EPN Infobulletin November 2019

INFO –  11 – November – 2019.

1991    2019

 EPN-EPM: Cliënten ICT – Mondiaal Callcentrum

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

EU-Burger-Grondrecht: Web EPN

Donateur 50 euro op jaarbasis : NL39INGB -0003733042

Kanker Dothethe Tialculair Bacteriën heeft een Enorme Invloed op je Leefomgeving.
Het omgaan met Kanker is heel verschillend  per Persoon in het dagelijkse Leven. Hierbij met het omgaan in de gevolgen ervan hoe ga je er mee om, balans te verkrijgen dat je enige stuur krijgt, nu alles uit balans is. Veelal Psychische Ergonomische houding van invloed in het dagelijkse Leven is zeer groot. Dit omdat het Kankers betreft met langdurige gevolgen op het Lichamelijk functioneren heeft allerlei Maatschappelijke invloed van gevoelens, emoties in op Persoonskenmerken. De vermoeide onnatuurlijke Lichamelijk houding functioneren heeft grote gevolgen in het dagelijkse Leven. Het gehele Balans tussen de draaglast- en draagkracht welke op diverse manieren in deze Levensfases onbegrijpelijk is om op Jonge leeftijd geconfronteerd worden met Kanker. De vele gewrichten van lichaamshouding hoort regelmatig aangepast worden in de juiste Lichaamshouding om geen scherpe hoek te vormen, want dan kan kunnen Levensenergie, Bloed en Lymfe vrij circuleren tot bewegingen in niet in de knel raken. Ook persoonskenmerken is bepalend hoe je omgaat met de draaglast inzake de Emoties of tijdelijke tegenslagen. Waarbij je een nieuwe situatie om alles te overleven om beperkingen te accepteren op Geestelijke en/of Lichamelijk niveaus. Dit om na de Toekomst nieuwe draagvermogen tot draagkracht te bevorderen zullen ook gevolgen daarvan in zeer sterke mate de eigen draaglast bevorderen, welke wel gepaard gaan met ingrijpende gevolgen of bijwerking via Therapie, of met chemotherapie of een operatie. Hierbij zal je altijd zien dat het lichaam anders voelt in anders reageert. Veel van deze behandelingen zijn tijdelijk van aard en gaan na enig tijd weer over, als alles goed draait. Maar bij een Operatie zie je meestal de gevolgen die zeer ingrijpend zijn als er een lichaamsdeel wordt weggehaald. Hierbij spelen vele Emoties, Angst in bijwerkingen via radiotherapie, chemotherapie, Operatie. Waarbij het Lichaam in Geestvermogen tijdelijk anders reageert na de toekomst.
Info@epn-epm.nl

Borstkanker Onderzoek blijkt dat je Stuurloos wordt in Gevoelsleven.
Bepaalde dagelijkse activiteiten voelen niet meer aan die je anders direct doorhad in voorbereiding troffen om je lichaam en Geestvermogen onder controle te krijgen. Maar nu blijkt dat je Gevoelsvermogen het laat afweten van dagelijkse bezigheden in het mechanisme weigert om je Gezondheid te herstellen. De Genetische Code stuurt niet meer in het gevoel van Angst komst blijft stijgen, waarbij je al je zekerheid kwaad raakt. De grote onrust van overbelaste Toxines die Cytokines Ontstekingen veroorzaakt welke de Virale Urinewegen de Eiwit = Proteïnes van afwijkende Cellen je ook kan vinden via Lymfevaten, Klieren verdikking in het opzetten van Bloedvat Erosie van laaggradige Infecties van proteïnes bij Lymfevaten. Indien je dit merkt is er op moment grote paniek. Veelal zie je de Stress gevoeligheid na voren komen van Ups in Downs van omliggende weefsels, terwijl je altijd dacht dat alles goed ging, maar dan zie je dat Kankerziekte je al een tijdje in bedwang had. Hierbij zie je op dat moment allerlei Stress, Angst na voren komen van Implantaten als Individuele negatieve ziekte van Stress. Waarbij het Immuunsysteem een zeer Latente afweer weergeeft, wegens dat je ongerustheid in angst niet kwijt kan of eventueel kan delen met buitenstaan, der. Dit wegens dat je echt niet begrepen wordt door de buitenstaanders of Artsen blijkt uit onderzoek. Vele begin fase van een bepaalde ziekte hoor je de informatie te verkrijgen over aanverwante aandoeningen die onnatuurlijke weg zijn ingeslagen als klompcellen, met diverse agressieve  onnatuurlijke weg zijn ingebracht, via diverse fouten van opeenstapeling van Bacteriën Mutaties. Welke via Bacterie de Urinewegen of Ontlasting, Borstklop cellen Toxines zich steeds verder verspreiden. Miljoenen  Burger die hiermee met Agressieve Cellen van Toxines Schimmels Bacteriën  veroorzaakt via Milieuvervuiling. Bij vrije onderzoek zie je Vaginale Schimmels = Candida welke zich verspreidt  als een Vaginale Slijmvlies  Infectie Virus, welke tot allerlei Infectie Ziektes of Kankers kan leiden of diverse aanverwante afwijking van Latente afweersysteem Neuro logische aan of Oudere leeftijd in bij Duizenden Burgers Kankers keerpunt veroorzaakt tijdens de VUT, maar ook op Jonge leeftijd in ons leven sluipt er  een verwoesting plaats vindt, bij Miljoen Burgers Kankers, in bij 100.000, Onvruchtbaarheid plaats wegens reproductief falen van Menselijke Welzijnsgedrag of Milieuomgevingsfactoren, Parasieten, Milieuvervuiling c.q. Voedselbesmetting, Nevelbacteriën uit Kanalen zich verspreidt tot Dodelijke Infectievirus Ziektes dankzij de Overheid de afgelopen 60 jaar allerlei Milieuomgevingsvervuiling enz, hebben veroorzaakt.
Info@epn-epm.nl

