Ebola Virus

Gekoppelde Laser ICT Netwerk- Team EVAB Mondiaal.

 

ANBI: 816652387EU-Code-B 879ICT14870125: KVK: 41019558
www.epn-epm.nl –   info@epn-epm.nl

EBOLA –LUJO – Virussen van Ongecontroleerde Epidemie Bedreigt vele Lidstaten.

 

De verwoeste Afrikaanse Ebola –Virus (vanaf jaar 2008) heeft via  Globaliserende zich verspreidt via onbeschermd contact als een nieuwe generatie Pathogenese Dierlijke Virus  binnendringende Infectieziekte via innate- en het adaptieve systeem van Dier na Mens tot Mensen van een “emerging diseases” van nieuwe Ebola-Lujovirus infectieziekte van diarree, later 2 a 5 weken koorts- en uitdroging welke met Ebola- virus zijn besmet in binnen deze enige tijd veelal dodelijk zijn. Ebola-Lujovirus is een besmetting in eerste plaats bij Burgers met een Latente Afweersysteem- en verloop van infectieziektes tot Cel- en weefsel werking op de stofwisseling welke via Inademen Micro- Fijnstoffen of Slijmvlies Overdragen in wanneer iemand met de Ebola Lujovirus eventueel via vervuilde besmette kleding in aanraking komt.  Binnen de Mondiale van anatomie, pathologie en fysiologie is er een diepgang van microvirus overdracht van diverse complicaties van Genetische Mutaties aandoeningen van hechten bacteriën aan de urinewegen- waarbij de energiebron een verzwakte allerlei vage klachten voorkomt van hoge bloeddruk, darmklachten, longklachten direct vatbaar zijn voor de Pathogenese Micro Virus Fijnstof deeltjes inademen. Het Ebolavirus zijn Pathogenese sneller ziekte verandering van werking op het Immuunsysteem zoals: Aids –virus, HIV, Malaria welke zich direct hechten aan de naïeve Witte Bloedcellen waarbij de T en B- cellen een Latente Afweersysteem aannemen. Wanneer de Ebola zich volledig binnenin de Lichaamscellen leeft, zoals virussen gaan Witte Bloedcellen de overbelaste communicatie tussen T- en B- lymfocyten  het Geheugen verstoren door de Pathogene binnendringende Bacterie die de Antigeen Infectievirus tussen Dier en Mens overbrengt na Mens tot Mensen via het adaptieve afweersysteem bij Mens en Dier het Bacterie zich ook hecht zich aan kleding en allerlei andere producten. De grote opkomst van “Emerging Diseases” van allerlei nieuwe Infectieziektes van Dieren na de Mens is het beste een vloeibare aangepaste hulpmiddel om het Immuunrespons reflectie te veranderen via het afweersysteem te activeren zodat het Individuele Targetsmix zich verbindt met de Latente verzwakte afweersysteem of aangepaste ziekteverwekker zich verbindt- waarbij binnen 72 uur de werking van het afweersysteem- APC de sleutel effectief te stimuleren van het afweerrespons te stimuleren waarbij tegelijkertijd het risico op bijwerking van Pathogene Virus Mutaties wordt teruggedrongen door vermenging van het Targets op de cel oppervlakte van de binnendringende ziekteverwekkers van de Antigeen presenterende celoppervlak, waarbij het Geheugen bij de volgende aanval het via afweersysteem de verschillende Bacteriën via de afweerrespons kan sturen via Targetsmix om de Ebola “Lujovirus” Virus symptomen van Pathogene Hemorragische koorts van inwendige bloedingen van Ebola of Marburg-koorts  in besmet raken via Dieren Pathogene overdragende door dieren als Vogels, Honden, Katten, en praktisch alle Wilde Dieren die in de Natuur Leven door Gemuteerde Virus welke zich Hecht aan de omgeving, Slijmvlies,  Eiwitten Organen vanuit de Milieu Leefomgeving overspringen virus slijmvliesbacterie of fijnstof bacteriën van de ene op de andere.

