstofgebrek op Jonge leeftijd van een bepaalde Besmette vanuit Omgeving IKV Ziektes enz na de toekomst. Veelal is er een zuurstof Gebrek waarbij iemand zichzelf kwijtraken als Dementie, Alzheimer, Zuurstofgebrek enz via de Hersenen, waarbij Alzheimer, Kankers Ontstaat via te kort Hersencellen welke extreem afhankelijk van Zuurstofgebrek voorzieningen in Hersenen de Zuurstofvoorziening beschadigd zijn in Haarvaten verkleving alsnog meer schade oplopen aan de Hersencellen, veelal op zeer Jonge Leeftijd zich voordoet. Veelal merkje bij Jongeren  zuurstofvervuiling voorziening in de bloedvaatjes optreed bij het achterelkaar te zitten en stijg de Bloeddruk. De regulatie  van Hersen-doorbloeding zie je bij Alzheimer met ziekte die al bij Patiënten word toegelaten, waarbij ook andere Ziekte na voren komen als je niet voldoende Levenservaring hebt, zie je veelal ziekte verschijnselen  dat jezelf kwijt raakt via Psychose Hersencellen  tot vele Cel verlies via zuurstof gebrek in de kleine  Haar Vaatjes in de buitenste laag van de Hersenencellen. Hersenen zijn zeer extreem in de zuurstof voorziening  in hebben naast veranderingen in de doorbloeding kwetsbare Hersenen Zuurstof  inzake toekomstige Alzheimer, Dementie enz via de doorbloeding extra daalt in de Hersens schors tot zuurstof te kort met alle gevolgen van verslechterende Hersendoorbloeding, welke slechter gereguleerde verslechterende doorbloeding. Oncolytische Infecties hechten zich aan de Kleinen Bekken. De Co-lytische Infectievirussen gaan zichzelf  verspreiden tot in de kleine Bekken met alle gevolgen. Ook Co-lytische Infectievirussen zich verspreid  tot in de kleine Bekken, welke onder Bevolking Tumorweefsel zich ook snel verspreidt onder de Bevolking. Hierbij nieuwe Corona Golf Virussen Pandemie via Nevelvocht verdamping enige Honderd Duizenden Burgers besmet Raken. Dit vooral bij Griepachtige klachten vele Vlekkige Huiduitslag als Flavirussen. De Infectievirussen worden vaak  tegenhouden via injectie, maar helpen niet meer tegen de kruisbestuiving  Dengue Virus via In-flavirussen van Burkholderia-complex, blijkt op grote schaal IKV Kankers na voren komen, CQ. Waarbij de bron van bacteriële besmetting is. De grote besmetting gevoeligheid van het Lymfatisch Weefsel en de Witte Bloedcellen kan je ook de Kankercellen beïnvloeden. Dagelijks blijken vele Duizenden Burgers Besmetraken via binnen komende aparte Telefoon Techniek op Burgers hun eigen manier. Bij Bepaalde druk moeten we even de ICT stop zetten wegens overbelasting van de EU – ICT om zoveel mogelijk overbelasting van Virusinfecties van allerlei Virussen die om zich heen grijpen op Jonge in Oudere Leeftijd. Ook in ziekhuizen nemen de Lockdown besmetting  extreem toe vooral bij Jongeren Infectievirussen van een Dodelijke soort Coronavirussen bij Kinderen enz. Tot Dodelijk Coronavirussen de aankomende periode wegens de Milieuvervuiling van Nevelvochtverdamping verspreiding via Vijvers, Kanalen, Meren enz, Vogelziekten, Kankers verspreiden, dankzij Politiek. De Agressieve  HPV- 1618 tasten de kleinste Hersenen Cellen Moleculen aan via Nevelvocht van Milieuvervuiling diverse verschillende Neurotransmitters negatief beïnvloeden blijken Nevelvochtdoorstroming  zeer trager zuurstof veroorzaken tot agressieve HPV 16-18 de stof Dopamine  aantasten welke de Hersenen Cellen infecteren tot Nevelvochtbloeding door stroming  welke leidt tot na vertraging zuurstof  gebrek tot verklevingen van Corronavirus en, Infectie Virussen, Bacterie en het verspreidt via Nevelvocht Infectie, Ziektes, Kankers, Urine, Ontlasting, enz zich verspreidt als Infectievirus, Luchtwegen, Urine Infectie, in tot Duizenden Infectie Bacteriën, Longinfectie, Diverse Kankers, in diverse soorten Corona, Bacterie, Kankers via Covid- 9 Mutaties ORCA-010 Virus verspreiding van diverse Dodelijk varianten van verschillende Mutatie zich verspreiden als Coronavirus Covid- 9 – met Mutaties ORCA-010 van Virus via de Mond Infectie of uitbreiden tot dodelijke verschillende Immuunsysteem Cellen aantast als Kankers Coronavis 19 varianten. Hierbij zijn 18 varianten Mutaties die zich verspreiden voor bij Kinderen tot nieuwe moderne Dodelijke Kankers c.q. Dodelijke Slijmvlies Coronavirusvarianten -19 Mutatie Nevelvocht waarbij je niet beschermd kan worden via Mutaties Nevelvocht, wegens de stille varianten van Virusverspreiding.
Info@epn-epm.nl

