EPN Infobulletin December 2017

1991    2017

INFO – 12 December- 2017.

www.epn-epm.nl  Info@epn-epm.nl

Boekje: Ziekte Seniele Dementie – Alzheimer. Informatie: 5  € Per maand.

Boekje: Ziekte Overactief  Herseneiwit Parkinson enz: Informatie: 5 € Per maand.

 NL65RABO0353124281. Ten Name EPN-Stichting

Het blijkt Burgers Doelbewust Kankers krijgen Dankzij Grensoverschrijder Overheid.

Hierbij worden grenzen met alle mogelijke manieren via Biotechnologie Milieu overschreden waarbij de Natuurlijke orde vele schade aanricht in de problemen veel groter worden. De Milieugrenzen vervagen tussen allerlei regelgeving van Gezondheidszorg en Milieu elkaar overlopen tot allerlei schadelijke inwerking in de praktijk te gevolge van nieuwe Technologische Mondiale inzichten zonder grenzen van Tweedeling in de samenleving. De natuurlijke Grenzen zijn al ver overtreden door Fatalisme de stille Genocide van de Overheid  Kanker Patiënten dood liggen te gaan in ziekenhuisbedden, zonder dat er iets wordt gedaan op Medische of Welzijn inzichten tot stille Genocide zo’n 100.000 Burgers jaarlijks treffen . Tot welke andere middelen van uiterlijke Gedrag binnen Hightech steeds kleiner worden en wordt het domein van het Normale steeds negatief verder begrensd tot allerlei verschillende gebieden. Waarbij net zo lang tot ze in elkaar overlopen en niemand nog weet, welke verschillen er waren in tot een gigantische chaos lijdt binnen de Fundamentele Rechtsgrondslagen van Wetgeving – Gedrag van Techniek zonder grenzen de Techniek ver wordt overtreden binnen de nu bestaande Tweedeling leid tot alle Stille Genocide, Geen Medische onderzoek maar uitdroging genocide. Dit vooral inzake Milieuwetgeving van Tweedeling de Wet ver is overtreden via het Milieuvervuiling waarin Grenzen worden overschrijden in Natuurlijke orde wordt verstoord tot allerlei Pathogene Bacteriën Toxines van Kwaadaardige ontspoorde Tumor Kankercellen, Cytokines Ontstekingen, Lymfeklierkanker, Leukemie, Borstkanker, Darmkanker, Longkanker Infectieziektes enz. Mens is meer dan binnen de Technologische vrije onderzoeken binnen de Mondiale Welzijn bevordering. De Volksgezondheid heeft dit grote gevolgen binnen de EEG-Verdrag 86-Lid 2 ART;16 inzake van moedwillig Milieuvervuiling.  De vele Ecologische Milieuvervuiling van Genetische Geïnfecteerd met allerlei Infectievirussen IL-7 of IL- 6 in de moderne Bacteriën  IL-12 of IFN aangeboren of innate Milieuvervuilde Toxines  Ziektes worden doelbewust veroorzaakt via Milieuvervuiling, die Foetus via Neurotransmitters aantast met de moderne Ecologische Ecocide de Menselijke Hersenen op grote schaal aantast. Milieuvervuiling Wateroppervlaktes tasten op grote schaal het Menselijke Genoom via Pathogenese Bacteriën, Nevelvocht, Toxines welke genetisch basis binnen het afweersysteem na buiten afgeeft als pijnklachten of Urine infectie aandoeningen via Infectieziektes c.q. lage Serotoninespiegel weergeven van mindere Welbevinden door transformatie Ecologische Kankers verspreiding Misdaad als Territoria  Milieuvervuiling via moderne Euthanasie. Door Staat der Nederlander als sinds vanaf 1960 Volksgezondheid Genocide toepast op eigen Burgers. Dit via Milieuvervuiling van Stortvuil op 30 meterdiepte met 3 meter slib wordt afgedekt. Hierbij wordt al jaren Stille Euthanasie cx Genocide Gepleegd door Overtreding van EEG-Verdrag 86- Lid 2 ART;16 de Vuilstort via de Bodemvervuiling welke zich vermengd met Grondwater, Voeding in Leidt tot Dodelijke Tumor Bloedziektes als Ziektes Kankers welke niet Genetisch aan linken aan bepaalde Gen maar via Milieuvervuiling onderhuidse Uitzaaiingen van Melanoom Tumorweefsel aanwezig is. Milieuvoedseltoxines, Neuro-Psyché, ON-Vruchtbaarheid, Ziekte ALS, Zenuwcellen aantasting, Longziekte, Hartvaatziektes,  Chronische ziektes, Urine- Infecties, Darminfecties via Milieuluchtverontreiniging door de Staat der Nederlander van het plegen van stille moderne Euthanasie, Genocide.
info@epn-epm.nl

 

Milieuvervuiling Stortplaatsen van Stille Genocide Kankers enz Omgeving.

Het blijkt in heel Noord-Nederland net als in Ter Apel illegaal afvalstoffen zijn gedumpt in de vanaf jaren 1960 tot  2017 doelbewust Genocide Gepleegd als moderne Euthanasie Stort- plaatsen gecreëerd van Luchtvervuiling via Nevelvocht, Fijnstof van Luchtverontreiniging welke leiden tot allerlei Pathogene Retrovirussen  die zich verplaats als Vreemde DNA Clusters Bacteriën, Zenuwcelziektes, Kankers, Infectieziektes, Eczeem, Urine Infectie van virale vectoren zeer schadelijk zijn voor Burgers hun Immuunsysteem enz. Dit ook bij Nieuwbouwijken vanaf 1970  Miljarden Cubekemeters Tankwagens vol met Chemische afvalstoffen, waarbij je een mondkapje moest op hebben in op afstand moest blijven. Indien Tankwagen niet op de plaats van bestemming kon komen werd er een Boer ingehuurd om via een Giertank de Chemische Afval gedumpt worden in een Natuur Waterrijk omgeving of Vijvers c.q. Vennen in een weiland, kanaaltjes enz. Vele Burgers die na 1970 zijn Geboren met Pathogene Bacteriën geconfronteerd met Bloedkanker, Leukemie, Buik- Dikke darm Kanker, Long- en Bostkanker welke al op zeer Jonge leeftijd aanwezig is onder de tien jaar met Uitzaaiingen via Bloedkankers. Ook blijkt bij onderzoek vele Patiënten worden opgenomen om eerder te Sterven als stille Genocide in geen Medische hulp of Zorghulp verkrijgen maar laten sterven wegens milieu afwijkende B – lymfocyten. Miljoenen Burgers in Nederland heeft Milieu erfelijke eigenschappen via de Vervuiling van DNA beschadiging  van Lichaamscellen Cytotoxiciteit Lymfomen Witten bloedsellen verwoesten blijkt bij onderzoek vasttestellen in welke mate de gevoeligheid van Lymfatisch weefsel en de Wittenbloedcellen zijn aangetast met Kliertumoren, Vochtophoping, Halsklieren, Oksel enz via Pathogene Bacteriën vanuit de Vervuild Leefomgeving van de moderne Nieuwbouwwijken. Er zijn vele Stortplaatsen in heel Noord- Nederland (maar ook in Nederland) of Afwateringen die met vloeibaar of afvalstort zijn gedumpt in Nieuwbouwijken van 30 meter diep enz, met zo’n 3 meter slib er op met alle gevolgen vandien. Sinds Verdrag EEG 1986 Lid 2 ART: 16 mocht men Wettelijk geen Vuilstort meer in de Bodem storten, wegens de bodemvervuiling welke zich vermengt met Grondwater, Oppervlaktewateren, Luchtverontreiniging, Nevelvocht tot het inademen van Botulisme- Toxines. De meldingsplicht is in 1985 ingevoerd wegens allerlei ziektes als Kankers, ALS, ON-Vruchtbaarheid, Zwagerschappen afwijkingen met verhoogde risico op allerlei Neuro- Psyché in Zenuwcellen aantasting door Nevelvocht vanuit Vervuild Water Toxines via Wateroppervlaktes worden ingeadempt pleeg Nederland op grote schaal stille Genocide op hun eigen Burgers. Waar we nu mee zitten in de Nieuwbouwwijken vanaf 1970 enz. Dit vanaf 1986 waar iedere Provincies, Gemeenten op hoogte is van de moderne stille Genocide, Euthanasie van Leefomgeving. De vele misleidende Milieuvervuiling werd toegepast welke direct of indirect via Wateroppervlakte of Nevelvocht, Fijnstof of Besmet met Bacteriën, Toxines, Voedsel besmet zo allerlei Leefomgeving werden- worden alsnog om zo snel mogelijk Burgers te ruimen als Stille Genocide. Politiek Milieuvervuiling van Pathogene Bacteriële, Bacteriën tot allerlei dodelijk cytokines ontstekingen c.q. Infecties. De Grenzen van Natuurlijke Overschrijdend van Medische Biotechnologie Erfelijke beschaafdheid door misleidende grenzen Eugenetica via de moderne biotechnologische toepassingen vele consequenties oplevert door misleidende Eugenetische individuele medische behandelingen van voorkeuren wie wel verder mag leven bij ziektes, of iemand direct vroeg sterft inzake de Leefomgeving van Milieuluchtverontreiniging welke lijdt tot allerlei DNA- afwijkingen van Bloedverontreiniging in vele Leefgebieden doelbewust worden veroorzaakt door het inademen Nevelvocht, Fijnstof enz in allerlei Slijmvliesinfecties Bacteriën van kwaadaardige, ongeremde celdeling van de Lymfocyten in de lymfklier vormt door hele lichaam de hodgkinlymfoom in de bloedbaan zich verspreiden door alle andere organen met veelal de dood te gevolge. Dit dat de grenzen van Milieuvervuiling ver wordt overgetreden of doelbewust het Domein Genociden toepast van het “normale” steeds verder begrenst in verschillende Leefgebieden Eugenetica wordt toegepast via Milieuvervuiling om Burgers snel aftevoeren of via geen Medische behandelingen of Welzijn Bevordering toepassen wordt eerder tot stille Genocide Dodelijke Uitdroging als moderne Euthanasie toegepast is goedkoper via de Staat Der Nederlander.
info@epn-epm.nl

