EPN Infobulletin Juni 2018

Team EVAB-ICT Mondiale EPN/EPM: Doorbraak van Breedband EU Technologieën

1991    2018

INFO – 6 Juni – 2018.

www.epn-epm.nl  Info@epn-epm.nl

1-Genetische discussie binnen Verzekeraars Medisch Genetische Techniek.
Binnen de EU- Verzekeringsstelsels inzake als Medisch adviseur van het verbond Genetica is er nog vele verandering nodig binnen de Medische Techniek aangaande Beleidsstrategie op Medische Ethische Grondrecht. De vele discussies over gevolgen van de moderne Genetische revolutie speelt de Burgers mede een grote rol op de toekomstige ICT Internetgeneratie Ontspoorde Verzekeringen Artsenmogelijkheden. Dit inzake de Particuliere verzekeringen binnen de moderne Hightech et-cetera die particulieren verzekeraars aanbieden in particuliere verzekeringen. De gevolgen van de hype moderne medische kennis technieken blijkt voor particulieren alleen de premie is verhoogd binnen allerlei Verzekeringsbranche. De gevolgen van opkomst van nieuwe medische Hightech kennis worden vele Burgers buiten de Wetgeving Gezet inzake relatie Ziektekosten Verzekering, Levensverzekering welke gerelateerd zijn aan de Hypotheken inzake toekomstige zelfregulering binnen de Genetische Screening welke via Hightech grote gevolgen hebben voor Individuele Burgers inzake Genetische Erfelijke onderzoeken via Hightech in de Familiaire Erfelijk ziekten of aandoeningen van  Milieuomgevingsvervuiling, ernstige onbehandelbare ziekten uitgesloten worden van ziektekosten vergoeding mede van toekomstige keuring inzake Genetische Keuring uitgesloten worden van Solidariteit Verzekering. De nieuwe EU snelle Internetverbindingen kennen geen grenzen in maken de weg vrij voor hun eigen doelen op alle vlaktes als Medische Zorg, Onderwijs, Sociale zekerheid, Zorg en Cultuuromslag tot ICT- democratisering, Veiligheid. Waarbij Fundamentele (Globalisering) Mondiale ICT EPN-EPM zichzelf in kaart brengen en aan de Mondiale Wereld te tonen via diverse ICT- Netwerk Globalisering voor de Toekomstige Generaties welke 24 uur per dag open zijn via de moderne Software alle mogelijkheden Zorg te verlenen via nieuwe Technologische afgeschermde vormen van Communicatie Techniek. Welke nu alsnog in een gesloten circuit Mondiaal ICT Stedelijke Economische alsmede Wereldspelers van Sociale toekomstige vrije ontwikkeling tot de vernieuwde Hervorming Code Economische moderne ICT activiteiten extreem toegenomen de aankomende 20 jaar. In Nederland is er sprake van een Ondemocratische activiteiten in de zeer grote kloof tussen kiezers in de Politiek,  Medische, Welzijnszorg. Zie je terug in het aantal thuisblijvers bij de verkiezingen, waarbij Nederlandse Politici falen. Welke op grote schaal geen sturing geeft of keuze heeft om hun besturingssysteem te versterken binnen de eigen leden. Dit om zelfsturend vermogen te creëren binnen de moderne ICT komende jaren ingrijpend zullen veranderen met alle stille Mutatie Gen DNA Genocide Mitose Milieu obstakels vandien schiet de Politiek te kort met alle negatieve gevolgen voor de nabije toekomst. Vele Mutaties veroorzaken doelbewust uitzaaiingen van Tumorcellen tot Kankercellen in gezwellen van Uitzaaiingen via de Bloedbaan terecht komen vanuit Leefomgeving, welke je kan registreren via de Genmutatie abnormale Urine Gen Bacteriën van Oververhitting veelal leiden tot woekerende Celdeling Mutaties van Hyperactieve Celdeling eventueel te blokkeren, waarbij Gemuteerde Kankergenen op natuurbasis worden afgevoerd via Levensveranderende Vrije Individuele Therapie om via Genmutaties op individuele GEN- Basisbegrippen Tumorcellen aftevoeren op natuurbasis begrippen.
info@epn-epm.nl

