EPN Infobulletin Augustus Facebook 2018

Team EVAB-ICT Mondiale EPN/EPM: Doorbraak van Breedband EU Technologieën

1991    2018

INFO – 8 Augustus – 2018.
WEB-EPN – FACEBOOK SOCIAAL

www.epn-epm.nl EU Info@epn-epm.nl

Genetische Metamorfoses binnen ICT Sociale Netwerkmaatschappij.
Binnen EU Sociale Fundamentele Gezondheidseconomie licht een heel andere moderne communicerende ICT- Netwerk van vertrouwen, waarbij Burgers hun zelfvertrouwen- en creativiteit terug krijgen van open communiceren uit vrije wil. Dit zonder allerlei Economische ontwikkelingen in acht nemen gaat Milieu – Gezondheid, Maatschappelijke inzicht voor de Politieke Milieu Zwendel, op grote schaal stille Genocide toegepast op vele Economische verzwakte omgeving via Milieuvervuiling doelbewuste Stille Genocide zijn gang heeft laten gaan  uit alleen Economische Gewin. Burgers kwetsbare zijn Genetische aangetast, waarbij Volksgezondheid CQ – Politiek de grenzen ver overtreden mede de mogelijkheden van de Biotechnologie overschrijden, welke tot een mislukte medische biotechnologie tussen de verschillende medische handelingen. De vele Politieke Virus Pathogene HPV-type 16-18 enz in de Helocobacterie veroorzaken op grote schaal chronische ontstekingen van Agressieve Kankerverspreiding van overdraagbare Nevelslijmvlies c.q. Bacteriën. Welke miljoenen Burgers besmet met Genetische Mechanisme Slijmvlies Bacteriën de Mensheid besmet met afweersysteem als Tumorcellen. Waarbij 80 % tijdens hun leven worden geïnfecteerd met Kankerverwekkende stoffen in Parasiteerde Waternevelvocht Pathogene Bacteriën Infecties via de bloedbaan van afwijkende Immuunsysteem tot allerlei Kankers- in afwijkende Neurologische aandoeningen. Ook zal de Keel, Tong, Hals, Mondkankers via HPV- Virus zich verspreiden via geïnfecteerde Nevelslijmvlies via Pathogene Mondslijmvlies tijdens het zoenen of seks. De vele Milieuvervuiling van Geheim Kweken van Pathogenen Bacteriën Genetische Gemodificeerd Nevelvocht Ziekteverwekkers verspreiding van Infectie Virus uitgezaaide Oesofagus- Carcinoom Kankers, Keelkankers, Longkanker, Beenmergkankers, Borstkankers in allerlei andere Tumorkankers na voren komen, welke een gloeiende gezwollener gevoel geeft als gezwel Lymfeklier Bacterie toekomstige Kanker. De Pathogene agressieve Tumorweefsel verspreiden zich extreem bij de Milieuvervuilingsomgeving van Stortvuils- en Chemische welke in opdracht via de Politiek is gestort in woonomgevingen als nieuwbouwwijken, kanalen, waterplassen in natuurvijvers vanuit weilanden, die volgestopt werden met Chemische afval enz via over geplaatst Giertank werden Volgedumpt met Chemische Gifstoffen via medewerking van de Politiek. Nu zitten we met 6,4 Miljoen Virus Infecties van Kankers overdracht enz via de Bloedcirculatie als Melanoom, Huidkankers, Darmkankers, Hersentumoren, Zenuwcellen-Uiteinde de Hersencellen een negatieve effect hebben op de dagelijkse leven, alsmede bepaalde Pathogene Bacteriën bijdrage tijdens de zwangerschap van negatieve averechts effect kunnen hebben via de Borstvoeding. Er zijn vele Medische producten die gebruik maken van de biotechnologische levend materiaal van ingewikkelde moleculen welke ver over de bestaande grenzen gaan van Medische Natuurlijke Handelingen. Waarbij ook variaties in uiterlijk gedrag tot normale begrenzing van verdere ontwikkelingen elkaar tegen komen, binnen de moderne Menselijke handelen om Erfelijke of Omgevings Vervuiling ziektes te vermijden. De T- Cellen kan je sturen om de dendritische- cellen programmeren om vroegtijdig  Antigenen Kankercellen op te sporen in via maat aangepaste vloeibare Targetsmix om Kankerprocessen bijstellen, zodat het Immuuntherapie de onzichtbare Tumoren op natuurbasis kan afvoeren. De moderne Biotechnologische toepassingen wordt aangepaste vriendelijke Menselijk Instigatie vorm op individuele keuze worden gemaakt. Dit binnen de moderne kennis ICT is het binnen handbereik Fundamentele ICT Gemeenschappen. De vele Medische Behandelingsmethoden van stille Genocide komt in conflict Wetstechnische Discriminatiebeginselen in Nederland inzake de Internationale Wetgeving. De Wet in Regeringssystemen van Nederland veroorzaakt op grote schaal Nazipraktijken door geen Medische Behandeling te verstrekken op Maatbasis begrippen bepaalde onderzoeksvragen geen antwoord worden verstrekt voor de Misleidende Genen gedrag binnen het Rechtssysteem van Moderne Genocide.
info@epn-epm.nl

Hersenziektes Verklontering Gif -Toxines Binnen Het Virus Hersensbrein.
Vele Milieu  Bacteriën Vervuiling door Overheid Stille Genocide welke de Zenuwcellen aantasten in de Hersencellen een opeenhoping veroorzaakt van klonteringen van Eiwiterosie in het Enzym essentiële aminozuur de Tryptofaan afbreekt door onderdrukking van Nevelvochtbacteriën functioneerde mitochondria een negatieve energie bij Genen, welke leiden op termijn tot Parkinson. De Aminozuur biedt geen beschermende werking tegen Parkinson, Alzheimer, Dementie of andere Mutaties welke leiden tot Hersenziekte in de nabije toekomst. De Tryptofaan is een essentiële aminozuur welke wordt afgebroken via Enzym TDO-2 welke leidt tot blokkades bij Oudere wordende Levensduur van schadelijke Eiwiterosie. Aangaande bij Mitofagie proces bij Genen Mutaties welke leiden tot verstoring van afstervende van Cellen c.q. Eiwit SYNJ1 mede een grote rol speelt van vroegtijdig afsterven van Eiwitcellen in allerlei Mutaties van niet Erfelijke ziektes, maar Zenuwcellen aantasting van overbelaste afval in de Cel niet afgevoerd, waarbij al zeer vroegtijdig ziekte Parkinson, Alzheimer, Dementie of Progressieve Hersencellen afwijkingen na voren komen. Veelal zie je bij ervaring dat de Motoriek niet goed werkt, maar ook de Mentale functies stoornissen veroorzaakt als vroegtijdige Dementie van hersenactiviteiten in het verlies van vrije communicatie tussen Hersengebieden al op jonge leeftijd 40 jaar Parkinson van Stijfheid, Beven, Depressies met allerlei Cognitieve Emotionele samenhangende Motorische overlappende Infectievirusziekte beelden al op jonge leeftijd 50 zonder dat je het zelf doorhebt. Per jaar komen zo’n 10.000 Parkinson Patiënten er bij van Motorische Cognitieve Emotionele Domeinen aantast veelal via Pathogenen  Milieuvervuilde Omgeving van Nevelvocht- Bacteriën, de Eiwitstapeling Gliacellen Virus, aantast welke mede leidt tot allerlei Toxines Urine Bacteriën tot Neurologische Dementie, Alzheimer, Parkinson enz in andere Psychische Klachten welke doelbewust zijn veroorzaakt door in via de Politiek van omgevings Stortplaatsen in allerlei Afvaldumping of Chemische Dumping welke bij het Inademen via Nevelvocht de Hersencellen enz wordt aangetast via actieve Virussen.
info@epn-epm.nl