 

10 Duizenden Milieuvervuiling Stortplaatsen via Stille Genocide Kankers Omgeving.

Het blijkt in heel Noord-Nederland net als in Ter Apel illegaal afvalstoffen zijn gedumpt vanaf de jaren 1960 doelbewust Genocide Gepleegd als moderne Euthanasie Stortplaatsen gecreëerd nieuwbouw zanduitgraving vele Stortafval en andere soorten vloeistof gedumpt waarbij vele Burgers die na 1970 zijn Geboren besmet geraakt via Nevelvocht, Fijnstof besmet welke ons nu weer inhaalt in vele Jonge Kinderen besmet zijn met RS- Virusinfectie & Rhinovirus via luchtvervuiling, nevelvervuiling, longziektes, bloedverontreiniging, kankers, hartvaatziektes enz blijken vele  Genen worden aangetast vanuit de Milieuvervuilde Omgevingsfactoren van Genetische Cel-aandoening plaatsvindt van defecte Cellen in afwijkende DNA. Dit ook bij Nieuwbouwijken vanaf plusminus 1965 a 1970 Miljoenen Cubekemeters, Tankwagens vol met Chemische afvalstoffen, waarbij je een mondkapje moest op hebben Almere, Lelystad diverse plaatsen in Drenthe in Groningen enz. Indien de tankwagen niet op de plaats van bestemming kon komen werd er een Boer enz ingehuurd om via een Giertank de Chemische Afval gedumpt worden in een Natuurlijk Watervijver in een weiland enz. Er zijn vele Stortplaatsen in heel Noord Nederland (maar ook elders in Nederland) of Afwateringen die vloeibaar of afvalstort zijn Volgedumpt met alle gevolgen vandien, welke Kankers verspreiden enz. Waar we nu mee zitten in Nieuwbouwwijken waar iedere Provincies, Gemeenten op hoogte is van moderne stille Genocide Euthanasie van besmet Leefomgeving. De vele misleidende Milieuvervuiling werd toegepast welke direct of indirect via Wateroppervlakte of Nevelvocht, Fijn stof of Besmet Voedsel zo allerlei Leefomgevingen werden, worden alsnog gebruikt om zo snel mogelijk Burgers te ruimen als Stille Genocide. Politieke Milieuvervuiling van Pathogene Toxines Clusters Bacteriële Dikke Darm Bacteriën via Nevelvocht of via Zoönose via Dieren mede worden over gebracht in het DNA als Vreemd Retrovirussen via Virale Vectoren op grote schaal allerlei Dodelijke Honderden verschillende  Darmbacteriën welke Hersencellen, Zenuwcellen in het dagelijkse Gedrag van Burgers aantasten. Verspreidt bij Miljoenen Burgers 3,6 miljoen via Virus Infecteren met Dodelijke Eiwit Bacteriën enz. Ook bij Urine-Bacteriën, Infecties van plaspatronen bij Nachtplassen de Urine Infectie wordt de Neurologische Viraal Eiwit Erosie van Geïnfecteerde Bostkanker Cellen Cytokines ontstekingen geproduceerd via Celdeling. Hierbij zie je in de Nieuwbouwijken vanaf plusminus 1970 gebouwd allerlei afval gedumpt met alle gevolgen van vele Pathogenen Ziektes & Infectieziektes die Cellen geïnfecteerd met een Virus die Bacteriële genen verspreiden van Pathogene Cluster van Somatische al tijdens de Zwangerschap de Menselijke Natuur aantast door Grens Overschrijdende Bacteriën via Milieuvervuiling al tijdens de zwagerschap na vorenkomt.
info@epn-epm.nl

 

Nederland kent 3,6 miljoen Burgers Geïnfecteerd Kankers in jaar 2017.

Welke ieder jaar weer oploopt met Honderden Duizenden Burgers waar de bestaande Generaties in opvolgende Generaties mee worden geconfronteerd met wildgroei cellen. Je ziet nu dat vele Burgers worden geconfronteerd  door Carcinogenen Kankers als Maag- Darmkankers, Anale Fistels, Maagzuur, Maagbloedingen, Leverkankers, Borstkankers enz welke op grote schaal zich als Slijmvlies Adenocarcinoom veel voorkomende Kankers en aanverwante Slijmvliesinfecties zich vermengt met Carcinoom Kankers de Geslachtshormoon, Clusterkankers of Celverdeling uit diverse Mutaties Mixmengsels via virale Capside Eiwit als Genetische Clusters. Binnen de Vervuilde Milieuomgeving kweekje op grote schaal veelvuldige Kankers bacteriestammen  via  Antibiotica, wegens veelvuldig gebruik om toekomstige Kankers te weren. Hierbij blijkt dat je op grote schaal willekeurig ook de balansen van zeer goede Bacteriën beschadigt door overtollige Antibiotica, krijgt de natuurlijke balans geen kans om zich te herstellen. Wel kan je Targetsmic toepassen op Maatbasis om balans te herstellen in evenwicht brengen nu het juist van grootbelang om de Witte Bloedcellen, Leukocyten te herstellen om de negatieve toestand te overwinnen. Aangezien oestrogeen werking hebben op Erfelijke Eiwit materiaal via Genen van zeer gevoelige elementen kunnen deze worden aangepast op de overdracht na Genetische informatie geactiveerd worden binnen DNA- de Oestrogeenreceptor van Eiwitcomplexe gevoelige elementen bijsturen van de mRNA van Eiwitcellen aanmaak via Cellen aansturen tot regulering tot het opschonen van negatieve Gifstoffen in het micro- organismen, binnen het Serotonineniveua in de Hersenen stijgen. Ook Dieren brengen Toxines Aviaire influenza vanuit Dodelijke Miluevervuilde Omgeving van LPAI-Infecties binnen VRE Bacteriën die Infecties alsmede EBLV-Rabiesvirus veroorzaken in niet meer reageren op welke Medicaties ook. Ook diverse Vogelgriepsoorten is Dodelijke via Pathogene LPAI Infectie Mutaties alsmede Vleesvoedingsstoffen VRE Bacteriën welke ernstige afwijkende afweersysteem veroorzaakt. De Celdeling van Eiwitten welke Tumorcellen produceert via besmet Resistente Enterokokken zijn Bacteriën die allerlei Infectievirusziekte veroorzaken via Vervuiling overbelaste Toxines- Eiwitverkleving, Vetophoping via lichamelijker Hormoonspiegel na voren komt van Cluster Pathogene Overerving Overbelaste Pathogenese Toxines Psyché Sociale Gedrag Neuroafwijkingen combinatie ontspoort Kankercellen enz. Ook bij  spontane mutaties hebben zich allerlei genetische afwijkende Dierlijke materiaal zich op grote schaal voorgedaan binnen de vervuilde technieken allerlei Zoönose, infectie die van dieren uit Vervuild Milieuomgeving zich verspreidt via dieren na Burgers, vooral tijdens de Zwangerschappen wordt overgebracht als Vreemd DNA Retrovirussen welke op grote schaal leidt tot Leverschade in zeer afwijkende zwangerschap wegens de Zoönose besmetting. Urine Infectie geeft al zeer vroeg aan tijden de zwangerschap van Pathogenese Bacteriën vervuiling.
info@epn-epm.nl

 

Politieke Topondernemerschap ICT Innovatie Milieu-Vervuilingsstatus.

