Pathogenese Ebola-Virus vanuit Dierlijk blijkt zich ook weer te verspreiden

Pathogenese Ebola-Virus vanuit Dierlijk blijkt zich ook weer te verspreiden.
De Pathogene Dierlijke Virus van Infectieziektes is een nieuwe IL-12 Infectie die zich binnen dringen in het innate- en het adaptieve system van Dier na Mens van Infectieziekte van Maag Darm en Anus klachten in Koorts tot uitdroging. Bij het Inademen  van Micro- Fijnstoffen, Nevelvocht of Slijmvlies wordt de Infectieziekte overgedragen vanuit wateroppervlaktes, besmette kleding, dieren waarbij het Microvirus overdracht van diverse Genetische Mutaties aandoeningen zich hechten bacterien aan de Urinewegen, Luchtwegens, Q-Koorts, AIDS welke leidt leidt tot Hoge bloeddruk darmklachten, longklachten door het inademen van Nevelvocht, Fijnstof enz welke van Mens tot Mensen worden overgedragen blijkt uit onderzoek, gaande binnen EU. Wordt gevolgd.
Info@epn-epm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.