Parasieten Nevel Vervuiling van Kankers, Alzheimer, Dementie Toxisch Gif enz.
Milieuvervuiling is het beginstadium zich allerlei Infectie, Virus, Vaginisme Ziektes ontwikkelen via de Zuigwormen in de Nevelbacteriën verspreiden als Pesticide Zuigwormen, welke Hersencellen aantasten tot afwijkende Neuro Ziektes als Endometriose veroorzaakt door vervuiling, veelal voor de zwangerschap. Parasieten veranderende Menselijke Levensstijl in verzwakt het afweersysteem tot allerlei afwijkende gevoel of gevoelloosheid. Waarbij Zenuwcellen mede betrokken zijn tot Kankers leidt op termijn na organen geven een brandige gevoel of schimmels, toxines de zenuwcellen aantasten tot Zwelling c.q. Kankers enz op termijn tot Kankers veroorzaken. Veelal merk je in eerste instantie brandige gevoel, daarna gevoelloosheid als Multiple Sclerose ( MS). Hierbij merkje meest voorkomende Bacteriën in het Zenuwstelsel is Shigella, welke brandige gevoelloosheid geïrriteerdheid, depressies enz. Ze kunnen opgeblazen diverse Shigella veroorzaken als Sensorische Dimensie, Depressies, opgeblazen gevoel, stoelgang problemen enz. De Nevelvochtbacteriën zijn overbelast met Toxische met PCB, waarbij gevoelens van Lichaam in Geestvermogen verzwakt. Dit veelal via Pesticide  Gif vervuiling als Nevelslijmvliesverdamping tot allerlei klachten, Virus Urine Infecties, Slaapproblemen enz van wegen Toxische Milieu Parasitaire overbelaste Milieu Bacteriën via Nevelvocht tot allerlei Kankers, Infecties in soorten, depressies enz van verborgen problemen met andere ogen zien.
Info@epn-epm.nl

De Meest Voorkomende Kruisbestuiving Toekomstige Dementie, Alzheimer Signalen.
Allerlei vergeetachtige nieuwe signalen bij Hersenziektes welke je anders volledig uit je hoofd zonder hulp kon onthouden. De gewone praktische dingen  wist je direct te beantwoorden in nu ben je alles ineens op bepaalde momenten alle praktische dagelijkse handelingen kwijt. Het is vrij normaal dat je dagelijkse activiteiten kan doe, maar nu ineens moeilijk wordt, wegens Dementie, welke zich ontwikkeld om alles niet te begrijpen in het dagelijkse Sociale Praktische Leven. Hierbij ga je zoveel mogelijk binnen Handbereik de eenvoudige woorden gebruiken in probeert via Drankje de Nevelbacterie verkleving van Bloederosie te stoppen. Hierbij zal je zelf rustig moeten blijven om de taalproblemen van een gesprek te volgen, maar is vaak een probleem wegens de eenvoudige woorden er niet meer zijn, door Dementie  vergeetachtigheid is het steeds moeilijke dingen te onthouden. Wordt gevoelsmatig de spanning Gif-toxische opgebouwd vanuit de Milieus Voeding omgevingsvervuiling, waarbij Bloedcirculaties een zeer lage reiniging van Hersenen Erosie verkleving kan produceren met alle gevolgen van Neuro Eiwit verkleving via het Bindweefsel Bacteriën  Nevelvocht worden overgebracht. Het is vrij normaal op Leeftijd enge- afwijkende Hersenen via Slijmvlies verkleving produceert ondervinden vele Burgers boven de 50 jaar met aanloop Neurologische verward onrust visuele  Geheugenverlies welke niet door Artsen ?? kan worden behandeld binnen de bestaande wetgeving. Geheugen Angst van het verlies roept allerlei afwijken de houvast kwijt raken, door gevoel depressies, angst in Geestelijke Afwijkingen van allerlei gedragsproblemen, die op termijn na voren komen in het dagelijkse functioneren van Medicatie niet meer kan functioneren binnen behandeling Systemen. Waarbij ook medicatie niet past op vrije Individuele aanpassing om de ziekteproces zoveel mogelijk op termijn stabiliseren of vertragen door andere Melanine medicatie, welke niet altijd even goed werkt op individuele Patiënten. Hierbij nogal vele bijwerkingen hebben bij burgers met Dementie, Alzheimer in  nog vele andere afwijkingen die op verschillende manieren niet hulp verkrijgen. Hierbij wordt meer met Voedingsmiddel gewerkt in plaats van Medicatie welke op termijn meer schade aanricht van Lichamelijke afwijkingen of Hersenbeschadiging, via het Roken, Overgewicht, Milieuvervuiling  van Nevelvocht, Virus Besmettelijke Voeding wordt verspreidt ook via Fijnstof. De formule begeleiding niet goed functioneer in de dagelijkse omgeving. Dit wegens dat er geen 24 uur goede begeleiding is of toezicht op individuele basis aangaande dagelijkse problemen die na voren komen bij Ziekte vanuit de omgeving vervuiling, de Bloedcirculatie tot alle afwijkende Hersenen schade leidt na Burgers in afwijkende Levenshouding welke je niet mag aanpassen bij Dementie of Alzheimer.
Info@epn-epm.nl

Alzheimer Ziekte Veelvoorkomende Geheugen Verlies via Dementie.
De vele vervuilde stoffen zijn de nieuwe Hersen Ziektes Alzheimer via de Parasieten stof in het Menselijke Brein de oplosmiddelen die zich vermengen met Xyleen en Suikers van diverse vervuilde Nevelvocht, Stoffen enz in populaire dranken, poeders, flesjesprik langzaam op termijn de lichaam wordt ontgifting vertraagd in doet de Parasieten hun werk via Hersencellen verzameling tot Infectievirussen ongehinderd de Hersenen bereiken en zich daar via Bacteriën of Gif verspreiden met Toxinen van hoeveelheid Cadmium, Kwik, Freon, Thallium enz. Bij Alzheimer zijn zeer grote concentraties aluminium, zeeprecepten, handgrepen met aluminium of linnen plakband, een grote deel de oorzaak van de ziekte Alzheimer. Voorkom Her- infectie door Vlees. Ook Her infectie via alle dranken uit de winkels, alsmede flessen water die al dagen sporen achter laten van xyleen en tolueen. Waarbij ook Natuurvoeding Winkels mee worden geconfronteerd in op gelijk wijze verontreinigd wordt. Zoals xyleen en Tolueen zijn oplosmiddelen welke na de Hersenen gaan, zoals de Shigella is een Bacterie. De verschijnselen  zijn niet altijd het zelfde want die hangen weer af van de plek waar de Infectie kalk zit. Hierbij kan je aflezen hoe de Beving Hersenen zich ontwikkeld of Evenwichtsstoornissen of Spraakproblemen via de Shigella ’s van Darmen of door vervuilde Eigen darmen of door vervuilde zuiverproducten.  Het belangrijksten dat de Geestelijke achteruitgang gestopt wordt voordat deze onomkeerbaar is geworden. Vele Hersenen op leeftijd bevatten ingewand- wormen en Eitjes, veelal met Toxinen-Benzeen of Parasieten welke de Hersenen negatief beïnvloeden via Asbest, Bacteriën in Milieuomgeving Vervuiling enz. Welke ook termijn vele Geheugenverlies veroorzaakt via de Milieuvervuiling uit directe omgeving via Toxische Nevelvocht Verdamping welke tot Geheugenverlies leidt tot Dementie op Jonge Leeftijd. Geestelijke achteruitgang is niet altijd zo gecompliceerd als wordt aangenomen. Hierbij spelen Bloedcirculatie en bloeddruk mede een grote rol is de effect Toxines op Leeftijd veel grote als op Jonge leeftijd zich ook al tegenwoordig in directe Toxines Milieuvervuiling  op Jonge leeftijd veelal klachten geven van Buikpijn, Lever beschadiging via Toxinen welke door het hele Lichaam zwerven met Bloed mee in de Organen. Veelal Dodelijke schadelijke oplopen of Hersenen gedesoriënteerd in Geheugenverlies oploopt via overtollige  Aflatoxine Schimmel Gif niet meer Ontgiften van Infecties, Kanker.
Info@epn-epm.nl