Binnen de Status Europese Mondiale Ontwikkeling is gebleken dat dit in een zichtveld is gedompeld tot een stille Genocide als moderne Euthanasie via een vrij speelveld  binnen ontspoort EU- Digitale Europese speelveld van samenwerking aangaande de moderne innovaties ICT van Overheden, Ondernemers, Onderzoeks- en Onderwijsinstellingen via de digitale EU sector. Deze regulatoreiwitten kunnen gebruikt worden om bepaalde doelgroepen in individuele, enzymen te manipuleren tot Schimmels, Infecties, Kankers in woonomgeving via Toxines Milieuvervuiling. Die te versterken via de moderne Euthanasie, welke afgelopen 50 Jaar zich hebben voltrokken door Klimaatvervuiling van Stille Genocide Burgers besmet met allerlei Kanker Toxines Bacteriën enz verwekken Pathogene Vogelpestvirus welke Bacteriën direct of indirect worden via besmette Nevelvocht, Fijnstof ,Voedingspestbacteriën in allerlei Bioterrorisme van Bodembacteriën, Botulinustoxine Leefomgevingen aantast. Dit met een Dodelijke Milieus Bacteriën via Pathogene Toxines Dodelijke Infectievirussen als Bacteriële Bacteriën Zoönose via Vreemd DNA van Dieren wordt mede doelbewust overgebracht- in het Kwetsbare DNA Burgers als vreemd Retrovirussen Virale Vectoren op grote schaal Infectieziekteverspreider, bij 3,6 Miljoenen Burgers via Dodelijke Pathogene Eiwitbacteriën als Kankers Clusters enz. Veelal met Carcinogenen Kankers die DNA zich als Slijmvlies Adenocarcinoom genen aantasten tot allerlei Kankers tot Pathogenese in het Slijmvlies van Genetische Clusters. De afgelopen 70 jaar zie je hoe Milieu Lichamelijke Zenuwcellen aandoeningen via Neurogenetica Genetische Suboptimaal gedrag Afwijkingen via Politieke Genocide van Ongecoördineerde Milieustortvervuiling afwijkingen Bacteriën Toxines omgevingsfactoren via in dankzij Criminaliteit via Overheid, Provincies- en Gemeenten op vele stille Genocide wordt toegepast op Kwetsbare Burgers via Milieuvervuild Clusters Stille Genocide via Lichamelijke Hormoonspiegel afwijking na voren komt. Hierbij vele Nieuwbouwwijken met alle Pathogenen Bacteriën zijn besmet met Kanker Uitgezaaide Nevelvocht verwerkende ongecontroleerde  Gezondheidsproblemen de aankomende tientallen jaren
info@epn-epm.nl

 

Gezondheidzorg Aanpak kan alleen via EU-Globlisering Milieuaanpak.

De vele Vervuiling van overbelaste Toxines- Eiwitverkleving,Vetophoping en allerlei Clusters van Virusontsteking processen welke mede aan licht komen via Overheids-Genocide van Milieuvervuiling. Waarbij allerlei Hormonale afwijkingen tot Pathogenese Moleculaire Clusters Toxines, Bacteriën van Ovariële cysten, Zenuwcellen, Neurologische afwijkende lichamelijke genetische defecten, welke op termijn na voren komen vanuit de moedwillige Milieuvervuild, bevuild Woonomgeving van de grote Stortvuil welke door Overheid als Provincies, Gemeenten veroorzaakt mede toekomstige afwijkingen van het Kindszijn Pathogenese afwijkende DNA bewust zijn door allerlei Stortvuil en Chemische Vloeibare Vuilstoffen in Woonomgeving. Bij  jonge Vrouwen zie je allerlei Clusters van Overiële cysten, Pathogene Toxinesbesmetting, Sociale gedragsafwijkingen- en lichamelijke zenuwcellen aandoeningen met alle defecten die ter zijnde tijd na voren komen door Moleculaire Pathogene Toxines Vervuillingbesmetting als Kankers, Zenuwdefecten, Parkingson, Dementie, Alzheimer- en mede Genetische defecten. Welke ook Vruchtbaarheid aantast of Genetische aangeboren Pathogene afwijkende DNA cq Infectievirus op latere leeftijd na voren komen dankzij de Pathogene Milieuvervuilings binnen Sportvelden via Stortplaatsenvervuiling enz van Nevelvocht, Slijmvlies, Fijnstof, Parasitaire resistentie ontwikkeling preventief moeten bestrijden via andere vrije open samenwerkingsverbanden binnen Moderne innovatieve inzet van Natuurlijk afweersystemen van Pathogene Bacteriën van Overerving welke veelal niet door één defect wordt bepaald. Maar door Milieusamenspel van meerdere Genen welke actief zijn bij Erfelijke DNA- of on-erfelijke materiaal doebewust wordt veroorzaakt via Milieuvervuiling, de organismen negatief beinvloed. Waarbij de Chromosomen defecten na voren komen als belangrijke kenmerk,veelvoorkomende Patogenese Ziektes als Tumoren, diverse Kankers-Celdeling,  Dementie, Alzheimer, Parkingson, Auto-immuunziekten in verschillende vormen Sociale afwijkende Gedragsstoornissen, Neurologische afwijkingen wegens basale Patogenese Milieuvervuiling.  Indien je inzicht hebt in het ontsstaan van een bepaalde ziekte, heb je ook het Fundament om op voort te bouwen, in tot termijn adequate behandeling kunnen komen om de voortschrijdende ziektes in de toekomst preventieve behandeling te kunnen geven, ligt mede via de Client aangaande mede de Genetische verschillende tussen Mensen te behandelen.  Binnen de Mondiale Geneeskundige inzake de moderne kennis over Meleculaire Pathogenese inzicht hoe een ziekte ontstaat via Voeding in Pathogenese Milievervuiling van Leefomgeving welke nu een voortschrijde inzicht heeft naar meer preventieve mogelijkheden om verschillende Genetische defecten ; Zoals bij Kankers, Manischedepressiviteit, Depressies, Schizofrennie,  Cardiovasculaire ziekten welke veelal via Leefomgevingsfactoren worden veroorzaakt door Voedingvervuiling is de intelligentie  een inteligente eigenschap die door Genen en door omgeving wordt bepaald aangaande de Milieuvervuiling tijdens de voortplanting beschadigt  door huidige techniek van werkzaamheden.
info@epn-epm.nl

 

Vele Vrouwen & Mannen Problemen met Urineverlies Bacterien.

