EPN Infobulletin Facebook Augustus 2019

INFO –  8 Augustus – 2019.

1991    2019

FACEBOOK SOCIAAL

 EPN-EPM: Cliënten ICT – Mondiaal Callcentrum

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

EU-Burger-Grondrecht: Web EPN

Vrije giften : NL39INGB -0003733042

Voedingsverteringsorgaan van de Darm begint bij de Keel en eindigt bij de Anus.
De naderende achtereenvolgende zijn in grote mate te onderscheiden als Slokdarm, Maag, Dunne darm, Dikke darm, Endeldarm zijn alleen de genoemde van de Maag tot de Anus darm genoemd van bepaalde aandoeningen welke verband houden met ook bepaalde ziektes. In de darm wordt voedsel afgebroken en vervolgens opgenomen in het Lichaam als alles goed verloopt. Tegenwoordig zie je vele Aandoeningen: Wegens de uitgebreidheid van het Darmstelsel en de vele complexiteit van de huidige functies, kan de Darm overbelast raken in zich vermengen met allerlei Pathogene Bacteriën verminking van Kwaadaardige Virusinfecties tot Glioblastoom Tumorcellen in de vorm van Kankers Ziekteprocessen  via Milieuomgeving Nevel Bacteriën veranderingen. Dit kunnen vele Infectieziekten of andere Darm aandoeningen zijn van Ontstekingsprocessen of Milieuvervuiling vanuit de omgeving welke worden ingeademd als Kankervirus. Bij vele Darmonderzoek met behulp van röntgenfoto’s of endoscopie weten vele Burgers al dat er iets is. Waarbij ze zelf al bepaalde gedachten hebben dat Darmbelemmering de oorzaak is, zonder te weten wat het eigenlijk is, maar wel iets aanwezig is van een bepaald Darmziekte enz. Veelal treed er een belemmering via de darmwand een lek of darminhoud na de buikholte vloeit, waarbij ontstekingen ontstaat  in verstopping of een afsnoering van afknikken welke pijnlijke klachten weergeeft. Bij deze Darmafsluiting wordt de passage verstoord  door verstopping, overbelasting, afsnoering of afknikken van de darm. Veelal de oorzaak van de ingeklemd breuk, waarbij soms ook de voedende bloedvaten worden dichtgedrukt. Dit geeft paralytisch darmafsluiting waarbij de darm veelal verlamd is. Veelal merk je vooraf dat er iets aan de hand is van darmontsteking of verlamming. Dit komt hoofdzakelijke via de ontstekingsprocessen  in de buik, bij sommige vergiftiging, bij anderen darmkolieken van opgezette buik. Hierbij zijn diverse mogelijkheden te constateren  van afsluiting hoog bij de Mond zich voordoet versterft de darm in de Patiënt raakt volledig en een shocktoestand, waarbij veelal operatief moet worden ingegrepen. Ook tijdens de ingreep zich allerlei problemen zich voordoet. Indien de Darmbloeding zich voordoet kan Infecties, Zwellingen, Darmkankers, Bloedingen, Gezwellen, Zweren, Darmpoliepen enz zich voordoen, welke via de ontlasting verkleurt tot zwartachtige Melaena. Behandeling is afhankelijk van de inzicht in de oorzaak. Bij Darmcatarre ontstekingen of irritatie  in de vrije darmwand van de dunne of dikke darm. De Bacteriën Infecties in Voedselinname geven een bepaalde signaal van symptomen: krampen, diarree, misselijkheid, koorts komt veel voor als darmflora Bacterie Uitzaaiingen via Milieuvervuiling de Dikke darm welke per gram ontlasting enkele Honderd Miljoenen binnen krijgt via Voedsel. Sterven ook vele indien het lichaam redelijk Gezond is in op natuurbasis met behulp van Zorgverlening de Bacteriesoorten laten afvoeren van de Carcinoom via mengvorming van kwaadaardige Darmkankers en goedaardige gezwellen vermengen om de darmlisbeklemming gezwel Carcinoom van kwaadaardige bindweefselgezwellen = sarcomen symptomen zijn sterk afhankelijk, waar zich de Tumor zich bevindt. De vele klachten kunnen aangeven waar de kwaadaardiger Tumorcel zich begeven of darmontsteking, gezwellen of zweren, c.q. dauwwormen enz ontstaan door samenvloeien van rood opgezette vlekken, schilfers welke op latere leeftijd ook weer na voren komen, wegens Negatieve Allergie, Leefgewoontes, Stress in de behandelingen enz.
info@epn-epm.nl