Hierbij gaan we vanuit dat procent Atmosfeer uit Stikstof bestaat. ( in Nederland )
We hebben dagelijks Stikstof  nodig  in Nederland is dit 80 procent van de atmosfeer die  schadelijk is voor de Mens, Plant of Dier, in is nodig om te leven, vanuit elke Ademteug bestaat voor vier, vijfde uit stikstof zonder problemen.  De schadelijk stikstofoxiden worden hoofdzakelijke uitgestoten door Industrie- en het Verkeer in Nevelvervuiling of Nevelvocht Waterverdamping. Nederland is voor het belangrijkste deel verantwoordelijk voor de uitstoot van ammoniak. Stikstofoxide  en Ammoniak is moeilijk te krijgen om planten optimaal profiteren van de uitgestoten stikstof. Veelal zie je dat het tot verlies komt aan Biodiversiteit, door dat planten veelal worden overwoekerd in leidt dit tot verlies van biodiversiteit het leefgebied wordt aangetast doordat  verspreiding Nevelvocht  uit Kanalen enz SARS – CoV-2  besmette planten of verdwijnen of via. Nederland telt zo’n 160 Natura 2000-gebieden, welke beschermd moeten worden om de Biodiversiteit zo veel mogelijk te behouden, om Kankers in Virus Infectie enz, zoals Nevelbacteriën voor de opvolgende Generaties te voorkomen. Helaas blijken 118 die Beschermde Natuurgebieden lijden onder grote mate van te hoge stikstofproblemen. De PAS = stikstof programma’s haalde niks uit in de uitstoot van stikstof nam juist toe met alle gevolgen. Coronavirussen hebben nieuwe uitbraken, als bacterieel enz van Urine Infecties, Darminfecties als Kankers Bacteriën verspreiding. De EU Hof van Justitie zorgde er voor in 2015 voor richtlijnen om de Natuur te beschermen, waarbij de Raad van Staten zich daarbij aansloot. Helaas kwam van de gehele richtlijnen niks terecht in mag het niet meer gebruik worden. Bijna de helft 46 % van de Landbouw is verantwoordelijk voor te grote stikstof uitstoot afkomstig uit de Landbouw enz 2018-  % via de Weg Verkeer in de overige via Vliegverkeer, Scheepvaart, de Industrie en de Bouw enz. Ook de snelheid van het Verkeer zal worden aangepast om mindere stikstof uitstoot te verkrijgen. Bij de misleidende commies is veel ruimte gevonden bij Wegverkeer, Veehouderij die nogal veel stikstof negatieve produceren. Er zal alsnog voor diverse uitstoot oplossingen moeten worden gevonden binnen de Wetgeving om de Stikstofproblemen op maatbasis aan te passen op termijn. Want vele Landbouw producten produceren alsnog Kanker wegens Bodemvervuiling, Nevelvochtverspreiding van Verwerkende producten met alle gevolgen voor de Volksgezondheid.
Info@epn-epm.nl

Kankers Onderzoek tot Genezing is zoveel Water, Nevel,  Schimmels na voren gekomen.
De aanwezigheid van Vaginale Schimmels in de Auritus tijdens of voor de Zwangerschap blijkt  1 op de 3 Vrouwen problemen via zwangerschap. Hierbij is de mogelijkheid om zoveel mogelijk de Oermethode weer te herstellen om de Natuurlijke methode weer veilig te stellen voor Zwangerschap via Levensvatbare Sperma, welke veelal mede de Zwanger tegenhoudt aangaande geen Levensvatbare Sperma kan worden geleverd, wegens de vele vervuilde obstakels. Waarbij allerlei Nevel Bacteriën worden ingedampt als Nevelvocht met alle gevolgen van verschillende Dodelijke Ziektes, van Burgers, Huisdieren of via directe Milieu nevel-omgeving. Dit met Allerlei Bacteriën, Virussen, Schimmels enz welke vanuit directe omgeving, veelal via Nevelvocht verdamping Bacteriën van Besmette Voedsel vergiftiging of Vaginisme welke kampen tijdens de Seksuele handelingen extreem na voren bij 1 miljoen Burgers Chronische Genitale Pijnklachten. Zo 28 % leidt extreem aan Vaginisme  mede aan Psychische problemen. Waarbij op het gebied van relaties voor vele Sociale ongemakken zorgt of Echtscheiding enz. Zorg zoveel mogelijk dat alle Nevel Bacteriën en Virussen worden geruimd uit Wateroppervlaktes. Er zijn vele mogelijkheden via de Huisarts als kruidenkuur tegen allerlei Parasieten te ruimen, waarbij de Vrucht wordt blootgesteld met kruiden. Veelal is dit te prevaleren boven de bloedstelling aan allerlei Toxines Gifstoffen die Parasieten op grote schaal produceren van b.v. Aids of andere Genetische ziektes die na voren komen als Erfbaarheid tijdens de Zwangerschap. Toekomstige Kinderen hebben het Recht Kankers te verwijderen van Vervuilde Stoffen c.q. allerlei Voeding Schimmels of Aflatoxine te ontgiften, zodat  de bewegelijkheid recht krijgen tot verwijderen van vervuilde stoffen de voortplantingsorganen normaal kan functioneren. Bij Gebitsmetaal in de uterus, eierstokken en testikels kan je zelfs zoeken na composiet, zodat de Lichaam opschoont wordt voor de voorzwangerschap.
Info@epn-epm.nl