 

 

EBOLA LUJOVIRUS:
Hierbij wordt aangetoond hoe vatbaar de Mens is voor Virus Mutatie Micro Infectieziekteverwekkers van Dier na de Mens- en van Mens na de Mensen. Het voorspellen van verspreiding is mede de uitbraken van Aids, BSE, Ebola, Q-Koorts, Pluimvee, Vogelgriepvirussen  door aanhechten Viruscontact aan Cellen met Menselijke slijmvlies, huidstoffen als bacteriën van Cytokines Ontstekingsreacties van binnendringende ziekteverwekkers aan de celoppervlak van de buitenmembraan.  De Mondiale verhuizing van Mens en dier van Menselijke contact is de reden waarom Ebola Lujovirus een toenemende risico op de Volksgezondheid vormen. De vele ineenstorting van Gemeenschappen van voorbestaan van Lidstaten zal de Ebola Virusziekte zich verder verspreiden ook na Economische rijke landen. Nu zijn het de Arme kwetsbare landen die bedreigt worden door de Ebola- Lujo- Virusziektes welke van Mens tot Mensen overgaan, maar ook van Dieren c.q. Vleermuizen, Vogels als een soort Vogelgriepvirus of door dierenvleesvoeding, wateroppervlakte, bloed, braaksel, diarree ontlasting -en virale slijmvliesbesmetting van lichamelijk vloeistoffen van besmette cliënten.  De Moleculaire Microbiologische Pathogene Virus Ziekteverwekker  functioneren van het innate en het adaptieve systeem bij dieren en Mensen van Infectieziektes die oversteken van Dier naar Mensen in van Mens naar Mensen binnen het Immunologie logische Anatomiestelsel van complicaties en aandoeningen die vroegtijdig via het dagelijkse Brein wordt aangeven van diverse klachten patroon ( net als bij Kanker al jaren vooruit)  Ook de Internationale reis-en handelsverkeer dragen volledig bij aan de Mondiale Her- introductie (Vogelgriep) van wijdverspreide Ebola- Lujo- Virus Infectieziekten van Menselijke handelen waardoor het virus zich nestelen in de gastheercel van erfelijke materiaal binnen het Virus -RNA. De besmetting treden op tussen de 3de week en de 5 de week als eerste symptomen misselijkheid, koorts, vermoeidheid. De Internationale Ebolacrisis van koorts, spierpijn, diarree, hoofdpijn is het Ebola Lujo Virus Dodelijk als men niet de Biologische Pathogenese zoals uitbraken als: Aids, SARS, BSE, Marburg, Q-Koorts, diverse soorten welke niet DNA geregistreerd staan- en de Ebola Lujovirus infectieziekten welke allemaal via biologische Pathogene wijdverspreide geïntroduceerde virusziekte Infectieverwekkers als Ebola – Lujo- Virus. De sterke initiële gelijkenis met de symptomen van vele andere voorkomende Pathogene infectieziektes als malaria, vogelgriep, lassakoorts en aanverwante tropische ziektes. Dieren spelen een grote rol van verspreiding alsmede klimaatverandering- en bio-industrie zie je bij de moderne Pathogene Vogelgriep Virussen welke ook aanverwant is aan de Ebola – Lujovirus in andere Diersoorten zijn dragers van de ziekte zonder enige virus symptomen te tonen. Het vele toenemende gebruik van Antibiotica bij Dieren zie je mutatie van kruisbestuiving bij Dieren welke na de Mens overgaan, zelf bijdrager leveren tot ontstaan van multiresistente binnen het micro- organismen waarbij geen medicijnen helpen. Hierbij zijn bepaalde Virusinfectieziekteverwekkers niet meer goed bestrijdbaar via vaccins. Biologische Pestinfectieziektes zijn al enige jaren terug in de globaliserende politieke tweedeling. Internationalegemeenschap doen te weinig wegens dat farmaceutische industrie geen Targetsmix maakt op individuele basis van Pathogene Virus Muterende kruisbestuiving van een dodelijke virusinfectie. De