Extra info September 2020

Extra info September 2020

1991   2020

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

De Vele Dierlijke Hoog-pathogene Corona Pest Virusoverdracht.
De vele Pathogene Botulisme van Virusverspreiding  Slijmvlies Dothethe Tialculair deling Infectie Virusverspreiding mede Cytomegalovirus Bacteriën, XMRV= Retrovirus-ME/CVS Fibromyalgie van allerlei Infectievirussen Corona SARS-CoV2 uitzaaiingen. Veroorzaken COVID-19 Coronavirus welke niet te stoppen zijn wegens de Bacteriën. Hierbij is de Natuuromgeving & Wetgeving al 50 jaar overtreden in vele Burgers op een goedkoper manier versnelt worden geloosd via stille Genocide Wateroppervlaktes met Dodelijke Bacteriën, Virussen, Nevelvocht Bacteriën bij Kinderen Besmet raken, waarbij geen Mondkapjes helpt is pure schijnbedrog van de Politiek. Het zal je Kind maar zijn die opzettelijk overlijdt aan Milieuomgeving Corona Druppelnevel Virussen via Aerogene, Nevel Bacteriën, Infectievirus enz, welke zich overal verspreiden als  een Ringvorming Covid-19 Waldeyer Ring Giftige Botulisme via de Politiek de Besmettelijke Infectievirussen, Kankers, Gifstoffen, Bacteriën uit Economische Milieuzwendel tot stille Genocide via Pathogene Besmetting Toxines. Wanneer het Nevelvocht doordringt  in de Lagere Luchtwegen Hersenen treed er hyper actieve Alveoli Zwellen op. Die uit directe omgeving hyperactieve gezwellen Alveoli veroorzaakt welke uit de eigen omgeving Pathogene Nevel bacteriën verspreidt als b.v. Covid-19 Corona virusinfecties als een ring van Waldeyer aan Disstres Syndrome van actieve Cel-reacties, Longkanker, Infectie virussen, welke leiden tot Multi-Orgaan falen bij Kinderen enz in binnen enige korte tijd overlijden.
Info@epn-epm.nl

Besmetting Coronavirus zal alsnog Vele Doden Extra Toenemen.
Het aantal Corona Patiënten zal de komende paar jaar extra toenemen op jaarbasis, waarbij ook vele Kinderen vanaf 14- Jaar het slachtoffer worden via  Nevelvocht Bacterie, net als in Verpleeghuizen spookt Corona Virus overal rond. Het blijkt binnen de EU vele risico’s is van blaasjes ziektes infectie is overgenomen bij scholen aangaande Nederland niet goed is voorbereid op Infectieziektes c.q. Bacteriën welke zich vermengen tot Nevelvocht of Druppel overdracht Coronavirussen behandelingsmethoden worden Instantie, Stichtingen overbelast. Waarbij alsnog Ziekteverschijnselen Covid-19 na voren komen. Dit veelal via de mond als Koorts, Longinfectie, Oog Neveltraanvocht, Urineverlies, Darminfectie in afbraak van Myeline. Waldeyer is een ring van Lymfeweefsel dat Infecties buiten de luchtwegen moet houden?. Het virus heeft de Alveoli= Longblaasjes alsnog niet bereikt en de gaswisseling is nog intact. Wanneer Bacterie, Virus doordringt tot lagere luchtwegen en hierbij de Alveoli aantast, ontstaat er Pneumonitis, waarbij een zeer actieve ontstekingsreacties optreed. Hierbij treed Pneumonitis bij ernstige vorm van Covid-19 veelal dubbelzijdig waarbij situatie klachten zich verergeren via ARDS voordoet als acute Respiratory Disstres Shocking Syndroom. Hierbij treed allerlei ontsteking stofjes, cellen vrijkomt  via lekken Eiwitvocht uit de capillaire in de alveoli. Waarbij de signaal overdracht steeds slechter wordt in meer klachten na voren komen. IGB-Inspectie Gezondheidszorg gebruiken negatieve kleurstoffen c.q. omgeving welke op grote schaal Kankers enz veroorzaken dankzij Welvaart Voeding welke belastende Milieuvervuiling op grote schaal veroorzaakt.  In Duitsland is het begin van Virusepidemie al vrij zijn gang gaan in kan niet meer te traceren zijn. Het aantal Doden stijgt per dag via Ontstekings Coronavirus Ziektes waarbij de Wereldgezondheidszorg WHO zicht uitgesproken in zorgen maakt over de grote aantallen zorgen in allerlei gebieden zich verspreiden over de gehele Europese Gemeenschap in alsnog daar ver buiten zonder dat het duidelijk wordt hoe dit precies kan de stille Milieugevaarlijke Genocide Chemische Ecosystemen toegepast.
Info@epn-epm.nl