Veelal zie je bij hoesten allerlei Plasklachten na voren komen, welke de kwaliteit van het Sociale Leven aantast met allerlei andere gevolgen voor de toekomst. Ook vaak bij het Vrije of direct na het Vrijen wordt het steeds erger van Urineverlies met bijkomende Infecties die zich steeds herhalen. Ook na de zwangerschap blijk bij vele de Urine vrij snel lopen in totaal niks kan doen. Bij deze Urineverlies kan je snel bepalen als Stress- incontinentie of Pathogene afwijkende Leefomgeving  welke bij het hoesten of niezen na voren komt die op termijn steeds erger wordt. Ook bij Inspannings Incontinentie tijdens de seks wordt het steeds erger in kan je het niet meer onder controle houden, zoals bij het hardlopen enz. Je ziet vele Burgers die schamen zich er voor om er mee na de Dokter of Uroloog te gaan “ Nee“ ze leggen liever een maandverband , incontinentie-materiaal of een maandverband aan totdat ze met Kanker worden geconfronteerd. Je ziet binnen het gehele Zorgsysteem veel te weinig aandacht wordt gegeven aan de Urineverlies welke vele andere Pathogene Bacteriën, Infectie enz kunnen veroorzaken. Ze hebben niet door dat hun Sociale Leven teniet wordt gedaan in de eenzaamheid de overhand krijgen op termijn door de Urine verlies. Het blijkt dat zo’n Halfmiljoen Burgers met dit probleem zitten met allerlei Huidprikkelingen, Hoofdpijn, Spier & Gewrichtspijn, Malaise problemen. Veelal komt er geen operratie aan bod indien je na de Bekkenbodemtherapeut gaat is Medische ingreep niet meer nodig. Veelal wordt het vergoed als men problemen Urine-Incontinentie heeft. Deze behandelingen vallen onder de basisverzekering in hebt geen verwijzing nodig van de Huisarts.  Indien je er niks aan doet zieje allerlei Pathogenese Bacteriën na voren komen in op termijn allerlei Kankers zich ontwikkelen via Cytokine Ontstekingen van de Urinewegen. Ook blijkt toename van een nieuwe A(H7N9) influenza virusinfectie zich voordoen vanuit de dieren wereld welke zich in het slijmvlies van Burgers verspreidt .(WHO)
info@epn-epm.nl

 

Overdraagbare Seksuele Aandoeningen als Geslachtziekte nemen toe.

Veelal wordt SOA overdraagbare seksuele handeling via seksuele contact veroorzaakt. Er zijn praktische geen uitzonderingen via Handdoeken,Toiletbrillen of Gemeenschapelijk gebruik van zwemgelegenheden praktisch niet meer voor. Wel kan het via besmet Bloedoverdrag Seksueel overdraagbare aandoeningen zich vespreiden. De einige bescherming is tegen SOA condoom gebruik als èèn van de partner besmet is geraakt via derde persoon. Hierbij treden allerlei herpes klachten na voren of wratjes welke voor jaren terug op jonge leeftijd via een relatie besmet is geraakt door derde. Indien het sinds kort een besmette SOA is de gene einige tijd ontrouw geweest aan eigen partner of nieuwe partner met deze confrontaties worden in beginfase geconfronteerd. Bij Chamydia komen veel voor bij Vrouwen die er geen last van hebben of geen weet in toch besmet zijn geraakt, blijkt op iest langere termijn dat ze onvruchtbaar zijn geworden zonder dat in eerste instantie hebben gemerkt besmet zijn geraakt met Chlamydia. Vele overdragend SOA wordt via vaginaal vocht, bloed, sperma overgedragen als je in contact komt tussen slijmvliezen onderander in de anus, penis, vagina en de mond of via Vaginale, Anale of Orale seks zonder condoom gebruik of beschadiging waarbij bloedingen ontstaan. Ook via onhyenische tatoeage of spiercing of naalden via drugs gebruik te spuiten waarbij allerlei Hiv, Syflis en Hepatitis B worden overgedragen. Ook vele kunnen tijdens de geboorte worden overgedragen op de Baby. Ook Miljoenen Infectievirus kunnen vrij worden overgedragen als slijmvlies afscheiding die besmet is met een Bacterien Infectie of Virus geeft veelal een branderig gevoel, ruiken anders bij Vrouwen mede ook bij Mannen, welke vaak een klein beetje plassen met een pijngevoel. Ook kunnen allerlei jeuk gevoel optreden of gezwollen klieren in de liezen, pijn in de onderbuik of bij het vrijen in vele waterige slijmvlies afvoerd wegens dat in het verleden je. Hierbij is de Menselijke Waardigheid aangetast veelal door je zelf overtreden van Gevoelselementen waarje nog niet aan toe bent je eigen Menswaardigheid aantast. Hierbij is maar één aanpassing mogelijk Zeldverandering van Gedrag aanpassen in leren anders met het vrije leven omgaan op Natuurbasis begrippen van Menselijkheid.
info@epn-epm.nl

 

Cytokines Pathogenese Infectievirus Influenza-A via Dieren na Mensen.

De afgelopen 2 maanden 250 meldingen binnen gekregen alleen al over Urine-Bacteriele Infectie Ziekte met Longinfectie, Buikklachten, Uirine infecties- en Cytokinesontstekingen is een nieuwe vorm van Urineinfecties in Ontlastingverlies. De plasoverdraagbare bacteriën is een nieuwe vorm, welke resisten is tegen elke vorm van medicatie tegen Colistine chromosomale mutaties, welke in het Genetische materiaal‚van diverse besmetting bacterieë resistent zijn tegen allerlei medicijnen. De Infectievirus plasmide zijn snel overdraagbaar welke zich ook in Nederland verpsreidt. De overdraagbare heeft een nieuwe vorm van Infectievirus vooral bij Vrouwen zich als Cluster Infectie Virus verspreidt.Waarbij je niet moet zorgen dat je zwanger wordt in deze periode, dat de ziekte rond gaat. Ook blijkt Chronische Gewrichtspijn extra toeneemt welke de afgelopen maanden zicht alsnog verder zal verspreiden. Het gemunteerde Pathogene Infectievirus geeft vele Huidprikkels, Spier- Gewrichtspijn  mede algemene malaise in het dagelijkse leven van allerlei klachten. Het virus wordt verspreidt via Muggen maar blijkt nu ook via Voeding Bacterien als gemuteerd variant via Urineinfecties welke zich de afgelopen jaren snel hebben uitgebreid. Hierbij zie je ook de Chronische Gewrichtpijn explosief stijgen door de Mutatie Chikungunya- Virusclusters zich vermengen met de bacteriën van Urinevirusinfectie, Ontlastingklachten, Zenuwstelsel aandoening via Clusters Microcefalie, tijdens de zwangerschap de hersenontwikkeling een te kleine schedel als me besmet is met een defect erfelijk materiaal of Pathogenese Bacteriën toename van het virusverspreiding van andere ziektebeelden al tijden de zwangerschap bij de Moeder na voren komt. Hierme spelen ook Voedingstoffen tijdens de zwangerschap een grote rol in de tijdens aftakeling van de Morbiditeit  van Defecte aftakeling van Genen tot Genetische Afwijkingen, Chronische Ziektes, Kankers, Alzeimer, Parkinson, Dementie in allerlei Sociale dagelijklse afwijkingen door Pathogene Bacteriën Clusters diverse ziektes veroorzaakt. Dit via Clustering van Urinebacterien via de Vakantieperiode. Er ook er nog diverse Infectievirus verspreiding welke na voren komen veelal uit derde landen als Griepvirus Clusters in Clusters Voedingbacteriën verspreidt tot Hersenweefsel in Dopaminecellen vervuilende Cluster Bacteriën,welke Hersencellen aantasten en de Zenuwcellen waarbij de bloeddoorstroming vertraagd  .
info@epn-epm.nl

 

Elza 35 jaar. Ja de overdraagbare Clusters Bacterie epidemieën van Virus- infectieziekten, hebben afgelopen maanden verder uitgebreidt vanuit Dierenwereld van nieuwe vormen Resistentie tegen Colistine een Urine-Plasmide overbare Infectievirus via Voeding, Dieren welke resitent zijn tegen allerlei medicatie, wegens Hoog- Pathogenese besmetting .
Ten eerste: zal je anders als Urine Ruikt rekenschap moeten houden met Bateriele Infecties want de Urine is niet Steriel zoals er altijd gedach. Er zitten altijd een paar bacterien in. De vele modernen Pathogene Bacterien geven per doel groep bij Burgers allen een andere variant bij het Infecteren Urine van Infectievirussen welke zich hechten aan zweetcellen, slijmvlies, lichaamscellen, urine, speeksel. Waarbij Eiwit- moleculen Hemagglutine voor diverse Clusters Infectieziektes veroorzaken vanuit Omgeving tot Dodelijke Cytokines Interleukinen IL- 7 als Clusters Kankers op termijn. Waarbij Urine Virus Infectiecellen worden geinfecteerd met een Bacterieel Gen RS-Virus via Genetische besmetting, gemanipuleer de Infectiecellen als Clusters Infecties de bloedlichaampjes afsterven tot Longontstekingsreacties. Ook binnen het composteren van afvalproductie met biologische processen leveren nadien geen Milieuvoordeel op maar andere Milieuvraagstukken. Waar Menselijke Eiwitmantel opengebroken wordt omzich te vermengen met Menselijke cellen tot Genetische vermenigvuldigen tot bepaald Infectievirus, Cytokines Ontstekingen, Urineweginfectie van bacteriën welke pijn, kramp, brandige urineverlies weergeeft = Pathogene Cluster Ziekte verwekkers. Waarbij het afweersysteem nieuwe Viruselementen na voren komen door straling, nevelvocht of chemische clusterstof van stofwisseling bacteriën tot allerlei ziektes verleid. Hierbij allerlei Clusters Infectievirus verbindingen worden veroorzaakt met Virusbacteriën Clusters zich hechten aan het Cel- membraan tot muterende HADV Invectievirus via Clusterverpreiding van Adenovirus.
info@epn-epm.nl

 

Stortplaatsen Milieuvervuiling Dodelijke Cluster Cytokine Infectie Ziekteverwekkers.