Kankermutaties Infectie Virussen UV-Zoninstraling Nevel- Bacteriën.
Fundamentele invloed van Biologische Pathogene Bacteriën veroorzaken op grote allerlei  Milieuvervuiling via Mutatie Toxine Metastasen Bacteriën in allerlei toekomstige Dodelijke Chronische 10.20-594 Infectievirussen via Nevelvocht Pathogenen Jejuni Bacteriën via Legionella van Longkanker, diverse  Kankers, Huidkankers, enz via het Inademend van Nevelvochtbacterie vanuit de Omgeving Milieuvervuiling Mitose Geïnactiveerd als Uitgezaaide vorm Kankerstoffen, Virus Infectie, Cytokines Kankers Ontstekingen, Diverse Tumor Kankers dankzij de Politiek Milieuvervuiling omgevingsfactoren kan Eiwit Proteïnes via de Witte Bloedcellen diverse Virus Infectieziektes, Kankers, Leukemie als  Bloedkanker zich elders voortplanten door toenemende Vervuiling van de Wateroppervlaktes, via Bacteriën Nevelvocht Legionellabacteriën zich verspreidt tot een dodelijke Longinfectie- ziektes of  Voedingsbacteriën Toxines van Ontstekingsreacties via dramatische Milieuomgevingsfactoren. Vele Leefomgeving zijn besmet met de Dodelijke Genocide Kruisbestuiving Bacteriën welke worden ingeadempt via Milieuvervuilde Wateroppervlaktes  welke allerlei Cytokines Huidinfecties, Hersenen, Lever, Longen enz met Pathogenese  vormen van Luchtwegeninfecties, Urine infecties, Hersenafwijkingen enz vele Bacterievirus  de epitheelcellen zich vermenigvuldigen tot allerlei Infectievirus van Cytokines Kankers enz zich vrij verspreiden  via Vervuilde Milieuomgeving van Nevelvocht zich in grote mate verspreiden. De Pathogene Virus Interactie Infectie van Luchtwegen, Urine infectie in Bacteriële Ontstekingen met dodelijke afloop op termijn. De Huid is een immuun orgaan van een levende beschermde laag waarbij bacteriën kwaadaardige Gezwel Tumor Cellen zich ontwikkelen tot uitgezaaide Kankers door het hele lichaam mogelijks is van uitgezaaide Lymfeklierkankers te beïnvloeden via de biologische individuele aangepaste Voedingsmethoden.  Dit binnen het Menselijke Genoom wordt niet berekend wie verantwoordelijk is via Politiek die op grote schaal doelbewust 6, 4 Miljoen Burgers (2018) NL hebben besmet via Zuurstof, Vaatkluwen, Agressieve Pathogene Celdelende Bacteriën Milieuvervuiling via Nevelvocht van Toxineserotype inbranding van kwaadaardige vormende Huidkankers Pigmentvormende cellen melanocyten, Longkanker, Leverkankers, Borstkankers, Hersentumoren via delende hoorncellen, plaveiselcellen, welke met het blote oog kan worden gezien. Ook kwaadaardige insluiping van Tumoren Cellen Glioblastoom is de vorm van Kanker in de Steuncellen die de zenuwweefsel van de Hersenen voeden. De Tumoren die uit de steuncellen voortkomen zijn de Gliomen Cytokines IL-6 Ontstekingen welke weer andere bloedvatvormende werking negatieve Kankers veroorzaken via Melanoom, Schildklierkankers, Lymfeklierkanker, Hersentumoren, Longkanker, Maag-Darmkankers, Botkanker, Eierstokkanker, Neurologische & Bipolaire Stress, Depressies afwijkingen, Urine-Infecties enz. Die worden veroorzaakt via Milieuvervuilde Leefomgeving van Pathogenen Bacteriën via Milieuvervuiling zie je bij Virale Eiwit US28 Tumoren van Agressieve Antigeen Virale Eiwitten Kankers via agressieve Darmkanker, Hersentumoren, Eierstokkankers enz. Indien de P-53-eiwit is uitgeschakeld kunnen cellen zich ongehinderd al tijdens de Zwangerschap Kankertumoren zich ontwikkelen via Pathogene 1020-594 Dodelijke Bacteriën Infectie Virussen. Deze blijken via Leefomgeving van Milieuvervuiling beïnvloed door zeer complex samenspel van Leeftijd- en Genetische variatie  in via langdurige pilgebruik. Het Ontstaan van Huidkankers in vele andere soorten Kankers blijken doelbewust zijn veroorzaakt via de Chemische  Stortvuil in allerlei  Milieu Afvalstoffen die doelbewust met voorbedachte raad zijn gedumpt, om de Bevolking aantasten met Dodelijke Pathogene Bacteriën van Infectievirussen van Melanocyten via Pigmentvormende vlekken melanocyten, die delen de hoorn en de gewone hoorncellen plaveiselcellencellen (basaalcellen) . Hierbij blijkt Genen via Urinemonsters van Patiënten besmet te zijn met verschillende Pathogene Bacteriën die verschillende vormen van Kankers veroorzaakt welke via Urine een afwijkende DNA alle vormen van Tumoren Kankers weergeeft van Infecties reacties op termijn.
Veelal zijn eerste verschijnselen van het basalioom of Spinaliomen is een micro- klein niet pijnlijk bobbeltje, wratje of aanvoelden rode in bruinachtige plekken die heel langzaam groter worden. Ook een klein zweertje dat maar niet Genezen wil en steeds op de ene of andere manier opnieuw Huid kapot gaat, kan een teken zijn van beginnende Huidkanker 1020-594 Pathogene Toxine Bacteriën. Veelal zitten deze vormen van Huid- Kankers op plaatsen van het lichaam die veel Zon op vangen zoals Handen, Benen, Schouders, Billen, Gezicht welke veelal op een plek van de huid, maar op termijn blijkt het Huidkanker te zijn. Veelal komt het veel vaker voor dat het Basalioom op meer plekken na voren komt tegelijk. Ook zie je pas jaren later de Basalioom de tweede fase of derde fase ingaat maar veel op een andere plaatsen verharde speldenknopje weefsel oneffenheden na voren komen van een Metastase UITZAANING kwaadaardige deling Mutatie BRCA1- of BRCA2 -gen Borstkankers gerelateerde Borstkanker door verlies van het Eiwit BP1 Tumoren mutaties vanuit Pathogene Bacteriën Milieuomgeving of  Deling van het gehele organismen negatief beïnvloeden van verkeerd aantal chromosomen als toekomstige Tumoren (aneuploidy) van toekomstige Kankers op Jonge Leeftijd 15 a 20 jaar veelal na voren komt als Miltvuur Bacteriën op diverse plaatsen Melanomen over het gehele lichaam Metastase Pathogenen Zweet Bacteriën irritatie op jonge leeftijd na voren komt als toekomstige Kankers Mitotische Borstkankers enz. Veelal ontstaat een Melanoom uit een Micro- Moedervlek of lichte bruine vlekjes welke langzaam groter wordt via het orgaan waar de bacterie pathogene ontsporende der Celdeling zich hechten. De vele grillige  randen een onregelmatige donkere kleur met lichtere delen daarin van Wit tot Rood. Het probleem van Huidkanker is vanuit de omgeving ontstaan via Pathogene Nevelbacterie in kunnen worden herkend veelal door Dermatoloog. Hierbij wordt een Bio- bij verdachte Basalioom of Spinaliomen een klein stukje Huid (biopt) weggehaald voor onderzoek. Bij een verdachte Moedervlekken moet het heel voorzichtig in voorledig worden weggehaald. Om besmetting te voorkomen via versleping van het Bloed tijdens de ingreep poliklinische behandeling.
info@epn-epm.nl

Schijnoplossing bij Kanker Cliënten Wegens Milieu Pathogene Bloedcombinatie.
De verschillende soorten Huidkankers is een ongeremde delende kankers, waarbij onderscheid gemaakt wordt in het Melanoom vanuit melanocyten, het basalioom uit de basale cellen en het Spinaliomen vanuit de plaveiselcellen. Hierbij op termijn de Toxines Bacteriën Antigenen Nevelvocht verdamping wordt ingeadempt vanuit de Milieuvervuiling een andere mechanismen ontstaat, welke leiden tot allerlei Dodelijke Clusters Tumor Antigeen Bacteriën van Botulinustoxine of Legionella Pathogene Bacteriën welke via Nevenvocht wordt ingeadempt welke je inademt tot een Zenuwcellen aantasting, Herseninfecties, Gevoelsverlies, Urine Infecties in tot Cytokines IL- 6 welke Kankers op termijn veroorzaken via Nevelvocht UV- Zoninstraling, welke tot Huidkankers leidt vanuit Oppervlaktewateren via Nevelvocht Legionella Bacterieel  Infectievirussen Pathogenese Bacteriën en Botulinustoxine via diverse Epidemische kwaadaardige Gezwel aandoeningen tot allerlei Kankersoorten bij Bevolking veroorzaakt. Dit veranderingen in het Erfelijke materiaal van Cellen optreed, wordt overgebracht via Besmetwateroppervlaktes in via de UV- Straling.  Ook de vele kleine onderhuidse Gezweluitzaaiingen via Nevelvocht of handenbesmetting  nemen je vele onderhuidse uitzaaiingen van een Melanoom van een kwaadaardige Tumor mee via Pathogenen Antigenen Nevel Bacteriën Weefsel die niet groter is dan een spelde knop welke een kwaadaardige uitzaaiing metastase slijm, vlies of vocht zich verspreid via vochtige huidplekken als melanomen tussenin de anus, bilspleet in andere zweetachtige plekken, welke veelal niet met een scan niet kan beoordelen. In Nederland zijn zo’n 6,5 Miljoen Burgers (2018) besmet met doorlopende Bacteriën Botulisme via Antigene Nevelvocht tot allerlei Pathogenen Kankers Gezwel Bacteriën, Longontstekingen, Chronische Infectieziekten, Auto- Immuunziekten, Toxoplasmose van parasitaire besmetting, Hodgkin, Lymfeklierkanker van vele afwijkende a- lymfocyten = witten bloedcellen die zich overal verspreiden via de Milieu Afstort in allerlei Vloeibare Kankerverwekkende Ethische doelbewuste Milieuziektes via de Overheid verspreidt tot een stille  vrije Genocide via Waternevelverdamping wordt ingeadempt als vorm van diverse Bacteriën Pathogene Bloedkankers of Weefsel Tumoren Uitzaaiingen verspreiding van een uitzichtloze hopeloze Cytokines Infectieziekteverspreiders dankzij de Overheid Milieu. Bij moleculen inbranding in de Huidlagen zie je micro-kleine wondjes via Nevelvocht van Straling Botulinustoxine van Huidkanker, Longkanker, Luchtwegen van diverse Lichaamscellen zich zeer ongeremd gaan delen tot Micro- Kankers per jaarbasis vele Duizenden. De Micro Pathogene Bacteriën Toxines Plaveisel Cel-Carcinoom is voorstadium Actinische Keratose blijven zich verspreiden als Cytokines IL- 6  tot Dodelijke Kankers veroorzaken via Nevelvocht Milieuvervuiling.  Dit binnen de Stedelijke Regio’s kampen met de Integrale aanpak van organiseren van een poldermodel die niet past binnen de bestaande kostenbeheersing in Levenskwaliteit tot de moderne innovatieproces in de maatschappelijke Economie wordt eerder aangetast door Levenskwaliteit van Milieu Genocide van Levenskwaliteit aantasting bedrieging.  In Nederland dik 6 Miljoen Burgers besmet met Diverse Kankers, Cytokines Longinfectie dik 1,3 miljoen met Longkankers, 500.000 Urine Infecties van Micro-uitzaaiingen van Nierkanker, Prostaatkankers, Reovirus, Herpes  in nog veel aandoeningen vanuit de Pathogene Bacteriën via Milieuvervuiling geïnactiveerde Nevelvocht vanuit Waterafvoer of Fijnstof welke via Milieuomgeving Eiwitproteïnes zich via de Bloedcellen van Nevelverdamping wordt ingeadempt tot Toxineserotype inbranding van kwaadaardige Huidkanker, Leverkanker, Hersenkanker, Longkanker, Nierkanker, Huidkanker, Halskanker waarbij ook Kwaadaardige Micro Tumoren vanuit Milieuvervuiling van bloedvormende negatieve diverse Kankers veroorzaken, Neurologische afwijkingen via de Virale Eiwit US28 van agressieve Kankers, Tumoren zich verspreiden tot een Pathogene Dodelijke Bacteriën Infectievirus zich verspreiden via Chemische Stortvuil in allerlei Lichaam of Huidcellen zich nestelen tot diverse soorten Bacteriën Melanocyten van delende Huidkankers via de Kankers welke zich in fase na binnen werkt via pigment of moedervlek, Nevelvocht, Fijnstof welke ongeremd delende Cytokines IL- 6 Kankers verspreid via Milieunevelvocht  veroorzaken zeer snel huidkankers van Nevelvocht tot bacterieel Pathogene Bacteriën en Botulinustoxine van allerlei Infecties Kankersoorten op termijn via opnieuw delingen van Infectievirussen die zich in de Bloedcirculatie nestelen in Uitzaaien .
info@epn-epm.nl