Vele toekomstige behandelingsmethoden van het Mens-zijn Genegeerd.
De ongebreidelde draaglast blijken dat alle Ziekten via het Micro-Organisme en Vervuiling worden veroorzaakt tot explosieve Kankers enz uitbreiding al op zeer jonge leeftijd of tijdens de Zwangerschap wordt veroorzaakt in na enige jaren zich verspreidt als Bacteriën, Giftbronnen van Infectievirussen via de micro-organisme vanuit Nevelvocht Omgevingswateroppervlaktes. Die zich verspreidt als Kankers indien me zich aanpast is de Mens in staat de draagkracht steeds weer aanpassen via beperkingen, om de draaglast zo veilig mogelijk te stellen in aangepast aan eigen Gevoelsleven. Waarbij meestal nogal een operatie via amputatie van Lichaamsdeel of Gelaat enige beschadiging wordt herinnerd. Wordt via omgeving, in je steeds ergert dat Burgers het niet begrijpen, waar je eerst je eigen Leven weer moet inrichten. Zoals je zelf wilt, in niet storen aan de omgeving, want die hebben de ziekte niet gehad. De vele Lichamelijke in Geest gevolgen geeft Vermoeidheid, Lichamelijke Beschadigingen heeft ook Psychische gevolgen en Maatschappelijk gevolgen. Dit inzake de behandelingsmethoden die worden toegepast blijken mede ook grote invloed te hebben op het Gevoel van Lichaam & Geestvermogen is vaak tijdelijk, maar bij een amputatie is het blijvend, indien je dagelijks via het Gelaat zichtbaar is via Lopen of Geestvermogen is aangetast wordt iedere geconfronteerd, welke vele Energie kost om dit op te vangen zie je de vermoeidheid steeds weer terugkeren in onbegrepen wordt, wegens dat je het niet kan uitleggen. Hierbij zie je allerlei gevolgen via de sociale contacten onbegrepen worden in de Energieverlies extra toeneemt. Waarbij je eenzaam voelt in het vertrouwen verliest van je mede Mens, wordt je in de steek gelaten, waardoor de Kanker Gevoel Angst steeds weer terug komt als een breuk in je Leven. Veelal krijg je Angst in wordt je onzeker door de breuk die in je leven is gekomen in allerlei Angsten  de overhand hebben genomen. Waarbij de gevoelens van lijden de overhand nemen in alle zekerheden verliest, welke je eigenlijk eerst moet overwinnen. Dit gaat veel gepaard met gevoelens onzekerheid, boosheid, emoties, waarbij je de eigen hulpverlening zal moeten zoeken die in deze periode bij je past, zonder je te storen aan de omgeving heeft meer zelfvertrouwen in het functioneren welke op basis van je eigen gedachten vormt mede evt. Je Echtgenoot of Kennis enz. Kanker is hoe ga je er mee om strategie te overleven.
Info@epn-epm.nl

Kankers Onderzoek tot Genezen is om zoveel  Schimmels & Bacterie, te voorkomen.
Binnen Europese Gezondheidszorg zie je alsnog veelvoorkomende Schimmels in de Voeding Aflatoxine in Mycotoxinen te ontgiften. De schimmel aan Fruit welke in koelkast wordt gelegd zie je vele verspreide schimmels via de Nevelvocht die zich verspreiden als Kankers Dothethe Tialculair Bacteriën Toxisch dodelijke Gif schimmels. De Vitaminen C welke enige Toxines Schimmels te ontgiften, mede Aflatoxine blijkt mede de Neurologisch Toxische stoffen welke op grote schaal Dodelijke ziektes veroorzaakt op termijn. Ook is het mogelijk om maaltijden een micro Vitamine C toevoegen om toekomstige Kankers zoveel mogelijk te voor, welke via Nevelvocht wordt verspreidt over de groeten enz. Ook bij werkzaamheden waar Nevelvocht zich verspreidt met Freon, Glasvezel, Asbest, Kwik, Lood, Koper enz voort zich kleeft aan slijmvlies van de Luchtwegen in Longen worden geïnfecteerd met allerlei ziektes al op jonge leeftijd. Ook de vele Beschimmelde Voeding van Toxische regenereerde  delen van de Lever die in delen afsterven. De Geaflatoxineerde  Leverschimmels laat toe dat gebruikte Propylalcohol zich  ophoopt, waarbij de ingewanden Zuigworm de ideale Voedingsboden creëert voor Kanker is onontkoombaar. In U Kanker verkrijgt door steeds her infectie via de ingewand zuigworm. Waarbij de ideale Voedingsbodem is geschapen, en Kanker vrij hun gang kunnen gaan is onontkoombaar. Pas wel op als bij Vervuilde Voeding of Ongezond Eten dat er weer her Infectie optreed via Milieuvervuilde omgeving of Voedingsbacteriën, Schimmels enz welke produceren Aflatoxine waarbij U zelf niet meer in staat bent om U lichaam te beschermen tegen Kankers of ontgiften. Vitamine C helpt uw lichaam om alle Toxinen van schimmels enz de lichaam te ontgiften waarbij ook de aflatoxine. Vitaminen C kan je nog altijd via een zoutstrooier op tafel zetten om zoveel mogelijk Infectievirus van Kankers te voorkomen. Je ziet steeds meer dat Kankers op Jonge Leeftijd zich aandient in niet meer alleen bij de veroudering hoort. De vele schimmels produceren op grote schaal aflatoxine. Koop bij de Warme bakker U brood is vers brood zonder schimmels als het goed gaat via de koelkast temperatuur. De vele Giftige Schimmels zie je al op zeer jonge leeftijd bij Kinderen terug die ze tijdens de zwangerschap hebben meegekregen via Voedingsschimmel enz, welke veelal Toxische schimmel in de Voeding na voren komt. De Lever laat Toxine schimmel toe dat gebruikte Propylalcohol zich ophoopt in de ingewand zuig- worm zich al vrij snel Kankers veroorzaakt is gebruikelijk ophoping in lichaam. Bij een ALT-138 Levert de ge- aflatoxineerde lever op.
Info@epn-epm.nl