Stille Gif Voeding komen Genocide Milieu contaminanten.
De vele Wateroppervlaktes geeft zeer schadelijk Nevel Gezondheid schadelijke stoffen in veel te hogen Stoffen welke Kankers enz veroorzaakt, waardoor niet EG-Richtlijnen worden IGB/ Keuringsdiensten en Inspecties van Milieueisen stille Genocide toepast via de schadelijke werking van Criminele Overheids- diensten. Ook vele kleding stukken waren besmet met verboden kleurstoffen verdacht carcinogene stof diethylhexylfalaat, uit verpakkingsmateriaal  worden verwerkt welke worden aangeduid als Milieu contaminanten zijn veelal stoffen die het Milieu- vaak in Ecosystemen- voorkomen. Dit zoals Kwik, Cadmium en PCB.  Maar ook als Toxische stoffen die van nature in de levensmiddelen zijn, behoren daartoe. De schadelijke stoffen in Sax toxine, Carcinogenen, Cocaïne Cycas noten en Ergotamine welke op grote schaal Psychogenetische aandoeningen al op Jonge Leeftijd bij Kinderen voorkomt via Omgeving Voedingsmiddel.  Vele Kinderen komen Milieu contaminanten voor op zeer Jonge leeftijd via PCB en Dioxinen, Metalen vanuit omgeving Milieuvervuilde bodem en hierbij vervolgens bij vetrijke producten terecht komen zoals levensmiddelen, waarbij de omgeving van Bodemverontreiniging uit allerlei Zink, Cadmium enz, kan zich vooral bij afgemolken koeien ophopen in organen met Lever, Nieren wordt veel overtreden, waarbij keuringsdienst omzichtig zijn.
Info@epn-epm.nl

Steeds meer Regionale Coronavirussen via Campings, Vijvers Bacterie enz.
Er zijn alsnog meer aangelegenheden van Coronavirus via ontmoetingen in Winkelcentrums, waarbij Burgers contact met elkaar hadden via een zoen ontvangst besmet zijn geraakt. Vele Burgers kunnen via een gesprek beschermen met een kleed om niet de slijmvlies of kuchende of extra Niezende klanten. Ook een tweede besmettingsgolf van het Coronavirus is snel toegenomen waarbij de Wuhan. Al enige Tienduizenden Burgers zijn besmet met het Coronavirus moderne epidemie welke mede zijn gerelateerd aan de Nieuwe Zorg Virus nCoV als Sars, Mers vanuit de Dieren Wereld, allerlei nieuwe epidemie onder de bevolking verspreidt via Nevelvocht. Waarbij Koorts ontstaat, Luchtwegen klachten, Urine Infecties, Ontlasting Bacteriën, DARM- Kankerbesmetting, Luchtwegen Infecties, waarbij deze overspringen van de enen na de andere Infectievirussen enz toenemen. De Covid-19 van vele Leefomgeving besmetting Hypoxemie van Bacteriën zich een  ARDS – Shocklong Disstres van Ontstekings Cellenreacties. Ook Luchtwegen Infecties, Longinfectie, Urine Infecties, Spierpijn, Hersentumoren Verwardheid enz indien je in contact komt met Besmette Corona Virusinfectie van slijmvlies Bacterie enz, zich vrij snel overdragen via Slijmvlies Bacteriën als Pandemie van Dodelijke Infectievirussen zich verspreiden als nieuwe Virusinfectie die zich overal kan verspreiden binnen de wereldwijde economieën zie je op grote schaal hoe de W- Coronavirussen van de ene tot de andere Land zich ontwikkeld tot Virusinfectie enz. Bepaalde richtlijn van Infectiebestrijding COVID via Nevel overdracht Pneumonitis van Ontstoken Longen zie je al ver vooruit bij bacteriële  infecties. Wanneer het Virus doordringt  tot in de lagere luchtwegen en de Alveoli  aantast ontstaat Pneumonitis van allerlei actieve alveoli zwellen enz.
Info@epn-epm.nl