Het Ontstaan van UV-Zon Instraling via Milieuvervuiling vanaf 1970.
Het blijkt dat jaarlijks in Nederland zo’n 60.000 Burgers Huidkankers worden geregistreerd via Pathogene Milieu Biologische Bacteriën veroorzaken allerlei Infectievirussen, waarbij Toxines Cel bekleding stolling of bloedingen onbereikbaar zijn voor allerlei Vaccins in de Huidkanker Bacteriën zich vrij verspreiden binnen de Natuurlijk Genen van het DNA. Het blijkt mede via Nevelvocht steeds weer nieuwe Infectievirussen ontstaan van zeer sneller Mutaties welke via Nevel bacteriën en Dierlijke Slijmvlies tot Dodelijke Antigeen Presenterende Virus- APC Kankerverwekkende moedervlek van een actieve kankercellen in het weefsel wordt ontdekt van agressieve melanoom, welke veelal blijkt uitgezaaid bij het te laat ontdekken van uitgezaaide Huidkanker. Hoewel Melanoom Erfelijke ziekte Huidkanker is, kan het ook ontstaan via de overbelaste Zon vanuit Nevel Oppervlaktewaters welke besmet zijn via Milieuvervuiling van Pathogene Bacteriën die inbranden in de huidlagen tot Huidkanker. Hoe vaker je verbrand hoe meer kans op Huidkanker of op termijn nadien alsnog Huidkanker verkrijgt op latere leeftijd. Jaarlijks worden zo’n 60.000 Burgers met Pathogene Virus Glioblastoom vormen van Kankers, Huidkankers in de steuncellen- Gliacellen die Zenuwweefsel in Hersenen voeden  geconfronteerd worden met rode vlekken, bobbels, schimmels, infectievirus vanuit Dier op Mens of Uv-straling van overbelaste Pathogene Nevelvocht  Bacteriën Toxines veelal Gliomen na voren komen. Ook andere soorten Kankers komen na voren via Nevelvocht uit besmette Milieuomgeving,  Longvlieskanker, Hersentumoren, Prostaatkanker enz op termijn na voren komt als Virus Tumoren  welke moeten worden aangepast via therapie tot Biologische omvorming als preventie tegen toekomstige Dierlijk JQ-594 Overdraagbare Kankers. Vele omgevingsfactoren zijn besmet met Pathogene Cytokines waarbij de Huidinbranding via Nevelvocht Bacterietoxine een explosieve Levensverandering optreed in klimaatverandering alsnog na 30 jaar de Pathogenen Kankerbesmetting terug krijgt via L-6 Chronische Ontstekingen, welke in je Jeugd hebt opgelopen in na 30 jaar alsnog diverse patronen Bloedkankers ziektes verwekkers IL- 7 Interleukinen Kankers als Pathogenese Mutaties Huid- Bacteriën of Slijmvlies IL-6, IL-7, IL-12 via Omgevingsvervuiling Milieu Stortplaatsen welke tot Urine Infectie Kankers op grote schaal veroorzaken enz als Jeugd geïnfecteerd bent op veel latere leeftijd terugkomt van verzwakt Immuunsysteem waardoor Lymfomen ontstaan.  De schadelijke  Pathogene Bacteriën veroorzaken veelal Pijnlijke Geslachtgemeen wanneer de levensstijl besmet is geraakt kan de stemming volledig worden verstoort wanneer het voorspel onderbreekt om beperkingen tijdens de geslachtgemeenschap bepaalde beperkingen of instructies opgelegd te krijgen tijdens de Geslacht Gemeenschap ook andere mogelijkheden om niet besmet te raken, in de negatieve spanning achter wegen blijft.
info@epn-epm.nl

Gevoelige Huidkankers Ontstaat Snel bij Huiduitslag, Geïrriteerd enz.
Het ontstaan van huidkankers via de UV-Zoninstraling mede af van Type Huidcellen in de vele Ultraviolette straling in de Bacterie van Milieu vervuiling zijn Toxines onbereikbaar voor allerlei Medicaties als vaccins. De Biologie in de natuur DNA is enige kennis nodig op Eiwitmoleculen van de reductionistische visie op de Menselijke natuur in Milieuomgevingsfactoren. Hierbij spelen Huidcellen in omgevingsfactoren een grote rol bij de Huidige Kankers verspreiding welke vanaf 1970 doelbewust zijn veroorzaakt via de vele Vuilstort in de Nieuwbouwwijken. Nu de afgelopen jaren vele Toxines worden geactiveerd als antistoffen welke Kankers, Infectievirussen via Cytokines veroorzaken van Ontstekingsreacties tot een Dodelijk Infecties Levensvirus via Milieuomgevingsfactoren tot nieuwe opkomende Bacteriën die zich voortplanten via Nevelvocht tussen, Dieren, Mensen in Voedings vermengbesmetting tot een dodelijke Botulismetoxine welke je inademt in Zenuw cellen, Hersenen en het Gevoelsverlies doelbewust het dagelijkse Leven aantast van vele Dodelijke Cytokines Levende Virus van allerlei Bacterie Milieuvervuiling via Toxische Nevel Wateroppervlaktes Uv-Straling Botulinustoxine tot Huidkankers, Longkanker. Waarbij deze vormen van verschillend door het lichaamscellen ongeremd blijven verspreiden c.q. verdelen tot Slijmvliesreactie overdracht die zich weer verspreiden via Chaostheorie. Dit van nieuwe Tweedeling Pathogenese Bacteriën of Voedsel anamnese Botulisme via besmette Voeding of inhaleren van Toxineaerosol Nevelvocht in de Luchtwegen, Longen aantast tot Cytokines IL-6 APC Milieuvervuiling Bacterie Virusinfecties verkrijgen, vooral bij Kwetsbare Burgers tot Dodelijke leidt. Menstransmissie Eiwitmolecuul Slijmvlies van een influenza-achtige dierlijke besmetting mutatie APC welke mede leiden tot een Dodelijke Kankers Ziektes alsmede Longontsteking c.q. Kankers, Leverkankers via een Dierlijke Pathogenen Nevel Bacterie Virus of verspreidt zich via de Bloedcirculatie. Targetmix individuele aanpak bij Virussen Kankerprocessen deze tot stilstand te brengen via T- cellen tot Cellulaire specifieke afweercellen in vormen via onderdelen cellulaire verdediging de gerichte Targetsmix Therapie de Genetische XX Pathogenen Bacteriën 1020-594 Virussen op Individuele Basis afvoeren waarbij eigen Gevoelens Eventueel kan terugkomen op termijn via therapie.
info@epn-epm.nl