De Kwetsbaarheid Bacterie via Milieuvervuilde Nevelverspreiding.
De eerste kreet van een Pasgeboren Baby geeft al direct aan of die zuigbehoefte van de onbekende wereld voldoende waardig is om op te groei in de bestaande Mestcellen Milieu Pathogene Bacteriën vanuit de Nevelvocht Bacteriën, Virus Omgeving. Bij de eerste onderzoek na de Geboorte komt de eerste plas na voren of die ook geïnfecteerd is, in de ontlasting de reflexen ook beschadig zijn via de Nevel Milieuvervuiling van Pathogene Bacterie of Infectievirussen van sluimerende overheersende eigenschappen, welke aan Kinderen worden doorgegeven tijdens de zwangerschap. Al tijdens de zwangerschap blijkt Milieu Omgevingsfactoren mede een grote rol spelen bij de toekomstige ontwikkeling. Veelal merkt je bij het oefenen de ademhaling van de eerste kreetjes bij het vormen van Longblaasjes worden de eerste verschillen in uiterlijkheden en Gedrag waargenomen. Hierbij ook de afwijkende afzonderlijke is belangrijk voor een Kind van harmonieuze ontwikkeling. De kwetsbaarheid tijdens de Zwangerschap of bij Geboorte op het onvolgroeid opvolgende Hersencellen zijn, welke in omvang binnen plusminus 3 jaar een stormachtige groei door maken in de omvang als het leren functioneren tot normale geconcludeerd worden dat onder normale omstandigheden de Lichamelijke- en Motorische ontwikkeling zich vrij zelfstandig kunnen ontwikkelen. Hierbij telt vooral mede de Emotionele, Sociaal en Intellectueel functioneren van Hersenen zonder Milieuvervuiling, Virusinfecties, Pathogene Bacteriën van Emotionele Sociaal en Intellectueel functioneren van de Hersenen tijdens de ontwikkeling in hoge mate beïnvloed wordt door allerlei situatie. Waarin het Kind opgroeit in de beleving van de Leefomgeving. In Nederland zijn  miljoenen Kinderen tot 18 jaar die die besmet zijn met Milieuvervuilde Nevel  Infectievirussen of allerlei Immuunsysteem afwijkende Bacteriën van Ziekteverwekkers, waar de Regering mede op de hoogte is de afgelopen 50 jaar van Milieuvervuiling enz. Het beleven van de Omgevingsvervuiling van het eigen waarneming van Oncolytische Virus ontleend aan Urine Infectievirussen via de Bloedbaan Prikkels. Tijdens de zwangerschap geeft het al informatie van positieve of negatieve werking voor de toekomstige ontwikkeling van  aanleg inzake het Kind afzonderlijk is, zeer belangrijk voor de harmonische ontwikkeling. De eerste 3 jaren ontwikkeld na de geboorte is de kwetsbaarheid van hun berust, op het nog onvolgroeid zijn van de hersenen. De eerste 3 jaar is hoe de Familiare eigenschappen met elkaar worden verenigen binnen de afzonderlijke Gedrag van het Kind laconiek, sensitief, ondernemend. Hierbij wordt de Individuele Harmonisatie van ontwikkeling binnen de eerste 3 Levensjaren in een periode van stormachtige groei ontwikkeling zowel in omvang als in het leren functioneren van lichamelijk alsmede motorische ontwikkeling zich vrij zelfstandig kunnen voltrekken tot bepaalde kinds hoogte. Hierbij zijn de emotionele, sociale en intellectuele functioneren van de hersenen tijdens de ontwikkeling in hoge mate beïnvloed wordt in de omgeving waar Kind  opgroeit in het contact met Ouders belangrijk is om zich verder te ontwikkelen. Waarbij de onrust tot eventueel een Genezende werking geeft tegen de uitgebreide JX-594 Virus Kankers, welke van naastliggende Cellen zich verspreiden. Lymfeklierkanker aangaande de Infectie van Lymfeklier vergrote de Lymfeknopen welke veelal vaak voorkomende vorm van Toxoplasmose een Parasitaire besmetting is. De ziekte van Hodgkin, Lymfeklierkanker zijn bepaalde Hodgkin van afwijkende Witte Bloedcellen welke in het bloed zitten  als een combinatie van 4 chemische stoffen. De Virus Infectie van verontrustende toestand blijkt ernstig  vanwege de Lymfeklieren, Koorts  in de vergrote Lymfeknopen van veel voorkomende Toxoplasmose veelal Parasitaire besmetting van Hodgkin, Lymfklierkanker (witte bloedcellen).  Waarbij het Immuunsysteem in omgeving een belangrijke rol speelt van omgevingsvervuiling als Bacteriën Mestcellen van bepaalde Enzymen uitscheiden tot allerlei  Lymfe Bacterie, Neurologische Stoornissen via B.B.B besmet raken met de Borrelia burgdorferi – bacteriën van Hersenstoornissen. De vele aangedane Klieren bij de ziekte Hodgkin verspreiden zich door het hele lichaam in is Dodelijke Lymfeklierkanker Ziekte van een vorm Toxoplasmose een Parasitaire IKV Lymfomen, Leverkanker, besmetting. Een kunstmatig Virus zorg voor vertraging van de bloeddoorstroming, omdat door vertraging aan het stollen is geslagen draagt het bij aan het Antitumor effect van minder zuurstofrijk zijn in krimpen ze en geen nieuwe tumoren vormen. Maar denk ook aan gebruik van Virussen voor lokale inspuiting in Tumoren met een kwaadaardige verloop. Zoals een Oncolytisch virus dat overblijvende Tumorcellen c.q. Celresten opruimt via voorbehandeling.  Binnen dit bestaande welslagende Kankercellen worden uitgeschakeld is zeer groot via de moderne behandelingsmethoden waarbij de uitzaaiingen op natuurbasis de defecte Virusinfecties  Genetisch aangepast zoals bij adenovirus. Glioblastoom is een vorm van Kanker in de steun cellen- de gliacellen die zenuwweefsel van de Hersenen voeden, beschermen, isoleren  en alles op hun natuurlijke plek houden.
info@epn-epm.nl