De vele Zwangerschappen de Genetische Defecten veroorzaakt vanuit oppervlaktewater vele Foetus besmet raken via Nevelvocht. Dit van minder Welbevinden met veelal een Genetisch Milieu defect IL-7 of IL-6 of tijdens de zwangerschap IL-12 geboren met een afwijkende afweersysteem dankzij de Milieuvervuiling. Het Immuunsysteem beschermt ons lichaam tegen allerlei ziekteverwerkers indien we op tijd aangeven dat Kankercellen zijn Cytotoxische Immuuncellen de belangrijkste uitvoerende cellen zijn. Deze Immuuncellen kunnen een vijftal enzymen, genaamd granzymen (GrA, GrB, GrH, GrK en GrM) in bepaalde doel Wit Cel te brengen. Hier kunnen granzymen verschillende eiwitten knippen om zo Antivirale en Antikanker functies uit te oefenen. Waarbij nieuwe functies van deze aangepaste granzymen meer overgewicht te verkrijgen hoe het Immuunsysteem omgaat met Cytokines enz Kankers- en Kankers te stabiliseren. Hierbij in de nabije toekomst via EU-Globalisering onderzoek ook klinische nieuwe behandeling methode voor Kankers, Pathogene besmetting, Celpolariteit Lymfklieren- hodgkinlymfoom kankers. Virusinfecties doelgerichter remming geven in de voorportiek van Cytokines Ontstekingsremmersrespons bij kankers geïnfiltreerd Tumoren Ontstekingscellen van Chronische relatie Milieuontsteking Toxines organisme aantasting steeds meer duidelijke worden al in een zeer vroegstadium. De Micro-omgeving een bijdrage geeft al aan de Tumorgroei. Waarbij ook nieuwe Ontstekingsremmers via bepaalde Mix-stoffen een remmende effect op Tumorgroei via dosering de Tumordragersysteem afvloeit op termijn via natuurlijke afweersysteem de Pathogene Toxines Bacteriën bij 3,6 Miljoen Burgers aanwezig zijn in Nederland is door Milieuvervuiling deze Moderne Euthanasie, Dodelijke Genocide te stoppen in de Overheid aansprakelijk te stellen inzake EEG-Verdrag 86- Lid 2 ART: 16. Van Milieu –Vervuiling.
info@epn-epm.nl

 

Nederland Mondiaal Kankerverspreiden Onder Eigen Bevolking 1970. 

De vele verspreiding van allerlei Kankers via Milieuvervuiling van jaar 1970 blijken vele Burgers Geinfecteerd zijn met Cytokines Kankers, Lymfeklier- kankers, Non-hodgkilymfeklier- kankers, Maag- en Longkankers, Schildklier- kankers welke is ontstaan via Milieuvervuiling vanaf jaar1960-1970 agressief extra toegenomen met Borstkankers. Ze veroorzaken langzamerhand Tumorceldeling ontstekingen als Lymfonem met een zeer laaggradige lymfatische Leukemie.Welke bestaan uit Lymfoon- Cellen in verspreid gelijk Pathogene- Chronische Lymfatischleukemie van Maagklachten, Speekselslijmviesklachten Urineinfecties in aanverwerwante Lymfoon. Welke snel groeien tot ineens Agressieve snel hooggradige Lymfoon tot diverse Kankers Lymverkliercellen tot in het bloedcirculatie van Longkanker, Lever en Maag, Darmkanker- die zich snel verspreidt  door het hele lichaam.  Bij ondervoet Urinewegen blijk vele in Nederland besmet zijn geraakt, waar bij Regering op de hoogte is,(was). Milieuvervuiling vanaf jaar‘ 70 hebben Kankers Mantelcellyfoom extreem toegenomen via Milieuvervuiling. Waarbij Nederland aan de top staat van alle soorten Kankers van afwijkende abnormale Celgroei van afwijkende Infectievirussen die zich verbinden met de B-cellymfonem> en T-cellymfomen van allebei zeer agressieve Kankers, welke Bloedcellen via de Beenmerg wordt aangemaakt. Hierbij NON-hodgkinlymfoon (NHL) is Kanker van het Lymfestelsel welke in Volksmond wordt genoemd  Lymfe-  klierkanker in er zijn zo 35 vormen. Lymfoom beteken gewoon gezwel van een lymfeklier. Waarbij ieder van de 35 er anders uitziet in heeft verschillende Genetische kenmerken die je in kaart kan brengen via specifieke behandeling. Veelal verspreiding van Non- hodgkinlymfoom circuleren van nature via het Bloed in de Lymfe, Hersenen, Lever, Longen, Schildklier, Maag enz, welke veelal direct opvalt via Urineinfecties ,Schimmel Milieuaantasting.
info@epn-epm.nl

 

Gevaarlijke Vogelgriep Nevelvocht Clusters Infectie Ziektes Verspreidt.

Het blijkt dat op grote schaal de Vogelpestvirussen zich verspreidt als Nevelvocht binnen allerlei Leefomgeving zich verspreidt. Die Milieuvervuiling van Wateroppervlaktes Pathogene Bacteriële Bacteriën zich via Zoönose van Dieren worden overgebracht in het DNA als vreemd Retrovirussen de virale Vectoren op grote schaal allerlei Infectievirussen verspreidt via Bevolking. Het blijkt alleen in Nederland al dat 3,6 Miljoen Burgers zijn besmet met Dodelijke Eiwit Bacteriën enz. Op grote schaal worden slijmvliezen aangetast door Carcinogenen als Darmkankers, Borstkankers, Maagkanker welke zich als slijmvlies Adenocarcinoom veel Slijmvlieskankers en aan verwante Slijmvliesinfecties Urine tot Cytokinesontstekingen ontwikkelen. Ook blijken Pluimvee besmet met het Vogelgriepvirus en ontwikkeling via afweersysteem van luchtwegen in de luchtstroom door de Longen, waar het Virus terechtkomt. Hiermee wordt ook bij Dieren net als bij Burgers afweer reactie in de Longen beïnvloedt. De RSV =  Respiratoir Syncytieel Virus veroorzaken direct Luchtwegen Infecties aandoeningen bij Pasgeborenen in bij Ouderen het Immuunsysteem aantasten die lijden aan ernstige lagere Luchtwegeninfecties. Ook blijkt Virusstamvariaties aanwezig welke het RSV-genoomsequenties de genetische diversiteit herkennen. Bij Griepvirus Infectie Bacteriën is dodelijk voor Pluimvee in Burgers ernstige Infecties veroorzaken van Clusters Dodelijke Virusinfecties varianten. Van het Laag Pathogene aviaire influenza LPAI virus is een minder gevaarlijke variant. Vooral bij Bedrijven met diverse soorten Pluimvee hebben vele malen meer risico LPAI in zullen iedere maand controle moeten houden via de registratie van het opsporen LPAI. Dit ook vanwege VRE = Vancomycine resistente enterkokken zijn die Infecties Bacteriën veroorzaken aan Darmen Ingewanden, Urinewegen als Pathogenen Slijmvlies Bacteriën enz.
info@epn-epm.nl

 

Milieu Pathogene LC Binnendringen Cytokine H5N1 Vogelgriepvirus.