Verspreiding via Nevelvocht Bacteriën Stijgt het Dodental.
Het blijkt dat Dodental stijgt via Coronavirus  Verpleegtehuizen enz. De Wereldwijde Verspreiding van het Coronavirus via Nevelvocht, Slijmvlies Bacteriën, Longinfectie, Darmvirusinfecties, Urine Infecties, welke van Mens tot Mensen overgaat in blijkt ook vooral bij Kinderen tussen 10 in 20 jaar besmet raken via Bacteriën, die zicht vermengen met de Virus infectie tot blaasontstekingen in op termijn Kanker. MERS-coronavirus via Dieren worden verspreid via Nevelvocht- Bacteriën de wereld volledig in de greep, waarbij op grote schaal misbruikt wordt gemaakt van entiteiten gegevens in vele Burgers worden uitgeschakeld om enige Medische Sociale Behandeling te verkrijgen. EU- Landen zijn de Virusepidemie niet meer de route is te volgen, wegens Politieke ketens van Infecties volledig los van elkaar komen te staan, wegens dat de praktijk anders ligt om de Virus te isoleren. De vele Nevelvocht Botulisme verdamping welke allerlei Ontstekingsziektes veroorzaakt via het inademen van Nevelvocht Botulisme verdamping, welke  allerlei bacteriën boven de 20 graden C Dodelijke Bacteriën zich verspreiden via Nevelvocht Botulisme via nieuwe Coronavirussen dankzij Milieu de Overheidsdiensten leiden tot Miljoenen  Slijmvlies Infectieziekten via Anus & Slijmvlies aantasting Cytokine P4HG 987- Gen  Noo-M99 enz.  Bij P4HG-A 1876 =  GEN A00-99 als is vermoeidheid- Energiestoornissen- Chronische Uitputting worden ingeademd via Nevelvocht als ring vorm Covid 19  Coronavirus symptomen.
Info@epn-epm.nl

Coronavirus Stijgt met 1000 Doden per dag in Nederland voorlopig.
Vele verpleeghuizen overlijden Burgers met de onzichtbare Coronavirus , welke al jaren voordien aanvoelt komen mede de Test van angst van het Virus te bezitten binnen de familieleden, in de levensverwachting aangaande onderlinge contacten vele risico’s besmet te raken met het Coronavirus. De risico’s Groepen zullen alsnog lang de Coronavirus verspreiden wegen dat er geen bescherming zijn van Uniforme Button welke op afstand herkenbaar moeten zijn, zodat er geen Menselijke schade wordt toe gebracht zoals het nu gaat. Het is een zooitje wat de vrije communicatie aangaat. Vele Bewoners komen hun bed niet meer uit wegens dat ze besmet zijn met Slijmvlies  Bacteriën uit de Vaginale opening of de Anus Bacteriële Slijmvlies Infecties waarbij in Nederland zo’n dik 60.000 zijn geregistreerd, in zo 62.000 doden op 17-08-2020. De aantal stijgt zeer gestaag ook bij Zorgcentra’s in bij Jonge Kinderen onder de 16 jaar besmet raken via Bacteriën uit omgeving of Nevelvocht- verdamping, vele Kinderen zich geen idee kan vormen van de Coronavirus welke via Slijmvlies Bacterie vanuit de Oppervlakte Wateren zijn besmet geraakt via Nevelvochtverdamping Bacteriën de Urinewegen, Anus enz.  Ook via besmet zijn geraakt tijdens het Seksuele of Speelgedrag besmet zijn geraakt via Reisvakantie in noodgedwongen Kinderen moeten blijven op het besmette Slijmvliesgebied Nevelvirus Corona pandemie  enz.
Info@epn-epm.nl