Mondiale Hightech Kankerbehandelaars Kankeronderzoek is Iets Verbetert ?
De moderne Integratie van het Mondiale Onderzoekslaboratorium is de verwevenheid veel sterker in veelal het bijzondere integratie van diversen verschillende entiteiten binnen de gevoel Mondiale ICT verbinding van Integratie in hun denkwereld- en gevoelswerelden liggen ver uiteen, maar komen via de Hightech achter de gesloten muur vandaan vanuit de basis begrippen een open nieuwe ICT Therapieën de vrije Kankeronderzoeken bij te sturen van uitwisseling van interactie, welke niemand voor mogelijk heeft gehouden is de strijd tegen de moderne Immunotherapie Kankers Infectievirussen tot grote succes geleid van vrije biochemie en Biologie van de Immuuncellen geleid tot bepaalde versmelting  zonder te rommelen in de marge. Ook de vele Patiënten afdelingen binnen de eigen combinatie van de filosofie in onze eigen denkwijze gebruik voor Mondiale Onderzoek ICT. Ook zal iedere Doelgroep Mondiaal samenwerken in strijd tegen allerlei Kankers welke nu doelbewust worden veroorzaakt via Politiek Milieuvervuiling via Nevelvochtverspreiding van de Overheden welke leiden tot enkele Miljoenen in Nederland tot allerlei Kankers Ziektes enz, in Pathogene Infectie Ziektes door het rommelen binnen de  Patiënten-territoriums Ziekteverwekkende Viruskiemen alleen al in Nederland zich extreem verspreidt via misleidende Kankermedicijnen welke niet klaar zijn, met alle risico’s van dien. De gehele Kankerproces is sterk ingezet op persoonlijke inzet Brainstormende missies bepaalde Tumoren via onderzoek op de Bloedplaatjes = trombocyten welke de aanmaak van Bloedvatcellen stimuleren die hun invloed hebben op de Vasculaire Endotheel Cellen. Tumoren hebben een vorming nodig van de bloedvaten vanuit bestaande bloedvaten.  De afwijkende Lymfeknopen van Hodgkin, Lymfeknopen welke veelal een Dodelijke afwijkende B-lymfocyten van Witte Bloedcellen veroorzaakt tot dodelijke ziektes.  Deze factor Tumoren kunnen zeer snel groeien van een wond tot wond in kan ook niet eerder sluiten zonder die groeifactor. Veelal Tumoren zijn in principe geen helende wonden, omdat de aanmaak van bloedvaten bij Tumoren nooit ophoudt, want bij een ontstekingsreacties  stopt wanneer de wond via een kuur op individuele basis de kuur  wordt toegepast slinken zienderogen herstel. Dit via een wond dichtbij zijnde Hormoon, worden Tumorcellen geproduceerd door het Kankerdelen van zuurstofrijk bloed ontstaan er vele duizenden klontcellen = Tumoren ontstaan welke die kwaadwillige Cellen ontstaat er zuurstofgebrek waardoor de Kankercel Gezwel afsterven in nieuwe kern van hormoonstof de Bloedcellen nieuwe Vaatjes vormen. Deze trekken na de Tumor in voorziet het bloed van zuurstofrijk nieuwe vaatjes. Het zuurstoftekort wordt opgegeven door de bloedvatvorming angiogenese nieuwe bloedvaatjes verschrompelen  de negatieve Tumoren laten verschrompelen in op natuurbasis langzaamaan afgevoerd. Hierbij krijgen nieuwe bloedvaten vanuit de oude bloedvaten een aangepaste nieuwe bloedvaten met toevoer van extra bloedvaten vormende werking, waarbij de Bloedvatklont op natuurbasis verdwijnt, in de negatieve Verschoppeling, Levenshouding als Kansloze worden beoordeeld door de vele Misleidende Medici in aanverwante Randfiguren welke staan geregistreerd in de Mondiale ICT- Hightech.
info@epn-epm.nl