Virus Ontstekingen van Lymfeklier Hersencel  Eiwit Tumoren Plaques.
Hierbij zie je al op Jonge leeftijd de bekende Amyloid Eiwit Plaques als kenmerken van linken Infectievirus uitzaait bij Urine Infectie, waarbij Hersentumoren van Celresten worden aangetast als het Amyloid Beta Eiwit van Klonterige Plaques van Hersenbeschadiging worden aangericht in fase van Ontstekingsprocessen op termijn na voren komen via Plaques een grotere vorming via Psychologische problemen hebben bepalende Hormonen, welke snel communiceren met hun Immuuncellen op de negatieve omgevingsfactoren, waarbij Vetcellen via de Hormonen eigen Energiehuishouding negatief beïnvloeden. Binnen de huidige trend milieu van Immunologie & andere Giogenese zie je eerder een vrije actie van het open afweersysteem waarbij uitzaaiingen uitblijven, waarbij versterking van het eigen immunologische effect de Biologische Immuuncellen geïnfiltreerde van de negatieve Kankercellen van specifieke Antigeen biologische huishouding van bestaande negatieve werking afgevoerd van Infectievirus en afwijkende Kankervirus Bacteriën. Hierbij zie je Eiwit in de Hersenen een ophoping van negatieve werking, welke ook via Urine HPV type 16-18 Mondviruszorg voor Pathogene Bacteriën van Infectievirus, Slokdarmkanker, Baarmoederhals Kankers in diverse overdraagbare Kankers Infectie Slijmvliesziekten. De snelle werking van bindende Eiwitten Gen TDO-2 is zeer sterk geconserveerd met het Enzym TDO-2 in de rol als Enzym TDO-2 tryptofaan metabolisme Verouderingsziekte als Neurologische afwijkingen of Parkinson, Dementie, Alzheimer via Eiwitstapelingen met bindingen van zeer nadelige effecten hebben op het dagelijkse vrije leven. Bij Mondiale vrije onderzoek zie je ook Ontstekingsvorm als Gliacellen welke Amyloid-beta eiwit opnemen en afbreken, waarbij Amyloid-beta eiwit opnemen in afbreken. Dit is een verslechtering van aanwezigheid van specifieke Amyloid-bindende eiwitten. Waarbij veelal  Eiwitten Ontstekingsreacties in gang zetten van Zenuwcellen aantasting, Hersenen via Amyloid- bindende eiwitten een zeer negatieve invloed op het gehele ziekteproces. Het verschil tussen Gezonde Burgers of Burgers met Hersenziektes, waarbij cellen in sommige delen van de hersencellen langzaam afsterven wegens Zuurstofgebrek in te kort aan Dendritische Cellen die het Immuun- of het Systeem binnen dringende Ziekteverwekkers afvoeren van Cytokines in het Afweersysteem Herstellen via Voeding Targetsmix.
info@epn-epm.nl

Blaasontsteking Type 16-18 staan veelal bekend bij Vrouwen, weinig bij Mannen.
Blaas Virusinfecties staan bekend als Pathogene Bacterie Kankerontsteking van de blaas vooral bij Vrouwen. Zo’n dik 50 % krijgt HPV- blaasontsteking type 16-18 van slijmvlies Cervix op enige moment in hun leven bij Vrouwen zich voordoen Baarmoeder Halskanker. Ook bij Mannen doen deze zich voor als Mondslijmvlies, Keelkanker, Slokdarmkanker. Bij Mannen is er veel meer kans op Cystitis nadat me wat ouder wordt, dit komt door toename van de prostaatgrootte. De E-coli bacteriën zijn veelal voor 80 % de oorzaken van Ontstekingen in de Staphylococcus Saprophyticus welke behandeld kan worden met antibiotica. Bij Vrouwen zie je meer als 50 % met blaasontsteking HPV tussen de 12 in 25 jaar plusminus overbelast open Urinebuis. Ook bij Vrouwen boven de 60 jaar krijgen geregeld blaasontsteking HPV Tumorweefsel  wegens Slijmvlies Bacterie E. Coli veelal de veroorzaker. Vrouwen hebben een kortere plasbuis, die veel dichter ligt bij de anus in via seksuele handelingen de bacterie in de plasbuis terecht komt. Ook ontstekingen kunnen vaker terugkomen in kan overgaan in een Nierbekken Ontsteking, moet je na de huisarts. Bij zwangerschap heb je meer risico op het verkrijgen van HPV-16 en 18 blaasontstekingen, omdat de urinebuis verder openstaat, waardoor ze vatbaarder zijn voor HPV-Infectie Virus, cx Keelkanker. Hierbij is de blaaswand slapper, waarbij de blaas niet leeg wordt geplast, waardoor meer bacteriën, Infecties-HPV, Urineverlies in ontstekingen. Bij Mannen gaat blaasontstekingen vaak ook gepaard met Prostaatontsteking. Bij Kinderen moet volledig onderzocht worden de bovenste Urine Infectie via de echografie en Micturating Cystogram van onderliggende afwijkingen. Blaasontsteking komt voor bij Mannen, Kinderen- en Vrouwen, maar nogal veel bij meisjes in bij jongens onder de 4 jaar zonder controle. Bij het plassen niet uitstellen wanneer je drang voelt om te plassen, plas je helemaal leeg waardoor Bacteriën zich niet snel kunnen vermenigvuldigen. Bij Overgang heb je heel vaak last van blaasontsteking, waarbij crèmes en vaginale pillen kan gebruiken via de huisarts. Waarbij Ontstekingen vermindert in stoppen na een halfjaar moet het klaar zijn om allerlei Virusinfecties te voorkomen. 
info@epn-epm.nl

Urine Infectie HPV 16-18 in Slijmvlies Bacteriën geven vroegtijdig Inzicht Kankers.
Nu we meer Mondiale Inzichten verkrijgt binnen EU- ICT samenwerking is het zich vrij gaat vertalen is het mogelijk om voortschrijden kennis zich vertaalt in vrije vereenvoudigde systemen zo praktische cystoscopie de Blaaskanker door een Uroloog kan worden vastgesteld of Cervixuitstrijkjes via slijmvlies Kankertest  uitvoeren of andere ontregelden Pathogenen Bacteriën na voren halen via de individuele vrije kankertest. Miljoen Burgers zijn besmet met een Pathogene Infectievirus Bacteriën in Nederland via de Urinetest Vocht vroegtijdig ook andere Bloedkankers, Ontlasting als Darmkankers worden geregistreerd via Urinekankertest. Binnen de DNA-Urinekankertest is minder belastend voor Cliënten, waarbij diverse Genen aangedaan kunnen zijn bij diverse Kankerceltypes zonder het zelf te weten, het DNA beschadigd is. Waarbij ook het dagelijkse Leefgewoontes de uitstraling weergeeft van defecte DNA extreme Koolstofgebrek in de Kanker ook na een behandeling weer terug komt. Indien Medische het DNA specifieke niet behandeling is onderzocht al voordat DNA de ziekte Kanker al aanwezig was van Methylering is het mechanisme van bepaalde Genen. Welke het afweer systeem mechanismen in werking zet van de Biologische processen om het afweersysteem de erfelijke DNA speelt een zeer belangrijke rol. Dit bij het ontstaan van toekomstige ziekte of erfelijke materiaal na voren komt van bepaalde GEN defecten, welke je kan beïnvloeden op individuele basis voor het afremmen of aanjagen van het Genmethylatie op individuele basis, via Enzym met Methytransferase de functie remmen van bepaalde Gen traject  waaraan het is vastgeplakt. Veelal via de Urine is de belastende Bacteriën een vroegtijdig DNA hun ontlasting Gemethyleerde in welke stadium het Gemethyleerde of beschadigde DNA in een voorloperstadium aanwezig is van een bepaalde Kankers, Hartfalen, Infectievirussen enz.
info@epn-epm.nl

Urine Virusinfectie Neemt Explosief toe via Omgeving Nevel Milieu Watervervuiling.
Watervervuiling veroorzaakt op grote schaal Pathogene Bacteriën van overdracht via Virusinfectie na de Mens van diverse Kankersoorten, Onvruchtbaarheid, afwijkende Zwangerschappen & Adenovirusinfectieziekten van Pathogene besmetting als Oncolytische virussen van Dikkedarmkanker, Leverkanker, Longkanker en Eierstokkanker, welke veelal de aangepaste Infectievirussen van niet toxische behandeling van kankers. De aangepaste omringende infectievirussen met een zogenaamde omgevormde virussen van een Oncolytisch effect die een vernietigende zijn voor Kankercellen. Zowel met “Goede” als” Slechte”  Bacteriën is afhankelijk van de type bacterie welke tijdens de Zwangerschap bijdrage aan een beschermde werking als Borstkanker. Welke bij Burgers met een Zwak afwijkende afweersysteem of Stres gevoelig averechts effect kunnen hebben, zie je vooral bij Kinderen de dodelijke Infectievirusziekten veroorzaken,  de PED – Virus als Besmettingsroutes via dieren- en vleesdierlijke vermengt producten veroorzaken Infectievirussen van Pathogenese Besmetting. Norovirus is de meest voorkomende Virus welke via Voedsel Pesticide wordt besmet van diverse overdragende uitscheidingsproducten ziektes na de Mens, welke via Voedsel Bacteriën van Gifstoffen, Toxines, Nevelvocht enz grote invloed kunnen uitoefenen op onze Orgaanfuncties van Immuuncellen. Welke veelal te merken is aan de Lymfevaten, Lymfeklieren of opgezette Bloedaders, Gewrichtspijn, Spierpijn, Urine Infectie, Halsklieren, Cytokines Ontsteking enz. Bij defecte lichaamscellen van Infectievirussen zie je op termijn Celdeling allerlei 1020-594 Clusters Kankercellen naastliggende cellen zich verspreiden tot kwalijke Pathogene Celverdeling in de naast liggende cellen om zich te verdelen, Waarbij het verspreiden van het Virusinfectie zich in de bloedbaan elders verspreiden als uitzaaiingen via nieuwe Celdeling van micro-tumoren of infecties welke alsnog niet actief waren. Veelal zie je hierin direct via het Brein de energie gebruik negatieve patronen in het dagelijkse leven na voren komen. Waarbij te veel bezig bent met kwetsbaarheid welke je alsnog moet doorbreken om de Pathogenese kruisbestuiving Infectievirus uitzaaiingen laten verdwijnen.
info@epn-epm.nl