Omgaan met Spanning Ziekte, Zelf genezing van Parasieten Vervuiling.
De vele Afvalvervuiling van Stortplaatsen of Watervervuiling geef de Mensheid aangetast doordat Politiek de Natuurwetten al jaren overtreed de Milieuvervuiling, waarbij de Geest van de Mensheid wordt aangetast door Genen Defect als  Alzheimer, Dementie, Kankerziektes, zich overal verspreiden. Kankerbacteriën veroorzaken pijnklachten, spanning, infecties in diverse Kankers doordat de Leven kwaliteit in de Geestelijke Weerstand een betere eigen zelf diagnose inzake de Omgevingsfactoren van Milieuvervuiling een aanpak zal moeten creëren, om tot zelf genezing te komen via allerlei negatieve afvalstoffen afvoeren, mede de Parasieten en allerlei andere Milieuvervuilde Fijnstoffen vanuit de omgeving. Waarbij de kwaliteit van het Leven wordt aangetast, mede de Geestelijke weerstand verzwakt om de diagnose Kanker te begrijpen, zodat je de energie anders kan gebruiken voor zelf genezing. De vaardigheden om te leren met je Gezondheid om te gaan kost tijd om echt inzicht te verkrijgen in uw lichaam is beschadigd door allerlei Parasieten, Nevel- Fijnstof Vervuiling in via Stortvuil in vele Gemeenten doelbewust veroorzaakt via Slijmvlies Genocide Infectievirus ophoping via de Nieren, Lood, Cadmium, Kwik, in vele andere Milieuvervuilde stoffen welke via Nevelvocht of via Fijnstof wordt verspreid. Die onbreekbare in allerlei Kankers, Infectievirussen veroorzaken kan je alleen afvalstoffen op natuur basis afvoeren om de pijnklachten te verminderen. Hierbij gebruik je individuele eenvoudige methode om ziektes een halt toe te roepen, om de Parasieten vervuilde stoffen te verwijderen van Gal- en Niersteentjes. Wacht met het stoppen van de bestaande Medicatie die U nu gebruikt op basis van de Huisarts. Vermindert langzaamaan de medicatie of is ook de Huisarts er niet mee eens. U zal zelf de keuze moeten maken om geleidelijk de dosis te verminderen in de tijd geeft om u zelf te genezen op termijn begrip inzake Uw eigen gevoelens. De vele nieuwe inzichten ten opzichte van Gezondheid inzake Ziekte ligt hoofdzakelijke aan Parasieten, Milieuvervuiling die we zelf veroorzaken. De vele Slijmvliesbacteriën, Virussen, Zwellingen, Infecties, Ontstekingen, giftige schimmels, afscheiding resten wegspoelen. Hierbij regelt je zelf op termijn de Hartslag- en de hoge bloeddruk kunt reguleren. Het is belangrijk dat je zelf de pijn onder controle krijgt in de negatieve Bacteriën, Slijmafzetting, Zwellingen, Infecties Kankers enz. Zoveel mogelijk de restafvalstoffen op natuurbasis kwijt te raken, zelf te doen tot zelf genezing na vore krijgt op termijn.
Info@epn-epm.nl

De vele Milieuziekte Verwerkende Mycotoxinen Giftige Milieustoffen.
Bij vele Burgers zie je Urine Schimmels, Voedschimmels welke bij vele Burgers al toekomstige Kankers voor op zeer jonge leeftijd. De vele ophopingen komen van Milieuziekte verwekkers giftige stoffen ophoping van Dothethe Tialculair Bacteriën,  Mycotoxinen van Infecties via de opeenhoping van Mycotoxinen, welke via de Zuigwormen Milieuziekte van overtollige Infectievirussen met parasieten met zeer vervuilde lichamelijk stof welke Kankers veroorzaakt op grote schaal tot een Ongeneeslijke Ziekte Kanker of eventueel onverklaarbare ziekte kreeg door blootstelling aan Carcinogeen  c.q. Depressies door Jeugd problemen is mede veelal een concept van Kankers. Ook Milieuvervuiling heeft grote invloed indien U Lichaam & Geestvermogen vindt plaats op Gedrag inzichten in de Milieuomgeving of die alsnog Leefbaar is aangaande de milieuvervuiling. Wordt de juiste diagnose wel gesteld via de Arts of de Verkoudheid een gewone Griep aanval is of dat het wordt veroorzaakt door Huisstof  of een Schimmelbacteriën welke allerlei Virusinfectie verspreidt  die zich uit niets opwerpen denkt U maar plotseling  bent U door een Bacteriën besmet of Infectievirus. Er is eigenlijk geen enkele ziekte die U te slim afkunt zijn, of U moet er genoeg van weten om zelf de ziekte te beïnvloeden in de ziektegeschiedenis binnen de families te onderzoeken dan kom je veel tegen wat je zelf niet weet. Bij vele Ziektes moet je er in geloven in heb je een grote voorsprong om bepaalde handelingen uit te voeren. Iemand die er in gelooft heeft een zeer grote voorsprong door eigen keiharde waarnemingen, omdat je met eigen ogen ziet, wordt je volledig overtuigd, wanneer  u zelf diverse schimmels in de voedingspatronen ziet welke in eerste instantie verantwoordelijk is voor Kankers in aanverwante Infectie- virusziektes als schimmels. Alle Ziektes zijn afkomstig veelal van Twee oorzaken Parasieten en Milieuvervuilde  Nevelvochtbacteriën welke rondzweven binnen de omgeving in die worden ingeademd. Veelal door eigen schuld door iets op te lopen terwijl U zelf weet dat de Water omgeving besmet is met Infectievirussen Kankerverwekkend Bacteriën in de omgeving. Ook de Milieuomgeving Vervuiling weten we dat Genetische veranderingen brengen tot allerlei ziekteverwekkers in de Gezonde Genen aantasten met Infectievirussen via Milieuvervuiling vele Burgers ten dode opgeschreven dankzij roekeloos omgaan met het leven van nu. Zal je zelf genezing moeten toepassen door het doden van parasieten in lichaam schoon te vegen.
Info@epn-epm.nl