De vele Linken van Ontsporende Milieu Tremor Kankers Cellen Leidt tot Emoties.
De vele contacten zijn verbonden via Second Opinion via de parel van Patiënt gevoelens te waarborgen om mede te leren Alt 138E in de wereld van Kankeronderzoek en behandeling van allerlei talloze vormen van ontsporing vormen van deze cellen BRCA -2 – gen diverse vormen van Genetische linken via deze gen na voren komen. Bij het observeren of aanraking tijdens het onderzoek geeft is het screenen is ook belangrijk om de negatieve micro  onderhuidse uitzaaiingen van een Melanoom of kwaadaardige Tumor in oneffenheden van speldenknopjes van defecte weefsel of opgezette klieren te registreren welke uitzaaiingen niet via cytologische punctie waarneemt via Hightech onderzoek. Ook bij toekomstige Borstkankers blijken vele bij onderzoek niet uitzaaiing, metastase bij Borstkanker gemist wordt op grote schaal. Ook Huidtumoren, Melanomen  kunnen via Vingers ontdekken tussen de tenen, Hoofdhuid, Hoofdhaar of de Bilspleet, bij de Anus de Kanker bacteriën vele Artsen dit voor hun protocol kan zorgen tot een zeer beperkte gezichtsveld. Hierbij gaat iedere individuele Mens gaat anders om met hun ziekte. Je kan iedere ziekte niet vergelijken waarbij je Mensen kwets in onhandig waarbij je verontwaardigde reactie van Patenten krijgt, welke veelal op zoektocht zijn om afwijkingen via de ziekte in eigen taalvermogen te horen krijg met welke ook de Patiënt kan begrijpen in niet geschokt wordt door onbegrepene Medische taalgebruik. Vele Burgers komen bij de Arts weg in begrijpen alsnog niet welke behandeling of ziekte ze hebben. Vele Artsen beoordelen via hun routinegedachten als standaard ziekte in Kankers als voorbeeld is geen standaard ziekte bestaat niet. Elke vorm van de ziekte heeft een eigen benadering per patiënt nodig in is geen object, noch uitzaaiingen, geen orgaan maar gewoon een Mens. Indien je een Patiënten behandelen is het heel essentieel om specifieke biologie via de achtergrond van iedere patiënt te begrijpen wat er omgaat in die persoon. Wat hij of zij voelt, want iedere Mens gaat anders om met zijn ziekte. Vele Burgers worden gezien als een aangetaste Ziekte, zonder het Mens-zijn te respecteren. Hierbij zie je vele Artsen, welke hun eigen Patiënten kwetsen door hun niet te respecteren als patiënt, Mens-zijn.
info@epn-epm.nl