Uitzaaiing van Bacteriën Mondslijmvlies Melanoom Gen profiel Halskanker.
De vele Halskanker & Mondkanker van uitzaaiingen nemen explosief toe. De Mondslijmvliezen regionaliseert de Lymfeklieren vanuit de Hals via Uitzaaiingen tot Mondkanker. Moeilijk om te beoordelen binnen de huidige diagnostiek van nauwkeurigheid via kleine technieken om Micro- Uitzaaiingen Metastasen te detecteren is veelal zeer laag bij 50 % is een occulte niet detecteerbare uitzaaiingen. Bij Hals van Patiënten welke niet behandeld wordt, zullen zich ontwikkelingen voordoen tot klinisch manifesteren uitzaaiingen Melanoom bij de keuze welke worden gemaakt bij behandeling methoden. Indien op het moment of tijdens behandeling ofwel behandeling via middel van een selectief halskliertoilet ofwel zeer zorgvuldige observatie het gevolg door behandeling van de Hals zodra zich alsnog uitzaaiingen zich voordoen. Indien men kiest voor een operatie is het risico 60 a 70 %  van de Patiënten bij de operatie diverse problemen met bijbehorende afwijkende  Scheve Lip, Pijnklachten, Schouderklachten, Litteken, voor niets omdat nadien blijkt geen uitzaaien te hebben. Veelal de Uitzaaiingen van Longen zijn zichtbaar als hoofdtumoren van weinig Melanoom bevat relatief weinig cellen. Ook Mondiaal blijkt gezien dat Vaccinatie geen zin hebben wegens praktisch geen Cellen aanwezig zijn in de uitzaaiingen een aparte melanoom toepassen. Je weet voor de operatie of uitzaaiingen aanwezig zijn, zal men moeten kiezen voor observatie, waarbij blijkt dat wel zo’n 30 a 40 procent met Melanoom uitzaaiing in hun hals hebben welke een veel grotere risico op verder uitzaaiing  na de Longen aanwezig is en verslechtering van hun overlevingskans in de toekomst nadelige gevolgen hebben inzake de leef verslechteringen, welke niet altijd evenredig overeenkomt met behandelingsmethoden. De zeer onbevredigende Therapeutische opties zijn al enige jaren onderwerp van discussie in welke hoedanigheid  je moet ingrijpen of geen operatie aangaande negatieve risico’s. Recente ontwikkelingen in de gehele diagnostiek van de Hals, Nek waaronder een nieuwe Gen profiel, moeten een meer gepersonaliseerd hals behandeling mogelijk worden gemaakt.
info@epn-epm.nl

Alle Vorm Kankers Geeft Enige Buikklachten Hormoonstoornissen.
Bij vele Burgers zie je veelal in een zeer vroeg stadium de Bacteriekolonies waarbij Antibiotica veel minder effectief werkt omdat bacteriën resistentie ontwikkelen tegen antibiotica  in andere middelen als Targetsmix wordt gebruikt indien er een Urinetest is geweest na eventuele de molecuul Lipid-11 welke betrokken is bij de opbouw van Bacteriële Celwand welke voor het leven de Genetische basis aantast. Het is betrokken bij het hechten van een Bacterie aan het DNA waarbij bepaalde Genen worden uitgeschakeld  met alle negatieve gevolgen wegens dat Bacteriën resistent zijn geworden tegen Antibiotica. De basis varianten Targetsmix verbeterende Koolstofoverdracht van de ene na de andere, mede de Gen-functie  via de Epigenetische Vrije Therapie de Huid nadelige effecten nadien uitblijven in defecten Tumorcellen worden afgevoerd in de Melanomen via Therapeutische Genmutatie van Genen ook in het bloedbaan terechtkomen, als vrij circulerende DNA  als een vloeibare diagnostiek. Hierbij de Genmutaties al enige jaren een grote rol speelt in de vrije abnormale Celdeling prikkels die je voelt als negatieve abnormale Mutaties waarbij Targetsmix  wordt gebruikt om  het Gezwel te temperen in eerste instantie afhankelijk van de therapie op individuele basis inzake de Genetische Individuele afwijkingen die er nog meer aanwezig kan zijn. Vloeibare Targetmix vindt op individuele basis plaats op Klein cellige Pathogenen Bacteriën. Waarbij ook Ontstekingsprocessen in andere Kanker Mutaties zich verbinden met Weefsel Beschadigde Cellen- in de Gemethyleerde Genen die andere Mutaties welke in de Urine worden aangetroffen als Genmutaties van abnormale Celdeling van individuele genetische afwijking, Longinfectie welke individueler behandeling methoden moeten krijgen via vloeibare Pathogene Targetmix om de individuele behandeling bij Kankermutaties de gesloten geregen genen loskoppelen ook vanuit de bloedbaan.
info@epn-epm.nl

Stijging van Explosieve Kinderkankers Tijdens de Zwangerschap.
De veelvoorkomende Voeding & Milieuvervuiling blijken nu de opkomst van veel voorkomende Doodsoorzaken bij Kinderen die vanaf jaar 2000 zijn Geboren. Overal in de EU ontstaan nu in een rap tempo Biotechnologische bedrijven welke zich richten, in het bijzonder op de Virale Oncolytische  Therapieën de Oncolytische Virussen Tumoren op meerdere manier kunnen aanvallen. Het vrij toegankelijk aanpassen aan diverse Kankersoorten via de biologische vrije therapieën zullen bestaande behandeling volledig te niet worden gedaan. De Oncolytische Virus JX-594/1020 welke is ontleend aan de stam van een welbekende vaccinia-virus welke preventieve bescherming biedt of geschikt zijn als Oncolytisch Virus zoals bijv. adenovirus  met een andere aanpak waarbij wel de Erfelijke eigenschappen er enigszins iets en tevens de pepmiddel  voor het Immuunsysteem als Virale Therapieën Antikankermiddel. De samenhang van Kankerverwekkende stoffen zie je al tijdens de Zwangerschap van jaar 2000 geïnfecteerd met IL-12 infectie blijken ook op termijn van de zwangerschap besmet te zijn  met Cytokines Ontstekings IL-6 van Celgroei Kankers als APC-IL-7 Interleukinen kankers als Microtumoren welke veelal tijdens de zwangerschap door vervuilde Voeding de Type Witte Bloedcellen werden geïnfecteerd op grote schaal via Bacterieel Bacteriën welke Genen aantasten. Vele Kinderen zien een zeer kort leven met ziektes gevuld doordat de complexe APC-IL-7 Micro Tumoren de veranderingen in de Genen die  betrokken zijn bij de Celgroei. De Genetische Mutaties en Gen-activiteiten zie je terug bij Kinderen die van plusminus vanaf jaar 2000 zijn geboren in Kanker verkrijgen dankzij vervuil de Voedingstoffen tijdens zwangerschap niemand heeft ontdekt via DNA analyse van defecte Genen APC- Eiwit Antigeen via Interleukinen IL-7 Micro kanker, Tumoren van aangeboren innate afweersysteem na buiten.
info@epn-epm.nl