Verwerkende Stoffen Verspreiding Bacteriën via Nevelvocht Politieke zwendel.
De afgelopen 40 jaren zijn vele Giftige Milieuvervuiling verspreidt tot Dodelijke Clusters Pathogene Kankers, Infectievirus Ziektes via Politiek verspreid als stille Genocide. Miljoenen Burgers zijn geïnfecteerd door Gemeentes, Overheid enz, sinds vanaf de jaren 1970 vele Kinderen besmet met de Gen-RNA via Vervuiling als Fijnstof, Nevelvocht enz van Cytokines IL- 7 Interleukinen Kankers op lange termijn besmet raken met allerlei irritatie  Dodelijke PAK’s stoffen. Waarbij Schildklier, Luchtwegen, Longinfecties, IL-7 Kankers actief (30 a 40 jaar )worden in allerlei Psyché Angst gevolgen  tot Kankers verspreidt, mede op sportvelden spelen in besmette Usutuviruse  de EU-Verdrag ART:130-R tot T Milieubescherming overtreden via Politiek tot stille Genocide toegepast op sportvelden, bij Jonge Kinderen toegepast. Ook blijkt dat Kunstgras net als Asbest enz op grote schaal bij bestaande Generatie in de opvolgende Generaties met explosieve dodelijke Infectie Kankers wegens de afvalstoffen bij Burgers op termijn Longkanker enz Veroorzaken in USU Virusinfecties,  IL-7  Interleukinen Kankers diverse verspreiden, als recycling verspreidt via sportvelden enz aan verwante Sportaccommodaties besmet raken via Nevelvocht welke besmet zijn met Dodelijke Eiwit Virus Bacteriën via Recycling in de omgeving via Nevelvocht Recycling  Dodelijke Virusverspreiding. Waarbij de afgelopen 40 jaar de Stille Genocide Milieuomgeving ART:130 S Instabiliteit- en Kankers duurzame waaraan Kinderen zijn blootgesteld tot termijn Genocide. De vele omgeving van Wateroppervlaktes zijn besmet met dodelijke Dothethe Tialculair Eiwit-vervuiling via Recycling van Milieuomgeving ART:130 S instabiliteit- en Kankerverwekkende duurzame stoffen, waaraan Kinderen worden bloot gesteld als Termijn Genocide. Hierbij wordt niet Jurisprudentie in de  Wetgeving op Veiligheid van Bescherming inzake de Volksgezondheidsrisico’s  gehandhaafd in vele Burgers vanaf 1970 met Kankers zijn geconfronteerd als stille Politieke Genocide op Kinderen via de Milieuvervuiling. Ook voetbalclubs moeten aansprakelijk worden gesteld om op Kunstgras te spelen met allerlei Fijnstof via Kunstgras korrels, Fijnstof rubber Kanker- verwekkende stoffen. Waarbij  RIVM aansprakelijk is voor de stille Genocide op Kinderen toepast. Vervuiling van sportvelden geeft Long infectie, Kankers, Schildklierinfectie, Urine infectie, Darmklachten, Hart- Vaatziekten, in toekomstige Kankers via IL-7, Bloedvervuiling enz.
Info@epn-epm.nl

Als PCR-(polymerase chain reactie) vastgesteld als Voedingsbesmetting.
Hierbij blijkt bij EU gezamenlijke epidemiologische, microbiologische onderzoek vele Wateroppervlaktes Besmet sinds 1970 met diverse WGS-clusters bij het aanraken of Inademen van Nevel-Infectievirussen c.q. Bacteriën – clusters (N-1412) welke op vele  Clusters ESBL epidemieën Type-1 Pathogene Kiembesmetting via Longinfecties, Urine infectie, Darminfectie via overdracht via Septicemieën, verneveling of beademing bacteriën, wond infecties, slijmvliesclusters, bevochtigingssystemen Kankers snel ontwikkelen via Milieu Zuigwormnevel Bacteriën zich verspreidt. Als Infectie Ziekte met A. Baumannij geïnfecteerde of gekoloniseerde ziekte, waarbij Patiënt resistent is voor alle beta- lactamines. De aanhouden uitbraak Clusters Epidemieën Kankers Virusinfecties enz, zal zich nog verder uitbreiden via zuigworm-parasiet Nevel- verdamping van allerlei Kankers, Infectievirussen, Bacteriën enz zich vrij verspreiden. Ook blijkt vele Europese Lidstaten Vervuild Acinetobacteriën type- VEB-1 is een niet-fermenterende, Gram-negatieve bacil multiresistent voor Antibiotica van een Beta = lactatie breed spectrum moleculen veel bij Kwetsbare Burgers Generatie na voren komt Fluoroquino loges Pathogene Urine Infectievirus na voorkomen als Kankers bacteriën defect virus. Hierbij zie je de vele Toxines voorkomende allergeen conserveer middelen welke de Nieren niet kunnen verwerken, wegens de hoeveelheid die tegenwoordig in allerlei Voedsel voorkomt in verspreidt zich in de Organen als termijn van diverse Kankersoorten. Ook de vele Neurologische afwijkingen of het extreem dikker worden via plaatselijke Vochtophoping of Parasieten verspreiding c.q. talloze Wormenparasieten Bacteriën deze opruimen duurt een tijdje. De vele negatieve zuur hechten zich aan de geleidingskanaaltjes in de cellen, waarbij allerlei Bacteriën, Infectievirussen vrije toegang hebben in pijn veroorzaken zonder de eventuele bacteriën, maar via het Hippische Zuur als chronische pijn veroorzaakt als conserveermiddel benzoëzuur bevatten als chemische stof in het voedsel na voren komen- als eieren, koolproducten, cyanide welke de Lever Aminozuren levert aan alle Organen. Indien je na het eten direct last krijgt als een vorm van Artritis heeft. Waarbij organen allergische reacties in pijnklachten geeft dat U lichaam zal moeten ontgiften, zodat je Voedingsmiddelen op natuurlijk basis voordelen biedt. Ook bij het Ouderen worden zie je meer Gewrichtspijn, Stijve Ledematen, Spierklachten pijn, dit wegens de vele Bacteriën van Allergische Toxine in Voedselvervuiling zit.
Info@epn-epm.nl