vele niet toegelaten Targetsmix op Virusinfectie van opmaat individuele aangepaste virus is mogelijk, wegens de financiële problematiek zie je nu dat Burgers Zelfmanagement toepassen op Mondiaal Niveaus, zonder afhankelijk te zijn van de Kartelzwendel Politiek, welke ook op termijn allerlei aandoeningen verkrijgen doordat de WHO niet ingrijpt in de vakkennis van moderne vaccinatie of targets tegen de Antigenen hun beleid niet veranderd . Maar de Tweedeling binnen de Armoede van Gezondheidszorg Wereldwijd is alleen voor de rijken, welke nu ook besmet raken via Biologische Ebola- Lujo- Pestvirus enz. De vele onrust over de jaar 2008 Ebolavirus hadden ze allang voorbereiding kunnen treffen maar je ziet dat ook Nederland binnen de Volksgezondheid een Tweedeling realiseert van Gekweekte Biologische Pathogenese Diverse binnendringende Virus( zoals EBOL, KANKERS) welke andere virus nodig als Infectie ziekteverwekkers welke zich binnen Mondiale omgeving verspreidt als Cytokines Micro Ontstekingsprocessen die leiden na ongecontroleerde jungle epidemie binnen de RNA- Genetische revolutie. Dit binnen biotechnologie creëert nieuwe mogelijkheden van Genetische giftige stoffen aan te maken in het micro- organismen. Waarbij Ebola Virusziekteverwekkers bij kwetsbare doelgroepen worden gerealiseerd die resistent is tegen de gangbare afweermechanismen en medicijnen, zodat de medische behandeling methoden bijna onhaalbaar is om te genezen, zie je bij de Pathogenese Ebola, Kankers, Aids, SARS, BSE, Q –Koorts, Vogelgriep H7N9, Actinobacillus pleuropneumoniae Varkens bacteriën welke dodelijk Mensen besmet, Picornavirussen van het Riool, Oppervlakte Watervervuiling  welke overdracht van Virussen naar de Mens van diverse soorten Kankers Veroorzaakt, Onvruchtbaarheid en Afwijkende zwangerschappen, Adenovirusinfectieziekten welke bij Burgers met een Zwake = Latente Afweer vooral bij Kinderen veelal dodelijke Infectieziekte veroorzaken, PED –Virus bij Varkenshouderij is de belangrijkste besmettingsroutes via dieren en dierlijke vermengt producten veroorzaken vele infectieziektes van pathogene besmetting, Norovirus is de meest voorkomende Virus welke via Voedsel word Pesticide besmet van overdragende Ziektes naar de Mens welke via de dominanter bedrijven van besmetting gelden van Voedingsindustrie. Vele Besmette Voedsel Bacteriën van Gifstoffen,  Bacteriën, Toxines enz welke je veelal merken aan de Lymfevaten, Lymfeklieren of opgezette bloeddaders, spierpijn en gewrichten pijn of cytokines ontstekingsreacties van kleine micro- tumoren of infecties welke nog niet volledig actief zijn. Het blijkt dat er niet voldoende basale kennis aanwezig is bij Burgers of niet wordt verstrekt van de ziekteverwekkers zelf kan je zeker ook van de werking zelfmanagement gebruikt maken via het Brein de energie gebruik van magnetische aantrekkingskracht om vroegtijdig de negatieve patronen van het dagelijkse leven te doorbreken, hou je meer energie over om je strategische bepaalde ziekte infecties of andere depressieve aandoeningen langzaam achter je te laten om je eigen leven te leiden in niet onder druk van derden. Ebola-Lujovirus heeft eerst de Kwetsbare Burgers Geïnfecteerd van nieuwe geïntroduceerde Biologische Pathogene Pestziektes Kruisbestuiving Virus Infectieziekteverwekkers een toenemende risico voor de Gehele Mondiale Volksgezondheid

info@epn-epm.nl

 

 

1991  2014. 
EPN/EPM –ICT- Callcentrum.
www.epn-epm.nl info@epn-epm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.