Vele Burgers Last van een Gevoelige Huidschimmels die uit Balans is.
Een gevoelig huid is veelal een huid die uit balans is. Je ziet direct allerlei pukkels, uitslag, vlekken of trekking van gevoeligheid waarbij je niet echt weet wat de oorzaak is. Hierbij ontstaan allerlei symptomen die zich op het lichaam kan voordoen in het gezicht kan voordoen zonder dat je echt de oorzaak kan vinden van klachten van jeuk, pijn. Waarbij het moe-zijn zich allerlei symptomen van stress, vermoeidheid, pijnklachten, jeuk, rode vlekken zich over het hele lichaam kan verspreiden. Burgers die een zeer gevoelige Huid hebben of een dun huid geeft nogal wat klachten wegens dat de Huidvolledig uit balans is. Hierbij merkje dat de Huid nogal snel verbrandt in zeer snel rood wordt. Ook sterk reageren op de buitenlucht temperratuur  in vaak nogal jeukt, schilfert en geïrriteerd in veel last van zeepwassen of cremes inwrijven, parfums in zeer gevoelig voor allerlei allergieën. Hierbij zoek je altijd na iets om de Huid stabiele te maken om het zoveel mogelijk in balans te brengen, maar het lukt bijna nooit. Er zijn wel vele Verzorgingstips maar die moeten wel passen bij jou Huidtype om die in balans te verkrijgen. Vele producten geeft geen garantie dat het minder irritatie zal geven. Waarbij je zelf ook onrustig wordt in je niet ergert aan alle negatieve Huidklachten. Indien je plantaardig producten op basis goed zijn voor je Huid ,wil nog niet zeggen dat ze bij jou huid passen. Bij parfums geeft de grootste allergie, alcohol, kleurstoffen geven ook vaak problemen bij een gevoelige huid. Indien je echt aandacht wil besteden aan de huid- klachten is een kalmerende product met ingrediënten, zoals: groene thee,  zoethouderwortel. Ook een gevoelig huid moet beschermd worden tegen zonnestralen via zonnefilters, zoals titaniumdioxide- en zinkoxide. Deze filters geven zelden een allergische reactie vooruit of je besmet bent. Wel kan je aan de Huidpigmentuitstraling Basalioom, Spinaliomen voelen.
info@epn-epm.nl

De Snelle Huidschilvers Veroudering van Rimpels, Vlekken, Kankers.
Er blijken grote verschillende Huidaandoening zijn bij het Zomerweer welke allerlei Pathogene Bacteriën verspreidt uit de Wateroppervlaktes Toxischer Nevelvocht Verspreid Inbranding in Huidlagen als Pathogene Cytokines Huidkankers. De Zonnestralen verwarmt de Huid van water en zuurstof in is vitamine- D belangrijk van de ene kant, maar de andere kant is Leefomgevingsfactoren inzake Pathogene Bacteriën Bloedkanker genoemd een slechte invloed op onze huid. Ook de snelle Huidcelveroudering in het bindweefsel van de elastische huidvezels lijden extreem van Ultraviolette straling welke al vroegtijdig allerlei rimpels, vlekken, beschadigingen van toekomstige Huidkanker via inbranding van Pathogene Bacteriën via het Nevelvocht vanuit Waternevelinbranding als een Tsunami van Huidkankers besmet raken. Dit tijdens het Zonnebaden bij Sporten in de Zon de Pathogene Bacteriën als Bloedkankers, Huidkankers zich nogal snel ontwikkeld, waarbij Zonwerende Cremes praktisch niet helpt want Uv-Straling brengt het Pathogene Bacteriën door de huidcellen. Waardoor alsnog Huidkankers ontstaat doorbreken de vitamine D tekort ontstaat in allerlei complicaties wond, zwellingen enz. Dit doordat het Nevelvocht diep in het huidlaag zich als Cytokines Ontstekingen mede via Pathogenen Bacteriën via Nevelvocht zich verspreid mede als vorm van Seborrhoïsch Eczeem van overproductie van de talgklieren in uitdroging. Waardoor weer talgvet ontstaat als jeukende negatieve gistende vetzuren welke irriterende klachten geeft als eczeem. Hierbij huidaandoeningen op 40 jarige leeftijd glanzende witte plekken op de huid met name bij de Genitale omgeving. Waarbij de Huid strakker gaat aanvoelen in de kleine schaamlippen verdwijnen langzaam met name via vaginale jeukklachten, afwijkingen veroorzaakt. Waarbij klachten ontstaan bij Plassen of Gemeenschap de Schaamlippen aan elkaar kleven wegens milieubacterie van Pathogene Witte bloedcellen zich ongecontroleerd gaat delen tot Chronische Pesticide, Chemische Nevelvocht, Radioactieve Straling, Insecticide, Benzeen, maar ook via 1020-594Virus Infectie welke terug te voeren zijn op een gestoorde Bloedaanmaak wegens omgevingsfactoren van Nevelvocht enz Milieuvervuiling .
info@epn-epm.nl

Moderne invloed van Biotechnologische Fundamenteel Ontwikkeling.
De vrije vooruitgang binnen de Fundamentele ICT-Netwerken zonder grenzen, zijn er vele mogelijkheden van Genetische Technieken op grote afstanden is gebleken van Genetische Giftige stoffen welke de afgelopen 30 jaar vele Burgers hebben besmet met een Genetische Gemanipuleerde Pathogene Infectieziekte verwekkers via Milieutechniek ontwikkeld, die resistent zijn voor bestaande Medicatie. De Grenzen van Politieke mogelijkheden zijn ver overtreden inzake het Menselijke Genoom. Op grote schaal wordt het “Witte Stof” in de Hersenen en in het Ruggenmerg, Zenuwcellen Vezels aangetast via Milieuvervuiling diverse Ontstekingen veroorzaakt. Waarbij Isolatie schade optreed via het “Witte Stof “ op jonge leeftijd van Ontstekingen ontstaan door afwijkende Immuun afweersysteem vanuit witte bloedcellen zoals virussen of bacterie is de ziekte veelal in begin moeilijk te herkennen. Op iets langere termijn komen klachten die specifieke kenmerk hebben, welke leiden na de Witte Stof van Hersenen isolatie beschadigd is geraakt in vertraagde Zenuwcellen zich aandienen of Hersencellen de Witte cellen te traag reageren vanuit de Witte Bloedcellen. Waarbij vele Lichaam vreemde Bacteriën of Virussen Letsel van de Witte stof van Hersenen, Ruggenmerg of Oogzenuw beschadigd zijn via Milieu-Nevelvocht Bacteriën vanuit Leefomgeving. Veelal merkje Gevoelsstoornis, Spierconcentratie of Krachtverlies in een arm, been aan eenzijdig van lichaam, dubbelzien, coördinatiestoornissen van doofheid of tintelingen of doof gevoel in de vingers, benen of het gezicht- in met vele vermoeidheid. Ook kunnen allerlei Urine infectie  zich voordoen. Veelal merkje op termijn ook Neurologische meerdere Afwijkende Ontsteking aan de Oogzenuwbanen binnen het gehele werkingsproces op langere termijn. Zorg altijd dat je inzicht krijgt in het ontstaan van de ziekte is per individu heel verschillend voor behandeling.
info@epn-epm.nl