Nieuwe groei van Nanodeeltjes Leveren Eigen Bloedstelsel  Tumoren af.
Vele Tumorcellen hebben een eigen Bloedvatenstelsel via het RNA kunnen Genen via de Bloedvaten welke betrokken zijn bij vorming om nieuwe Bloedvaten uitschakelen, maar daarvoor moeten wel eerst Cellen van de Bloedvaten tijdelijk worden uitgeschakeld  in reserve worden geactiveerd. Bij deze afwikkeling van Twee  verschillende  aflevering systemen, waarbij defecte Bloedvaten  worden uitgeschakeld. Hierbij zal eerst de defecte cellen worden uitgeschakeld  Zodat de nieuwe cellen praktisch gelijk via het bloedvaten circuit direct wordt overgenomen van de Twee verschillende afweersystemen, waarbij een wordt uitgeschakeld. Hierbij de nieuwe nanodeeltjes plaats, waarbij defecte vaten worden uitgeschakeld in afgeleverd, in nieuwe schonen bloedvaten worden afgeleverd tegelijkertijd is de moderne siRNA ontwikkeling beschermt direct ook Lichaam van de Twee afweersystemen via polymeer siRNA tegen afbraak van het lichaam systeem. Welke worden erkend  door de Cellen in de Bloedvaten Tumoren in defecte Cellen in Celculturen  worden uitgeschakeld. Verder bij vrij open ontwikkeling van allerlei negatieve Vetbolletjes die het zelfde doen, maar de overdragen actieve Genen worden uitgeschakeld  de verdere ontwikkeling van ophoping inzake de Vetbolletjes die het zelfde doen van Infectievirussen worden eerst de verschillende negatieve aflevering systemen verwijderd om Bloedvaten van Tumoren te vrijwaren op termijn. Het systeem tegen Cellen afbraak van lichaam in cellen, kan verpakking leveren van nieuwe nanodeeltjes, waarbij het lichaam beschermt is tegen afbraak van de Cellen in  lichaam, waarbij cellen bij eventueel ziektes worden uitgeschakeld. Hierbij ontstaat ook direct een nieuwe een polymeer RNA in Nano deeltjes en daarmee ook afbraak afschermt in het en ook cellen kan afleveren. Hierbij  laat je zien dat je een defecte Cellen Cultuur kan uit schakelen, welke anders na de toekomst allerlei Kanker enz kan veroorzaken. De RNA kan de verpakking beschermen tegen allerlei vrij normale Infectieziektes mede nanodeeltjes produceren tot het vrij maken van Infecties, Tumoren in allerlei aanverwante ziektes. De Genetische basis ontwikkeling van Embryonale ontwikkeling. Dit van de Drie CDx 1 – Genen, CDx 2- CDx 3 – CDC 4 genen komen tot een expressie in zich ontwikkelen  tot Embryo’s enz zie je essentieel voor de foetale groei. Zie je vele Embryo- van afwijkende wervelkolom na voren komen op iets langere termijn.
Info@epn-epm.nl

Reumatische Artritis tot Ontsteking, Zwelling Leidt Sluipende Kankers.
Ieder de met een insluipende ziekte wordt geconfronteerd met Stuurloosheid  als de Ziekte Kanker die je overvalt. Dagelijks Burgers geconfronteerd met Kankers zonder alsnog enige controle te hebben over het dagelijkse leven. Ook groeit steeds meer Burgers welke op zeer Jonge leeftijd worden geconfronteerd  met Kanker hoe je nu verder moet op jou manier in niet via opdracht van jan & alleman. Je eigen persoonlijk gaat boven alles hoe derden er ook over denken, is maak eerst je eigen keuze hoe je met de Kanker ziekte wil omgaan in het leren van dagelijkse Leven. Zorg zoveel mogelijk een groep Kanker Patiënten bij elkaar te krijgen om bespreekbaar te maken welke Leven je nu verder zullen leiden in tot uitwisseling te komen hoe je nu in de praktijk uitwisselingen na elkaar overbrengt van op het gebied van Psychologische de pijnbestrijding zoveel mogelijk in alle rust je Leven te handhaven in een betere inzicht te verkrijgen in de voeding, hulpverlening, waarbij je de Kanker een plaats geeft om het Leven weer onder controle krijgt op termijn. Het is vaak praktische behandelingen van Kanker een plaats te geven in op langere termijn de Kanker op Medische behandeling toepassen op individuele basis. Behandeling van kanker is niet alleen de Dokter die beslist wat er moet gebeuren, maar ook de Patiënt moet ingelicht worden op diverse voorlichting bronnen zoals Kankerbestrijding Instellingen, welke ook weten uit ervaringen hoe de Patiënt kan worden behandeld via eigen inzicht, in kan zich verdiepen welke behandeling op individuele basis bij de Patiënt zelf past in bij de eventuele Echtgenoot voor de toekomstige openheid te creëren zonder met alle negatieve Politiek problemen worden geconfronteerd welke de ziekte vaak verstoort door geen kennis of openheid te verschaffen inzake de ziekte Kanker hoe het verder moet. De medische inzichten worden steeds openbaarder in overzichtelijk zo dicht mogelijk in de omgeving om Oververmoeidheid te voorkomen een cursus te volgen of begeleiden in stappen te ondernemen in hoe je met de situatie beter kan omgaan op lange termijn. Hierbij zal je merken in je persoonlijke situatie samen tot een goede informatie in de praktijk van Pijnbestrijding, Ademhaling -en ontspanningsoefeningen aanbieden indien bij je passen op individuele basis. Ook het voeren van gesprekken met de Partner, of Arts enz in hoe je verder moet gaan in de toekomstige eigen persoonlijke situatie is belangrijk op je persoonlijke individuele situaties die je meemaakt in de toekomst.
Info@epn-epm.nl