Voedselveiligheid in het Gevaar binnen de Eierketen Milieudienst.
Bedrijven binnen de Eierketen in de NVWA Ministerie van VWS  & LNV hebben geen Voedselveiligheid in acht genomen, aangaande de Wettelijke verantwoordelijkheden binnen de Voedselveiligheid. De gehele Voedsel veiligheid  is een schijnbedrog want ze komen niet eerder in actie als zich al een Infectievirus of Bacteriën verspreiding zich hebben voorgedaan welke praktische de gehele Bevolking al heeft aangetast of zal kunnen aantasten. De gehele Pluimvee activiteiten  inzake de voedselveiligheid worstelen al vele met Pathogenen betrokkenheid zoals bloedluis Pathogene Bacteriën welke zich verspreidt als een Carcinogenen Longinfectie, Diarree, Carcinogene varianten van Hoog- Pathogenen via Nevelvocht verspreidt allerlei Darmclusters, Luchtwegen, Longen, Urine infecties welke zich verspreiden als Clusters Nevelvocht Bacteriën. Waarbij praktische geen Voedselveiligheid wordt toegepast waarbij de Bacteriën zich vrij kunnen verspreiden als Hoog-Pathogenen HPA1- Tumoren via het Nevelvocht zich kan verspreiden via de luchtwegen. Waarbij op grote schaal de menselijke Natuur gedragingen tot Onmenselijkheid geleid tot stille Milieu Genocide dankzij de Milieuvervuiling. Bedrijven maar ook toezichthouders hebben geen enkele Voedselveiligheid  in stand gehouden, alleen de commerciële activiteiten in stand gehouden via NVWA welke de Voedselveiligheid moeten waarborgen om allerlei Infectieziekten enz te voorkomen. De toekomstige Celgroei Kankers IL-12 van andere Biologische Targets Therapie om Kanker Infectievirussen om Kankercellen in Tumoren welke zich vermengen met  Micro-T-  lymfocyten Helper Kankercellen processen om de Metastaseren op te ruimen via natuurlijke basis. De klinische Kankerverwekkende stoffen vanuit Slijmvlies IL-12 in het IL-6 Cytokines Ontsteking ook al tijdens zwangerschap via besmette voeding aanwezig is.  Binnen de status verandering van Medicalisering van het dagelijkse Leven is het gebruik maken van nieuwe vrije Genetische mogelijkheden binnen de moderne Digitale middel van Monoklonaal antilichaam om de Tumorgroei of Chronische Ziektes tussen de Genen en omgeving te stabiliseren zodat de ziekte niet dodelijke is, maar ook niet direct te Genezen is.
info@epn-epm.nl

Pathogene Afwijkende Dendritische Diverse T-lymfocyten Ziektecellen.
Binnen de Mondiale ICT Globaliserende Bio hightech zijn diverse clusters strategieën mogelijk om het afweersysteem of het immuunsysteem de ongewenste stoffen van ziekteverwekkers ook de negatieve Celtypes van T- Lymfocyten of andere defecte T- cellen  van het afweersysteem welke deel uitmaken van de specifieke cellulaire afweer. Binnen de Mondiale Genetische revolutie om tot ontcijfering van het Humane Genoom herstellen, van Genen die grote invloed hebben  op de Auto-immuunziekten welke bij diverse ziektes een grote rol spelen als chronische auto- immuunziekte van verlittekeningen van de huid en interne organen als Longen, Tuberculose, Hart, Leverziekten, Neurodegeneratieve via de Mycobacteriële Infecties van verschillende Eiwitten, Genen die betrokken zijn als Genetische varianten zoals ALS risico Genen UNC13A & N1PA1 kan uitschakelen maar ook weer andere Genetische blokkades oproepen kan je Targetsmix welke de Dendritische Cellen waakzaam houden van het Immuun of Afweersysteem in bedwang houden om Lichaam & Geestvermogen te ontdoen van binnen dringende ongewenste stoffen en ziekteverwekkers via T-cellen van specifieke cellulaire afweer. De vele vooruitlopers van Pathogene Bacteriën kunnen via Targetmix de Cellen programmeren om vroegtijdig Kankercellen of Infectie- virussen de Antigene te herkennen van toekomstige Kankercellen in Genetische aanleg veelal onwaarschijnlijk is, maar Milieuomgevings factoren van Water Nevelvervuiling, Vervuild Voedingspatronen de hoofdoorzaak is van Motorische Afwijkende Zenuwcellen Leidt tot allerlei Cytokines Infectieziektes als Tumor Metastasen Uitzaaiingen of kwaad aardige Infectievirussen elders in het lichaam zich vrij nestelen als Tumor, Lymfeklierkankers zonder deze activiteiten van Immunologische en angiogenese te bewerken zodat de afweersystemen uitzaaiingen blokkeert.
info@epn-epm.nl

Pathogene Bacteriën van Darm-Urine Kankerverwekkende Slijmvlies.
De nieuwe ontdekking van Kankerverwekkende Bacteriën welke worden veroorzaakt door Insecten, Dieren, Parasieten, Waterpoelen, Vogels, Larven, Slakken waarbij Pathogene slijmvlies bacteriën zich door de Menselijk Huidlagen boren in via de Bloedbaan in de longen terecht komen als Longkanker, Darmkanker, Blaaskanker welke eventueel jaren als Chronische Ziektes van Hoog-Pathogenen HPA1 Kanker via Tumoren in allerlei Chronische Infectievirussen waarbij beïnvloeding vanuit het Immuunsysteem op termijn tot Kankers leiden. De Milieuvervuiling van Nevelvocht Bacteriën dragen zich als Onmenselijke Pathogene Dodelijke Bacteriën via Tumorsuppressoren op Chromosoom 18 via Milieu besmette Voeding via de bloedbaan in de aderen in blaas, darmen terecht welke leiden op termijn tot chronische cytokines van het Immuunsysteem welke leiden tot Kankers. Ook de Multiresistentie Bacteriën van welke APC- Eiwitcellen aantast tot allerlei Infectievirussen bij Jonge Kinderen als Luchtwegen Infectie, Longinfectie, Urine Infecties. Waarbij steeds terugkerende Pathogene Nevelvocht Bacteriën leidt tot een Dodelijke Vaginale en Darm-Vre infectie overactiviteiten van Carcinogenen Cytokines Ontstekings Clusters. Veelal zie je deze als Politieke Bio Terrorisme van Pathogenen Nevelvocht bacteriën als Tumorsuppressorgen op Chromosoom 18 via Besmetvoeding van Virale Genetische Cel Micro APC Eiwittencellen aantast via moderne Bio- Politieke Pathogene Milieuvervuiling of via Overdracht van Dieren die Burgers op grote schaal als Clusters Retro- virussen zich als zeer vreemd DNA nestelen in het Lichaam als Influenza-achtige Schimmel Bacteriën van allerlei Pathogene Levensbedreigende Carcinogeen zeer verhoogde risico’s op diverse soorten Kankers vanuit de Ecologische Milieu & Voedsel Gif Vervuiling via Politiek veroorzaakt.
info@epn-epm.nl

Milieuvervuilde Pathogene Slijmvlies Antigeen Tumorbacteriën.
De vele Nevelvocht Bacteriën van rood gezwollen Huidaantasting als oedeem vochtaantasting zich ontwikkeld als onderhuidse Tumor gezwel van Lymfeklieren tot Borstkankers, maar ook tot op grote schaal Darm & Slokdarmontstekingen veroorzaken via Pathogene Slijmvlies bacteriën mede Urine Infectievirussen  tot overmatige Schimmels, jeukende bultjes, Urineverlies, Spierweefselpijn- en bindweefsel van de bekkenbodem aangetast door Eiwit bacteriën via Nevelvocht vanuit de Wateroppervlaktes Miljoenen Burgers besmet geraakt via doelbewuste  hoog Pathogene HPA1 Kankers- Tumoren via Clusters Nevelvocht Eiwitbacterie zich overal verspreidt via tot Onmenselijke  stille Genocide dankzij de Politieke doelbewust stille Genocide op Chromosoom 18 mede via Besmetvoeding als Darmkankers in tot allerlei Zoönosen Infectievirussen bij Kinderen de Infectie virussen via Nevelvochtverdamping zich verspreidt als een Dodelijke  Urine Infectie of Darm- Vre Bacteriën van infectie over activiteiten van Carcinogenen Cytokines Ontstekingscluster tot van Hoog Pathogenen HPA1 Kankers- Tumoren van agressieve Borstkankers als Inflammatoire Carcinoom welke kankercellen de lymfevaten in de huid aantasten tot ontstekingsreacties waarbij ongewenste stoffen van allerlei ziekteverwekkers. Ook kan je stoffen activeren die andere Cellen als T-cellen welke specifieke cellulaire afweer de Dendritische Cellen ongewenste negatieve binnendringers of Levensbedreigende Pathogene of Kankercellen c.q. Tumoreiwitten Antigenen snel te herkennen om Kartel Pathogene HPA1 Nevelvocht Clusters Bacteriën in de Influenza-achtige Schimmels. Membraangebonden Eiwitten die in het Endoplasmatisch reticulum zitten  zo snel mogelijk af te voeren via Targetmix op individuele basis om de Eiwitcomplex Gen van de Cel in de gevouwen glycosylering te herstellen .  
info@epn-epm.nl