Milieuvervuiling van Stortplaatsen leiden tot Dodelijke Botulinustoxine.
Het blijkt bij EU-Platforms ICT onderzoek dat de afgelopen 50 jaar op grote schaal Botulinustoxine zijn verspreidt via allerlei Stortvuil Afvaldumping in allerlei Chemische Nevel bacteriën welke nu leidt tot een zeer ongunstige beeld voor de Volksgezondheid, Voedsel en Milieuomgeving welke tot Dodelijke Ontstekingsreacties na jaren opduikt onder de Bevolking. Je ziet het al bij Zwangerschap zich allerlei problemen zich voordoet als IL-12 of IFN van afwijkende aangeboren of innate afweersysteem welke na buiten afgeeft als Milieuvervuiling Ziekte. Dit dankzij Zwendelpraktijken van Provincies & Gemeenten doelbewust Microbiologie Slibroutes aan Voedsel overgedragen de Cytokines IL- 6 Kankers & IL-7 Interleukinen Kankers mede IL- 17 Longkankers enz na voren komen, dankzij de moedwillige Milieuvervuiling van Provincies & Gemeentes de wijdverspreide Nevel Bacteriën, Infectievirussen tot een stille Dodelijke Milieugenocide gebracht. Waarbij geen Antibiotica meer helpt wegens Stortplaatsenvervuiling van allerlei Bacteriën, welke worden verspreidt onder Dieren als Zoönosen Virus- infectie Pathogenese Vogelgriep, SARS, Pestziektes, Kankers enz. Het blijkt dat gehele Voedselvoorziening is besmet via Stortplaatsen, Wateroppervlaktes van Bacterie Nevelvocht, Fijnstof, Meeldauw, Eiwit moleculen enz. Ook zwangerschappen blijken vele Foetus binnen 3 maanden al besmet te zijn IL-12 aangeboren afwijkende ziektes vanuit vervuilde – omgevingsvervuiling is veroorzaakt via vooringenomenheid van de Politici de Milieuziektes CO,2- Norovirussen, Gen-G1-GV1 Eiwit VP2 routes de Welzijnsbelang niet in acht genomen. De Eiwit Moleculaire Microbiologie van Infectieziekteverwekkers via Pathogene Mutaties via Dieren na Mensen welke leiden tot allerlei Kankers, Urine infecties, Q-Koorts, Dodelijke Griep Mutatievirus, welke in het lichaam terechtkomen vanuit Leefomgeving.
info@epn-epm.nl

Parasieten die Giftige Kankerverwekkende Bacteriën verspreiden.
Je ziet vele Slechte Bacteriën via Insecten die voor overlast zorgen door het bijten of steken zoals Teken, Vlooien, Mieren, Wespen, Bijen enz. hebben hun eigen bepaalde Werelddelen om Ziekte te verspreiden tot kwaadaardige Ontstekingen van Bacteriën het slijmvlies tot meer of mindere Kanker verwekkende stoffen veroorzaken. Bij niet giftige beet is veel milder in zal niet Gif of Bacteriën achter laten die kwalijk zijn voor de mensheid. Bij Milieuvervuilde Wateroppervlaktes zijn er meer Giftige Insectenbeten met een bepaalde Bacteriën kan allerlei allergische reactie ontstaan. Waarbij het afweersysteem afzwakt als ontstekingen via insectenbeten c.q. parasieten van Huidaandoeningen. De Ademhaling defect raakt of via Tekenbeet met de Lymfe-ziekte of Bacteriën vanuit Dieren Wereld de Kanker overbrengen eventueel via Kanaalwater de parasieten welke via Longen zich verspreiden als een levensbedreigende allergische reacties Kankers slijmvlies bacteriën het lichaam binnendringen als een organismen via Waterbacteriën. Dit tot een jarenlang afwijkende Gezondheid de afweersysteem aangetast op termijn met Kanker bacteriën zich dagelijks verspreidt onder grote groepen van de Bevolking dankzij mede doelbewust veroorzaakt via de moderne Milieu vervuiling van Wateroppervlaktes die via Nevelvocht Bacterie van Oedeem van Levensbedreigende verspreiding Tumor-weefselcellen als Inflammatoire Carcinoom type verspreiding via Milieu Leefomgeving is grote verschuiving van de Geneeskunde. De toename van Moleculaire Pathogenese Bacterie inzichten wat er precies gebeurt in hoe in wanneer de ziekte ontstaat via de dagelijkse inzicht in de complexe ziektes uiting- in het dagelijkse leven. Je ziet hierin dat Genen niet alles zeggen in de vele complexe veel voorkomen verschillende vormen van Pathogene Longinfectie, Kankers, Alzheimer, Dementie waarbij je inzicht hebt om adequate behandeling toepassen.
info@epn-epm.nl

De vele Gevolgen van Doelbewust Milieuvervuiling is nog niet Voelbaar.
De relativering van Milieu Vervuiling aangaande de medische inzichten blijkt allang duidelijk zichtbaar te zijn dat vele Burgers via hun omgevingsfactoren besmet raken met een dodelijke Pathogene Bacteriën via Genetische componenten worden aangetast via Milieuvervuilde Pathogene Bacteriën. Miljoenen Burgers de zelfde Ziekte verkrijgen vanuit de Omgeving MS Bacterie verandering in het DNA plaatsvindt, waarbij niet een Genetische factor aanwezig is via grote doelbewuste Milieuvervuiling via het inademen van Nevelvocht, Fijnstof in andere Milieu stoffen, welke via Test vrij toegankelijk kunnen worden gediagnostiseerd inzake de Genetische achter grond van Burgers te achter halen is. Vele Jonge Burgers worden aangetast via Ontstekingen van het Witte Stof welke is samengesteld via de uitlopers van de Zenuwcellen. Dit veelal vanaf 15 jarige leeftijd via afweersysteem van lichaam tegen de Leukemie Bloedcellen welke normaal gesproken vrij  herkennen van eigen lichaamsvreemde stoffen virus, bacteriën. Maar het richt zich tegen de Isolatieschede rond de zenuwen van eigen lichaam vanuit Milieu aanleg of  Kankervirus- welke witte stof via hersen, zenuwen, oog- zenuw, ruggenmerg als gevoelsstoornissen, krachtverlies, coördinatie- stoor nissen. Aangaande oplopende vermoeiheid of tintelingen, geheugen stoor- nissen van tijdelijk afwezigheid komen steeds meer voor doordat oogzenuw is aangetast in de MS-Ontstekingsreacties zijn, de dagelijkse veranderingen aanpassen op maatbasis. Bij Verzekerraars kan het wel vroegtijdig de Genetische wel worden gediagnostiseerd om enige maatregel te nemen om zoveel mogelijk klachten te verminderen. Het ziekte verloop is heel verschillend per persoon tot persoon kan je niet vergelijken met elkaar wegens dat de verschillende vorm niet goed te voorspellen zijn in de complicaties van ontstekingsprocessen enz. zich aandienen op termijn.
info@epn-epm.nl