Het veroorzaakt Griepachtige Latente Innate Verzwaktafweersysteem- die het na buiten afgeeft. Vele lokale Vogels als Huismussen, Spreeuwen, Kraaien enz, zijn al dodelijk besmet met Pathogene Bacteriën via binnendringen  Cytokines Ziekteverwekkers, Lucht verontreiniging als Zure Neerslag of Nevelvocht Cyclineerslag, Waterverontreiniging welke andere cellen aanzetten tot allerlei boodschappers moleculen tot Zoönose Q-Koorts, Coxiella burnetti. Ook blijkt andere Zoönose Infectievirussen vreemd DNA zich verspreiden als Darmslijmvlies- en Long Cytokines Ontstekingen via verontreiniging Pathogene Bacteriën Micro-ziekteverwerkers, dankzij moedwillige Overheid vervuiling via Stortplaatsen, kanalen, zanduitgraving, vennen, vijvers vloeibare chemische afval overal gestort tot dodelijke Cytokines Ontstekingsziektes, Infectievirusziektes veroorzaken. De Grenswaarden zijn overal in Nederland overtreden in geloodst in Openwateroppervlaktes van stoffen die op grond van EU-Verdrag van Toxiciteit- Bio-accumulatie zeer gevaarlijk zijn inzake het grondwater, oppervlakte wateren verontreinigen PB nr. L194 & L334 in tast op grote schaal Volksgezondheid aan. Nu moeten Burgers meer Zorgpremie, maar ook verplicht eigen risico betalen, wegens dat ze Ziek zijn geworden via Criminele Ecologische Milieuvervuiling via allerlei Stortvuil in Nieuwbouwwijken enz via Overheid, Provincies- en Gemeenten. Hierbij op grote schaal de Rechtsgrondslagen van ART;235 van het EEG-Verdrag Milieuomgevings- vervuiling overtreden. Ook mede Verdragen van specifieke acties van verspreiding moed willig ART: 118 A van het EEG-Verdrag over Volksgezondheid- en de Veiligheid tegen gevaren van Ioniserende straling ART: 30 t/m39 in Bescherming van Volksgezondheid der Bevolking mede ART: 55 inzake verspreiding.  EEG-Verdrag 86- lid 2 ART:16 inzake Bodemvervuiling Van Dodelijke Pathogenen Bacteriën, Toxines uitstraling.
info@epn-epm.nl

 

Ten Eerste: Is Kanker Besmettelijk? van Mens tot Burgers via Bacterie.

Wel zie je veel dat Kankers zich verplaatsen binnen eigen lichaam of van buitenaf via doelbewuste Milieuvervuiling. Vele Leefomgevings zijn besmet met Kanker Pathogene Bacteriën of Voedingschimmelvergiftiging. Waarbij Cytokines Ontstekingsprocessen ontstaan veelal via Nevelvocht of Zuurstof, Nutriënten Besmettelijke Voeding, BMI. Leefomgeving besmettleijke stoffen worden ingeadempt via Nevelvocht, Fijnstof, Gifvoeding, Dodelijke Infectie ziektes. Kankers verspreiden leidt op grote schaal sinds jaar 2000 vele Kinderen zijn besmet tot Geinfecteerd IL-12 Infectie met Kinderkanker in ook op termijn IL-6 Cytokines ontstekings van Celgroeikankers tot IL-7 Interleukine Kankers als Micro-Tumoren.Welke via Bacteriën Pathogene is Vervuild Vet of Gifvoeding of Milieuomgeving tijdens Zwangerschap besmet zijn geraakt. De vele dagelijkse  Gifvoeding of Vervuildeomgeving.Welke Type; gen Witte bloedcellen zijn geinfecteerd via Bacterieel Bacterië, welke vele Genen, DNA aantasten, vaakal tot een dodelijke ziekte. Vele Kindderen zien tijdens hun Kindsleven een tekort- en met Infectieziekte gevuld leven tegemoet door het complexe APC- IL-7 Micro Tumoren verandering brengen in de Genen, welke betrokken zijn binnen de Celgroei van Kinderen. De Genetische Mutaties- en Gen problematiek van negatieve zie je terug bij Kinderen die vanaf plusminus vanaf jaar 2000 zijn geboren in Kankers verkrijgen. Waardoor Bloedcellen gaan delen in diverse Kanker van Kankerverwerkende stoffen die ook tijdens de Zwangerschap aanwezig blijk uit onderzoek. Het blijkt op grote schaal dat Zwangere Vrouwen besmet zijn geraakt- waarbij Kinderkankers verkrijgen al eigelijk tijdens eerste 3 maanden zwangerschap bij zich dragen zonder het te weten. Ook Ouders geen weet van hebben datzij een Infectievirus IL-12  hebben gehad als soort Griepachtige Typische Negatieve Gedrag klachten. Maar  overdracht besmetting IL-6 Cytokines IL7 vindt plaats tijdens zwagerschap.
info@epn-epm.nl

 

Volksgezondheid wordt bedreigt viaVetweefselontsteking Overgewicht.

Bij BMI = Body Mass Index het gewicht ingedeeld bij een Buikomvang boven 88 centimeter bij Vrouwen in bij Mannen 120 centimeter. Indien er sprake is van Overgewicht is blijkt in Nederland 1 op de drie volwassende te zwaar in veelal ook Urine of Huid Irritatie. Indien je Overwicht over algemeen bekijkt zie je dat de helft te zwaar is met alle gevolgen inzake Pathogene Bacteriën, Infectie welke zich voordoen bij Overgewicht kan leiden tot allerlei Gezondheidsproblemen Diabetes (suikerziekte)  Kankers, verhoogd Cholesterolgehalte, Infectieziektes, Gewrichtsklachten, Hoge bloedruk, Urine Infectie, Slaapproblemen, Kort ademigheid  enz. Welke natuurlijk meerder oorzaken hebben als je bij je zelf kijkt of bij toekomstige zwangerschappen enz allerlei problemen tegen komt die je kan bevloeden. Welke dieet je ook neemt vanuit de omgeving enthousiast het zal weinig helpen, valt al snel terug in het oude patroon van het jo-jo effect, net als bij verslaving. Binnen jezelf zal eerst Psychologische drang tot over-eten moeten fysiek trainingprogramma volgen die overeenkomst met een soort gelijk probleem, maar wel via begeleiding. Bewegen is goed maar niet onder dwang past niet de de levensstijl, maak alleen maar Vetweefselaan met adipokines, stoffen met een negatieve signaalfuncties in het bloed met alle negatieve werking. Vitamine- D kan helpen ontstekingsreacties te onder drukken, maar bij Obesitas is vaak een tekort aan viatamine D welke een adipokinespiegel en minder goede insuline gevoeligheid, waarbij deze combinatie een ongunstige werking heeft op de chronischer ontstekingsproces. Signaaloverdracht, voelje aan via Alvleesklier is een toegepast verfijning.Waarbij de bloedplasmaspiegels van signaal stoffen helpen de negtieve Vetophoping, Cholesterolgehalte, Schronische Ontstekingsprocessen worden langzaanaan afgevoerd mede het Overgewicht in de Hogebloeddruk tot Normale Bloeddruk gebracht zonder infectie.
info@epn-epm.nl

 

Gezondheidzorg Aanpak kan alleen via EU-Globlisering Milieuaanpak.

De vele Vervuiling van overbelaste Toxines- Eiwitverkleving,Vetophoping en allelrei Clusters van Virusontstekingsprocessen welke mede via Overheids-Genocide van Milieuvervuiling .Waarbij allerlei Hormonale afwijkingen tot Pathogenen Clusters Bacteriën en van Ovariële cysten, Zenuwcellen afwijkende lichamelijke genetische defecten welke op termijn na voren komen vanuit de moedwillige Milieuvervuild in bevuild Woonomgeving van de grote Stortvuil welke door de Overheid als Provincies, Gemeenten zijn veroorzaakt mede de toekomtige afwijkingen van het Kindszijn omgevingbesmetting van afwijkende DNA bewustzijn, door allerlei Stortvuilen Chemische Vloeibare Vuildstort in woonomgeving. Bij  jonge Vrouwen zie je allerlei Clusters van Overiële cysten, Pathogene besmetting, Sociale gedragsafwijkingen- en Lichamelijke zenuwcellen aandoeningen met alle defecten. Die ter zijnde tijd na voren komen door Milueleefomgeving Vervuilling Besmetting als Kankers, Zenuwcel en mede Genetische defecten. Welke ook de vruchtbaarheid aantast of Genetische aangeboren afwijkingen cq infectievirus op latere leeftijd na voren komen. Dit dankzij de Pathogene Milieuvervuiling binnen via Stortplaatsenvervuiling van Nevelvocht, Slijmvlies, Fijnstof in Parasitaire resistentieontwikkeling preventief moeten bestrijden. Dit via andere vrije open samenwerkingsverbanden binnen de Moderne innovatieve inzet van Natuurlijk afweersystemen. Dit van Pathogene, Bacterien, Infectie van Over- Erving welke veelal niet door één wordt bepaald. Maar  door Clusters Milieu samenspel van meerdere Genen, welke actief zijn bij Erfelijke  Geheim kwekende DNA- of on-erfelijke materiaal welke doebewust wordt veroorzaakt via Voeding Milieu Vervuiling de organismen negatief beinvloed.Waarbij de Chromosomen defecten na voren komen als belangrijke kenmerk als Tumoren, Kankers Celdeling enz wegens Milieuvervuiling.
info@epn-epm.nl

 

Onderzoeks na Hygiene Zorginstellingen Aangaande Infectieziekten.