Kanker Verwerkende Voedingstoffen APC-IL-7 Interleukinen Kankers.
Het blijkt op grote schaal Kinderen die na jaar 2000 zijn geboren met Kinderkankers zie je terug Genetische mutaties en vele Gen activiteiten bij Kinderen die Geboren om in bij jaar 2000. Ook Wateroppervlaktes Vervuiling & Voedingvervuiling de Type witte Bloedcellen werden geïnfecteerd via Bacterieel bacterie welke Genen aantasten bij 6,4 Miljoen Burgers doordat de complexe APC-IL-7 Interleukinen Kankers als Micro Tumoren bij Burgers Bacteriële veroorzaken. De Genetische Mutatis en andere Gen- Activiteiten zie je terug bij Kinderen die geboren zijn om in nabij jaar 2000. Steeds meer wordt duidelijk dat bepaalde Bacteriën kunnen leven als symbiose via het Lichaam. Waarbij uitscheidingsproducten grote invloed kunnen uitoefenen op de Orgaanfuncties en Immuuncellen  op de biljoenen Bacteriën welke afwijkend zijn in het darmstelsel.  Hierbij hebje diverse type; soorten Kankers als Hersenen, Hals-keelkanker door APC-Eiwit Antigeen via Interleukinen IL-7 Micro- Kankertumoren. De Kankertumoren kunnen zich overal ontwikkelen in Kinds Lichaam door ineens Celdeling tot Celgroei APC- IL-7 Interleukinen, de IL-12 als aangeboren innate afweersysteem of het na buiten afgeeft als Cytokines Infectieziekten, Schimmels, Benauwdheid, Overtollige Vetweefsel, zeer hoge spiegels adipokines van IL-6 chronische ontstekingen van Urine Virus Infectie, Darmklachten, Luchtwegeninfecties, Droge mond via APC- IL-7 Interleukinen Micro- Tumoren wegens aantasting van Milieuomgevings Vervuiling via Voedingstoffen welke bevuild zijn met Kankerverwekkende Bacterie die Foetus de Bloedvatgroei op grote schaal Kanker veroorzaakt via de Pathogene Gekweekte Ziekteverwekkers via slechte Bacteriële Milieuvervuiling door het aanjagen van allerlei Dodelijke Pathogene Infectieziektes van afwijkende Hartziekte en Vaatziekte, Kankers, Neurologische Zenuwcellen afwijkingen van Micro- tumuli, eiwitten, welke op grote schaal Hersenziekte veroorzaakt. Het blijkt dat er doelbewust verspreiding van BIO- IL-12 Infectieziektes, Zenuw uiteinden, Hersenbacteriën is verspreidt via Darmstelsel  Voedingsproces in Milieuomgeving Nevelvocht  Vervuiling van Bacteriën de functies van Organen aantasten via de productie op afstand uitgescheiden moleculen via het bloed meegenomen, waarbij Zenuwcellen de Hersenfuncties veelal negatief aansturen  enz, doelbewust is verspreidt via de Politiek als Milieuvervuiling Pathogene Bacteriën een negatieve effect hebben op het dagelijkse Leven wegens Darmbacteriën besmetting van Infectievirussen enz het effect van deze stille infectie afhankelijk is van de type Bacteriën. Bij een defecte stamcellen onderzoek kan je stamcellen kweken die eventueel kapotte organen vervangen  via het repareren  om de Levensduur te verlengen via techno-voeding gentherapie  op Chromosoom 18 van Darmkanker wordt onderdrukt van het gen, in loop je veel minder kans op Kanker te krijgen na verloop van tijd via Biologische Genetische  marges degelijk invloed uitoefenen op toekomstige Ziektes.
info@epn-epm.nl

Tumor Kankercellen van Kwaadaardige Pathogene Milieu Kankers Gezwellen.
De afgelopen 5 jaar heeft zich explosief kwaadaardige aandoeningen in het Bloed voorgedaan bij Kankers, Hersenziektes, Borstkankers, Urine Cytokines Infectie waarbij het zorgwekkend is hoe Pathogene Tumor Bacteriën snel verspreid via Pathogene Bacteriën de Tumorcellen snel worden via gezwollen in gloeide geïnfecteerde huid aandoeningen opgenomen van onregelmatigheden. Dit opgezette gezwollen gebied ontstaat mede door grote toename van oedeem of te wel negatieve vochtophoping. Bij lichaamsonderzoek blijkt al snel met blote oog, de Tumorcellen zichtbaar zijn met blote oog, als flinke onderhuidse opgezette Celtumoren. Ook kan het verschil zijn tussen de linkerkant van het Lichaam in de Rechterkant, waarbij grote gezwellen voelbaar zijn, maar ook forse Lymfeklieren van enkele forse  centimeters  doorsnede aanwezig zijn dit van Levensbedreigende gevaar. De Artsen staan machteloos om de Tumoren te verkleinen of gezwellen van zeer agressieve Kankers als Inflammatoir Carcinoom, waarbij Kankercellen blokkeren de Lymfevaten in de huid. Ook kan je waarnemen dat Tumorcellen zich kunnen vermeerderen per uur van zo’n 8 centimeter, die vastzit aan de Borstspier, de musculus pectorale. De Huid wordt helemaal opgenomen in de Tumorcel. De geïnfiltreerde Huidcel zit vol met deukjes, putjes in gezwollen gebied ontstaat vele oedeemvocht, waarbij aangedane zone zich al snel verspreidt als onderhuidse bult, welke je kan zien via het blote oog. Ook komen diverse grote gezwellen die je kan voelen onder de Oksel enkele forse Lymfeklieren van Levensbedreigende aandoening. Bij het weghalen van Tumorweefsel om diagnose te stellen, van Tumortype; mastitis carcinomatosis. Waarbij Kanker cellen blokkeren de lymfevaten in de Huid. Dit is een vorm van Kanker die enorm afweerreactie geeft tegen Kankercellen via Dendritische Cellen vanuit de Huid T-cellen mobiliseren om Eiwit Kankercellen vernietigen enz.
info@epn-epm.nl

Het blijkt dat Bij Borstkankers 25% Geen Voldoende Onderzoek is.
Bij Borstkankers van de Hormoon Receptor States van diverse uitzaaiing via verschillende praktische inzichten van Borstkanker bij 25 % nalatigheid van onderzoek na voren komt. Dit vooral bij Tumor specifieke voelen bij fluorescente signalen van detecteert afkomstige Borst-tumoren van specifieke Tumormoleculen verbonden zijn aan het Membraaneiwitten. Hierbij die voorkomen in het zuurstofarme weefsel. Hierbij de Hormoon receptoren van bepaalde status van uitzaaiing heeft verschillend zijn van de Primaire Borstkanker de zogenaamde “Nanobodies” Tumorweefsel. Bij een derde van de Borstkankers ontwikkelende uitzaaiingen van diverse Kankers, waarbij nooit enige biopten worden genomen. Hierbij wordt bij 25 % geen voldoende onderzoek gedaan na uitzaaiingen van verschillende receptorprofiel van de oorspronkelijker Borsttumor. Hierbij blijkt ook dat veranderingen van het receptorprofiel  25 % de overlevingskansen van patiënten negatief worden beïnvloedt. Veelal bij Jongere leeftijd  met specifieke fluorescente  signalen welke vanuit de Borsten afkomstig zijn in met een Tumor molecuul zijn verbonden met specifieke afwijkende Membraaneiwitten welke veelal voorkomen in zeer zuurstofarme weefsels al op zeer jonge leeftijd. Bij Voedsel Eiersector Jongeren worden geen onderzoek gedaan of slechte onderzoek waarbij overlevingskansen zeer negatief is. Bij Vrouwen op jongen leeftijd ontwikkelen vrij snel meerdere uitzaaiingen welke voor 20 jarige leeftijd alsnog niet actief zijn, maar de metastasen van uit zaaiingen wel te lokaliseren in het voelen van signalen detecteert specifieke Tumor Moleculen van meerdere uitzaaiing welke op moment alsnog niet actief zijn, maar wel aanwezig. Bij een Negatieve Stress Gevoel. Hierbij voel je dat Celdeling actief is welke in moet geruimd via het Immuunsysteem Grm-Granzymen om Kankercellen en Virus geïnfecteerde Cellen snel te ruimen.
info@epn-epm.nl