Gewrichtsproblemen diverse Oorzaken Aflatoxine Pijnproblemen enz.
De vele problemen bij Over Gewicht zijn diverse oorzaken welke je niet spelen diverse problemen een grote rol als Zwaarlijvigheid, Alvleesklier, Eierstokken, Schildklier in het gehele Ziekteproces een grote rol in het dagelijkse leven allemaal mee. Indien de Bijnieren in de Hersenen overbelast verzadigingscentrum is, spelen diverse organen Lever mede een grote rol. Veelal zie je diverse Bacteriën op diverse plaatsen welke een grote rol- spelen, waarbij de orgaan niet goed werkt. De oorzaak is veelal Gouden sieraden als Kettingen, Ringen, Tanden, Kiezen enz die met Goud zijn bewerkt. De Nieren kunnen de Goud afvoeren, want Goud verzameld zich in de Hersenen en Eierstokken veroorzaakt onvruchtbaarheid indien je Goud draagt, komen alle Bacteriën en Parasieten op af. Waarbij Leverreiniging , Schimmels bij overgewicht een rol spelen van bepaalde ziektes die op termijn na voren komen. We weten allemaal dat Overgewicht een Energie tekort geeft met Toxines. Hierbij wordt ook de Voeding omgezet in Vet in plaats van energie. Waarbij Shigella Bacteriën kunnen allerlei verschillende verstopping geven, waarbij de lichaam traag reageert in de buik voelt slap weeïg aan met een slecht werkende stofwisseling. Waarbij de schildklier  niet wordt geactiveerd, wegens overtollige Toxines, Overgewicht in een Laag Lichaamstemperatuur, waarbij de schildklier niet voldoende werkt. De metalen worden opgeslagen in de Mond in zakt heel langzaam na beneden de maag, waarbij het de schildklier negatief beïnvloed via Halogenen. Schildklierproblemen geven vele Giardia Parasieten welke niet in de Maag horen. En krijgt veelal Bacteriën, Parasieten als zeer verzwakt afweersysteem, welke doorlekt via Gebitsmetalen na de Maag. De vele Toxisch schimmels geven op termijn stadium van Kankers na voren als noemer wordt genoemd Cachexie Stofwisseling problemen welke toekomstige Kankers aangeeft tot Levensbeëindiging indien me niks doet in afwacht. Veelal is het mogelijk via drankje welke ook worden toegepast op zwaarlijvigheid zo 30 dagen die lijden aan Cachexie. Drink hiervan per dag 1 kop met variatie zodat het aantrekkelijk blijft. Indien dit geen werking geeft is het verbeteren van U Gezondheid aandacht gericht op iets anders. Dit veelal vanuit de omgeving stoffen waardoor het Levensduur wordt verkort, als je niets doet om de Lever te Ontgiften van Toxines Chemicaliën die allerlei functies aantast tot Geheugenverlies tot Lichamelijke in Psychische of Kanker kunnen leiden.
Info@epn-epm.nl

Prostaatkankers PSA 9,8 is de vrije PSA met Proteolytische Enzymen.
Het gevolg van Kankerstijging  blijft aanhouden mede de vermoeidheid in het dagelijkse Leven van Energieverlies kunnen alsnog lang volhouden. Hierbij wordt erkend dat Kanker aanwezig is, in het zelfvertrouwen in je Lichaam verdwijnt tot wantrouwen in angst, welke je kan bijstellen om de angst en zelfvertrouwen zoveel mogelijk te stabiliseren. Hierbij worden eerst de Psychische gevolgen aangepast om herkenbaarheid van de ziekte tijdelijk te accepteren van het proces om tot rust laten komen, in de Emoties rond de ziektekanker accepteren, zodat niet dagelijks de Bacteriën & Infectievirussen de vrije zelfvertrouwen schaden. Dat Kanker je dagelijkse Leven beïnvloed in alles beheerst hoe je er mee omgaat wordt veelal via je Karakter de overleving strategie bepaald op termijn door Psychische Angst gevolgen een andere strategie wordt ontwikkeld doordat Kanker confrontatie grote gevolgen kan hebben. Welke geconfronteerd met de afhankelijkheid zijn dingen die je zal moeten Loslaten aan derden, maar helaas valt dit heel zwaar. Hierbij zie je dat omgeving ook bepaalde  Sociale behandelingen kunnen overnemen in overleg, zodat je zelf je aandacht aan Kanker kan besteden. Dit rond vooral de Kanker c.q. te veel over bescherming- en betutteling verkrijgt is dit op maatbasis aan te passen. De bestaande ziekte Kanker is moeilijk te combineren met het dagelijkse leven is er ruimte en begrip tot Individuele aanpassing. De ziekte is een grote inbreuk op je dagelijkse leven voor je Partner in Kinderen in Omgeving, welke ook vaak niet weten welke vorm van afleiding  je nodig bent in het gehele Gezin. De balans zal een keer moeten worden opgemaakt inzake de Psychische Angst Gevoelens zal Gedragsmatig aangepast kunnen worden, om de draagkracht in balans te brengen, zodat je niet dagelijks niet in stress, angst hoeft te leven zijn zelf aandacht te uiten, autonomie = zelf zoveel mogelijk het leven in handen te houden, plannen maken voor overlevingsstrategieën of sterke gevoelens creëren van onafhankelijkheid  en machteloosheid, welke veelal bij Kanker op termijn na voren komt met alle nare gevolgen. Je kijkt na je eigen wat je nog wel kan of niet kan is in hoe ver je dit kan realiseren. Maar wees duidelijk na je hulpverlener in zeg ook welke soort Kanker je hebt in weet je het niet vraag second :opinion aan: inzake de kwaliteit van het leven inhoudt. Hierbij kan je de opvolgende ook Bezoek aanpassen die jij allen wil hebben, of wie  jou kan behandelen in praktische zorg enz is je eigen keuze.
Info@epn-epm.nl

De Verklaring voor vele ”Mysterieuze” Parasiet of Vervuilde Stof.
Veelal zie je bij dezelfde ziekte Vervuild stof of Parasiet of Infectieziekten welke die de alvleesklier aantast, waarbij steeds opnieuw het zelfde rauwe melkproducten, of vlees, zuigwormen welke op lange termijn Alzheimer c.q. Multiple Sclerose of op iets langere termijn Kankers in vele vormen als orgaan Hormoon veroorzaken. De eerste aanleiding verneem je via zenuwen stelsel van negatieve omgeving brandige gevoel geven via kwik in andere Toxines na de zenuwstelsel  welke zich overal kunnen nestelen als kramp gevoeligheid op plaatsen van het lichaam. Hierbij merkt je veelal eerst kramp, pijn, onrust in allerlei klachten waarbij Schimmel dioxinen vermengen  tot Zenuwcellen aantast tot gevoelloosheid van de meest voorkomende Uitstoot Stikstof Genocide, Shigella de meest voorkomende bacteriën in gevoelloosheid  in gasvormende opgeblazen gevoel geven. Veelal krijg je op termijn via Toxische belast PCB  waarbij gevoel van schouders, pols, armen wegens overbelast met Toxines welke uit de directe Leefomgeving op termijn na voren komt van de Toxines overbelasting  in Gevoelloosheid via Bacteriën overbelast tot allerlei aandoeningen veelal van het inademen van vervuilde stof uit de omgeving. Zoals Huisdieren, opruimen van afvalstoffen als ontlasting van een Kind of Dier blijk veelal uitwerpsel slijmvlies zich hechten onder de nagels van vingers via dieren worden overgedragen aan Burgers c.q. Kinderen die besmet raken via omgeving bacteriën tot Manische Depressie ziekten of Strongyliden welke dezelfde migraine en andere vormen na voren komen van micro-wormpjes welke andere vormen van depressies, migraine na voren komen welke de Foetus aantast tijdens de zwangerschap stoornissen worden geïnfecteerd chloor allergie. Het inademen van Besmetwater uit de omgeving veroorzaakt Depressies, Kankers, Urine Infectievirussen richting de Hersencellen. Vele Toxines tasten de Longen, Urinewegen, Hersenen cellen, enz via routes na de hersenen. Deze Infectie aandoeningen zullen moeten herstelt moeten worden via Negatieve Zuivel Bacteriën oplossen door Niet Gekookte zuivelproducten zodat Darmenkuur zich op termijn kan herstellen via hulpverlening in uitleg, om weer baas te worden over je eigen Leven. Het schoonmaken van het Toilet in het handen wassen is heel belangrijk in deze om de Rondwormen te doden, Ascaris, Ancylostoma, Trichinella  & Strongyliden. Kijk uit voor Her-infectie bij Personen met Depressies  zijn de routes direct na de Hersencellen toe.
Info@epn-epm.nl