Binnen toekomstige Gezondheidszorg is een toenemende dreiging van zeer bijzondere resistentie van micro- organismen neemt het belang van hygien alsnog niet toe. De moderne Gezondheidszorg brengt geen nieuwe dimensie in de risicocultuur inzake de Hygiene preventie van Infectieziekten binnen de Zorgverblijven, leidt tot verhoging van Gezondheidszorgrisico nu namate vele Mensen over eigen Gezondheid- ter beschikking krijgen via allerlei bezuinigingen, zal het zich veel vaker voordoen van Genetisch Gemodificeerd  Infectievirussen wegens geen voldoende informatie Hygiene Zelfmanagement  Zorghulpverleners geen tijd meer hebben om op Maatbasis alsnog zorg te verlenen, wegens de grote stille Milieu-Genocide door bezuinigingen. De afgelopen 5 jaar is er extra gemotiveerd om eigen Zelfzorg te verlenen welke tot allerlei Gezondheids risico lopen van Pathogene Bacteriën Infectieziekten. Namate Burgers in Verzorgingstehuizen zelf moeten Zelfmanagement moeten plegen over hun Gezondheid hadden ze ook niet in een Verzorgingstehuis hoeven, want ze zijn al Hulpbehoeven in hebben geen vrije keuze meer dan in opvang als eigen Gezondheidszorg, die niet altijd in hun eigen belang zal zijn. Dit blijkt door allerlei bezuinigingen die worden toegepast als een soort zelfmanagement is tegenstrijdig met Fundamentele Rechten binnen Gezondheidszorg. Zelfmanagement in de Gezondheidszorg hoeft dus niet automatisch ook meer efficienties of tevre- denheid te betekenen wegens allerlei bezuinigingen, welke leiden tot alle Gekweekte Pathogene Bacteriën of Gifstoffen Voeding tot dodelijke Infectievirusziekten, Griepvirussen, Q-Koorts, Longinfectie, Darmbacteriën, Kankers enz, die de afgelopen 50 jaar na voren komt. Dit doordat we meer kennis hebben, beseffen we ook beter in hoeverre het leven van onwetenheid, toeval en risico aanelkaar hangt door Kwetsbare Burgers te besmetten met opsluiting, Voedingsbacterien enz, wegens dat ze zelf geen vitale inzicht meer hebben op eigen zorgleven besmet enz.
info@epn-epm.nl

 

Nieuwe Besmette Autochtone Virusinfectie binnen de EU geconstateerd.

Het blijkt binnen de EU zich een opvallend vele kinderen worden besmet via een Schimmel, Infectievirusen welke vanuit het Nevelvocht wordt verspreidt  in verstoord  Foetus al tijdens zwangerschap. Het blijkt dat de Infectievirus al einige tijd 20 jaar in de EU ronddwaald welke betrekking hebben op Infectieziekte. Het Verlies van de Menselijke Waarde der Natuur, door aantasting of beinvloeding van de typische Menselijke Gedragingen en kenmerken, zou tot gevolg heben de Mensheid in een Negatieve Tijdeperk beland  in hun vrije mening worden afgenomen tot stille Geneocide. Binnen Clobalisering in de Stedelijke vergrijzing blijken steeds meer Burgers & Dieren besmet raken met allerlei Infectievirussen, welke niet meer kan worden behandeld met bestaande Antibiotica. Hierbij zal een andere Tragetsmix na voren moeten komen als vervanger voor Antibiotica, waarbij Genetische informatie inzicht hebben in de Bacteriën. Hierbij is het Mix- ongevoelig voor allerlei bacterien in daardoor kunnen overleven in zich ook vermengen met andere bacteriën vanuit het Voedsel resistentie zijn.Waarbij ook andere soorten Bacteriën op Natuurbasis afgevoerd. Ook kunnen Burgers allerlei Bacteriën binnen krijgen door Vervuildevoeding of Gifvoeding in het doorgeven aan andere met een afwijkende Bacteriën van verspreiding via allelrei Infectieziekten die van Dier op Burgers overgaan in van Mens tot Mensen zich kunnen verpreiden tot allerlei Vogelgriep, Ebole, Q-Koorts, Zikavirus, welke zich Mondiaal zich mede verspreidt via Mens, Dier in Nevelvocht, Stuifmeel- en Fijnstof. Dit vooral bij Burgers met afwijkende Afweersysteem of Urineinfecties dit wegens de Negatieve ontwikkeling van Bodemvervuiling, Wateropper- vlaktes.Waarbij Gezonde Leefomgeving gehele Ecosysteem Besmet voor Dier en Mens is aangetast. Waarbij Wereldwijd een explosieve Epidemieën van Ebola, Zikavirus, Q-Koorts, Griepvirus enz welke via allerlei Dieren, Vogels, Huisdieren, Nevelvocht, Muggen enz zich vrij verspreiden mede via Wateroppervlaktes Vervuilling. Hierbij zicht mede verspreiden al tijdens de Zwangerschap zich afwijkende Kleine Schedel wordt, Atmosferische stoffen Typische Virusinfecties nadien Vakanties Periodes Gezondheidklachten. Indien je niet goed instelt om echt te genieten van Vakantie kan zich altijd optermijn Specifieke Gezondsheids klachten voordoen die te maken hebben met Milieu ? Ook Voeding omschakeling kan grote gevolgen hebben met de specifieke klachten waar je niet bij stilstaat. Binnen de gedachten gang zal je altijd rekenschap moeten houden met Voedingbesmetting die anders is. Dan dat je dagelijks gewoon bent. Plosseling klachten van buikpijn kann je nog overzien. Voedsel met Pathogenen besmetting ligt iets anders vooral Vlees bacteriën enz maken nogal groot verschil met opzettelijke besmetting via Botulinustoxine van Hersenzenuwcellen aantasting, afdalende verlamming verschijnselen, gevoelsverlies van onnatuurlijke verspreiding van diverse type toxinesero types. Ook bij Planten Voeding van bodembacteriën via Besmette Vuilstort of Chemische Afvalstort uit besmette omgeving kann via de Huid zich heel makelijk verspreiden in Celwanden aantasten via de Inflamatoire – immuunziekten die pas later na voren komen als je al thuis bent. Dan last krijgt van Darm, Longen klachten zoals gevoel hebben als Voedselvergiftiging Botulisme van diverse Type; A-B- E. Bij Dieren ligt dit anders kan je ook nog zelde de Type: F met andere Gezondsheid problemen die heel verschillend kunnen zijn vanuit de Dieren Wereld Vogels & Zoog- dieren. Waarbij Urineinfecties Toxine praktisch niet kan behandelen.
info@epn-epm.nl

 

NL65RABO0353124281. Ten Name EPN – Stichting. Info: 5- €  voor Parkinson infoboek  www.epn-epm.nl  Info@epn-epm.nl

Stille Actie binnen Mondiale Technologische ICT draagvlak Techniek.