Nieuwe Gezondheidsrisico’s Eczeem Hightech Individueel Behandeling.
Binnen de nieuwe technologische behandelingen brengen ook risico factoren met zich mee inzake de individualisering op basis van individu zorgvoorzieningen inzake de medische biotechnologische veranderingen welke op individuele basis verschillende naast elkaar optreden ontwikkelingen, welke gepaard gaat met nieuwe mogelijkheden binnen de Welzijn, Voeding toepassing van Biotechnologische, nieuwe Genetische technieken gaat gepaard met risico Gezondheidszorg Welzijnsmodule. Dit van mindere competentie van de sturende Patiënt op de individualisering van vrije zorgvoorziening. Bij vele Infectieziektes of Eczeem blijken ontstekingsreacties van de huid vele verschillende aandoeningen naast elkaar langs te werken van veelal onbegrensde plekken. Welke al tijden aanwezig zijn, zonder er greep op te krijgen in de Cliënt steeds onzekerder wordt met allerlei klachten van bezorgdheid. De belangrijkste kenmerken zijn wel de hevige jeuk welke aanleiding geeft tot krabben. Constitutioneel Eczeem en het Contacteczeem zijn de vele Eczemen welke niet worden behandeld wegens dat ze zeldzaam voorkomen of Eczeem niet Besmettelijk Ontsteking Eczeem. Eczeem heeft vele oorzaken in wordt veel in groepen verdeelt wat nu niet meer nodig is omdat inwendige oorzaken vrij toegankelijk zijn, mede de beoordeling van voornamelijk inwendige oorzaken na voren komen, die een veel grotere rol spelen bij de klachten patroon. Veelal berust het op Aangeboren vaak erfelijke overgevoeligheid voor diverse Allergenen stoffen welke worden ingeadempt of via bepaalde Voedingstoffen na binnen komen. Bij kleine Kinderen zie je al snel Voedselovergevoeligheid die nauw samen hangen met diverse aandoeningen. Kinderen met ouders met constitutioneel eczeem zie je terug met ontsteking van de huidlaag doordat het met een bepaal stof in aanraking komt welke lijdt tot ontsteking of schimmels enz.
info@epn-epm.nl

Ik heb vele Droge Plekjes op de Arm, Nek, Hals, Schouder die Jeuken.
Helaas weet ik niet wat ik moet doen om deze schuurpapier jeukende last weg te krijgen. Ben bij de huisarts geweest maar ik moest nog even wachten hoe het zich verder ontwikkeld. U zal alsnog naar de Huisarts moeten gaan van U heeft last van Keratosis Pilaris. Deze aandoening is bedekt met roze achtige bultjes, welke zijn gevuld door een keratine onoplosbaar eiwit. Waarbij de follikel is het haarzakje afsluit. In de winter kan het erger worden door uitdroging via droge lucht. De aandoening komt vaak voor bij Kinderen op de bovenarm, billen en bovenbenen in bij volwassen Hals, Schouder, Nek Arm. Veelal zijn het kwaadaardige chronische slechte Bacteriën stoffen die het probleem veroorzaken maar wel lastig in het dagelijkse Leven. Er zijn wel bepaalde cremes die je Huid minder droog maken en verzachten de productie van de keratine tegengaan. Hierbij kan je ook de oude huidcellen afschilferen door het te scrubben waarbij geen wondjes mogen ontstaan of krassen op de huidlaag. Ook bij Baden is het belangrijk om spaarzaam om te gaan met olie, zeep of douche schuim te gebruiken. Dagelijks eerste is er verzorging nodig om de Huidlagen te stabiliseren waarbij de patiënt ! wel voldoende gemotiveerd moet zijn om de therapie te volgen in zich zal moeten instellen. Bij langdurige aandoeningen zie je steeds meer slecht Pathogene Bacteriën van slijmvlies kwaadaardige chronische ontsteking van het slijmvlies waarbij parasieten de Kanker bacteriën zich overal kan nestelen via schadelijke slijmvlies bacterie kankerverwekkend de stoffen. Ook kunnen oude huidcellen afschilferen door het scrubben wat is eerst op gang moet worden gebracht. Bij UV- Straling zieje al snel Celveroudering van de Huid waarbij bepaalde Genen voor een groot deel onze huid er laat uitzien van uit Milieuleefomgeving, UV- straling en opname van Keratine onoplosbare Eiwit die de haar zakjes afsluit via antistoffen in de omgeving.
info@epn-epm.nl

Politieke Consequenties van Moderne Giftige Micro-Milieuvervuiling.
De Biologische moderne Genetische technieken maken op grote schaal allerlei giftige stoffen aanmaken in het Menselijke Micro- Organismen via Milieudumping Mens in Dier worden besmet met Genetische Manipulatie van Infectieziekteverwekkers, welke resistent zijn tegen gangbare afweer mechanismen- en medicatie. Zodat behandeling praktisch onmogelijk wordt in kwaadaardige weefsel bacteriën zich vrij kunnen verspreiden onder de bevolking. Voedsel zijn besmet vanuit Leefomgeving via Milieuvervuiling waarbij de darmen een slechte vertering hebben van de voedingstoffen, die in het bloed worden opgenomen. De Afvalstoffen worden via de Darm negatieve uitgescheiden via verteringssappen weer opgenomen door de darm, waarbij het laatste deel van de darm de vocht & ontlasting onttrokken indien alles goed functioneert. Bij negatieve darmfunctie van de darmen kan Bacteriën, Infecties, Parasieten een geprikkelde negatieve Darm veroorzaken via ontsteking of overgevoeligheid van bepaalde Voedingstoffen tot Hormonale veranderingen zoals Melksuiker, Gluten, Menstruatie, Overgang, snel werkende Schildklier van onaangename voortdurend darmprikkeling. Welke mede via de Leefomgevingsvervuiling of Negatieve Leef onrust klachten geeft vaak al tot Stressvolle situaties leidt tot Pathogene Bacteriën wegens geen voldoende vochtinname tenemen. Waarbij herhaaldelijke Infectie virussen terugkomen, in resistente bacteriën herhaalde Infecties weer veroorzaken. Miljoenen Burgers NL zitten dagelijks met dit probleem via de Milieuleefomgeving van de afgelopen 50 jaar. Huisartsen worden overspoelt met veel voorkomende Urine infecties die worden veroorzaakt via verkeert gebruikt van het Toiletpapier welke rond de anus veel van achteren na voren wordt geveegd in deze Fecaliën Bacteriën in de opening komen van de Urinebuis via Seks of Vingers Antigenen Kankercellen overbrengen. Ook de Kinderloosheid komt vele na voren door de Pathogenen Bacteriën van Onvruchtbaarheid of via behandeling bij Vrouwen tot Infertiliteit leidt als Onvruchtbaarheid.
info@epn-epm.nl

Blaasontsteking, Urine-Incontinentie via Pathogene Genetische Virus.
De Biotechnologie creëert op grote schaal Genetische technieken van Giftige stoffen aanmaken in het Micro- Organismen. Genetische manipulatie kan op grote schaal ziekteverwekkers maken welke resistent zijn tegen de bestaande Medicatie, zodat behandeling eigenlijk is uitgesloten voor bepaalde groepen kwetsbare Burgers. Vele Burgers krijgen te maken met het Type: Bacteriën Blaasontstekingssymptomen of Urine- Incontinentie met allerlei Urineverlies komt voor bij 1 op de 4 volwassene vrouwen in bij Mannen boven de 65 jaar zo’n 10 procent incontinent zijn. Incontinentie kan ontstaan door tekort- schieten afsluitmechanisme van de Blaas of verzakkingen van de bekken- bodemspieren. Ook bij Inspanningsincontinentie of Stressincontinentie waar bij de druk op de buik urineverlies veroorzaakt of bij het hoesten enz. Ook Eiwit (microalbuminurie) in de Urine is een teken van Nierschade, waarbij 67% van Burgers vroegtijdig overlijdt. Bij therapie oefeningen is mede afhankelijk van de soort hulpmiddelen incontinentiemateriaal in begeleiding om de hoge druk in de plasbuis, de weerstand worden aangepast om de over- loopincontinentie kan de hoge weerstand van plasbuis worden aangetoond om de plas beter op te houden, is keuze afhankelijk van soort incontinentie in Stres gevoeligheid. Bij overmatige Stress- activiteiten van Incontinentie veroorzaakt schadelijke Pathogene Bacteriën tot allerlei kwaadaardige Toxicose uitscheiding van Bacteriën tot Bloederosie, Eiwit Kankers op termijn na voren komen via vermenging tot verminking van de Glioblastoma een vorm van Kanker die de Zenuwweefselcellen aantast. Hersenen training vinden veelal plaats om beperkingen van Urineverlies, Infectiebacteriën tegen te gaan via goede begeleiding van bekkenbodemtraining stabiliseren. Bacteriën Ontstekingen Verminking kunnen T- Helpercellen de negatieve Bacteriën van Psychische overdruk op termijn laten verdwijnen.
info@epn-epm.nl