Coronavirus via Luchtvervuiling, Nevelvocht Verdamping.
De SARS-COV is de oorzaak mede SARS-Co geïnfecteerd en gevolg ontwikkelde Longziekte aan Longziekte welke identiek was aan SARS –virus. Er blijkt alsnog een gemiste Coronavirus of Luchtvervuiling of Nevelvocht verdamping  vast te stellen, dat Luchtvervuiling Wuhan  meer dan 11 miljoen Burgers Long klachten hebben al jaren lang via luchtvervuiling. Waarbij Wereld wijd Miljoenen Burgers Sterven via Gele Smog, Longklachten veroorzaken of Nevelvochtverdamping van Luchtvervuiling. Miljoenen Burgers in Nederland zijn al besmet via Drinkwatervoorzieningen die ze gebruiken in besmet raken met Bacteriën als van Kankers verwerkende Infectieziektes verspreiden, terwijl het een eerste levensbehoefte is. Maar er wordt aan verdient in dan maakt het de Politiek niet meer uit of vele Burgers Kankers enz verkrijgen, want de financiële omslag van het grondwaterpeil  op te slagen in grote Bassins als drinkwater. Want hierbij zie je dat Voedsel, Drinkwater allerlei Virus verspreidt door het opgeslagen van langer tijd in plaats te gebruiken voor Mens in Dier. Water is een eerste levensbehoefte dat voor ieder Burger betaalbaar moet blijven. Je ziet nu vele wateroppervlakte besmet te zijn met Pathogene Bacteriën vanuit de omgevingsvervuiling van wateroppervlaktes waar de Overheid niet na omkijkt, wegens dat schoon water te kort onbetaalbaar wordt, dankzij Overheid via Milieuvervuiling.
Info@epn-epm.nl

Corona vaccin gaat niet direct lukken binnen de Overdracht.
De herziening van de Rechtelijke Staat Burgers te Beschermen tegen alle Onechtelijke misleidende Uitspraken aangaande de Geneesmiddelverwachting. EU: Internet is een Fundamentele recht tot het herziening van Gerechtelijke in kaart te brengen tot evenwichtig verdeling van Rechtszaken binnen alle verdelingen  van arrondissementen van de Rechtbanken. De toegankelijkheid  van verdeling evenwichtig moet gebeuren binnen alle Rechtbanken staat voorop om recht te zoeken via Gerechtsbestuur van de Rechtbanken zal per Provincie een Rechtelijke Instelling moeten hebben om op individuele basis begrippen de Burgers een Veiligheid Norm als Openbare Bestuur moeten hebben om Rechtspraak te plegen binnen eigen gevoel regio’s van Burgers te realiseren in niet op grote afstand. Waarbij Burgers volledig worden afgescheept binnen een Tweedeling van Rechtszaken met een zeer lagere werkdruk, mede vele negatieve Infrastructuur voor de Burgers. De model van digitale Infrastructuur als Privacy slachtoffers vele Burgers in de Criminele Circuit belanden met grote gevlogen na de toekomst.
Info@epn-epm.nl