Pathogene Infectie Ziekteverwekkers via Milieuvervuilde van verdamping Wateroppervlakte allerlei diverse Kankers veroorzaakt als Infectie Virussen.
De vele Wateroppervlaktes zijn besmet met Pathogene Bacteriën welke Darmkanker, Eierstokkanker, Leverkanker, Longkankers enz. Infectievirussen richten  zich op aangetaste Bacteriën c.q. op replicatiecyclus van een Virus waarin Erfelijke materiaal DNA zich verdubbelt waarbij Celdeling plaatsvindt als een Mitose in de medische wereld wordt genoemd. Door de overbelaste Milieu Vervuiling zie je al heel vroegtijdig bepaalde deel van solide Tumoren als Kankers moderne Melanomen, Nierkanker, Longkanker, Blaaskanker van een nieuwe signalen kankerprocessen. Wanneer er Pathogenen Milieu Bacteriën zich verspreidt via Waternevel als Blauwalg , Botulisme, Zwemmersjeuk, Ontstekingen van Oor of Zwemmersjeuk, Urine Infectie Virussen  zich verder verspreiden via Pathogene Virus Infectie zal het mogelijk moeten zijn om de Kankervirussen Injecteren om uitzaaiing van Tumoren op vrije afstand via natuurbasis  een bacteriën ingespoten om Toxicose uitscheidingsstoffen van negatieve batterijen de Bloedvergiftiging aanzienlijk te verminderen van Kanker verspreiding. De doorbraak van Virus via een kunstmatige JX-594 wordt al enige jaren toegepast  bij het bedwingen van diverse kankers, Huidkankers Melanomen, Leverkanker, waarbij een vertraging van de bloeddoorstroming de Kankercellen niet meer groeien. Dit wegens dat ze niet meer worden gevoed en het groeien  zodat Tumorvirussen minder zuurstof verkrijgen gaan ze krimpen in vormen geen nieuwe Tumoren meer of andere Infectievirusverspreiding. Als  een Tumor minder zuurstof krijgt vormen zich geen nieuwe infectievirussen waarbij kankercellen zich vanzelf uitschakelen doordat ze geen voedingstoffen meer krijgen. Er zijn vele Therapieën van Celdeling welke zich nestelen in de bloedbaan welke zich verspreiden als Virusinfectie  door overtollige Zuurstofrijk Bloed welke juist de Kankers aanwakker tot diverse soorten Kankers. Het inkrimpen van Bloedcirculatie  van vertraging zuurstofrijk  gaat de bloedcirculaties zich vertragen ( stollen) . Hierbij krijgt Tumoren minder zuurstof na gelang de Gezondheid de Tumoren Krimpen in vormen geen nieuwe tumoren. Hierbij zal ook een therapie tegen virusonderzoek worden gedaan om de  Gezondheid in kaart te brengen, binnen de Welzijnsprogramma, op individuele basis gericht om Kankercellen op termijn uitschakelen via Targetsmix op individuele basis. Je ziet nu anno jaar 2019  vele Burgers besmet raken door versnelde Bloeddoorstroming  waarbij zich allerlei Kankers Deling Plaatsvindt van Infectievirussen, Pathogene Bacteriën welke zich via de Bloedbaan  Virus verspreidt tot allerlei infectie ziektes, hersentumoren welke ongekende mogelijkheden hebben om al deze via de Oncolytisch Virus van Tumor Celresten op te ruimen als onderdeel van Tumorcellen  de Celresten opruimt bv via voorbehandeling met chemotherapie voor Kankers, waarbij je vele rompslomp kan voorkomen.
info@epn-epm.nl