Leverkanker via Giftigstoffen tot Defecte Levercirrose Stofwisseling.
Ook andere functies zijn een bepaald vorm van stofwisseling stoornissen die opnieuw bloedstolling Levercirrose veroorzaken door de afbraak van energie rijke stoffen van vitamines, eiwitten enz produceren bloedstolling als Lever cirrose stoornissen ontstaan met allerlei uitlopen klachten die te zijner tijd na voren komen. Hierbij blijkt uit onderzoek dat Levercirrose geassocieerd wordt met het ontstaan van Leverkanker tot ernstige dodelijke Levercirrose, maar dat er nu inzicht in nieuwe mogelijkheden aangaande diverse soorten kankers indien men vroegtijdig heeft ontdekt van Leverrosé Chronische aandoeningen. Er zijn diverse Bacteriën die Kankertumoren bestrijden via Virusaanpak van Leverkankers, Huidkankers op basis van individuele behandeling van Levercirrose ten gevolge van Virale Infecties als Hepatitis. Na een zomer van veel airconditioning van Besmette Nevelvocht merken Burgers nadien een droge Huid, kapotte Lippen, Vlekken en veelal vale Teint door lagere temperaturen. Welke veel lichtere Luchtvochtigheid geeft wegens de Giftigstoffen van Galstofwisseling in Energierijkstoffen afbouw van bloedstolling. Bij Levercirrose kunnen allerlei stoornissen ontstaan van klachten en dagelijkse Levensproblemen via Levercirrose van Leverkanker. Bij verlittekening van het leverweefsel is het mogelijk om de aangedane weefsel te beïnvloeden in de beginperiode het proces tot stilstand te brengen zodat er ook in de Dagelijkse Leven verandering wordt gebracht, ook in de Voeding van groot belang is via de Huisarts overleg of derden om goede weerstand op te bouwen in de conditie te herstellen is een levensloop strategieën van Gezondheidsaanpassing op individuele basis begrippen. Indien je houdt aan de voorwaarden heb je de mogelijkheid om de Lever cirrose  te beïnvloeden is de match bij het bedwingen van Leverkanker door Bloeddoorstroming te stollen als virustherapie stolling natuurbasis afvoeren.
info@epn-epm.nl

17-Chronischer Leveraandoening van afwijkende Leverweefselcirrose.
De vele voorportiek van Leverweefselaandoening. Waarbij Levercellen afsterven in worden vervangen door Littekenweefsel. Veelal merkje zelf al zeer vroegtijdig Levercirrose van uiteenlopende oorzaken zoals; Infectie, Vergiftiging,  regelmatig Alcohol c.q. Drugsgebruik, Overtollige Medicatie,  Oncolytische Virus Kankercellen kent vele zeldzamere aandoeningen. Waar bij Lever- Cellen vroegtijdig afsterven in Levercellen steeds minder goed functioneren. Hierdoor vele klachten kunnen ontstaan via Milieu Leefomgeving van afwijkende Leefgedrag binnen Fundamentele belangen afwegingen moeten maken, tussen Gezondheidszorg en andere gebieden,  zoals het nu uitpakt, is het niet wat de Mensen willen. Ieder Burger hoort goede Medische Behandeling & Gezondheidzorg te verkrijgen is belang- rijkste waarde. Iedere Burger moet toegang hebben tot de Gezondheidszorg die HIJ/ZIJ nodig hebben om Lever- Celdeling wat leidt tot vergroting van Lever. Natuurlijk is de verworvenheid samenleving in Politici de Kosten aspect een groot voorbeeld inzake de grote Stille Genocide Milieuvervuiling, Voedingvervuiling in vele negatieve Leefgewoontes of verslaving mede de oorzaak van allerlei moderne vormen van Kankers, die de afgelopen jaren na voren komen indirect kan registreren als chronische Leverontsteking, Lever cirrose welke leiden tot Bloedkanker allerlei Virale Infectie als Hepatitis via misleidende Voeding Hepatitis- A of door bloedcontact via Seksuele Hepatitis- B of een aantal vormen van virale hepatitis Levercirrose ontstaat door langdurige Medicatie- en Leververvetting door overmatig Medicatie of Stres verslaving, Suikerziekte- en vele overgewicht. De zeldzame ziekte als Levercirrose geven de voorbeelden van auto-immuun hepatitis welke eigen lichaam het afweersysteem en de Levercellen vernietigd en hemochromatose die Gezonde Levercellen vernietigd via ijzer in het leverrosé veroorzaakt.
info@epn-epm.nl

18- Hightech Gezondheidsrisico heeft vele voordelen Gericht te behandelen.
Binnen de moderne ontwikkeling is er vele concrete kennis aanwezig bij Patiënten met een enorme vele specifieke voordelen op het Medische gebied te behalen, zonder de Stille Genocide. De Genetische Informatie is vrij toegankelijk waarbinnen de Farmaco Genomics en de Medicine profilering hun Genetische basis informatie toegankelijk maakt via gecompliceerde moleculen aangepast op individuele basis per Patiënt. Met het grootste  algemene voordeel bestaat dat de morbiditeit van aftakeling tot sterfelijk, dan door mortaliteit aftakeling van chronische ziekte. Bij Tumoren gerichte aanpak zie je andere behandeling methoden te behandelen. Neem bijvoorbeeld de Hersenziekten met; Alzheimer, Parkingson waarbij je enorme afname van de morbiditeit bereiken vanwege de Vergrijzing c.q. Ouderdom mede nieuwe kennis Hightech op individuele basis gericht worden. Hierbij een veel betere aansluiting van het voedingspatroon, medicatie, omgang relatie, waarbij de negatieve bijwerking afneemt. Dit terwijl de effectiviteit verbetert in het dagelijkse sociale omgang. Individuele Medicatie Targetmix zal je moeten gebruiken bij de nieuwe middelen en Therapieën van Sociale Gezondheidszorg. Natuurlijk blijven tijdens de Therapieën alsnog vele vragen over die tezijndertijd op maatbasis worden behandelt. Hierbij zie je de houding bij de dagelijkse beslissingen inzake de Budgetten de  kansen tot herstel worden gemist om de Gezondheidszorg efficiëntere en effectieve sociaal in te richten op individuele basis begrippen, zonder allerlei rigide afspraken, maar meer op individuele basis aanpassen. Hierbij ook de Client in de besluitvorming overweging welke een rol spelen bij de Zorgwelzijn individuele behandeling inspraak van mede verantwoordelijkheid te geven tussen dagelijkse Gezondheidzorg en Sociale Zorggebieden is belangrijkste waarbij iedere Burgers toegang krijgen bij de Zorg die het nodig heeft.
info@epn-epm.nl 