Coronavirus Stijgt met 1000 Doden per dag in Nederland.
Vele verpleeghuizen  overlijden Burgers met de onzichtbare Coronavirus , welke al jaren voordien aanvoelt komen mede de Test van angst van het Virus te bezitten binnen de familieleden in de levensverwachting aangaande onderlinge contacten vele risico’s besmet te raken met het Coronavirus. De risico’s Groepen zullen alsnog lang de Coronavirus verspreiden wegen dat er geen bescherming zijn van Uniforme Button welke op afstand herkenbaar moeten zijn, zodat er geen Menselijke schade wordt toe gebracht zoals het nu gaat. Het is een zooitje wat de vrije communicatie aangaat. Vele Bewoners komen hun bed niet meer uit wegens dat ze besmet zijn met Slijmvlies  Bacteriën uit de Vaginale opening of de Anus Bacteriële Slijmvlies Infecties waarbij in Nederland zo’n dik 60.000 zijn geregistreerd, in zo 62.000 doden op 17-08-2020. De aantal stijgt zeer gestaag ook bij Zorgcentra’s in bij Jonge Kinderen onder de 16 jaar besmet raken via Bacteriën uit omgeving of Nevelvochtverdamping vele Kinderen zich geen idee kan vormen van de Coronavirus welke via Slijmvlies effect vanuit de oppervlakte wateren zijn besmet geraakt via Nevelvocht de Urinewegen, Anus enz  besmet zijn geraakt tijdens het Seksuele of Speelgedrag besmet zijn geraakt via Reisvakantie in noodgedwongen Kinderen moeten blijven op het besmette Slijmvliesgebied Nevelvirus Corona pandemie  enz.
Info@epn-epm.nl

Corona virus via Luchtvervuiling, Nevelvocht Verdamping.
De SARS-COV is de oorzaak mede SARS-Co geïnfecteerd en gevolg ontwikkelde Longziekte aan Longziekte welke identiek was aan SARS –virus. Er blijkt alsnog een gemiste Coronavirus of Luchtvervuiling of Nevelvochtverdamping  vast te stellen dat Luchtvervuiling Wuhan  meer dan 11 miljoen Burgers Long klachten hebben al jaren lang via luchtvervuiling waarbij Wereld wijd Miljoenen Burgers Sterven via Gele Smog Longklachten veroorzaken of Nevelvochtverdamping  van Luchtvervuiling. Miljoenen Burgers in Nederland zijn al besmet via Drinkwater- voorzieningen die ze gebruiken in besmet raken met Bacteriën van Kanker verwerkende Infectieziektes verspreiden, terwijl het een eerste levensbehoefte is. Maar er wordt aan verdient in dan maakt het de Politiek niet meer uit of vele Burgers Kankers enz verkrijgen want de financiële omslag van het grondwaterpeil  op te slagen in grote Bassins als drinkwater. Want hierbij zie je dat Voedsel Drinkwater allerlei Virus verspreidt door het opgeslagen van langer tijd in plaats te gebruiken voor Mens in Dier. Water is een eerste levensbehoefte dat voor ieder Burger betaalbaar moet blijven. Je ziet nu vele wateroppervlakte besmet te zijn met Bacteriën vanuit de omgevingsvervuiling van wateroppervlaktes waar de Overheid niet na omkijkt, wegens dat schoon water te kort onbetaalbaar wordt dankzij Overheid via Milieuvervuiling.
Info@epn-epm.nl

Corona vaccin gaat niet direct lukken binnen de Overdracht.
De herziening van de Rechtelijke Staat Burgers te Beschermen tegen alle Onechtelijke misleidende Uitspraken aangaande de Geneesmiddelverwachting. EU: Internet is een Fundamentele recht tot het herziening van Gerechtelijke in kaart te brengen tot evenwichtig verdeling van Rechtszaken binnen alle verdelingen  van arrondissementen van de Rechtbanken. De toegankelijkheid  van verdeling evenwichtig moet gebeuren binnen alle Recht banken staat voorop om recht te zoeken via Gerechtsbestuur van de Rechtbanken zal per Provincie een Rechtelijke Instelling moeten hebben om op individuele basis begrippen de Burgers een Veiligheid Norm als Openbare Bestuur moeten hebben om Rechtspraak te plegen binnen eigen gevoel regio’s van Burgers te realiseren in niet op grote afstand, waarbij Burgers volledig worden afgescheept binnen een Tweedeling van Rechtszaken met een zeer lagere werkdruk, mede vele negatieve Infrastructuur voor de Burgers. De model van digitale Infrastructuur als Privacy slachtoffers vele Burgers in de Criminele Circuit belanden met grote gevlogen na de toekomst.
Info@epn-epm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.