Mondiale Herkenning van Wereldwijde Vrije Infectie Kankervirus onderzoeken.
Hierbij zijn er ook vele linken bij Kinderen welke genetische linken hebben al op zeer jongen leeftijd grote persoonlijke consequenties hebben vanwege de Infectievirus Slijmvlies Bacteriën versmelting van Pathogene Verminking Bacteriën welke je niet kunt meten als je die niet aanraakt. Hierbij gebruik van Oncolytische Virussen in de Lokale Tumorcellen welke negatieve Tumorcellen als restcellen opruim. Binnen de Nederlandse Cultuur hoort dit niet, maar je hebt geen andere uitweg als Laboratorium onderzoek, waarbij de Huid wordt gemeten in onderzocht, zonder het screenen van apparaten, welke pas later aan bod komt. De Handen nemen gemakkelijk contact met licht gekromde gespreide handen de onderhuidse uitzaaiingen van een Melanoom als kwaadaardige Huidtumoren. Tumoren als Melanomen bij de Tenen, Hoofdhuid-Haar. Bijspeelt, Urinewegen, Anus, Borsten worden via Elektronisch onderzoek over het hoofd gezien door meest geavanceerd scanners. Bij het bestrijken van de oneffenheden ontdek je plotseling een Micro Kwaadaardige Melanomen of Weefsel van een millimeter of een paar millimeter of een opgezette klier van een paar millimeter. Hierbij is de klier elastisch of gering opgezette klier of hard maakt, een wereld van verschil. De Cytologische punctie kan alsnog gelijk handmatige onderzoek bevestigen. Waarbij de scan de organen in borstholte en buik wel degelijk sprake te zijn van Uitzaaiing, een metastase, Bij Borstkanker  in Vaginaal enz onderhuidse uitzaaiingen  van Micro Cluster zie je heel klein boontje dat veelal via de scan gemist wordt via de scanner, waarbij heimelijk zijn eigen kwaadaardige leven begint van huidtumoren of melanomen worden ontdekt tussen de Tenen, Hoofdhuid, Bilspleet vooral bij de Anus, Urinewegen van kwaadaardige Melanoom van extreme Tumor Multi uitzaaiingen over het hoofd gezien. Hierbij zie je elke onderzoek zal registratie Gevoel Psyché van Uitzaaiingen van Uitsluiting van gevoelsleven weergeven van Cluster  Cellen tot een kwaadaardige Melanoom Uitzaaiingen van kwaadaardige  Weefsel Tumoren of opgezette klieren.
info@epn-epm.nl