Binnen het moderne Politieksysteem is geen maatschappelijk draagvlak inzake de Politiek Hervorming van misbruik privacy gegevens. Participatie Innovatie en Duurzaamheid zullen Fundamentele Doelgroepen een grotere draagvlak creëren via Mondiale Informatietechnologieën. Waarbij ze niet afhankelijk zijn van Regionale Politieke zwendelpraktijken welke allang zijn ingehaald via Publieke Digitale Data opslag van Globaliserende Data- Netwerken op afstand via basis Fundamentele Technologiebeleid. Vele Burgers staan aan de zijlijn inzake de Individuele en Sociale behoeften van Voeding, Huisvesting, Veiligheid, Milieuomgeving in Verzorging binnen de Fundamentele Rechten vele Misleidende data ICT activiteiten uitgevoerd  binnen kennis data infrastructuur van Lasertechniek Automatische Data verzameling en data analyse via hightech Robots in jaar 2018 zijn intreden doet in allerlei Mondiale ICT te bundelen binnen de data-analyse IT profiel verzameling, Medische Volksgezondheid de Consument bij te staan in de Discriminatie of stille Genocide door machtsmisbruik van uitsluiting van Medische handelen. ICT-EU-Robotisering exceptioneel groeien gebruik van Persoonsdate verkeer via code de Gezondheid-Zorginstellingen de Genocide doorbreken op alle fronten van samenleving via broncodering Big-Data ICT.
info@epn-epm.nl

 

FBX07- Gen – Erfelijk Parkinson op jonge leeftijd, wordt Niet Herkent.

De ziekte van Parkinson gaat gepaard met zeer langzame  Erosie Verkleving.  Hierbij gaan diverse cellen in de basale kern van de Hersenen substanties  nigra of de Zwarte lijn ten gronde. Bij 1 op 6 zal dit ongeveer zijn als begin van Seniele ziekte zonder dat je het merkt als omgeving. Vele Jongeren weten geen raad met hun afwijkende Leefgedrag van hun gevoelens. Die gepaard gaat met langzaam achteruitgaan van Lichamelijke- en Geestelijke  vermogens. De ziekte van Parkinson tast plaatselijk het zenuwstelsels aan.  Dit op iedere leeftijd van ongenoegen van Sociale Epigenetische Menselijke Gevoeligheid van het leven is Seniele aangetast Geheugen in zich niet kunnen inpassen in hun eigen Genen of gevoel, doordat Ziekte per lichaams- delen kunnen veranderen via typischer Parkinson klachten, ook op zeer jonge leeftijd.  Je ziet de Seniele onwilligheid- en de afwezig van typische Parkinson klachten na voren komen met typische lichamelijke Parkinson, waar jezelf of omgeving niet bij stil staat. Ook andere levenssfeer van somberheid, moeheid komen steeds weer na voren zonder dat het echt weggaat. Op iets later leeftijd begint op ongeveer op 25e & 40levensjaar in de Tweede fase zieje dit tussen de 40 en de 55 levensjaar. Vanaf die leeftijd 55 jaar stijgt het geweldig per jaarbasis, welke ook niet echt bij te houden is, wegens moderne Genocide Euthanasie, zie je veel meer Burgers veel eerder uit het leven gaan. De ziekte komt wereldwijd voor bij alle Culturen en Ras gebonden maar in West Europa stijgt 55% het geweldig. Overalgemeen zijn het meer Mannen die Parkinson hebben dan Vrouwen. Veelal zie je Seniele Neurologische verlies tussen twee schakels van ademhaling in bloedsomloop via Geheugenverlies. Waardoor het tot stand komt in het begin fase door Neurotransmitters zoals Dopamine- en Acetylcholine van twee verschillende transmitters hun eigen taak hebben met opvallende Neuro Seniele gedrag.
info@epn-epm.nl

 

Parkinson Cliënten hebben veelal last van Spierstijfheid als Mens-zijn.

De Spierstijfheid zijn de symptomen dat een Arts dit moet constateren dat dit in het hele lichaam zit verweven welke begint bij de schouder, nek in latere stadium, rugklachten, beenklachten in allerlei stijfheid op termijn na voren komt. In begintijd hoor je niet of deze klachten aanwezig zijn of dat de Echtgenoot niet weet hoe deze dit moet oplossen in de praktijk. De Seniele  Symptomen van Stijfheid-en Spierstijfheid van lichamelijke klachten krijgen op termijn de overhand, waardoor vele traagheid ontstaat met een bepalende mate van Parkinson Gehandicapt. Wegens de onhandigheid van het bewegen en Traagheid bepalend zijn voor de mate waarin Patiënt  Parkinson terecht komt. Veelal is er Seniele Communicatie van verschijnselen via pijn krijgen  in spieren en gewrichten, waarbij ze niet meer of praktisch niet meer kunnen bewegen. Gewoon aankleden wil niet meer of brood snijden kosten zoveel moeite. Waarbij de omgeving gewoon toekijkt het is hun pakkie niet aan zeggen ze, want ze moet bewegen, maar dan wel met hulp. Door spierstijf- heid maken Cliënten soms zeer ongeïnteresseerde indruk, vooral als het Gezichtsspierpijn erg is aangedaan door Parkinson, die niet meer kunnen Lachen of glimlachen omdat spieren hun mimiek-spieren volledig verstijf zijn door ziekte Parkinson. De Spierstijfheid is praktisch geen beweging mogelijk om aan te Kleden of Broodsmeren of zich in Bed te draaien om de Bloeddoorstroming even anders laten verlopen. Door spierstijfheid bij Parkinson Patiënten zie je het mimiek van spieren geen glimlach meer kunnen geven of uitstraling na de omgeving. Het bewegingen traagheid bij Parkinson Patiënten kost zoveel moeite waarbij iedere mee komt te zitten vroeg of laat, moeite hebben met het uitvoeren van bewegingen. Zowel grove als fijne bewegingen leveren hun vele moeilijkheden op, fijne bewegingen zijn het eerst aan de beurt bij het aantrekken van kleding.
info@epn-epm.nl

 

Herpes Genitalis Type; 2 Besmetting via Seksuele Overdraagbare Virus.

Binnen Herpes heb je twee verschillende Herpes-Simplex Virussen van het HSV 1 & 2. Bij Herpes genitalis zie je dat het de Huidaantast via simplex virus allerlei symptomen na voren komen van erg besmettelijke, seksueel overdraagbareaandoeningen, welke te wijten kunnen zijn via infectie HSV type 1 of 2. Veelal tast het slijmvliezen van de genitale streek en het rectum aan via het overdragen gemeenschap of orale seks. Herpes type 1 is meest voorkomende koortslip, maar kunnen ook genitale Herpes veroorzaken via de orale seks. Bij Herpes- simplex type 2 is verantwoordelijk voor genitale herpes welke pas actief wordt bij een verzwakt afweersysteem dan ineens allerlei klachten na voren komen door bloed erosie in bij anderen heeft antistoffen in het bloed tegen HSV-2. Bij vele zijn wel besmet door het HSV-2 Virus maar geen noemens waardig last hebben van blaasjes of zweertjes in toch wel besmettelijk zijn via overdracht na derden. Wel kunnen diverse virustypen de aanligggende omgrenzende huidcellen aantasten mede de directe slijmvliezen als koorsblaasjes veroorzaken HSV-type 2. En omgekeerde genitale herpes veroorzaken zonder dat je noemenswaardig last hoeft te hebben. Je ziet bij iemand die nooit is geinfecteerd een priomo-infectie met HSV-1 of een HSV-2 genitales herpes geinfecteerd. Bij de eerste episode welke zich uit als door blaasjes geinfecteerd met gevolg door Ulceraties = zweertjes die veelal gepaard gaan met brandige, pijn gevoel, klachten bij het plassen in binnen 48 uur verschijnen er kleine blaasjes in treden nadien Neurologische klachten op van zenuwpijn, onzekerheid, hoofd pijn, diverse gevoelsstoornissen bij de onderste ledematen heupen, onderrug in urineretentie welke enkele weken kan duren maar verzacht spontaan,in blijft een sluimend aanwezig in het lichaam. Het probleem is dat de weer stand daalt door oververmoeidheid, lamlenigheid in ziektegevoelens.

info@epn-epm.nl

Boekje: Ziekte Seniele Dementie – Alzheimer. Informatie: 5  € Per maand.

Boekje: Ziekte Overactief  Herseneiwit Parkinson enz: Informatie: 5 € Per maand.

 NL65RABO0353124281. Ten Name EPN-Stichting

Gekoppelde Laser ICT Netwerk- Team EVAB Mondiaal.

KVK: 41019558.

Info- 12 – December- 2017.

WWW.EPN-EPM.NL–  info@epn-epm.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.