Borstkankers Geeft Diverse Hormoon Rector, Uitzaaiingen Kankers.
Binnen de huidige inzichten van borstkanker blijken bij specifieke Tumor Borstkanker meerdere specifieke Tumor fluorescente signalen na voren komen van Tumorcellen die verbonden zijn met zuurstofarme weefsels. Hierbij blijkt dat bepaalde Hormoonstatus -receptoren van zuurstofarme weefsel van uitzaaiing verschillende kankers op termijn na voren komen als diverse Tumorweefsel, Uitzaaiing van diverse Kankers zich ontwikkelen op lange termijn. Bij borstkanker zie je meerdere receptorprofielen, waarbij nog niet actief zijn, maar wel via het Immuunsysteem als Kankercellen en Virus Geïnfecteerde Cellen aanwezig zijn. Het identificeren van Eiwit negatieve hoge Tumorcellen expressies te stoppen. Dit afhankelijk van de Virusreplicatie om Eiwit Cytomegalovirus kan afremmen om te knippen. Dit indien men vroegtijdig heeft ontdekt dat het Virus aanwezig is in de Immuuncellen aanpassen in het vooral voorkomen van Zuurstof Armen weefsel van uitzaaiingen. Bij vele Borsttumoren worden geen Biopten genomen of er in de toekomst ook eventueel als Pathogenen Bacteriën primaire Borsttumor, Infecties aanwezig zijn of forse toename van Psychische Neurologische afwijkingen te lokaliseren, die op moment niet actief zijn om Virus geïnfecteerde negatieve Cellen te ruimen. BRCA-1 Borstkanker = Chromosoom 17-genen 39 bij Vrouwen.  In de praktijk verneem je al snel Borstkanker-gen BRCA-2 Chromosoom 13912 of losse tumoren 139-gen 37. Bij Mannen is de P-53, HIF-1a- en CCND1 Progesteronreceptor van toekomstige Kankers na voren komen. Ook de Hormoon Receptor States van diverse toekomstige fluorescente moleculen van de binden specifieke gebonden Membraan Eiwitmoleculen zijn over algemeen veel voorkomende in de zuurstofarme weefsels bij een overbelaste Immuunsysteem, welke uitzaaiingen ontwikkelen als toekomstige verschillende Borstkankers. Hierbij zoveel mogelijk het Virus Cytomegalie afremmen op natuurbasis waarbij de Immuunsysteem van zogenaamde GrM-Granzymen om Kankercellen en Geïnfecteerde Viruscellen te ruimen op maatbasis per individuele te remmen als Cytomegalovirus tot Celdood. De Kankerstoppende DNA- sequentie kan, een preventieve middel helpen aangepast op Individuele basis via patenteren van DNA Genetische aanpassing tot Pathogenese toekomstige aandoeningen te weren via Nutriceuticals is Voeding preventie een andere inhoud te geven met gemodificeerd voedsel
info@epn-epm.nl

Zon, Waternevel, Bacterie, Chemicaliën zijn Vijanden van Volksgezondheid.
Vele Burgers in Nederland zijn blootgesteld aan grote overdosis Pesticiden en vele Muterende Pathogene Bacteriën welke op grote schaal in de Urine & Bloed na voren komt al op jonge leeftijd. Ook vele oppervlakkiger Schimmel infecties van de Huid, Borsthuid veroorzaakt sporenvormende gistschimmels, eczeem tot infectie, ontsteking van de huid, jeuk, schilfering en vele negatieve pigment verschillende hypopigmentatie het gevolg van bepaalde remming van tyrosinase in melanocyten door vetzuren via gist worden geproduceerd uit Lipiden Vetzuren op de huid als pijnlijke pigmenteert vlekken, jeukende in zich overal kan verspreiden. Waarbij de gist in de Oksels, Liezen, Schaamstreek, Borsten moet men op verdacht zijn op een gespoorde Immuniteit o.a. HIV, diverse Eczeem- en allerlei Post Inflammatoire Hypopigmentatie enz. De oppervlakte Vochtschimmelinfecties van de Huid veroorzaakt door de vele spoorvormende gist Hoofdroos, Eczeem waarbij zweten ontsteking van huid gepaard gaat met nogal wat jeuk, schilfering, welke vooral duidelijk zichtbaar is.De hoge hypopigmentatie is het gevolg van de remming tyrosinase in melanocyten via vetzuren die door gist van lipiden op de huid worden geproduceerd in duidelijk zichtbaar voor omgeving van diverse huidvlekken welke jeukende pijnklachten geeft, komt overal voor op lichaam door verstoorde immuniteit. Veelal zie je spruitende gistbolletjes worden gezien welke vele jeuk en pijnklachten kan geven vanuit de Vervuild Nevel-Milieuomgeving.De therapie is een bepaald onverdund Shampoo, maar wel verschillend per individuele behandeling, waarbij het wel volgende ochtend de Pathogene Bacteriën zich hebben geïnfecteerd met de bijzondere Virus HPV- voorloper Chronische Lymfe- vatenstelsel aandoening van kwaadaardige Kanker welke in het Beenmerg wordt gevormd als Kanker B- Lymfocyten als Epstein Bar-Virus.
info@epn-epm.nl

Huidkanker is veruit op Jonge Leeftijd door blootstelling UV- Straling.
Veelal op Kinderleeftijd onder de 5 jaar Kind bloot is gesteld aan teveel UV- straling welke ook op langere termijn gevolgen hebben via zonnebaden, hoogtezon verhogen het risico op Huidkanker op latere leeftijd, maar ook meer risico op andere soorten van Kankers. Vooral die na 1960 zijn Geboren hebben veel grote kans op Plaveiselcelcarcinoom waarbij deze cellen voortdurend zorgen voor aanmaak van nieuwe Huidcellen in is sprake van Basaalcelcarcinoom. Veelal ook de minst gevaarlijkste vorm van Huidkanker. Indien je Gezond bent zaait het bijna nooit uit in groeit heel langzaam, maar kan wel schade aanrichten indien het niet tijdig wordt behandeld. De Basaalcelcarcinoom groei dieper in als je gestrest bent, waarbij het weefsel onder de Huidlaag aantast en zelf botten beschadigen.Bij Basaalcelcarcinoom komt voor in het Gezicht, Hals, Billen maar kan ook op andere plaatsen ontstaan. Veelal kan je het zelf zien een glad glazig  Knobbeltje dat heel langzaam groeit in ook gevoelig is. Hierbij zie je op iets langere termijn korstjes, zweertjes, knobbeltjes, lijntjes, ontstaan of vlekken, Puntjes, Pigmentverkleuring of Bloedvaten gezwellen te zien veel met het blote oog. Het zijn in de eerste instantie de verkleuring van huidverandering de eerste signalen die na voren komen, mede ook andere gevoelsklachten of jeukachtige plekjes.  Milieuvervuiling via Pathogene Toxische Nevelvocht Bacteriën uitscheiding veroorzaakt op grote schaal bij Kinderen Melanomen verspreiding van Huidkankers in diverse Negatieve Cellen aandoeningen van Virusverspreiding welke de Hersencellen, Zenuwcellen, Longen, Borsten enz aantasten door overbelaste Pathogenese Toxische Gifstoffen uit Milieu- omgeving. Hierbij een Vloeibare Targetsmix zich vermengen via Therapie om preventieve bescherming te bieden tegen Kankers, Tumoren, Infectie virus, enz op afstand verdwenen de negatieve Metastasen afvloeien.
info@epn-epm.nl