De Moderne Zorgvoorziening is een Nummer Zonder Medische Rechtspositie.
De Artsen raken geërgerd door de vrij mondige Cliënten van zelfbewustzijn  om Huisartsen ook aan te spreken over hun Ziekten, worden waarbij vele Artsen zich ergeren over de Kennis van  hun Patiënten over bepaalde Ziekten. De tijd is voorbij dat Artsen alleen beslissen in moet Patiënt het Medische Recht geven om zoveel mogelijk het probleem oplossen, zonder allerlei Medicatie. De vertrouwen relatie Arts, Patiënt moet volledig herstelt worden met inspraak van Patiënten. Vele Artsen besteden geen aandacht aan patiënten is ongepast, in zal voor iedere Patiënt 20 minuten moeten zijn, om tot overzicht te komen binnen de Emancipatie in Burgers niet als nummer beschouwen, maar recht geven aan het Medische probleem of Kruisbestuiving van het Sociale Problemen oplossen binnen het systeem van maatregelen  is zeer nadelig voor Patiënten als een Arts zo’n 50 Patiënten per 4 uur moet behandelen of informatie verstrekken. Veelal voor Kanker Patiënten is dit 5 minuten in krijg je niet de aandacht die een Patiënt nodig heeft. Hierbij komt de vraag wat kan de Arts doe in 5 minuten inzake voorlichting verstrekken aan de Patiënt of de ziekte of Gevoelens te uiten  over hun dagelijkse Gezondheidsproblemen wat voor de Patent een groot probleem is. Vele Patiënten blijken doelloos rond te dwalen inzake bij de Ziekte Kanker  enz wordt het medische dossier aan de zijkant geschoven, wegens geen tijd voor onderzoek, of Kankerpatiënten krijgen niet de informatie zoals bij Leukemie, Leukemie Bloedkanker, Tumoren,  Buik, Darm, Longen of Borstkanker enz.  Wegens geen aandacht wordt geschonken wegens dat Patiënten Uitzichtloos wordt verklaart zonder enige verantwoordelijkheid in wachten op de Dood. De vele Patiënten hebben Solide Tumoren welke is vastgehecht aan weefsel in de buik, dikke darm, Longen of Borst uitzaaiingen van ontreddering  via kruisbestuiving van zovele verschillende duizenden vormen van Kankers op Celniveau. Wel zie je al vrij snel de duizenden Kankers verschillende Celniveau  van Genetische structuur welke je eventueel op individuele maatbasis tot behandeling waarin het Gezwel is aangetroffen. De Levensloop tijdens normale groei van lengte zullen inwendige organen zich aanpassen en treden tijdens het Leven verandering op in de stofwisseling binnen de beleving van het eigen lichaam verandert welke ook klachten afgeeft in de behoefte aan veiligheid  wordt veelal vaak onvoldoende inzien doordat allerlei Relatie of Omgevings conflicten na voren komen binnen de gevoelsleven de veiligheid behoefte vaak onvoldoende herkend, doordat conflicten  uit het verleden vele emotionele ontwikkelingen gereactiveerd en geïntensiveerd worden via negatieve Relatie binnen de sociale Leefomgeving van Adolescent verwarrende situaties relaties  inzake de rol verdediging zie je steeds meer een afstandelijke situatie ontstaan van Emoties, Negatieve Sociale ontwikkeling tot stofwisseling stoornissen via Lymfeweefsel al op jonge leeftijd wordt verstoord door angst, Relatie omvorming  van negatieve onbegrip angst vanuit het Kinds- levens, grote rol speelt na volwassenheid.
info@epn-epm.nl

Grote Veranderingen in Seksuele moraal inzake Papillomavirus Verspreiding.
De grote verspreiding Wereldwijd wordt HPV Virus – Cervixcarcinoom verspreid onder Kinderen in Jonggetrouwde  besmet met het Virus Humaan Papillomavirus als een soort moderne Slijmvlies Bacterie Infecties Geïnfecteerde SOA. Miljoenen Burgers op alle leeftijden zijn besmet met het HPV-virus met 50 % toegenomen onder de bevolking van alle leeftijden, mede ook overdraagbaar van Dodelijke vormen Kankers verspreiding. De HPV vermengt  zich met Slijmvlies, Speeksel tot Keelkanker via Orale Seks alsmede voor het Anuscarcinoom bij Homoseksuele Infectievirus besmetting.  De mode golf van Infectievirussen  welke verspreiding ook Seks Gerelateerde Kankervirussen, Anuskanker via Anale Seksverspreiding in vele Keelkanker. De grote verandering in het gehele Seksuele gedrag zie je op jonge leeftijd hun Gezondheid voor Levenslang besmet raken of Kankers veroorzaken van Dodelijke vorm van Kankers. Het “Humaan Papilloma” overdraagbare Virus veroorzaakt Baarmoederhalskanker in eerste instantie in HPV in betalen op termijn voor hun Gezondheid aangaande de opgelopen Virusinfectie welke je meeneemt  in zelf mede verspreidt zowel via de mond als vaginaal. Ook zie je dat vele Vrouwen niet een enkel HPV hadden ,maar diverse van 4 verschillende infectie virussen. Je ziet dat vele Burgers besmet zijn met diverse massabesmetting  HPV besmetting met diverse virusinfecties enz.
info@epn-epm.nl