Binnen de Huidige Wet-Regelgeving van Nieuwe Medische Hightech.
Vele activiteiten bij Medische Onderzoek komen nieuwe vraagstukken na voren rond de Verzekeringen enz. Hierbij zie je ook de moderne Hightech ontwikkeling welke zich in een toenemende kennis over de Genetische Kennis Mondiaal in de praktijk tot een moderne nieuwe mogelijkheden zorgen voordat zich allerlei negatieve oude praktijken zich voordoen in het dagelijkse Leven. Er wordt al zeer vroegtijdig gekeken of Erfelijke aandoeningen oorzaak zijn of Milieu Leefomgeving welke een verhoogde risico’s veroorzaken inzake Kankers, Hart & Vaatziekten, Urine Infectie, Cytokines Ontstekingsprocessen. Virussen welke veelal mede Leefomgeving factoren worden veroorzaakt al op zeer jonge leeftijd te registreren is, maar er is niet voldoende Wetgeving binnen de Grenzen van medische keuringen. De ziekte openbaart zich via JQ-594 Pathogene Bacteriën Cytokines Ontstekingen welke doelbewust wordt veroorzaakt via Milieuvervuiling, waar jaarlijks dik Honderd Duizenden Burgers Sterven door afwijkende Witte Bloedcellen in het bloed in het weefsel van de Lymfeklieren. De angst van de Patiënt inzake de informatiemisbruik is de omgekeerde wereld van Genetische misformatie. Waarbij Patiënt dupe wordt van ongelijke misinformatie over de ziekte die is ontstaan de afgelopen jaren. Hierbij het systeem volledig uit balans is geraakt. Ook de vele stille Genocide via wachttijden van onevenredig veel Burgers met een toekomstige Dodelijke aandoening hebben vele nadelen voor nabestaande waarbij geen kennis aanwezig is bij de Verzekeraars. Binnen Europese Gezondheidszorg is advisering en beleidsoverdracht in de verschillende EU-Platforms in participeren bij verschillende overlegorganen zonder enige produceren van vrije Geneesmiddelen, welke tegoeden moeten komen van Patiënten. Blijken Verzekeraars geen concrete kennis hebben of passen Genetische eigen negatieve misleidend informatie Genocide toe.
info@epn-epm.nl

Beeldvorming van Beschadig Hersen-Brein via Eiwiterosie Verkleving.
Bij vele Burgers zie je al op Jonge Leeftijd Neurologische Leukemie Schade van het Menselijke Brein waarbij Leukocyten Witte Bloedcellen te kort zijn inzicht ongecontroleerd delen aangaande de veelal Leukemie Bloedkanker aanwezig is. Dit via Milieuvervuiling, Pesticide, Benzeen, Straling van woekeringen van Cellen kwaadaardige omgevingsfactoren waarbij normale bloedaanmaak wordt belemmerd. Cel-Celveroudering via de Micro Structurele Eigenschappen van de Witte Hersenmaterie na voren komen via bepaalde type Diabetes van negatieve Microbloedingen- en Microinfarcten van Hersenbeschadiging zich voordoen op zeer jonge leeftijd. Ook blijkt bij het opsporen van microvasculaire schade al heel vroegtijdig welke is ontstaan tijdens de Zwangerschap of voor 10 jarige leeftijd.  Hierbij zijn er verschillende soorten kwaadaardige ongecontroleerde witte bloedcellen  met myeloïde, chronischer en lymfatische leukemie. Het vrij  Handmatig opsporen geeft meer inzicht na Micro-kleinen afwijkingen welke op langere termijn vele klachten geeft als b.v. ziekte Kankers, Dementie/ Alzheimer na voren via de Interhemisferische speet = de scheiding tussen beide Hersenheften iets  beschadig is welke leidt op termijn na afwijkende Herseneiwit of Tumoren, Alzheimer, Dementie, Kankergroei via de Interhemisferische speet leiden tot bepaald Eiwit – Olig 2 van Kwaadaardige Hersentumoren binnen de Fosfaat groepen. Ook het P 53- Eiwit fungeert als een bepaald rem op de groei van Gezonde-Cellen als Kankercellen. Indien de werking van de P-53 wordt uitgeschakeld kunnen deze Cellen zich ongehinderd delen. Bij Herseneiwit is het van belang de werking van Olig 2 voor de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden om de Tumorgroei tegen te gaan met andere drie fosfaat groepen, eventueel na 2 groepen te delen waarbij P- 53 eiwit fungeert als een remwerking op de Tumor-hersengroei. Hier verschillende Hersengebieden te detecteren van Hersenactiviteit en Weefsel beïnvloeden binnen Biologische Bloedvatkluwen de vergroening in de Hersenen te stagneren om bloedingen te voorkomen binnen de behandeling fase op termijn om de Bloedvatkluwen van negatieve vergroening op langere te stagneren via Targetmix welke zich vermengt met Kankercel- Virus, Bacteriën op Natuurbasis Infiltreert via het Targetsmix de (Bloed) Kankerceldeling op termijn uitschakelt in afvoert.
info@epn-epm.nl

Pathogene Milieu Biotechnologische Antibiotica Ontsporende Bacterie.
De grote invloed van nieuwe Biotechnologische Genetische technieken kunnen op grote schaal allerlei Micro-Organismen aanmaken van Giftige stoffen tot diverse verschillende groepen of individuele basis Vrij Giftige Stoffen toegankelijk in gevaarlijk gemaakt om vele Burgers snel te loodsen via Biowapens, zoals Kankers welke via Voedingsconsumptie wordt verwerkt op vrije besmetting van Pathogenen Genetische verspreiding via diverse JQ594 Virusziekte -verwekkers. Giftige Virusziekteverwekkers van Genetische gemodificeerd Biowapens welke liggen opgeslagen bij diverse Regeringen. Internationale Wetgeving zie je vele Schurkenstaten welke op grote schaal onder Milieuvervuiling allerlei soorten Infectievirus, Cytokines Ontstekingen verspreidt via diverse Kankers, Darmkankers, Sarcoïdose Longfibrose, Glioom Hersen tumoren zich ontwikkelen via Wateroppervlaktes als Nevelvocht Bacteriën van Genetische Gemodificeerde Pathogene Infectieziekteverwekkers steeds meer toeneemt. Dit via biologische processen Mondiaal nieuwe Hightech Biologische wapens worden ontwikkeld via moderne Pathogene Biologische  Genetische Milieuvervuiling steeds weer Biologische Ziekteverwekkers S100 Melanoom toeneemt via Politieke Genetische Giftige Milieustoffen Technieken in Geheim het Pathogenen Micro-Organismen verspreiden.
info@epn-epm.nl 

Team EVAB ICT Mondiaal  Biotechnologie:

KVK: 41019558.

Zomer Editie : Vakantie – Rust
Info – 6 Juni – 2018.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

Team EVAB ICT Mondiaal Biotechnologie: WWW.EPN-EPN.NL
Hierbij is de Wetgeving op 28- mei 2018 de Nieuwe Privacywetgeving AVG ( GDPR) van kracht. Wij respecteren de privacy in we verwachten het ook van onze lezers om de privacy te respecteren. We willen onze Duizenden Lezers ook vragen deze respecteren in voorkeur te geven dat jullie ons blijven volgen op het Internet. Indien je dit doet blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws, in de vele aankomende activiteiten plus de Globaliserende ICT acties. Hierbij zorg je er voor dat je altijd up-to- date bent! Wil je dit blijven horen? Geeft dan via een mailtje of via onderstaande button jouw voorkeuren door en zorg dat je geen nieuwsbrief niet zal missen.
Ik wil jullie berichten blijven ontvangen.
Indien je geen E-Mail meer wilt ontvanger stuur dan een mail:
Dit is via de Wetgeving vastgesteld per 1-juni- 2018. We zullen dan de mail uit het systeem halen in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.