EU- De Fundamentele Invloed van Biologie en Natuurwetenschappen.
Binnen de Fundamentele EU onderzoek blijkt dat Huidkanker zich geweldig uitbreid van Plaveiselcelcarcinoom welke ontstaat uit Cellen die het dichter bij de Huidcellen oppervlakte zitten. Het laagcellen van basaalcellen die zichtbare huid bij zo’n 25 % van de gevallen Plaveiselcelcarcinoom. Geeft veel Huidkanker in het gezicht, handen, rug, hals, borsten als pigmentletsel. De vorm van Huidkanker als die uitzaait, gaat het eerst na de Lymfeklieren, dan na andere organen waar het zich nestelen als Tumorkanker. Veelal kan je het waarnemen dat een Plaveiselcelcarcinoom een bepaalde kleur heeft als bleekroze in het midden een witte schilferiger plek, welke nogal ruw aanvoelt. De Huidkankers nemen op moment extreem toe als huidkanker die zich ongeremd gaat delen is de meest voorkomende Kanker zowel bij Vrouwen als Mannen. Burgers met een Lichte Huidskleur hebben veel meer risico’s op Basaalcelcarcinoom, Plaveiselcelcarcinoom en op Melanoom waarbij iedere Huidkanker er anders uitziet. Ook kan Huidkanker Erfelijke zijn binnen de familiaire aangaande de medicatiegebruik welke het Immuunsysteem onderdrukken, maar ook dagelijkse stres gevoeligheid blijken mede het van Huidkankers ontwikkelen veelal de Plaveiselcel- carcinoom of Basaalcelcarcinoom welke steeds weer nieuwe Cellen, Huidcellen aanmaakt in de veel voorkomende Huidkankers zijn. Het Melanoom Kanker komt veelal frequenter voor bij Vrouwen op de benen, billen in hals omgeving. Bij Mannen zie je meer de romp meest frequente lokalisatie van Melanomen agressieve vorm van huidkanker. Dit mede de pigmentcellen in de opperhuid. Vooral de gevoelige groepen met een eigen natuurlijk achtergrondstraling van de meest agressieve vorm van Huidkanker geeft veelal kwaadaardige letsel uitgaande van de pigmentcellen welke veelal bij Vrouwen na voren komen op jonge & middelbare leeftijd.
info@epn-epm.nl

Behandeling van Artrose Afstemmen op Individuele Gezondheidsbasis.
Bij Patiënten met beginnende Artrose zal je eerst dagelijkse Pijnklachten moeten veranderen tot andere Energie oplossing, die in overeenstemming is met Cliënt hun gevoelsleven. Bij het behandelingsplan met beginnende Artrose van Heup, Handen, Rug, Nek, Knie enz zal je moeten overleggen dat  pijnklachten de eerste tijd blijft aanhouden bij vele Cliënten. Ook bij een deel van Cliënten blijkt het de eerste halfjaar verandering komen in de dagelijkse Leef ritme,  in bij anderen nemen pijnklachten toe is afhankelijk hoe lang je er mee rond hebt gelopen in of je vele stress hebt door dagelijkse pijn Voeding leefpatroon resistentie optreed. Welke factoren hierbij een grote rol spelen komen op termijn vanzelf na voren. Ook een vrij snellen toename van behandeling, zal de pijnklachten in eerste instantie toenemen bij behandeling methoden wegens diverse inzichten die na voren komen van spiererosie, gewichtsklachten, stressgevoeligheid, gewrichtsklachten zal de eerste tijd toenemen bij behandeling methode. Veelal loop je al jaren met de klachten welke Psyché afwijkende Gevoelsleven geeft, waarbij je veelal wordt ingedeeld in een subgroep, waarin je niet thuis voelt. Ook zie je bij langdurige Artrose Gewrichtsschade Osteofyt als botuitsteeksel welke extra pijnklachten geeft in stijfheid, spierpijn in het dagelijkse leven, zoals bij het lopen, bewegen en opstaan enz. Het is wel belangrijk dat je de klachten in oorzaken in hun eigen taal zoveel mogelijk te benoemen om op individuele basis kan ook de behandeling op persoonlijke- en externe factoren op de individuele behandeling op Client worden toegepast. Deze zijn gericht in eerste instantie op individuele basis om zelfmanagement verbetering bewerkstelligen om Stressstoornissen van derden tussen Cliënten te voorkomen. Het tekort aan Mutatie Eiwit aangetaste gewrichten wordt aangevuld via Targets mix, waarbij Celdeling Ontstekingsprocessen T.Z.T. achterwegen blijven.
info@epn-epm.nl

Reuma Geeft meer dan 100 Verschillende Gewricht Aandoeningen.
Bij Patiënten met Heup-artrose welke via Fysiotherapie zijn behandeld met Gedrag georiënteerde Oefeningstherapie hebben veel minder risico op een Gewrichtsvervangende operatie die zijn behandeld volgens de richtlijnen. Heup-artrose komt voor bij 240.000 en Knie-artrose bij zo’n 312.000. Bij vele Reumatische enz aandoeningen zal je dagelijkse oefenen om de druk van de Ontstekingsreuma te verlichten via Gedragsoefeningen Therapie ook indien Fysiotherapie enz van oefeningen is afgelopen is het mogelijk zelf thuis oefeningen te doen mede een actieve levensstijl in acht te nemen, zodat Ontstekingsreuma, Artrose die plaatselijk de kop weer opsteken in de vorm als begin van Ontstekings- Artritis wegens de Auto-immuunziekte het afweersysteem is ontregeld door de Negatieve mindere Levensstijl. Ook Voeding speelt mede een grote rol bij Reumatische Aandoeningen van Ontstekings- reuma van Gedragsreuma in het dagelijkse leven van allerlei lichamelijk symptomen welke in aanmerking komen tussen diverse vitale schakels van spanning nekklachten, heupen, schouders, rug, knieën, enkels enz. Waarbij lichamelijke symptomen na voren komen als spierpijn, spastische darmklachten, moeheid, denk- en geheugenproblemen, spierzwakte, hoofd pijn, buikpijn, doofheid van gevoel/tintelingen, duizeligheid, slapeloosheid, depressie, hardlijvigheid, pijn op de borst, diarree, droge mond, jeuk, zweertjes, droge ogen, kortademigheid, huiduitslag, blaaskrampen, urine- infectie, blauwe plekken enz. Bij behandeling is belangrijk om mergcellen spierkracht en gewrichtsmobiliteit te verbeten om aan het vrije Sociaal Verkeer weer deel te nemen stapsgewijs geeft minder pijnklachten in allerlei beperkingen bij het lopen, fietsen in het dagelijkse leven weer oppakken om een actiever Levensstijl te stimuleren om de effect van therapie zoveel mogelijk vast te houden, eventueel via groepstherapie nu in dan te volgen.
info@epn-epm.nl

Reuma, Heup-artrose, Nek, Liesstijfheid Welke gepaard Bewegingspijn.
Indien men Gewichten soepel wil houden zal men Massage moeten toepassen om Gewricht schade zoveel mogelijk te voorkomen om door bloeding optimaliseren om botontkalking zoveel mogelijk te voorkomen. Bij vele Burgers zie je Heup in Rug Artrose waarbij de Spieren mede verkleven als een soort reumatische klachten patroon. De vele Artrose in Lies-artrose geeft minder actieve levensstijl in het dagelijkse leven weer met alle ups in downs in vele stres gevoeligheid in het dagelijkse leven. Ten eerste is massage therapie belangrijk om een actievere levensstijl te creëren met alle ups in downs welke gericht is op bloedcirculatie, gedragsverandering  in overleg met de cliënt. De Knie, Heup, Nek en Rug oefeningen worden toegepast onder eigen verantwoordelijkheid via actief gedrag. Negatieve gedrag wordt niet op gereageerd is de grote verantwoordelijkheid van de Cliënt zelf. Op lange termijn resulteren de behandelingen op minder beperkingen in minder pijnklachten. Reuma Ontstekingsreuma/Artrose is iets meer dan Voeding, Erfelijke, Artrose bij dik 2 miljoen Burgers in Nederland. De meest voorkomende is Ontstekingsreuma of meerdere Cel Gewrichtsreuma die het lichaam treffen via de Auto- Immuunziekte, waarbij het afweersysteem is ontregeld in morgens bij het wakker worden een stijve spieren, rugwervels, nek, heup, rugklachten enz door gewrichtsslijmvliezen, ontstekingspijn klachten vooral morgens. Bij chronische Gewrichtspijn worden specifieke Eiwitten aangemaakt die ontstekingen veroorzaken indien je niet meer actief bent in het dagelijkse leven ontstaan er meer zwellingen in de pijn in de gewrichten nemen extreem toe. Bij Artrose is chronische pijn in heeft die pijn veelal ander oorzaken via gewrichten die verslechteren in afbrokkelen in de Gewrichtsvloeistof, HPV Slijmvlies terecht komen in ontstekingen, stijfheidsgewrichten, zwellingen in reumatische pijnklachten.
info@epn-epm.nl