Klimaat Vervuiling Toxines, Schimmels Leid tot Weerloos Kankers Ziektes.
De vele Milieuvervuiling van Micro-Organismen tieren volledig allerlei Schimmels, Infecties, Giftige metalen in de Mond wordt ook veelal Kanker PSA 9,8 via koperde leidingen ook het micro-organisme aantast in eet zoveel mogelijk steriele voeding. Binnen de PSA- 6 is de Urine verharding te hoog. Bij het verwaarlozen stijgt de Urine PSA via schimmels te hoog, wegens veelal gebrek aan therapie trouwheid welke niet wordt onderhouden. Vitamine C gecombineerd met taurine waarbij de Leverenzymen verbetert in de PSA daalt, waarbij uitzaaiingen wegblijft in geen klinische klachten naar voren komen. Waarbij na enige jaren de Kanker uitzaaiingen verdwijnen in geen klinische klachten meer na voren komen. Voor Burgers met langdurige  uiteenlopende klachten kan eventueel parasietenkuur helpen is niet schadelijk voor Gezondheid aantasting, maar de kunst is wel om de juiste frequentie van de ziektewekker te vinden is een therapeutische aanpak nodig van in de praktijk van de Fundamentele oorzaken waarbij inzicht in de middelen kan worden verstrekt om de dodelijke ziekte te overwinnen. De Natuurlijke  inzichten doorkruisten de bestaande werkmethode waarbij de Patiënt diverse middelen en verschillende Vitaminen en mineralen gebruikt in weer normaal kan Leven. Nu zie je dat vele Burgers vroegtijdig overlijden via Milieuvervuilde omgeving door Kankerbesmetting van Infectievirussen die zich verspreiden via Clusters Nevelvocht Bacteriën in de Bloedcellen verspreidt mede de Psychische  Breuk die ontstaat in het dagelijkse Leven. De politieke Partijen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van Stille Milieu Genocide zij weten heel goed wat ze storten wat ze storten in op termijn allerlei Infectievirus verspreiden, mede de Psychische gevolgen die ze veroorzaken van ellende onder bevolking. Hierbij is maar een hulpmiddel om de Politiek tot aan te pakken, om deze zo snel mogelijk te ruimen, nu ze op Miljoenen Burgers Stille Genocide Plegen via de Milieu Vervuiling  tot Dodelijke Uitzaaiingen Kankers enz verspreiden. Overleving strategie is niet meer aanwezig in zinloos omdat de Geheugen geen overlevingsstrategie meer heeft wegens overbelaste Kanker Infectie Virussen de overhand heeft genomen in de Dimensies Pijnklachten van de Kanker heeft de overhand genomen, angst in de uitzaaiingen zich verder verspreiden waarbij medicatie niks meer helpt in de Patiënt ten dode is opgeschreven dankzij de doelbewuste Politieke Genocide Milieuomgeving Vervuiling. B-4 .
Info@epn-epm.nl

Fibromyalgie Problemen Bindweefsel spieren, Reumatische aandoening.
Ik ben 31 jaar in heb al tijden last van Fibromyalgie sinds me 20ste jaar. Het levert vele onbegrip op bij de leefomgeving in weet niet hoe ik hier mee aan moet.

Antwoord: Je weet- neemt ik aan, dat Fibromyalgie Reumatische aandoening is van Bindweefselspierpijn. Welke je kan behandelen om de spieren van gewricht aanhechting van Bindweefselspierpijn  te herstellen van hechting om de spier, pezen weer in de Gewrichts-hechtingen te brengen is een zeer pijnlijke gevoeligheid. Je had bij een vorige Arts waarbij je een spuitje kreeg tegen de pijn. Helaas kan je dan niet de Gewrichtsaanhechtingen  plaatsen waar ze horen te zijn. Bij echte behandeling zal je de symptomen moeten voelen is Pijnlijk gevoeligheid, waarbij je de spieren in gewrichten kan aansturen om te weten komen of de pijn, vermoeidheid moeten serieus worden genomen wegens dat de klachten lijn onzichtbaar zijn van aandoeningen, zich voornamelijk laten voelen via Massage training waar de aanhechtingspunten  zitten van de pezen. Ook zie je vaak de Omgevings, welke het Gezinsproces nadelig beïnvloed, wegens dat je al zolang er mee bezig bent in medisch gezien niet objectief vast te stellen is, wegens dat er diverse klachtenpatroon, maar ook Medische gezien niet objectief  geaccepteerde onderzoek kan plaats vinden. Dit wegens de verschillende werking in de Neurologische veranderen de wisselwerking die tijden de behandeling plaatsvinden. Fibromyalgie veranderende wisselwerking tussen Hersenen en Hormonale klieren, welke met de spierspanning te maken hebben tijdens de behandeling in mede Pijnklachten die na voren komen tijdens behandeling van Massage techniek in Gevoelsklachten die na voren komen als ziektebeeld van Weefselpijn c.q. Gewrichtsaanhechtingspijn, Spierpijn, Pezenstramheid, wordt eerst de diagnose gesteld van de Fibromyalgie inzake de toekomstige problemen die zich  tijdens de behandeling kan voordoen. De pijnpunten in kaart gebracht zoveel mogelijk die de Patiënt kan hebben inzake de Fibromyalgie. Waarbij niet alle punten in het proces in aanmerking komen ten opzichte van Fibromyalgie. Dit zoals Reumatische aandoening Fibromyalgie wordt Spieren in het bindweefsel van stijfheid aangepast na gelang van Client. Andere klacht als vermoeidheid, slaapproblemen, stemwisseling hangen samen met je lichaam te luisteren  om je leren te ontspannen in het dagelijkse leven is het bewegen op jou manier puls de aanpassingen.
Info@epn-epm.nl

info@epn-epm.nl

Info – 11 – November – 2019.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

op Jaarbasis 50- Euro Infoblad Netwerk. Bank-NL:  

NL39 INGB-0003733042.

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.