Parkinson Neurologische Ziekte als Sudder of Schudverlamming genoemd.
De afgelopen jaren zie je veel meer Neurologische Ziektes als vermindering van het Motoriek. Veelal merk je het als Bewegingsmoeheid en een zeer Verlangzaming  van bewegingsarmoede waarbij spieren betrokken worden in het lopen geschied meer als schuifelen. Veelal is het op gang brengen van bewegingen, waarbij allerlei spieren betrokken raken is lopen tot veelal schuifelend op gang brengen en stoppen is al moeilijk van willekeurige beweging, waarbij Gelaatsuitdrukking  al vroegtijdig aangeeft dat de spierspanning Tonus bij de ziekte is verhoogd zie je direct aan Gekromde verhouding die ontstaat als je niet tijdelijke oefeningen probeert ontstaat er kromde houding in verkleving van Spierslijmvlies, Stijfheid, Tremoren, Eiwiterosie  die veelal de Handen aantasten als fijnlagig type aantasting betreffende de handen. Ook zie je op Leeftijd vanaf plusminus 45 a 55 jaar een speekselinvloed en allerlei versterkte talg-en zweetsecretie of infectie van afstervende Cellen in gebieden van de hersenen. Het lijkt een bloedverwant als Parkinson via medicatie Hersenbeschadiging  via Neurologische restverschijnselen via bepaalde elektronische kerngebieden worden uitgeschakeld. Behandeling is uitsluiten de symptomen te bestrijden via aangepaste medicatie in training oefeningen op individuele basis de grote hersenen worden uitgeschakeld, waarbij in alle gevallen Fysiotherapie toegepast via eigen keuze. De vele medicatie bij ziekte Parkinson ontstaat vele bijwerking via sommige medicijnen. Veelal hoor je iemand bij je te hebben die dagelijks even langskomt voor controle aangaande de Fijn aardige Infectie hersenbeschadiging  worden uitgeschakeld. Veelal is bij Psychische ziekten verschillende manieren zich uiten welke je veelal niet kan waarnemen als je er nooit mee geconfronteerd bent met Neurologisch ziekte. Twee jaar geleden sloot Nederland zich aan bij het VN-Verdrag Handicapt. Hierbij zijn verplichtingen voor de Overheid die aan Gehandicapten toekomen, maar helaas niet de informatie wordt verstrekt aan die Gehandicapten. Blijkt de Overheid helemaal geen verantwoordelijkheid trekt voor die Doelgroepen Gehandicapten wordt eerder op grote schaal stille Genocide toegepast. De Rechten van Gehandicapten  aangenomen op 13 -12- 2006 in Nederland het Verdrag van kracht geworden op 14-juli -2016.  De Gelijkwaardigheid is belangrijk tot erkenning  van de gelijkwaardigheid, zelfstandigheid  en Menselijke Waardigheid met beperking of chronische ziekte Overheid verplicht is de Rechterlijke Gelijkwaardigheid uit te voeren als ieder andere in de samenleving. Binnen de EU* zal actie worden ondernomen tegen de Ontoegankelijkheid van Gehandicapten & Kwetsbare Burgers welke gebrek aan goede voorzieningen  worden uitgesloten door de Overheid, Lokale Overheid als Discriminatie tot Stille Genocide  het VN-Verdrag volledig Overtreed als Gelijkwaardigheid  ART:4, Lid-3 welke in het Verdrag zijn opgenomen met een Gehandicapt of Ziekte. Waarbij we stille Hightech acties of als stille Milieu Technologische vrij acties in EU- Verband.

info@epn-epm.nl

Info – 8 Augustus – 2019.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

Vrije Gift Geven:  

NL39 INGB-0003733042.

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.