Inspelen in AOW Crisis via Internetsturing Globalisering Versterking.
Ruimt 75 % van de AOW-ers maken zich zorgen over de dagelijkse Kartelspraktijken van Politici inzake Zorgwelzijn & Hulpmiddelen behandeling welke volledig aan de kant is geschoven in op grote schaal Stress Sociale Genocide wordt toegepast op AOW- doelgroepen Burgers. Hierbij zie je wie Criminaliteit veroorzaakt Politiek door Fundamentele Grondrechten Burgers afpakken door Infectie ziektes. Ook de grote problemen van Inkomen welke steeds lager wordt in leidt tot allerlei  om Burgers vroegtijdig laten Sterven via afwijkende Proteïne  Eiwit blijkt goedkoper te zijn. Bij Tweedeling Ouderen zie je nu dat de Overheid op grote schaal misbruik maakt om inkomsten te verlagen met 150 a 200 € per maand. Je ziet hierin jongeren na jaar 1980 welke opgegroeid zijn met Globaliserende Internetsturing via informatiemaatschappij zijn opgegroeid wijken volledig af van de Generatie na de jaren 40 a 70. Hierbij zie je dat je nu 70 % Burgers minder nodig bent in allerlei Bestuurlijk lasten via administratieve bezigheden gaat. Ook binnen de privatisering en allerlei realiseren via status bij Gemeentelijke kunnen 70 % weggesaneerd worden. Zorghulp en Dienstverlening ligt dit anders gaande Milieuomgevingsfactoren, waarbij je bewust moet zijn via andere resultaat gericht via integrale beleidsvorming en toegankelijkheid van Overheid via Eenheid tot het Dienen aangaande het Herstel van vertrouwen. De afgelopen jaren zijn Burgers voor miljarden opgelicht via allerlei Gemeentelijke onzin belastingen van zo gerekend uitbesteding. Regering paste nog eens zwaardere belasting toe op AOW daarnaast nog eens Pensioenkorting in pensioenen nog niet zijn aangepast aan de inflatie van de afgelopen jaren. Met moderne Laser Hightech kunnen we alle financiële activiteiten enz bij de Overheid Blokkeren per lidstaat door inspelen op Criminaliteit van Ziekteverwekkers door Arglistige wijze van Overheid van Dynamische Management ICT.
info@epn-epm.nl

Mondiale Zelfredzame Hightech Meedoen Aan Eigen Maatwerkbasis.
De Regering of EU lopen tegen grenzen aan die ze zelf niet Politiek hebben waargenomen om problemen op te lossen in het Europese verband. De Overheid dacht dat ze alleen kennis in het pacht hebben over de samenleving verbanden aan de Onderkant van de Samenleving. Ook kennis is afgelopen 50 jaren veel verspreidt onder de Kwetsbare Gemeenschappen, waarbij deze zich op allerlei manieren kunnen ontplooien, maar lopen ook tegen grenzen aan om op een andere manier de problemen oplossen. Hierbij zelfde veroorzaker is van zeer slechte Bacteriën van kwaadaardige dodelijke Nevelvocht verspreiding van Miljoenen Burgers Besmette Kankerverwekkende stoffen enz, in Kanker Bacteriën welke in de Bloedbaan terecht komt, als stille Genocide. De Politici hebben de afgelopen 50 jaar allerlei Chemische in Stort Afval, gedumpt in woonomgeving, waarbij nu vele Miljoenen Burgers via moderne Infectievirus worden verspreidt met Dodelijke Genmutaties Kankers via Hyperactieve Milieuvervuiling, waarbij Genen in verwarring komen als oververhitting, welke leidt tot woekerende Kankerceldeling, Longinfectie openbaren zich op grote schaal tot Dodelijke Mutaties via Urine Infecties Kankervirus Pathogene beschadigde DNA enz. Hierbij kan je via Microchip vroegtijdig de Urine test uitvoeren is beter als bij Bloed of Ontlasting. Waarbij Urine DNA beschadiging aanwezig is in welke Genen zijn aangetast door diverse Kankertypes. Hierbij kan je ook beoordelen of de toekomstige Generatie eventueel al tijdens de zwangerschap de Kankerproces aanwezig is of uitzaaiingen heeft na andere delen van het lichaam. Je ziet op grote schaal dat bij Zoenen ook Kankers verspreiding kan veroorzaken via Mondslijmvlies Pathogene Infectieziekte doorgeven als Tongsilkanker via het zoenen. Waarbij blijkt dat Kanker een Infectievirus is welke diverse Kankers vrij verspreidt via de Pathogene Slijmvlies Bacteriën, net als bij het HPV: Humaan Papillomavirus als Baarmoederhalskanker, Tongkanker, Longkanker of het Epstein-Barr-virus, welke tot Hodgkin kan leiden met alle gevolgen het Kankervirus Slijmvlies Weefsel overdracht van Mondslijmvlies tot Mond kan worden overgedragen via het besmette Speeksel van mond tot mond overdracht kan worden verspiedt.  Ook blijkt bij Seksuele Handelingen allerlei Pathogene bacteriën worden overgedragen via de Urine infectie Giftige kunnen zijn bij het erfelijke materiaal in het Urinevirus via sekscontact of slijmvlies HPV worden verspreid, waarbij vele Burgers te maken krijgen met Keelkanker, Tongkanker of ergens in de hoofd- Halskanker verkrijgen via Infectiebesmetting van een afwijkende HPV- virus.
info@epn-epm.nl

Initiatieven  tot Sociale Hervorming binnen EU- EGKS-Verdrag Samenwerking.
Bestaande Wetgeving is niet aangepast aan eigen inrichting Hulpverlening op verantwoordelijkheid in de Feedback van het ontwikkelen van flexibiliteit is de oplossing van allerlei problemen is onontbeerlijk van een andere houding van de Overheid in meer faciliterend dan allerlei onzinnige wetgeving. Hervorming leidt tot praktijk fricties binnen Sociale Zekerheid, Welzijnszorg om verantwoordelijkheid inzake Overheid. Die helemaal geen verantwoordelijkheid neemt inzake de Veiligheid, Gezondheid, Milieu, Voeding en eigen bepaalde Rechten die tegen de bestaande structuren Burgers tegenhouden wegens allerlei kromme Lidstaten Wetsregel Burgers zich niet vrij kunnen ontplooien, wegens de verouderende structuren, terwijl er nieuwe al meer dan 30 jaar zijn opgenomen in de EU- Hervorming. Nu in nieuwe Generatie Hightech zonder grenzen op groeien postmoderne tijdperk van open veranderingen zonder geduvel van Politieke machtsmisbruik in de vele Milieu Genocide van Kanker Virusindeling van Toxines in HPV-16-18 verspreiding  via de Overheid aangaande de Milieu Pathogenen Bacteriën verspreiding van Postbestellers als Nevelinfectie Gezwollen Kankerverwekkende Ziekteverwekkers enz. Deze worden via het Nevelvocht Pathogene Bacteriën, Fijn Stoffen verspreidt tot dodelijke kwaadaardige chronische ontstekingen in het Maagslijmvlies, Bloedcirculatie, Hersenen, Urine infecties, Longinfectie enz doelbewust wordt veroorzaakt om zoveel mogelijk Burgers te ruimen. Dit al sinds 14-02-1984  bij het oprichten van de Europese Unie via Gemeenschappelijk  Waardigheid Wetten in tot een EU- Identiteit van waardigheid en hun in Vrijheid te behouden in het kader van vrijelijk aanvaarden Gemeenschappelijke Wetten en Instellingen die op voortgang en vrede gericht zijn binnen Rechtsgrondslagen  EGKS-Verdrag op Juridische structuur is gebaseerd in Nederland allerlei Wetgeving overtreed van doelmatiger Juridische structuur ICT Gemeenschappelijk EU- Rechtsgrondslagen van samenwerkingsverbanden inzake EGKS- Verdrag. Volgens de Nederlandse Regering in de Unie werkt misleidend onder de Hof van Justitie inzake de democratische legitimiteit van Wetgevingsprocedures binnen de Europees Monetair Stelsel  van samenwerkingsprocedures tot Fundamentele Discriminatie. Hierbij worden de Fundamentele Vrijheden en Rechten waarbij het Europese Hof voorbijgaat wegens het gebrek aan democratische uitvoering niet tot stand komt, met alle gevolgen van bevoegdheden  welke niet worden uitgevoerd binnen de bestaande Gemeenschappelijke Beleidslijnen inzake de Interne markt ontwikkeling van EEG-Verdrag.
info@epn-epm.nl 

Team EVAB ICT Mondiaal  Biotechnologie:

KVK: 41019558.

Info – 8 Augustus- 2018.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.