Vitamines Hebben Extra Mineralen Nodig om Kankers Slijmvlies te voorkomen.
De vele  Nevelvocht  Infectie Clusters Listeriose Epidemie Ziekteverwerkers is het mogelijk bepaalde toereikende hoeveelheid Vitamines inneemt van een bepaald soort om zoveel mogelijk Kankers en diverse andere ziektes te voorkomen. Bij Milieu Wateroppervlaktes merk je de vele Covid.19 Bacterie, Virus infectie, Giftige  stoffen welke via Nevelverdamping wordt  ingeademd als Botulisme stoffen enz tot infectievirussen van diverse Kankersoorten via de Nevelvocht  Botulisme welke je besmet met diverse kankersoorten.  De Listeria Monocytogenes is een Bacterie welke overal voorkomt in rauwe voeding, welke in de koelkast hebben gelegen. De Bacterie komt voor bij Ouderen in bij Burgers met een lage weerstand, pasgeboren Baby’s lopen grote risico’s op een symptomatische infectie enz. Het is al jaren bewezen dat we apart met toereikende Vitamine bepaalde Infectievirussen de serotonine frequentie kunnen aanpassen op termijn, zonder dat de Kankers zich uitspreid is een bepaalde Vitamines met bijbehorende frequentie om Kankers te voorkomen. Kankerbestrijding versterkt de werking van de Witten Bloedcellen, die instaan voor de vernietiging van de Kankercellen als je houd aan de voorwaarden. Indien men de witte Bloedcellen versterkt in je dagelijkse Leven aanpast worden de Kankercellen op natuurbasis langzaamaan afvoert via de Urine c.q. Ontlasting. Hierbij krijgen de Witte Bloedcellen de kracht om de Kankercellen op termijn vernietigen. Ook bepaalde voeding stoffen zullen worden aangepast via bepaalde toereikende frequentie om het voorkomen van Infectie virussen welke altijd een negatieve effect heeft op het dagelijkse leven vanuit de Omgeving Vervuiling. Indien men de hoeveel Vitamines  van een bepaald soort inneemt is veelal heel verschillend  aangaande de Kanker inzake de Witte bloedcellen, die in staat zijn om Kanker cellen op termijn vernietigen in op Natuurbasis af te voeren om bepaalde Kankers op termijn te voorkomen. Dit heeft tijdnodig in vaak begeleiding verkleint  het risico op diverse Kankers ontwikkeling. De vele ondersteuning van belangrijkste Vitaminesoorten, welke de resultaten kan bereiken via diverse specifieke Vitaminesoorten aangepast op individuele leef basis vele Burgers, dankzij Nevelvocht verspreiding via de Overheid, vele Burgers Kankers & verkrijgen via Nevelvocht Schimmel vervuiling van Waterafvoer binnen de Bebouwde Kom. Burgers vroegtijdig Sterven via Milieuvervuiling schimmels van de directe Milieuvervuilde Omgeving als toekomstige stille Moord Schuilplaats via Nevelvocht te traceren op afstand. Milieuvervuiling vele Burgers in Kinderen vroegtijdig sterven dankzij de Politieke Milieuvervuiling via Wateroppervlaktes hun Gezondheid aantast, tot Dodelijke Bacteriën Nevelvocht Virusziektes. Het blijkt dat In Nederland vele Burgers Besmetzijn dankzij de Politieke Vuil Dumping van de afgelopen 25 jaar.     

                                 Mondiaal: 8166.52.387:ICT.                                                     

info@epn-epm.nl

8 – Augustus 2021

Mondiaal: 8166.52.387:ICT

Toegewenste Gelukkig Toekomstige Jaren enz .
Stichting Europees & Mondiale Platform Nederland.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

Via Mail wordt Niet altijd beantwoord, wegens Overbelasting of Mondiaal kan je geen inzicht verkrijgen.                                                                                          www.epn-epm.nl                           info@epn-epm.nl

op Jaarbasis 50- Euro Infoblad Netwerk. Bank-NL:  

NL39 INGB-0003733042.

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.